0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Μαρτίου ως 2 Απριλίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία και φέρνει καλά νέα γύρω από ζητήματα και υποθέσεις που σε αφορούν. Σημαντικό ρόλο σε αυτά τα καλά νέα θα παίξει η σύνοδος του Ερμή με το Δία που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στο δικό σου ζώδιο. Αυτή η εβδομάδα -και πολύ περισσότερο οι πρώτες ημέρες της- είναι ιδανικές για να κλείσεις κάποια συμφωνία, να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει άγχος και να επικοινωνήσεις θέματα που επιθυμείς, κερδίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σχετικά με αυτά. Στις 30/3 το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς καταδεικνύει πως τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσεις και κάποια ζητήματα του παρελθόντος -όχι «αναίμακτα»- καθώς αυτό φαίνεται πως θα χρειαστεί κόπο, όμως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου «πέφτει» επάνω στον Ουρανό αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 30/3 καταδεικνύοντας πως οι ημέρες θα έχουν εκπλήξεις. Αν αυτές οι εκπλήξεις έχουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο είναι κάτι το οποίο εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τον προσωπικό σου χάρτη, καθώς οι όψεις συνόδου λειτουργούν με πολλούς τρόπους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία ξαφνική γνωριμία η οποία θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις! Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να απομακρυνθείς από μία γνωριμία που έχεις κάνει και να αναζητήσεις την ελευθερία σου, μιας και αυτή η όψη δημιουργεί μία επαναστατική διάθεση, που μπορεί να φέρει εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, να βάλεις σε μία τάξη εκκρεμότητες από το παρελθόν και να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε πτοήσει. Η σύνοδος του Ερμή με το Δία αποτελεί μία εξαιρετική συγκυρία για να επενδύσεις στις επικοινωνιακές σου ικανότητες, που θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις πολλά, πολλά θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου μία γεμάτη σε αστρολογικό επίπεδο εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού στις 28/3. Αυτή η σύνοδος θα ενισχύσει τα θετικά συναισθήματα και θα σε κάνει να βλέπεις το ποτήρι «μισογεμάτο» και όχι «μισοάδειο», ακόμα και σε θέματα που μέχρι πρότινος σου είχαν γκριζάρει τη διάθεση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι κάποια πρόσωπα τα οποία θα σε προσεγγίσουν με τις «αγνότερες των προθέσεων» φαινομενικά, όμως το «φαίνεσθαι» μπορεί να μη συνάδει με το «είναι». Απόφυγε να μοιραστείς προσωπικά σου ζητήματα με πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζεις καλά ή πρόσωπα-κόλακες τα οποία φαίνεται πως θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Στις 30/3 το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς καταδεικνύει πως οι ημέρες θα είναι πολύ βοηθητικές για να κάνεις κάποιες συναντήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος και να προσεγγίσεις επικοινωνιακά πρόσωπα τα οποία θα έχουν ρόλο-κλειδί σε αυτές τις συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 30/3 η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιό σου θα συναντήσει τον Ουρανό και αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον τομέα των σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας ή είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει μία έκπληξη στην προσωπική σου ζωή. Πέρα από τα θετικά αυτής της συνόδου ενδεχομένως να υπάρξουν και αποκαλύψεις οι οποίες θα αλλάξουν τις ισορροπίες είτε σε μία γνωριμία είτε σε μία σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει ιδιαίτερες ξεχωριστές στιγμές και εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί να περάσεις από τη σκέψη στη δράση και να υλοποιήσεις κάποια σχέδια τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει πολύ καλές συγκυρίες για να οργανωθείς και να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου. Δώσε βαρύτητα σε κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή είναι μία κοινωνική και επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία όμως πέρα από το εξωστρεφές κομμάτι της θα έχει και μία άλλη πλευρά γεμάτη με σκέψεις και ανησυχίες, σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και τον οικονομικό τομέα. Η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο ζώδιο του Κριού στις 28/3 καταδεικνύει συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με φίλους και πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, οι οποίες θα σου δώσουν την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Αυτό είναι κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δημιουργήσει καλή διάθεση, όμως το μυαλό σου φαίνεται πως θα βρίσκεται και σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά και σου δημιουργούν διάφορες σκέψεις και ανησυχίες. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς καταδεικνύει πώς χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα δημιουργήσουν σταθερότητα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή-Δία θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για εξόδους, επαφές με φίλους αλλά και κοινωνικές εμφανίσεις. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σου δείξουν το ενδιαφέρον τους και το φλερτ θα αποτελέσει βασικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα και συναισθήματα του παρελθόντος, τα οποία ενδεχομένως να σε κάνουν να νιώσεις λίγο περίεργα σε αισθηματικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε περισσότερο χρόνο στο παρόν και άφησε πίσω κάποια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να είχαν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της δουλειάς θα βρεθούν για άλλη μία εβδομάδα στο προσκήνιο και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις αρκετά από αυτά -όχι με τόσο εύκολο τρόπο- όμως αν υπάρξει η θέληση εκ μέρους σου είναι σίγουρο πως θα υπάρξει και το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Δώσε προσοχή στη διαχείριση επαγγελματικών αλλά και οικονομικών ζητημάτων κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν, καθώς η διευθέτηση αυτών θα αποτελέσει το «κλειδί» για να αποφύγεις το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξή τους.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονη κινητικότητα, όπως και αυτή η περίοδος την οποία διανύεις με τον Άρη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και να σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το τρίγωνο του με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να μπεις στη δράση και να διευθετήσεις υποθέσεις με σύνεση και υπευθυνότητα. Απόφυγε τις μηχανικές διευθετήσεις καθώς κάτι τέτοιο είναι αντίθετο από το αίτημα του Κρόνου. Ενδεχομένως να νιώσεις ότι κουράζεσαι αρκετά με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει, όμως να θυμάσαι πώς είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/3 θα φέρει εκπλήξεις σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε αλλαγή πορείας όσον αφορά είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία η οποία υπάρχει αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος και δεν έχει βρεθεί κάτι που να σου κινήσει το ενδιαφέρον, μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα «αναστατώσει» τα συναισθήματά σου. Μία κοινή δραστηριότητα είναι πάρα πολύ πιθανό να σας φέρει κοντά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να είσαι ευέλικτος σε τυχόν αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στο πρόγραμμα που έχεις κανονίσει με το ταίρι σου, καθώς όσο πιο ευέλικτος είσαι τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Εκτός από το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο που αποτελεί μία πολύ καλή συγκυρία για να αναλάβεις δράση και να διεκπεραιώσεις επαγγελματικές υποθέσεις, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού η οποία θα βοηθήσει εξίσου προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή η σύνοδος δείχνει επαφές με πρόσωπα-κλειδιά για τις επαγγελματικές εξελίξεις, συμφωνίες, συνεργασίες και συζητήσεις από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος. Αν νιώθεις πως υπάρχουν θέματα τα οποία χρειάζονται διευθέτηση επίλεξε να ασχοληθείς μαζί τους μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει αρκετές υποχρεώσεις, δουλειές αλλά και ενδόμυχες ανησυχίες, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στην καθημερινότητά σου με αποτέλεσμα να νιώθεις μία «βαριά» διάθεση. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς καταδεικνύει πως χρειάζεται να δουλέψεις σε επίπεδο καθημερινότητας, να διευθετήσεις υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε εκκρεμότητα αλλά και κάποιες εργασιακές υποθέσεις προκειμένου να μην σε αγχώνουν. Δώσε προτεραιότητα σε όλα αυτά τα μικρά ή μεγάλα πράγματα που έχεις να κάνεις σε καθημερινή βάση, καθώς αν διευθετηθούν θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος. Το καλό νέο της εβδομάδας είναι η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιο του Κριού που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 και υπόσχεται επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα, κοινωνικές συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και μία έντονη επικοινωνιακή εξωστρέφεια, η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να μην έχεις το χρόνο που θα ήθελες για να αφιερώσεις είτε στο σύντροφό σου είτε σε κάποια σχέδια που έχεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως μην αφήσεις την έλλειψη χρόνου να σε πτοήσει! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η σύνοδος Ερμή-Δία καταδεικνύει πως μία συζήτηση για ένα ταξίδι που έχετε σκοπό να κάνετε στο προσεχές μέλλον θα κρατήσει τα συναισθήματά σας και τη διάθεσή σας σε πολύ καλό επίπεδο. Αν δεν υπάρχει στα σχέδιά σας ένα ταξίδι είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του σαν ιδέα αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις και συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα σε φέρουν σε επαφή με ένα άτομο που θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει αλλαγές σε αρκετά από αυτά. Αν δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου ή με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου προσπάθησε να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά ζητήματα καθώς αυτό θα παίξει κομβικό ρόλο στην διευθέτηση τους. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα είναι το δυνατό σου στοιχείο αυτές τις ημέρες, για αυτό αξιοποίησε την ανάλογα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Κριού (28/3) η οποία θα βοηθήσει πολύ σε περίπτωση που έχεις να ασχοληθείς με κάποιες διευθετήσεις ή διακανονισμούς οικονομικών ζητημάτων. Λίγες ημέρες μετά στις 30/3 το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς «δείχνει» τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καταδεικνύοντας ευκαιρίες για να σταθεροποιηθούν σχέσεις και συνεργασίες. Μάλιστα φαίνεται πώς αυτή την εβδομάδα η στήριξη και υποστήριξη προς τα σχέδιά σου από αγαπημένα πρόσωπα και φίλους σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάθεση και τη ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στη 16η μοίρα, όπου την περιμένει ο Ουρανός. Αυτή η σύνοδος ενδεχομένως να φέρει εκπλήξεις σε αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης και στη διάθεσή σου και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο πού ο χρόνος μαζί του θα κυλήσει ευχάριστα, καθώς θα έχετε πάρα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσετε. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ καλές για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις με το σύντροφό σου, να θυμάσαι πως ευνοούνται θέματα τα οποία αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις και εξορμήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η θετική όψη του Άρη με τον Κρόνο αλλά και του Ερμή με το Δία καταδεικνύει πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει αρκετές δουλειές αλλά θα έχει και ευκαιρίες για τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων. Να θυμάσαι πως το κλίμα το οποίο θα επικρατήσει σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο για τη διευθέτηση υποθέσεων που σχετίζονται με τη δουλειά. Ενίσχυσε την επικοινωνία σου με πρόσωπα τα οποία σου δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξή τους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θετικά νέα καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού στις 28/3 θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για τις συνεργασίες σου. Αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία τις αφορούν και παραμένουν σε εκκρεμότητα επίλεξε να κάνεις το βήμα και να προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι πιθανό να φέρουν και ευκαιρίες για να γίνουν τα πρώτα βήματα για μία νέα συμφωνία. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνος στους Ιχθύς (30/3) καταδεικνύει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εσένα και για όλες αυτές τις δουλειές που έχεις να κάνεις, αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία θα φέρει ευκαιρίες για ευχάριστες συζητήσεις και θα δημιουργήσει εξωστρέφεια και ένα πολύ καλό κλίμα σε προσωπικές επαφές και συναντήσεις, που θα έχεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/3 μπορεί να φέρει μία έκπληξη για εσένα και δεν αποκλείεται να ανοίξει ξανά μία ερωτική υπόθεση που έρχεται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος οι αισθηματικές προσεγγίσεις ευνοούνται πάρα πολύ αυτές τις ημέρες που θα βοηθήσουν να έρθεις κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πάθος θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας που προμηνύεται ιδιαίτερα θερμή για εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες διευθέτησης αρκετών ζητημάτων τα οποία αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες και εσύ δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες πρώτες συζητήσεις σχετικά με μία επικείμενη συμφωνία ή με τη διευθέτηση ενός πολύ σημαντικού ζητήματος που αφορά τη δουλειά. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο καταδεικνύει πως οι κινήσεις και οι αποφάσεις σου χρειάζονται σύνεση και προσοχή προκειμένου να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού (28/3) η οποία θα φέρει καλά νέα σε εργασιακά ζητήματα και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να διευθετηθούν -πρωτίστως σε επικοινωνιακό επίπεδο και έπειτα σε πρακτικό- ζητήματα τα οποία αφορούν εκτός από την εργασία και την καθημερινότητά σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν καθώς φαίνεται πως θα σε οδηγήσουν στη διευθέτηση αρκετών θεμάτων τα οποία σου έχουν δημιουργήσει κούραση. Στις 30/3 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς φαίνεται πως θα δημιουργήσει σταθερότητα σε μία προσωπική σου υπόθεση ή μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει πρόσφατα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες να σταθεροποιηθούν συναισθήματα και καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, κάτι το οποίο θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για τις εξελίξεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου δείχνει την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθείς προκειμένου να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις σε μία προσωπική σου σχέση ή μία νέα γνωριμία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (30/3) φέρνει εκπλήξεις σε αισθηματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να φέρει και μία έκπληξη είτε από το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- από ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε επαγγελματικές υποθέσεις και ζητήματα τα οποία χρειάζονται τη βοήθεια της τύχης προκειμένου να διευθετηθούν και σχετίζονται με τη δουλειά, τότε αυτή την εβδομάδα η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού καταδεικνύει πώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Δώσε έμφαση σε εκκρεμότητες πού υπάρχουν εδώ και καιρό καθώς η διευθέτηση τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα ελαφρύνει την καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας είναι με το μέρος σου και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες κιόλας ημέρες της. Η σύνοδος του Ερμή με το Δία γίνεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού στις 28/3 και φέρνει ευχάριστες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις για σχέδια που αφορούν το προσεχές διάστημα. Ο αισθηματικός τομέας θα πρωτοστατήσει στα νέα αυτής της εβδομάδας με ευχάριστες εξελίξεις αλλά και μπόλικο φλερτ. Λίγες ημέρες μετά στις 30/3 το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες αλλά και την επιμονή σου, η οποία θα βοηθήσει στη διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων που φαίνεται πως θα αποτελέσουν μία από τις ανησυχίες σου για αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή-Δία καταδεικνύει πως η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, σε μία γνωριμία ή μία σχέση που έχεις. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα αποτελέσει το «αλατοπίπερο» των ημερών, καθώς μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές. «Ποτέ μη λες ποτέ», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της εβδομάδας που καταδεικνύει πως οι επιλογές και οι κινήσεις σου ενδεχομένως να προκαλέσουν έκπληξη σε πολλούς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα κάνουν έντονη την εμφάνισή τους μέσα στην καθημερινότητά σου και θα σε βάλουν στη διαδικασία να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βοηθήσουν πάρα πολύ στη διευθέτηση τους και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου προκειμένου να τις αξιοποιήσεις! Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα ευνοήσει τις κινήσεις που θα κάνεις, αν αυτές γίνουν με σύνεση και μεθοδικότητα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Κριού (28/3) η οποία θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων σχετικά με ζητήματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα καθώς και θέματα σπιτιού. Ένα καλό νέο σχετικά με αυτά φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει ευδαιμονία και ανακούφιση. Στις 30/3 ο Άρης -που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και ενδεχομένως να σε κάνει δέκτη περίεργων συμπεριφορών από τους άλλους- θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα καθώς και κάποιες συνεργασίες, αρκεί να μην αφήσεις την ανταγωνιστική διάθεση που ενδεχομένως συναντήσεις να αποσπάσει την προσοχή από το στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Παρόλο που ο Άρης βρίσκεται απέναντι σου και μπορεί να δημιουργεί με μεγαλύτερη συχνότητα αφορμή για προστριβές, αυτή την εβδομάδα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (30/3) καταδεικνύει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία και κεραυνοβόλα, καθώς τέτοιου είδους εκπλήξεις ανήκουν στα σενάρια της παραπάνω συνόδου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε πράγματα τα οποία μπορούν να σε φέρουν κοντά με το σύντροφό σου, να αναζωογονήσουν τη σχέση σας και να αναζωπυρώσουν το πάθος μεταξύ σας και όχι σε ζητήματα που μπορεί να σας απομακρύνουν και να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα στη δουλειά, όμως μην αφήσεις αυτό το κλίμα να καθορίσει τις σκέψεις, τις κινήσεις και τις δράσεις σου στα επαγγελματικά ζητήματα. Αν παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου και σε αυτά που θέλεις να κερδίσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις, είναι σίγουρο πως θα δεις αρκετά από αυτά που θέλεις και σχετίζονται με τη δουλειά να υλοποιούνται.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά και την καθημερινότητά σου, καθώς το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα τα φέρει σε προτεραιότητα. Ενδεχομένως να έχεις αναλάβει πολλή δουλειά όμως να νιώθεις πως η προσπάθειά σου σε αυτή δεν ανταμείβεται. Να θυμάσαι πως κάθε προσπάθεια που θα κάνεις θα ανταμειφθεί, όμως αυτό θα χρειαστεί να έχεις λίγο υπομονή προκειμένου να το δεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει κάποιες οικογενειακές υποθέσεις στο προσκήνιο και σου λέει να αποφύγεις ξεσπάσματα σε οικείους σου αν δεν θέλεις να υπάρξει ένταση. Το καλό νέο της εβδομάδας είναι η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο ζώδιο του Κριού που δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι υπέρ σου και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διευθέτηση των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες το πρόγραμμα που έχεις κατά νου για την προσωπική σου ζωή θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, καθώς όσο περισσότερες υποχρεώσεις υπάρχουν σε καθημερινή βάση τόσο λιγότερος χρόνος θα μείνει στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση όσο και αν δεν έχεις χρόνο προσπάθησε να μην αφήσεις στον αυτόματο πιλότο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, ιδιαίτερα an μένεις μαζί με τον σύντροφό σου, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας, αν μείνουν χωρίς διευθέτηση. Αν είσαι ελεύθερος ένα ενδιαφέρον πρόσωπο φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του στο περιβάλλον σου, αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να το κερδίσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι εργασιακές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο θα καθορίσουν το κλίμα που θα υπάρξει στη δουλειά αυτή την εβδομάδα. Δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία, καθώς η διευθέτηση τους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάθεση και κατά συνέπεια στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η εβδομάδα θα κάνει την εμφάνισή της μαζί με κάποιες ευκαιρίες σε ζητήματα που αφορούν διευθετήσεις και διακανονισμούς οικονομικών υποθέσεων, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Κριού θα συμβάλει σε αυτό. Αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, να κάνεις κάποιες συμφωνίες οι οποίες θα σου αποφέρουν κέρδος στο ταμείο σου και να διευθετήσεις αποτελεσματικά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Στις 30/3 το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα δημιουργήσει σταθερότητα σε θέματα τα οποία αφορούν τον έρωτα αλλά και τις σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα βοηθήσει στη διαχείριση αισθηματικών υποθέσεων αλλά και στη διευθέτηση κάποιων μικρών διαφωνιών που μπορεί να υπήρξαν σε μία προσωπική σου σχέση. Εκτός από αυτό η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (30/3) φέρνει εξελίξεις και εκπλήξεις που δεν περιμένεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Μία νέα γνωριμία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της εντελώς ξαφνικά και ένα πρόσωπο φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό και έντονα συναισθήματα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον περίγυρό σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι ευνοϊκές όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα καταδεικνύουν πως τίποτα δεν θα είναι αδύνατο για εσένα, αρκεί να το προσεγγίσεις με την πεποίθηση ότι θα καταφέρεις να το διευθετήσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε κάτι που θέλεις να φέρεις εις πέρας, χωρίς να το αναβάλεις ή να το αφήσεις στην τύχη του. Η δημιουργική διάθεση θα αποτελέσει χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να βοηθήσει και στην υλοποίηση κάποιων ιδεών που αφορούν τη δουλειά.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE