0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Απριλίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν καθώς βρισκόμαστε μία εβδομάδα μετά την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στο δικό σου ζώδιο και ενδεχομένως να έφερε τα «πάνω-κάτω» αλλά και να εμφάνισε κάποια ζητήματα σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τώρα αυτές τις ημέρες οι βοηθητικές όψεις του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ωφελήσουν στο να διαχειριστείς καλύτερα τυχόν καθυστερήσεις οικονομικών ζητημάτων και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ακόμα το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να μεθοδεύσεις τη διευθέτηση θεμάτων που σε απασχολούν εδώ και καιρό και πιθανό να σχετίζονται και αυτά με τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι στραμμένη περισσότερο σε ζητήματα του ταμείου σου και αν σε κάποια από αυτά εμπλέκεται και ο σύντροφός σου, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να αποτελέσουν το βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό και βοηθά σε νέες γνωριμίες και επαφές, όμως η αναδρομή του Ερμή χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στην επικοινωνία και κατά συνέπεια στις αισθηματικές εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα αυτή την εβδομάδα καθώς πρωταρχικό μέλημά σου θα είναι η διευθέτηση θεμάτων τα οποία σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, κυρίως αν υπάρχουν καθυστερήσεις σε αυτό τον τομέα. Οι βοηθητικές όψεις μεταξύ του Άρη με τον Ερμή και τον Ουρανό αλλά και του Ήλιου με τον Κρόνο, καταδεικνύουν πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να οργανώσεις ζητήματα τα οποία αφορούν τα έσοδα, τα έξοδά και τους πόρους σου σε ευρύτερο πλαίσιο.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η κόπωση και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της προηγούμενης εβδομάδας δεν θα σε συντροφεύσουν και σε αυτή, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν ενέργεια, να δεις αγαπημένους σου φίλους και να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλεις και όχι με ζητήματα που πρέπει. Οι θετικές όψεις μεταξύ του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στο ζώδιό σου, φέρνουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού ή συγγενικού σου περιβάλλοντος. Ακόμα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στους Ιχθύς φαίνεται πως θα σταθεροποιήσει κάποιες φιλικές σχέσεις, οι οποίες ενδεχομένως να πέρασαν μία απαιτητική περίοδο το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων καταδεικνύει πως η συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα θα εξακολουθεί να είναι η προτεραιότητά σου σε μία σχέση ή μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποια θέματα τα οποία θα σε γυρίσουν σε σχέσεις και καταστάσεις από το παρελθόν κυρίως αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή στην επικοινωνία -μην θεωρήσεις τίποτα ως δεδομένο αν δεν το επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου- ώστε να αποφευχθούν οι παρανοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά μπορεί να σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία έχουν παραμείνει για πολύ καιρό «στο συρτάρι», χωρίς διευθέτηση. Οι θετικές όψεις μεταξύ του Άρη με τον Ερμή και τον Ουρανό αλλά και του Ήλιου με τον Κρόνο, καταδεικνύουν πως θα υπάρξει ένα καλό κλίμα στη δουλειά το οποίο θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τα θέματα που παραμένουν ως εκκρεμότητα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο και πολλές συζητήσεις γύρω τους. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύει πως αυτό το διάστημα είναι έντονα παρασκηνιακό για εσένα και πολλές αποφάσεις όπως και κινήσεις θα παραμείνουν μυστικές. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό και τον Ερμή από τον Ταύρο, καταδεικνύουν πως θα έρθεις πιο κοντά σε κάποιες λύσεις σχετικά με ζητήματα τα οποία γνωρίζεις εδώ και καιρό πως χρειάζονται διευθέτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου καταδεικνύει πως μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα διάστημα που η επικοινωνία γίνεται «μετ εμποδίων» και ενδεχομένως να μην υπάρχουν οι εξελίξεις που θέλεις, όμως φαίνεται πως δεν μένεις χωρίς αισθηματικό ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία σου και το ενδιαφέρον των άλλων προς το πρόσωπό σου, κάτι που δείχνει πως τα φλερτ δεν θα λείψουν ούτε αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να υπάρξει προσέγγιση από ένα πρόσωπο που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή, προκειμένου να αποδώσει και να μην δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα εκτός από τις θετικές όψεις μεταξύ του Άρη, του Ερμή και του Ουρανού θα πραγματοποιηθεί άλλη μία βοηθητική συνάντηση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων (25/4). Αυτή η όψη μπορεί να σε οδηγήσει στο να βρεις μία λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, το οποίο φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και σου έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο» το τελευταίο διάστημα. Για να έρθει αυτή η λύση πιθανό να χρειαστούν κάποιες συζητήσεις «κεκλεισμένων των θυρών», καθώς η εμπλοκή πολλών σε ζητήματα της δουλειάς, μπορεί να φέρει ασυνεννοησία που θα αποτελέσει εμπόδιο στη θετική έκβαση των πραγμάτων.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα που ξεκινά θα φέρει αισιοδοξία αλλά και ευκαιρίες για τη διευθέτηση κάποιων σημαντικών ζητημάτων μέσα σε ένα διάστημα το οποίο φαίνεται πως έχει αρκετές απαιτήσεις, κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό και τον Ερμή στον Ταύρο, καταδεικνύει πως πρέπει να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με ομάδες ανθρώπων, μία συλλογική προσπάθεια ή κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Το γεγονός πως ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία καταδεικνύει πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα του παρελθόντος και για κάποια από αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου πρωταγωνιστεί στις αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας και σε ωθεί σε δράση. Αυτή η δράση -ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις- χρειάζεται προσοχή ώστε να μη σε βγάλει από το δρόμο σου και να μην σε οδηγήσει σε κινήσεις και αποφάσεις με παρορμητική διάθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να διευθετηθούν κάποια ζητήματα πριν φτάσουν στο πεδίο των αντιπαραθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έχεις μία συνάντηση με έναν παλιό σου γνώριμο, η οποία θα αναθερμάνει το κλίμα μεταξύ σας και μπορεί να δημιουργήσει ένα φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Την προηγούμενη εβδομάδα πιθανό να υπήρξε μια έντονη κινητικότητα σε ζητήματα της δουλειάς, τώρα αυτές οι ημέρες θα είναι πιο ήσυχες και θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε αυτά. Μπορεί η αναδρομή του Ερμή να επηρεάζει και ενδεχομένως να δυσκολεύει λίγο την επικοινωνία με τους άλλους, όμως τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά αν υπάρχει επικοινωνιακή ευελιξία.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, σε κάποιες κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις και κάποιες αποφάσεις που πήρες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ανάδρομος Ερμής πρωταγωνιστεί και αυτή την εβδομάδα και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα βοηθήσει στο να διευθετηθούν κάποιες υποθέσεις οι οποίες κατά κύριο λόγο σχετίζονται με τη δουλειά και έρχονται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα    -τους Διδύμους- που ευνοεί τις κοινωνικές σχέσεις και τις επαφές αποτελεί μία θετική αστρολογική συγκυρία για νέες γνωριμίες, αλλά λόγω του ότι βρισκόμαστε και σε περίοδο ανάδρομου Ερμή αυτές χρειάζονται προσοχή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνιακή διαχείριση των θεμάτων που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς από αυτή τη διαχείριση θα εξαρτηθεί και η έκβασή τους. Δείξε ευελιξία και μην αφήσεις το πείσμα να κυριαρχήσει σε μία συζήτηση ή ακόμα και σε μία αντιπαράθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου -και δη ανάδρομου- καταδεικνύει πως αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να προσεγγίσεις με μεθοδικότητα και σύνεση οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο δεν αγαπά την παρόρμηση και τη βιασύνη και η αναδρομή του μπορεί να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως, για αυτό χρειάζεται να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός με τις κινήσεις και τη διαχείριση τους.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να γυρίσεις σε κάποια θέματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει την επιστροφή όχι μόνο ζητημάτων αλλά και προσώπων από το παρελθόν. Επίσης καταδεικνύει πως αν προσεγγίσεις διαφορετικά κάποια θέματα, αυτό μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη διευθέτηση τους. Το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή και τον Ουρανό στον Ταύρο, σε παροτρύνει να μην αφήσεις στην τύχη τους αυτά που θέλεις να διευθετηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα αποτελέσει το κλειδί στην εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης ή ενός θέματος που απασχολεί εσένα και το σύντροφό σου, για αυτό και θα χρειαστεί να της δώσεις ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι προς όφελός σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν δημιουργεί επικοινωνιακή ευελιξία και ενδεχομένως να φέρει πείσμα σε περίπτωση αντιπαραθέσεων. Το καλό νέο είναι πως ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο φιλικό προς την ενέργειά σου, κάτι που δείχνει πως με κάποιο σχεδόν «μαγικό» τρόπο, ζητήματα τα οποία θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων θα μπορέσουν να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχες να δεις καιρό και να θυμηθείτε τα παλιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, συζητήσεις και συναντήσεις, ώστε να μην δημιουργηθούν ζητήματα με αυτές, μιας και η αναδρομή του Ερμή μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές. Ένα θέμα της δουλειάς το οποίο σε έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν φαίνεται πως θα έρθει ξανά στο προσκήνιο, μαζί με μία ευκαιρία για να το διευθετήσεις. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τον τρόπο προσέγγισης κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου βρίσκεσαι σε μία κομβική περίοδο καθώς έχεις αφήσει πίσω σου την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού, η οποία πιθανό να δημιούργησε κάποιες «ελλείψεις» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ήρεμη και θα σε βοηθήσει να δεις τη νέα κατάσταση σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να κλείσεις ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και αφορούν κατά κύριο λόγο επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στους Διδύμους, ένα ζώδιο φιλικό προς την ενέργειά σου, δημιουργεί ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος, μέσα σε αυτές τις ημέρες πιθανό να υπάρξει το έναυσμα για αυτό. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα και το σύντροφό σου, αρκεί να έχετε διευθετήσει κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτό το διάστημα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα μονοπάτι αλλαγών στην επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες πιθανό να διαφοροποιήσουν τις προτεραιότητες, τις επιθυμίες αλλά και τους στόχους σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο, δείχνει πως αυτές τις ημέρες χρειάζεται να εξετάσεις προσεκτικά κάθε ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά -κυρίως με το οικονομικό σκέλος της δουλειάς- αλλά και με τις οικονομικές υποχρεώσεις σε τρίτους, ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια και προβληματισμοί.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία βοηθητική όψη μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να επανεξετάσεις ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται είτε με μία προσωπική σου σχέση είτε με μία ερωτική υπόθεση και φαίνεται πως σε απασχολεί αρκετά αυτό το διάστημα. Η αναδρομή του Ερμή θα φέρνει στο προσκήνιο συχνά-πυκνά ζητήματα από το παρελθόν, όμως για αυτή την εβδομάδα οι βοηθητικές όψεις με τον Άρη φαίνεται πως θα οδηγήσουν στη διευθέτηση αρκετών από τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες θα δημιουργήσουν την ανάγκη να επανεξετάσεις μία υπόθεση που αφορά είτε εσένα και το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που είχες κάνει παλαιότερα και φαίνεται πώς εμφανίστηκε ξανά στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δεις προσεκτικά όχι μόνο τα δεδομένα που υπήρξαν τότε αλλά και αυτά που υπάρχουν τώρα ώστε να πάρεις αποφάσεις προς όφελος σου. Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο στους Ιχθύς (25/4) θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά για μία σχέση ή μία γνωριμία στην οποία έχουν διευθετηθεί ζητήματα του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα -ενδεχομένως να έχει ήδη ξεκινήσει να σε απασχολεί- με αποτέλεσμα να τραβήξει το ενδιαφέρον σου περισσότερο από τις πρακτικές υποχρεώσεις της δουλειάς. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ερμή αλλά και του Ήλιου με τον Κρόνο θα βοηθήσουν στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες και θα «στρώσουν το έδαφος» για καλύτερες εξελίξεις σε αυτές.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα βάλεις σε προτεραιότητα κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εργασία σου αλλά και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει τις οργανωτικές σου ικανότητες και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά από τα ζητήματα τα οποία έχουν αποδιοργανώσει το πρόγραμμά σου. Οι όψεις των ημερών θα είναι βοηθητικές καθώς και ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει μία αρμονική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα συμβάλει στο να διευθετηθούν θέματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και υποθέσεις σπιτιού, το μόνο που χρειάζεται είναι να τα προσεγγίσεις με μεθοδικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο στο ζώδιο των Διδύμων, καταδεικνύει πως αυτό το διάστημα είναι βοηθητικό για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δυσκολεύει λίγο τα πράγματα όσον αφορά την επικοινωνία, όμως σε γενικές γραμμές θα υπάρξουν ευκαιρίες να περάσεις όμορφες στιγμές είτε με το ταίρι σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Βασική προϋπόθεση για αυτό είναι να μην αφήσεις κάποια μικρά ζητήματα ή «αναποδιές» να σου χαλάσουν τη διάθεση και να επικεντρωθείς στις καλές στιγμές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εργασιακή σου καθημερινότητα θα δώσει δυναμικό παρών σε αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως και εσύ είσαι έτοιμος να επιστρέψεις δυναμικά σε αυτή. Οι βοηθητικές όψεις του Άρη με τον Ερμή αλλά και του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνουν πως αν προσεγγίσεις με υπομονή, πείσμα και μεθοδικότητα, ζητήματα που αφορούν τη δουλειά είναι σίγουρο πως θα τα διευθετήσεις με επιτυχία. Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να υπάρξει και μία συζήτηση με αφορμή μία οικονομική συμφωνία, δώσε προσοχή σε αυτή κυρίως αν πραγματεύεται θέματα από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή να πρωτοστατεί στις εξελίξεις φαίνεται πως ίσως νοιώσεις αρκετά μπερδεμένος σχετικά με υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες με κάποιο τρόπο εμφανίστηκαν ξανά στο παρόν σου. Αυτές οι υποθέσεις πολύ πιθανό να σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και είναι εξίσου πιθανό να έφεραν στο προσκήνιο πολλές αναμνήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη καταδεικνύει πως αυτές οι ημέρες θα φέρουν ευκαιρίες να αναθερμανθεί μία σχέση του παρελθόντος με ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για εσένα. Σε κάθε περίπτωση πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, χρειάζεται να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να επικεντρωθείς περισσότερο στο παρόν και όχι στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο που αφορά τα ερωτικά σου -τον Ταύρο- δημιουργεί κινητικότητα μέσα από συναντήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, που μπορεί να «αναζωπυρώσει» παρελθοντικές σχέσεις, γνωριμίες, φλερτ και παλιούς έρωτές. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διλήμματα σχετικά με το τότε και το τώρα, τα οποία με τη σειρά τους μπορεί να δυσκολέψουν τις αποφάσεις σου. Το να δώσεις χρόνο και στον εαυτό σου αλλά και σε κάποιες καταστάσεις ώστε να δεις πως θα εξελιχθούν, αποτελεί μια λύση για αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύει πως και αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι επαγγελματικές. Οι όψεις του Άρη με τον Ερμή και τον Ουρανό θα βοηθήσουν την κατάσταση και θα «λειάνουν» κάποιες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να θελήσεις κι εσύ να τις διευθετήσεις και όχι να πεισμώσεις απέναντί τους.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου όσο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου η καθημερινότητά σου φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητική και ενδεχομένως να «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια» δουλειές και υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα οι βοηθητικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο καταδεικνύουν πως το τρέξιμο για δουλειές, υποχρεώσεις και λοιπά ζητήματα θα φέρει αποτέλεσμα, κυρίως σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και δουλειές ή ανάγκες του σπιτιού. Καλό θα είναι να φέρεις σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τα παραπάνω, καθώς οι βοηθητικές όψεις του Άρη θα είναι σύμμαχοι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου -τους Διδύμους- κάτι που δείχνει πως και αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση ή επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για αυτή, καθώς αυτό θα βοηθήσει πολύ το κλίμα μεταξύ σας και θα κρατήσει μακριά παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δώσε προσοχή σε ραντεβού και συναντήσεις καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στην επικοινωνία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα και η εργασιακή σου ρουτίνα θα πρωτοστατήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα «διανθιστούν» με κάποιες νέες υποχρεώσεις που θα κληθείς να αναλάβεις. Οι βοηθητικές όψεις του Άρη με τον Ερμή και τον Ουρανό θα ενισχύσουν την ενέργειά σου και θα σε οδηγήσουν να δεις σαν πρόκληση οτιδήποτε σου ανατεθεί να φέρεις εις πέρας. Οι συζητήσεις θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή καθώς η αναδρομή του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις σε αυτές, τα οποία μπορούν να ξεπεραστούν αν υπάρχει καλή διάθεση.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα κυριαρχήσουν οι θετικές όψεις του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, που θα δημιουργήσουν καλές συνθήκες στην επικοινωνία και θα βοηθήσουν να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Ακόμα, στις 25/4 άλλη μία θετική όψη μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Κρόνου που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και σταθεροποιητικά για κάποιες σχέσεις (συγγενικές, κοινωνικές ακόμα και επαγγελματικές) οι οποίες σε απασχόλησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Δώσε προτεραιότητα σε αυτές και μέσω της επικοινωνίας και του διαλόγου προσπάθησε να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σε γυρίσουν πίσω σε σχέσεις, αναμνήσεις και ζητήματα του παρελθόντος. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί είναι ένα πιθανό σενάριο όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για όλο αυτό το διάστημα -μέχρι τα μέσα Μαΐου- που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση δώσε προσοχή στην επικοινωνία με το σύντροφό σου και στον τρόπο που θα ζητήσεις κάτι που θέλεις, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία είναι αυτή που θα καθορίσει το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς αν υπάρχει μία ομαλή ροή σε αυτή, τότε δεν θα υπάρχουν ζητήματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Το να κρατήσεις ένα καλό κλίμα και να υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι για επαγγελματικούς λόγους ενδεχομένως να ακούγεται απλό αλλά αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Να θυμάσαι πως με καλή διάθεση και διάλογο μπορείς να αποφύγεις επικοινωνιακά εμπόδια.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE