0

Το anti-jeans είναι ένα από τα trends που έχουν αγαπήσει ακόμη και οι Γαλλίδες, βάζοντας για λίγο στην άκρη το τζιν παντελόνι του για αυτά τα πέντε νέα σχέδια.

Μερικοί το θεωρούν ύβρη. Οριακά το ίδιο θα υποστήριζα και εγώ, αν άκουγα πως θα προτιμήσω να μη φορέσω το τζιν παντελόνι μου την άνοιξη. Και αν σου πω ότι το νέο trend της σεζόν, ονομάζεται anti-jeans και έχει καταφέρει να πείσει και τους πιο δύσπιστους υποστηρικτές των denims; Δηλαδή τις Γαλλίδες. Και όμως, είναι αλήθεια και αν είχες την ίδια ευκαιρία με μένα να δεις κάποια από τα street style looks στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, θα έχεις ήδη καταλάβει πως ο απόλυτος πρωταγωνιστής όλων των υπόλοιπων spring seasons, το τζιν παντελόνι μας, φέτος δεν θα έχει την ίδια τύχη.

Δεν χρειάζεται, δηλαδή, απαραίτητα να υιοθετήσεις το πιο edgy σχέδιο της φετινής σεζόν, για να κάνεις μια μικρή ανατροπή στο στυλ σου και να αφήσεις για λίγο πίσω το τζιν σου. Και φυσικά δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις το αγαπημένο σου staple, αλλά οι εναλλακτικές που σου προσφέρουν οι κομψές Γαλλίδες θα σε βάλουν σε πειρασμό. Από τα άνετα κολάν και το μαύρο wide leg παντελόνι, έως τα νέα printed σχέδια και το ενημερωμένο cargo pants, στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα items που μπορούν να αντικαταστήσουν το τζιν σου.

Πάρε έμπνευση από τα καλύτερα street style looks που ξεχωρίσαμε για σένα από τους δρόμους του Παρισιού και δημιούργησε αντίστοιχα, fashionable looks με αέρα από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Τα πέντε κορυφαία παντελόνια που απογειώνουν το anti-jeans trend:

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE