0

Long weekend σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Ξεκούραση και βόλτες μαζί με τους αγαπημένους μας και άνετα looks που πιθανότατα θα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οπότε το τζιν παντελόνι σου είναι το πρώτο πράγμα που θα πέσει στο τραπέζι. Και είναι απόλυτα λογικό, γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστεί με τα πάντα, ότι καιρό και να κάνει.

Τα πιο συνηθισμένα items που μπορείς να βάλεις για ένα elegant casual look είναι ένα φούτερ ή ένα πλεκτό μαζί με το αγαπημένο σου jacket, που αν λάβουμε υπόψη μας τον καιρό θα είναι σε spring mood. Η Ήβη Αδάμου λατρεύει τα τζιν παντελόνια και είναι ειδικός στο να δημιουργεί τα τέλεια denim outfits σε cool διάθεση, βάζοντας πάντα και ένα δικό της προσωπικό twist λάμψης γιατί η Ήβη είναι αρκετά glam.

Τα τρία σύνολα με τζιν που θα φορέσεις το τριήμερο.

Το πρώτο outfit έχει μια 00s αισθητική αφού η Ήβη επέλεξε ένα cargo τζιν παντελόνι με χαμηλή μέση, ένα crop top σε μαύρο με μακριά μανίκια και sexy διάθεση, δίνοντας του χρώμα με νέα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια σε vinyl. Αυτό είναι ένα σύνολο ιδανικό για ένα πάρτι αν δεν θέλεις να ντυθείς για τις Απόκριες.

Το δεύτερο είναι σε casual chic mood με ένα ίσιο τζιν, γκρι t-shirt και ένα μπλε ανοιχτό σακάκι. Το jockey καπέλο και τα ασημένια αξεσουάρ το κάνουν ιδανικό για τα sneakers σου. Το τελευταίο είναι ένα look τέλειο για την καθαρά Δευτέρα με wide leg τζιν παντελόνι, λευκό ζιβάγκο και ένα υπέροχο δερμάτινο jacket σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα. Γενικά προτιμάμε να κρατήσουμε τη βάση μας απλή όπως η Ήβη και να παίξουμε με ένα ενδιαφέρον πανωφόρι. Αν τώρα έχεις κάθε εσύ διάθεση για ψηλοτάκουνα, τότε φόρεσε ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια σε pointy style.

πηγή: queen

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE