0

Το Κτήμα Φιξ, ένας πνεύμονας πρασίνου 28 στρεμμάτων, ανήκει πλέον στο Δήμο και τους δημότες μας. Ανοίγουμε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί.

Η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου έκανε πράξη το όνειρο όλης της πόλης, μια διεκδίκηση που διαχρονικά όλοι οι δήμαρχοι, όλες οι διοικήσεις προσπάθησαν να επιτύχουν τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια, καθώς το Κτήμα Φιξ γίνεται το μεγαλύτερο πάρκο που θα δει ποτέ το Ηράκλειο, ένας χώρος Πρασίνου, Πολιτισμού και Ιστορίας της πόλης, ο οποίος θα μείνει κληρονομιά για πολλές γενιές Ηρακλειωτών.

Ποδαρικό, λοιπόν, στο Κτήμα Φιξ την προσεχή Κυριακή για την πρώτη γνωριμία με το πάρκο. Καλούμε όλους τους δημότες να έρθουν και να περπατήσουν μέσα στις πράσινες διαδρομές του και να πάρουν μια πρώτη γεύση από το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, από το μέρος που θα μπορούν πλέον να χαίρονται και οι ίδιοι και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους.

«Το Φιξ είναι επιτέλους περιουσία όλων των Ηρακλειωτών. Δικό μας, δικό σας, των παιδιών μας και των επόμενων γενιών Ηρακλειωτών που θα ακολουθήσουν. Είμαι υπερήφανος και, ταυτόχρονα, ευτυχής που καταφέραμε και το αποκτήσαμε με τις δικές μας δυνάμεις, καθώς δεν μπορούσαμε άλλο να περιμένουμε τρίτους να το αγοράσουν για λογαριασμό μας. Το κάναμε γιατί το χρωστούσαμε στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας, στο βιώσιμο μέλλον αυτής της πόλης. Κάνουμε ποδαρικό στο Κτήμα Φιξ, στο Κτήμα μας, και σας καλώ όλες και όλους την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.00 να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε το πάρκο μας», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE