Ο Σεφ σας έχει μια πανεύκολη συνταγή για πίτσα που μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα όποια στιγμή της ημέρας θέλετε! Αυτή η γρήγορη πίτσα με τορτίγια θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!
ΥΛΙΚΑ
2-3 κ.σ. βούτυρο
15-16 πεπερόνι
150 γρ. γκούντα, τριμμένη
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
6 κ.σ. σάλτσα πίτσας
2 τορτίγιες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το βούτυρο και το πεπερόνι.
- Καλύπτουμε τα πεπερόνι με μια στρώσει από τη μοτσαρέλα, τη γκούντα και προσθέτουμε κουταλιές από τη σάλτσα πίτσας.
- Σκεπάζουμε τα υλικά με μια τορτίγια και την πατάμε ελαφρώς με τα χέρια.
- Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά, τοποθετούμε ένα μεγάλο πιάτο πάνω από το τηγάνι και αναποδογυρίζουμε, ώστε να μεταφέρουμε την τορτίγια στο πιάτο.
- Δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά, ξανατοποθετούμε την τορτίγια στο τηγάνι από την πλευρά της τορτίγιας, ψήνουμε μέχρι να γίνει λίγο τραγανή και σερβίρουμε.
πηγή: giorgostsoulis
Comments