0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15 Ιανουαρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει χωρίς όρεξη να κάνεις αρκετές από τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει και φαίνεται πως το Σαββατοκύριακο θα ενισχύσει αυτή την νωχελική διάθεση. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες δουλειές οι οποίες δεν γίνεται να μείνουν για αργότερα, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και όσο πιο νωρίς μπορείς κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις και δουλειές, οι οποίες χρειάζονται επικοινωνιακή μαεστρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν διαφορετικές επιθυμίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για αυτό και θα χρειαστεί κατανόηση προκειμένου να μην αποτελέσουν αιτία αντιπαραθέσεων. Σε περίπτωση που έχετε κάποιες δουλειές από κοινού θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και σε αυτές και να μην τις αφήσεις όλες για το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, από το τέλος της εβδομάδας ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή -μέσω κοινών φίλων και γνωστών- με ένα πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα δώσουν δυναμικό παρόν αυτή την εβδομάδα και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο περισσότερο θα αποφύγεις καθυστερήσεις, εμπόδια και θέματα τα οποία σχετίζονται με την επικοινωνία και θα κάνουν έντονα την εμφάνιση τους προς το τέλος της εβδομάδας. Επίσης προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με τους συναδέλφους σου, ώστε να μην υπάρξουν παρερμηνείες και παρανοήσεις μεταξύ σας.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ φίλων. Καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία ώστε να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου. Σε περίπτωση που έχεις ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι απαιτητική για εσένα μιας και θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές απόψεις πάνω σε ένα κοινό ζήτημα. Για το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αναβρασμός στα επαγγελματικά. Καλό θα ήταν να αποφύγεις ένα νέο ξεκίνημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις δυναμική επανεμφάνιση στη δουλειά καθώς φαίνεται πως αυτή θα αρχίσει να σε απασχολεί ξανά και μάλιστα πάρα πολύ. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μία απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να ενταθεί λόγω της επικοινωνίας μετά εμποδίων που θα υπάρχει, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες θα φέρουν υποσχέσεις οι οποίες δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και μπορεί να δημιουργήσουν και ένα μπερδεμένο επικοινωνιακό κλίμα μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που με κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά και τα προσωπικά ζητήματα εμπλέκονται, θα χρειαστεί να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη προσοχή ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα που αφορούν τη δουλειά χρειάζονται προσεκτική διαχείριση αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν σε αυτά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Στο τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στις πιο σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μην τις αφήσεις για αργότερα. Σε περίπτωση που υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να τις διευθετήσεις οριστικά.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» κατά τη διάρκεια προσωπικών και επαγγελματικών συναντήσεων. Αυτό το επταήμερο, δημιουργεί αφηρημάδα και την τάση άλλα να ειπωθούν και άλλα τελικά να γίνουν. Αυτό είναι κάτι που θα υπάρχει εκατέρωθεν για αυτό θα χρειαστεί και εσύ να είσαι προσεκτικός πάνω σε συζητήσεις -κυρίως αν πρόκειται για κάποια συμφωνία- αλλά και να κρατάς τις επιφυλάξεις σου σε πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσει τα επικοινωνιακά προβλήματα που δημιουργεί κάθε φορά που βρίσκεται σε αναδρομή. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα είναι αξεπέραστες, ούτε θα δημιουργήσουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική ιστορία από το παρελθόν φαίνεται πως θα «ξαναζωντανέψει» το επόμενο διάστημα. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει πίσω ένα μετανιωμένο πρώην, ένα φλερτ το οποίο δεν ευόδωσε αλλά και να αναθερμάνει ένα ειδύλλιο το οποίο τελείωσε νωρίς. Όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια για το επόμενο διάστημα, όμως σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή προκειμένου να πάρεις τη σωστή απόφαση. Καλό θα ήταν να μην κάνεις κάποια κίνηση η οποία θα έθετε σε κίνδυνο τη σταθερότητα της προσωπικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συναντήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα ίσως να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που έχεις κατά νου, καθώς το Σαββατοκύριακο θα δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση και ενδεχομένως να φέρει και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες. Αν κάτι «δεν σου πηγαίνει καλά» ή αν η διαίσθησή σου «χτυπάει το καμπανάκι» καλό θα ήταν να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να κρατήσεις τα αποθέματα της ενέργειας σου και να κάνεις συνετή διαχείριση αυτών, προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα πλάνα που έχεις κατά νου. Αυτό το επταήμερο, θα δημιουργήσει υποτονική διάθεση και κόπωση, για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η εξοικονόμηση ενέργειας. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις από το παρελθόν. Αν υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να τις διευθετήσεις άμεσα, ώστε να μην κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα επηρεάσει την ενέργεια σου και κατά συνέπεια και την καθημερινότητά σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συνδυάσεις επαγγελματικές, καθημερινές αλλά και αισθηματικές υποχρεώσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις λίγο ελεύθερο χρόνο για το σύντροφό σου ώστε να αποφύγεις τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η, το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως από την επόμενη εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει επικοινωνία ή μια συνάντηση με ένα παλιό σου γνώριμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική καθημερινότητα μπορεί να σου φαίνεται «δυσβάσταχτη», καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που θα έχεις να φέρεις εις πέρας θα είναι δυσανάλογες της διάθεσης αλλά και της ενέργειας σου. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις αυτά που έχει το επαγγελματικό σου πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα και να ξεκινήσεις με οτιδήποτε δεν παίρνει αναβολή, καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο η αναβλητικότητα θα χτυπάει κόκκινο.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί η κούραση των προηγούμενων ημερών καθώς φαίνεται πώς αυτές ήταν γεμάτες όχι μόνο από υποχρεώσεις αλλά και από πολλά πράγματα, τα οποία από τη μία σου δημιούργησαν ευχάριστη διάθεση από την άλλη όμως ενίσχυσαν και την κόπωση. Αυτό το επταήμερο, θα δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση η οποία μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τις αποφάσεις σου πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Γι’ αυτό το λόγο θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα, το επιχειρείν, καθώς και κάποιες διευθετήσεις που σχετίζονται με τα παραπάνω ώστε να μην κάνεις κάποια λάθος ενέργεια. Αν θέλεις να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή να κανονίσεις μία συνάντηση είτε προσωπική είτε επαγγελματική, καλό θα ήταν να το κάνεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας όσο περνούν οι ημέρες, καθώς η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν έρθουν υπό συζήτηση θέματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/η, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ξανά μία σχέση που έχεις αφήσει πίσω σου. Οι αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος μπορούν να κάνουν δυναμική επανεμφάνιση στο παρόν το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, φαίνεται πως θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου για δουλειά και δεν αποκλείεται να σε κάνει αρκετά αναβλητικό όσον αφορά τη διεκπεραίωση κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να μην βάλεις τις σωστές προτεραιότητες, κάτι που θα επιβαρύνει το πρόγραμμά σου. Αν υπάρχουν σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για θέματα της δουλειάς από τις οποίες προσδοκάς να βγει μία άκρη, προτίμησε να τις κάνεις μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα καθώς θα επηρεάσει σημαντικά και τη διάθεσή σου αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με συγκεκριμένα ζητήματα. Τα θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και δουλειές του σπιτιού θα βρεθούν στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν τάσεις φυγής. Από το Σαββατοκύριακο, θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου αλλά και σε εργασιακά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Θέματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα και κάποιες από τις υποχρεώσεις σου μπορεί να σου δημιουργήσουν αφηρημάδα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να αποτελέσει σημείο τριβής μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ώστε να αποφευχθούν και οι εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως είναι και εξίσου πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που μπορεί να καθυστερήσει την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, μεταφράζεται σε καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή στην εμφάνιση κάποιων ζητημάτων που δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα και αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, ώστε να αποφύγεις και να μειώσεις τις πιθανότητες να πάει κάτι από αυτά λάθος. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει μία σχετική ευκολία στη διεκπεραίωση επαγγελματικών ζητημάτων.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία χρειάζεται να διευθετήσεις ταυτόχρονα, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει κούραση και μόνο στη σκέψη. Αυτό το επταήμερο, δημιουργεί αφηρημάδα και δεν αποκλείεται να σε κάνει να ξεχάσεις προσωπικά και επαγγελματικά ραντεβού, καθώς και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει νοσταλγία για ένα ειδύλλιο του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, θα παίξει κομβικό ρόλο τις αισθηματικές υποθέσεις αλλά τις επιλογές που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή το επόμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να αλλάξεις προτεραιότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να δεις ξανά μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν καθώς η εβδομάδα, «ξαναζωντανεύει» αισθηματικές υποθέσεις από τα παλιά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε αναμονή και αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητα μπορεί να σου φανεί αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα και γενικά δεν θα σου αφήσει όρεξη για να ασχοληθείς με ζητήματα της δουλειάς. Η υποτονική διάθεση θα κάνει την εμφάνισή της αυτές τις ημέρες και ενδεχομένως να επηρεάσει και το πρόγραμμά σου. Είναι καλύτερο να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, καθώς από την Τετάρτη και μετά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα δείχνει πως οι οικονομικές υποθέσεις θα αποτελέσουν το κυρίαρχο θέμα για εσένα αυτές τις ημέρες. Αυτό το επταήμερο, ενδεχομένως να δημιουργήσει μία ροπή σε κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο για το πορτοφόλι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να δείξεις εγκράτεια στις αγορές αλλά και στα έξοδά σου σε γενικότερο πλαίσιο. Από το Σαββατοκύριακο, θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να φέρει αναθεώρηση σχεδίων που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, κάποια ζητήματα του σπιτιού τα οποία θέλουν διευθέτηση, αλλά και αρκετές παρανοήσεις με οικείους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, φαίνεται πως θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις την παρόρμηση σου ανεξέλεγκτη, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξουν στιγμές ασυνεννοησίας με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά θα υπάρξουν και στιγμές που θα αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναθερμανθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως δεν γίνεσαι απόλυτα κατανοητός όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και αυτό είναι κάτι το οποίο θα δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και δυσθυμία. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις κάποιες από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μετά να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, ώστε να κάνεις και τις σωστές ενέργειες.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου από αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, σε συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους. Το να είσαι φειδωλός στα λόγια θα σε προφυλάξει από παρεξηγήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό το επταήμερο, φαίνεται πως θα επηρεάσει την ενέργειά σου και θα σου δείξει με τον τρόπο του πως ήρθε η ώρα για να κάνεις ένα διάλειμμα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς αυτή η όψη δημιουργεί μια ροπή σε λάθος εκτιμήσεις και ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, ίσως να σε οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα όσον αφορά τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σου υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μη διστάσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου οτιδήποτε νιώθεις πως χρειάζεται επεξήγηση, αρκεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξε ερωτικό ενδιαφέρον, όμως οι συγκυρίες τότε δεν του επέτρεψαν να εξελιχθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα, όμως οι αποφάσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Προσπάθησε να αποφύγεις το ρίσκο μιας και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δείχνουν πως υπάρχουν πιθανότητες να μην εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν. Απόφυγε κινήσεις που ενέχουν ρίσκο καθώς και οικονομικά ανοίγματα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να γίνουν δεν γίνονται και αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και αρνητικά συναισθήματα. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις αυτή τη διάθεση καθώς θα μπορούσε να βλάψει προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το Σαββατοκύριακο δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τις συζητήσεις σου -ακόμα και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και ξέρεις πως σε κατανοούν- μιας και κάποιες κουβέντες μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις και παρανοήσεις. Γενικά αυτή η εβδομάδα, φέρνει ξεχασμένες οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο και θέματα τα οποία έρχονται από παλιά και αφορούν το πορτοφόλι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως «δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου» όσον αφορά κάποια ζητήματα που θα έρθουν προς συζήτηση με το σύντροφό σου και το Σαββατοκύριακο, αφενός θα ενισχύσει αυτή τη διάθεση αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμό των καταστάσεων. Προτίμησε να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα για θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν θα αλλάξει κάτι, μίας η εβδομάδα συνηγορεί στο ότι δύσκολα θα βρεθεί άκρη σε κάποια από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτές οι ημέρες θα έχουν μία εγωιστική και εγωκεντρική διάθεση, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην απόσταση μεταξύ των ανθρώπων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νωχελική διάθεση θα είναι χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας και θα σε συντροφεύσει και κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, συζητήσεων και ραντεβού. Το πρώτο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για τη διεκπεραίωση επαγγελματικών ζητημάτων. Τόσο περισσότερο θα υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά και εμπόδια που θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με την επικοινωνία.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρανοήσεις πάνω σε συζητήσεις, οι οποίες θα αφήσουν το στίγμα τους σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να μπερδέψει κάποιες καταστάσεις ή να δώσει λάθος δείγματα για εσένα στους άλλους και κυρίως σε πρόσωπα που σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε ζητήματα που σε αφορούν, όπως επίσης και κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία. Συγκαταλέγονται οι ευκαιρίες για τη διευθέτηση θεμάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά μακριά από το σύντροφό σου ή να θέλεις να του πεις κάποια πράγματα αλλά να μην βρίσκεις την κατάλληλη ευκαιρία. Ίσως να προκύψουν κάποιες παρερμηνείες για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται πως θα έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και από το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει ένα διάστημα που μπορεί να φέρει αισθηματικές επαναπροσεγγίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει κομβικό ρόλο στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων και αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να επανέλθουν και κάποια ζητήματα παρελθοντικών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να ενισχύσει την κόπωση που έχει δημιουργηθεί από κάποια ζητήματα, για αυτό προσπάθησε να μην τα αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο» ώστε να τα διευθετήσεις και να ξεμπερδεύεις μαζί τους.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Αυτό το επταήμερο, θα σου φέρει ανακατατάξεις. Κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου ή κάποια νέα δεδομένα που θα εμφανιστούν και θα αφορούν επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν σύγχυση και να σε μπερδέψουν. Αν νιώσεις έτσι καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες κινήσεις σε θέματα του επαγγελματικού τομέα. Το Σαββατοκύριακο, προσφέρεται για τη διαχείριση θεμάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα, μπορεί να μην σου αφήνει τη διάθεση να ασχοληθείς με αισθηματικές υποθέσεις αυτές τις ημέρες, καθώς φαίνεται πως ζητήματα της δουλειάς θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και μέχρι στιγμής σε απασχολούν από κοινού με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ξεκινά ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνειδητοποιήσεις κρυμμένα συναισθήματα, να διευθετήσεις κάποιες σκέψεις και τα συναισθήματα που αφορούν μία παλαιότερη σχέση και να δεις τι είναι αυτό που αναζητάς αυτή την περίοδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποια επαγγελματικά σου σχέδια χρειάζονται επαναπροσδιορισμό. Παλαιότερες ενέργειες που αφορούν τη δουλειά θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και τώρα πιθανό να δείξουν τα αποτελέσματα τους. Αυτή η εβδομάδα δεν υπόσχεται σταθερότητα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE