0

Στην Ελλάδα είναι η αλήθεια δεν έχουμε συνηθίσει το κρύο και το σλόγκαν «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» μάλλον ισχύει τελικά, αν λάβει κανείς υπόψη του την πορεία του καιρού, με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλή μόνο για περίπου δύο μήνες, συνήθως το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Ο Δεκέμβριος ήταν σχεδόν ανοιξιάτικος, κρατώντας το κρύο για αυτή την εβδομάδα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάτι που μας βάζει λίγο πιο βαθιά στο Christmas mood, αλλά από την άλλη μας κάνει και να ανησυχούμε λίγο.

Η ανησυχία μας οφείλεται κυρίως σε όλα εκείνα τα σύνολα που είχαμε υπολογίσει να φορέσουμε τις μέρες των γιορτών και το κρύο σίγουρα μας το κάνει λίγο πιο δύσκολο. Παρόλα αυτά, εγώ θα σου πω ότι μπορείς να είσαι απόλυτα stylish και polished, αν αυτό είναι το στυλ σου, ακόμη και με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Στηρίξου στο τρίπτυχο πανωφόρι, αξεσουάρ, παπούτσια και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Flaaen Licius (@saraflaaen)

Τα σωστά αξεσουάρ θα σώσουν τα looks σου.

Όπως καταλαβαίνεις το πανωφόρι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των εμφανίσεων μας τις ημέρες με κρύο. Αν έχεις γούνα, τότε είναι η στιγμή να την αξιοποιήσεις. Μακριά ή κοντή μια γούνα μπορεί να κάνει και το πιο απλό σύνολο luxurious και μοναδικό. Το ίδιο ισχύει και για τα πολύχρωμα ή printed πανωφόρια. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι ένα patchwork παλτό ή ένα duvet coat, δηλαδή ένα παλτό σε στυλ πάπλωμα με ρομαντικά λουλούδια, που είναι λίγο πιο ιδιαίτερο από ένα απλό puffer jacket.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE