0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25 Δεκεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Κριέ μου αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική καθώς θα υπάρξουν πολλά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα καθορίσουν όχι μόνο αυτές τις ημέρες αλλά και τις αρχές του νέου έτους. Για εσένα σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει για ακόμα μία φορά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ανθρώπων στο προσκήνιο, όπως επίσης και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία χρειάζονται προσεκτική διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να φέρει αναθεωρήσεις και αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε διαξιφισμούς με το σύντροφό σου, καθώς αυτοί μπορεί να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες αρνητικές σκέψεις σχετικά με ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε πράγματα που νιώθεις πως σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, ώστε να δεις πως μπορείς να τα διευθετήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μπορεί να βρισκόμαστε σε μία εορταστική περίοδο όμως για εσένα αυτή η περίοδος δείχνει επαγγελματικές υποθέσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο. Η δουλειά θα σε απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- όμως θα υπάρξουν και αρκετές ευκαιρίες σε αυτή. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στην επαγγελματική σου εικόνα αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς η εβδομάδα δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα φέρουν στο προσκήνιο χειριστικές συμπεριφορές και εντάσεις.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Καλά Χριστούγεννα! Ταύρε μου η εβδομάδα, σου δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις -είτε φυσικά είτε νοητά- από όλα αυτά που κρατούν τις σκέψεις σου εγκλωβισμένες το τελευταίο διάστημα. Ίσως να υπάρχουν κάποια σχέδια τα οποία όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθούν μέσα σε αυτές τις ημέρες που φαίνεται πως μπορεί να φέρουν κάποια εμπόδια και να σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς διαφορετικά ενδεχομένως να σε κάνουν «επαναστάτη χωρίς αιτία» και να δημιουργήσουν έντονες προστριβές ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, δείχνει πως τα θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και ίσως να επαναξιολογηθούν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως να διαπιστώσεις πως αυτή η σχέση χρειάζεται ανανέωση και πως πράγματα τα οποία σας δημιουργούσαν θετικά συναισθήματα το προηγούμενο διάστημα πλέον δεν έχουν την ίδια επίδραση σε εσένα και το ταίρι σου. Αυτό το επταήμερο, μπορεί να φέρει εντάσεις που θα επηρεάσουν μία αισθηματική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να οριοθετήσεις τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σου ανάγκες προκειμένου να μπορέσεις να δώσεις το σωστό μήνυμα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δεν αποκλείεται να φέρει μία πιεστική συμπεριφορά από ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι που φαίνεται πως θα δημιουργήσει και την ανάλογη αντίδραση εκ μέρους σου καθώς δεν θα το πάρεις καθόλου αψήφιστα. Προσπάθησε να επιλέξεις τις μάχες που θα δώσεις και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα πόλεμο αντιπαραθέσεων χωρίς να φιλτράρεις το αν και κατά πόσο αξίζει.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Τα φετινά Χριστούγεννα να είναι όμορφα και ιδιαίτερα! Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο αναμνήσεις οι οποίες θα σε προβληματίσουν και ίσως να μην σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να περάσεις όπως θα ήθελες αυτές τις ημέρες. Η εβδομάδα δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Το να αφουγκραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις αυτές τις ημέρες, καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα που έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτό το διάστημα. Αυτό το επταήμερο, μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στη διευθέτηση ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν, κάτι το οποίο με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση από καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσεις να αναθεωρείς σχέσεις -είτε του παρελθόντος είτε του παρόντος- και να αλλάζεις προτεραιότητες στην προσωπική σου ζωή. Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσει ένταση η οποία μπορεί να λειτουργήσει σαν «δίκοπο μαχαίρι» καθώς από τη μία θα ενισχύσει το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου από την άλλη όμως μπορεί να ενισχύσει και τις αντιπαραθέσεις ή τις χειριστικές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν όμως δες αν υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα μεταξύ σας πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις ή ακόμα και κάποιες απρόοπτες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αυτή την εβδομάδα και να σου δημιουργήσουν ένταση. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι απαιτητικές και σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως σκέψου πως αν ακολουθήσεις το δρόμο που δείχνουν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις, μετά σε περιμένουν πιο ξέγνοιαστες και χαλαρές ημέρες.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Καρκίνε μου από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία επαγγελματική σχέση ή μία προσωπική θα βρεθούν στο προσκήνιο και ίσως να υπάρξουν και αναθεωρήσεις σε αυτές. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ίσως να νιώθεις περισσότερο ευάλωτος σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το Σαββατοκύριακο, θα σε οδηγήσει να αξιολογήσεις ποιες σχέσεις και κατά συνέπεια ποια πρόσωπα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πεδίο αντιπαραθέσεων θα βρίσκεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου ώστε να μην τις αφήσεις να εξελιχθούν. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα θα σε οδηγήσει να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε φέρει ξανά κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε αισθηματικό παρελθόν, όμως τώρα έχετε απομακρυνθεί. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός καθώς αυτή η σύνοδος πιέζει για ξεκαθαρίσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία παλαιότερη επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να προκύψει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρισκόταν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή ένα θέμα το οποίο υπήρξε στη δουλειά κατά το παρελθόν να κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά προσπαθούν να σε διαχειριστούν συναισθηματικά, για αυτό σε κάποιες περιπτώσεις να θυμάσαι πως οι αποστάσεις κρίνονται απαραίτητες.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και πολλή αγάπη! Λέων μου όσο οδεύουμε προς το τέλος αυτού του μήνα τόσο περισσότερο ενδεχομένως να νιώθεις μία πίεση, ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό η εβδομάδα να δημιουργήσει πίεση στους δύο τομείς που προαναφέρθηκαν, κάτι που θα σε ωθήσει σε αποφάσεις. Τώρα θα ξεκινήσει μία περίοδος ενδοσκόπησης για εσένα. Το Σαββατοκύριακο, είναι εξίσου βοηθητικό για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν και κάποια σχέδια που έχεις με το σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα εξαρτηθεί μόνο από εσένα αλλά από τις περιστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε ξανάρθει κοντά παλαιότερα, όμως οι συγκυρίες τότε δεν είχαν βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη του ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις και η ανησυχία σου για την εξέλιξη ορισμένων επαγγελματικών ζητημάτων θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα όσο βαδίζουμε προς το τέλος της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει μία πιεστική κατάσταση στη δουλειά, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Να θυμάσαι πως ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος για να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα σε δεσμεύσουν για καιρό.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Εύχομαι υγεία, αγάπη, χαρά και Καλά Χριστούγεννα! Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα που θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή στην προσωπική σου ζωή και σε διάφορες δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκφραστείς όμως τις έχεις αφήσει λίγο πίσω λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας. Η εβδομάδα φέρνει τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη φαντασία στο προσκήνιο και βοηθά πάρα πολύ στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Το Σαββατοκύριακο, ίσως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν μετακινήσεις, ταξίδια και ραντεβού. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια, για αυτό σε περίπτωση που δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ελέγξεις έγκαιρα κάποιες λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, σηματοδοτεί την επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν ή ενός πρώην συντρόφου που άλλαξε γνώμη και σε θέλει ξανά στη ζωή του. Την ίδια στιγμή αυτό μπορεί να γίνει και από τη δική σου πλευρά δηλαδή να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες καταστάσεις σε απομάκρυναν από έναν άνθρωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για αναθέρμανση σχέσεων, όμως αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έντονα συναισθήματα καθώς θα μπορούσαν να «αποδιοργανώσουν» και τις σκέψεις σου και τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μία καθυστέρηση σε ένα επαγγελματικό project ή κάποιες συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά. Η υπομονή θα είναι απαραίτητη προκειμένου να μην αφήσεις τέτοιου είδους καθυστερήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Ζυγέ μου ξεκινά μία περίοδος η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τα «εν οίκω». Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, να ασχοληθείς με το σπίτι και να περάσεις χρόνο σε αυτό. Αυτό το επταήμερο, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα εργασιακά θέματα ή τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες είχαν ξεκινήσει παλαιότερα αλλά για κάποιο λόγο έμειναν ημιτελείς. Ακόμα είναι πιθανό να φέρει κάποια εμπόδια στη διεκπεραίωση κάποιων θεμάτων που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης καθώς η εβδομάδα μπορεί να φέρει εντάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να συζητάς με το σύντροφό σου τις βαθύτερες σκέψεις που μπορεί να έχεις για εσάς τους δύο και να μην αφήνεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών υποθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σε μία γνωριμία και εσύ θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά αυτή την αλλαγή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχει εσωστρέφεια στη δουλειά και είναι πάρα πολύ πιθανό η στάση κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να σου δημιουργήσει απορία. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβαίνει από την άλλη πλευρά δηλαδή να υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν πως κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και επίσης τους κρατάς σε απόσταση. Βάλε σε προτεραιότητα τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και μην τις αφήνεις για την τελευταία στιγμή.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Τα φετινά Χριστούγεννα να είναι όμορφα και ιδιαίτερα! Σκορπιέ μου τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα έχουν επικοινωνία και επαφές με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, κάτι που θα βοηθήσει στη διάθεσή σου. Όσο οι ημέρες περνούν είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με μία προσωπική σχέση ή μία οικογενειακή υποχρέωση, τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος. Το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό να καταδείξει κάποια προβλήματα είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, τα οποία μπορεί να είναι ήδη γνωστά όμως τελικά δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως κάποιες γνωριμίες περασμένων ετών θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, πολλές φορές παραπάνω και από ότι χρειάζεται. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις μία καλή διάθεση απέναντι σε θέματα που την αφορούν και μη χτυπήσεις «γροθιά στο μαχαίρι» καθώς αυτό θα είναι εύκολο να το κάνεις, όμως θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε μία γνωριμία, όμως και αυτό χρειάζεται διπλωματική προσέγγιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια θέματα τα οποία είτε δεν είχαν διευθετηθεί είτε είχαν διευθετηθεί επιφανειακά και αφορούν μία δουλειά ή μία επαγγελματική συνεργασία. Το Σαββατοκύριακο, δημιουργεί πίεση κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα σχετίζονται με την εξέλιξη μιας συνεργασίας που μπορεί να σε έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Τοξότη μου θα κληθείς να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στους πόρους σου. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και δείχνει πως αν πιστέψεις στον εαυτό σου σίγουρα μπορείς να καταφέρεις πολλά από αυτά που θέλεις. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ίσως να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα, όμως προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επεκταθούν αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα πιθανό να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις μία σχέση ή μία γνωριμία. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια και να σε βάλει στη διαδικασία αρνητικών σεναρίων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από υποθετικές σκέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να «δηλητηριάσουν» τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών υποθέσεων θα αρχίσει να σε επηρεάζει περισσότερο από αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτό. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει στην τσέπη σου κάποια χρήματα, τα οποία έπρεπε να είχαν έρθει σε εσένα εδώ και καιρό. Αξιοποίησε τη διαίσθηση σου που θα είναι σε «φόρμα» αυτές τις ημέρες, καθώς θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο για να κερδίσεις κάτι που θέλεις στη δουλειά.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πολλή αγάπη! Αιγόκερε μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Παρόλο που τα πάντα γύρω μας μπορεί να παγώνουν και να σκοτεινιάζουν φαίνεται πως για εσένα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ζεστασιά στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία σε περίπτωση που θέλεις να έρθεις πιο κοντά και να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμα και με συνεργάτες σου. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως θα πρέπει να δεις με υπευθυνότητα τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, φαίνεται πως θα φέρει η ένταση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι γεγονός πως οι προτεραιότητες και οι ανάγκες σου μπορεί να αλλάξουν αυτό το διάστημα, κάτι που θα επηρεάσει τις ισορροπίες μέσα σε μία προσωπική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αυξάνει τις πιθανότητες επιστροφών προσώπων από το παρελθόν, και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις όχι με βάση τα δεδομένα του παρελθόντος αλλά του παρόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και σε κάποιες επαγγελματικές σχέσεις, όμως φαίνεται πως αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Ενδεχομένως να υπάρξουν τριβές και εντάσεις που θα σε επηρεάσουν ως ένα βαθμό, το θέμα είναι να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν σε σημείο που να δημιουργήσουν πρόβλημα στη δουλειά. Το Σαββατοκύριακο, σε καλεί να οριοθετήσεις ξανά τον εαυτό σου μέσα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα! Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με αυτά που σε απασχολούν εσωτερικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αφορμές οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε περισυλλογή και σκέψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να εντείνει την πίεση η οποία ενδεχομένως να έρχεται από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, κάτι που θα αποτελέσει το κίνητρο για να αναλάβεις δράση προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως αυτό το διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστο και ενδεχομένως να κάνεις και κάποιες σκέψεις οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεση σου και θα σου δημιουργήσουν ανησυχία ή εκνευρισμό. Τώρα φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αξιολογήσεις μία σχέση που είχες ή τη στάση σου απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή μία συγκεκριμένη κατάσταση και να δεις και τα θετικά και τα αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος τώρα βρίσκεσαι σε ένα διάστημα που οι υποθέσεις του παρελθόντος θα έχουν την τιμητική τους, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης ενός «εξαφανισμένου» προσώπου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, ενδεχομένως να δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση στη δουλειά. Φαίνεται πως και εσύ αυτές τις ημέρες δεν θα έχεις καμία όρεξη να αντιπαρατεθείς αλλά ούτε και να δεχτείς διαφορετικές απόψεις, καθώς λόγω αυτής της όψης θα κρατήσεις αμετακίνητη στάση σε ορισμένα ζητήματα, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια θέματα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Καλά Χριστούγεννα! Ιχθύ μου η εβδομάδα δείχνει πως είμαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την εορταστική περίοδο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και στη διάθεσή σου. Αυτό το επταήμερο, φέρνει εξωστρέφεια και αυτές τις ημέρες φαίνεται πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και η επικοινωνία είτε δια ζώσης είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων με τους φίλους και τους γνωστούς σου θα έχει την τιμητική της.Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία θα ρίξουν λίγο τη διάθεσή σου, όμως αυτό θα γίνει μόνο όσο το επιτρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως θα έχει ίντριγκα, πάθος αλλά και ευκαιρίες για αναθέρμανση ενός παλαιότερου ειδυλλίου. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον όπως και κοινοί φίλοι ή γνωστοί θα παίξουν το δικό τους ρόλο στις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως με αφορμή κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν, προσπάθησε να τους δώσεις το «χώρο» και το χρόνο που τους αναλογεί και όχι παραπάνω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η φυσική σου παρουσία μπορεί να βρίσκεται στη δουλειά όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με το μυαλό σου, το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε διακοπές. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως και συζητήσεις που αφορούν αυτό τον τομέα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς τα λάθη καραδοκούν.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE