0

Υπάρχει πιο cute σχέδιο στα νύχια από τις χιονονιφάδες;

8 μέρες έμειναν μόνο για τα Χριστούγεννα. Η ωραιότερη περίοδος του χρόνου είναι πιο κοντά από ποτέ και ξέρω ότι αυτές τις μέρες βρίσκεσαι σε πυρετό προετοιμασιών. Καταγράφεις τις λίστες με τα ψώνια για τα εορταστικά τραπέζια, προσπαθείς να καταλήξεις στα glam outfits που θα φορέσεις και μέσα σε όλα αυτά έχεις να επιλέξεις και γιορτινό μανικιούρ.

Η πρότασή για σένα είναι τα snowflake nails, δηλαδή τα μανικιούρ με χιονονιφάδες, που χωρίς αμφιβολία θα σε μεταφέρουν νοερά σε ένα ονειρικό σκηνικό γεμάτο χιόνι. Κι ας μείνεις τα Χριστούγεννα στην πόλη.

Τα πιο wow snowflake nail art

Μπορεί να νομίζεις ότι όταν μιλάμε για μανικιούρ με χιονονιφάδες αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο σε λευκά nail art -ή έστω σε nude- αλλά δεν είναι έτσι. Οι χιονονιφάδες μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε χρώμα μανικιούρ. Από κόκκινο και ροζ μέχρι μπλε, ακόμα και γαλλικό σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 διαφορετικά snowflake nail art, άλλα πιο minimal, άλλα extravagant για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Πώς θα κάνεις μόνη σου snowflakes στα νύχια

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να φτιάξεις μόνη σου snowflakes, αλλά δεν είναι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα πολύ λεπτό πινέλο ή ένα ειδικό εργαλείο με στρογγυλή μύτη για να δημιουργήσεις στο νύχι τη χιονονιφάδα.

Από εκεί πέρα παίρνεις λίγο από το βερνίκι και δημιουργείς τελείες στο νύχι με τέτοιον τρόπο, ώστε να σχηματιστεί snowflake. Στην ουσία, ξεκινάς φτιάχνοντας μία κάθετη γραμμή από τελείες πάνω στο νύχι και έπειτα συνεχίζεις γύρω-γύρω από αυτήν τη γραμμή κάνοντας τελείες με σκοπό να σχηματίσεις το snowflake σου.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE