0

Ονειρούπολη – Δράμα

Στη Μακεδονία, στην όμορφη Δράμα, φιλοξενείται εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες η παραμυθένια Ονειρούπολη, ένα ζωντανό χωριό του Άη Βασίλη, που ξυπνά τη φαντασία των παιδιών, γεμίζοντας την καρδιά τους με γλυκιά, χριστουγεννιάτικη ελπίδα και προσμονή.

Εκεί, τα όνειρα μπορούν στα αλήθεια να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο «Δάσος των Ευχών» όπου μικροί και μεγάλοι αφήνουν κάθε χρόνο τις ευχές τους για τις γιορτές, αλλά και για τη νέα χρονιά που πλησιάζει.

Το όμορφο, ξύλινο σπιτάκι που θα συναντήσετε μέσα στο Δάσος είναι γεμάτο εκπλήξεις. Οι Νεραΐδες της αγάπης έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για όλους. Ένας πελώριος νεραϊδόσακος περιμένει να γεμίσει με τις δικές σας όμορφες σκέψεις και κάπου μέσα στο σπιτάκι ένα παράξενο κάδρο είναι έτοιμο για να βγάλετε τις πιο γλυκές φωτογραφίες των γιορτών.

Την ίδια στιγμή, ο αρχιζαχαροπλάστης Όμπερον του Δάσους και ο σκανταλιάρης βοηθός του, Έλγουντ, σας περιμένουν στον πάγκο του εργαστήριου για να ανακαλύψουμε μυστικά για απίθανα γιορτινά γλυκίσματα που θα τα θυμάστε για καιρό. Με μουσική, χορό και πολύ γέλιο οι μικροί επισκέπτες θα μάθουν πώς να φτιάχνουν μαλλιά από ζάχαρη και πώς να εκτοξεύουν σοκολατένιες τρούφες μέσα από ένα πύραυλο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στον δημοτικό κήπο και στην κεντρική πλατεία της πόλης θα ζωντανέψει από την αρχή το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μία σειρά από happenings, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και μία εντυπωσιακή παρέλαση αλλά και ζωντανές συναυλίες

H Ονειρούπολη θα ανοίξει αυτή τη χρονιά τις πόρτες της για το κοινό την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσει έως τις 2 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς, σε ένα όμορφο υπαίθριο χώρο που φέρνει στο νου τα ζεστά, φιλόξενα σκηνικά των χριστουγεννιάτικων αγορών της βόρειας Ευρώπης.

πηγή: travel

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE