0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11 Δεκεμβρίου και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με έντονη διάθεση καθώς τις πρώτες ημέρες της φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα τα οποία αφορούν στον οικονομικό τομέα και σε είχαν απασχολήσει και το τελευταίο διάστημα του Νοεμβρίου. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη ψυχραιμία σου και να «καλύψεις» και κάποια νεύρα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε πράγματα τα οποία θα ειπωθούν μέσα σε συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά και αφορούν μία αισθηματική υπόθεση η οποία θα προάγει την ηρεμία και την υπομονή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες διαφωνίες να εξελιχθούν σε εντάσεις, καθώς το αποτέλεσμα τους θα είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Αν είσαι ελεύθερος αποφύγετε παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος σε μία γνωριμία η οποία έχει ξεκινήσει πρόσφατα, καθώς αυτά δεν θα συμβάλουν καθόλου στην εξέλιξη της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα σε αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες της. Αυτό το επταήμερο, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποια πράγματα που θέλεις να πεις και να κερδίσεις κάτι μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που ακούσεις μεγάλες υποσχέσεις, αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να τις υποστηρίξουν.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε απασχολήσει ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία και είχε κάνει ξανά την εμφάνισή του το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. To Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε. Προσπάθησε να τα προσεγγίσεις με ψυχραιμία και υπομονή γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, όμως θα σε βγάλει μακροπρόθεσμα κερδισμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται εκρηκτική σε γενικότερο πλαίσιο κάτι που θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις και αντιδράς στα ερεθίσματα των άλλων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ακόμα και ένα αστείο του συντρόφου σου μπορεί να ακουστεί περίεργα στα αυτιά σου, μιας και το κλίμα θα είναι τεταμένο. Αυτό το επταήμερο, ενισχύει το σενάριο διαξιφισμών και αντιπαραθέσεων, κάτι που πρέπει να αποφύγεις αν δεν θέλεις να ανοίξει ένας νέος κύκλος εντάσεων. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο να φέρει συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες όμως δεν θα είναι ξεκάθαρες και μπορεί να μπερδέψουν την κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις:Ένα ζήτημα που αφορά μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα βρεθεί στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και ίσως να νιώθεις πως δεν είναι τόσο εύκολο να το διευθετήσεις. Αυτό το επταήμερο, θα βοηθήσει κάποιες συζητήσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι κάποια πράγματα θα ειπωθούν με ένα τόνο υπερβολής, ο οποίος πιθανό να σε οδηγήσει να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους, ιδιαίτερα αν αυτές έρχονται ως εκκρεμότητα από τον προηγούμενο μήνα. Το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να τις διευθετήσεις πρωτίστως επικοινωνιακά και έπειτα πρακτικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και σε αυτά που θα ακούσεις από τους άλλους αλλά και σε αυτά που θα υποσχεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι να παρασυρθείς και να υποσχεθείς κάποια πράγματα τα οποία ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν γίνεται να υλοποιηθούν. Αυτό το σενάριο έχει αυξημένες πιθανότητες να συμβεί ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Η ειλικρίνεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι αυτή που θα πρέπει να έχει προτεραιότητα και από την πλευρά σου αλλά και από την άλλη πλευρά, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια εργασιακά θέματα ρουτίνας φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους όμως αυτή την εβδομάδα ίσως να την κάνουν με πιο έντονο τρόπο. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα απαιτητικό για ζητήματα της δουλειάς, όχι τόσο για το πρακτικό κομμάτι αυτών όσο για το γεγονός ότι μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια τα οποία δεν είχες κατά νου. Αν υπάρξει μία συζήτηση που αφορά μία συνεργασία ή τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο προς το τέλος της εβδομάδας, αξιολόγησέ προσεκτικά όλα τα δεδομένα και μη θεωρείς τίποτα δεδομένο αν δεν το φιλτράρεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα ίσως να κάνει την εμφάνισή του ένα αισθηματικό ζήτημα το όποιο σε είχε απασχολήσει αρκετά και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Το Σαββατοκύριακο, φέρνει ξανά στο προσκήνιο θέματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε. Επιπλέον, μπορεί να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και να ενισχύσει ένα ήδη τεταμένο κλίμα ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς αν προσεγγίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με ηρεμία και ψυχραιμία θα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο αισθηματικός τομέας θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και ίσως έρθουν και κάποια νέα δεδομένα που αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε -αν είσαι ελεύθερος- μία γνωριμία. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα προσπαθούν να σε χειριστούν συναισθηματικά ή κάποιες καταστάσεις σε φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Απόφυγε να πάρεις μέρος σε «παιχνίδια» τα οποία έχουν ως μόνο σκοπό την επίδειξη δύναμης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα που έρχονται από τη δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα όχι τόσο για το πρακτικό κομμάτι αυτών των θεμάτων, όσο για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως να νιώσεις πως κάποιος συνεργάτης σου προσπαθεί με διάφορους τρόπους «να σε φέρει με τα νερά του», κάτι που θα έχει και την ανάλογη αντίδραση εκ μέρους σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες καταστάσεις να ξεφύγουν καθώς θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος αν κρατήσεις αποστάσεις σε θέματα που νιώθεις πως δεν μπορείς να ελέγξεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή η εβδομάδα είναι από τις τελευταίες απαιτητικές για εσένα, καθώς την επόμενη εβδομάδα οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις καλά. Για αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα -ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- τα οποία αφορούν είτε μία οικογενειακή είτε μία επαγγελματική υπόθεση και φαίνεται πως θα σου δημιουργήσουν ένταση. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη σε κάποια απαιτητικά ζητήματα, αλλά και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με οικεία και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις παραγκωνίσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και δεν αφιερώνεις το χρόνο που θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μία αρνητική διάθεση σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτό το επταήμερο, μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα λόγω κάποιων εκτάκτων υποχρεώσεων, η οποία ενδεχομένως να περάσει και μέσα σε μία σχέση που έχεις. Το Σαββατοκύριακο, θα βοηθήσει στην επικοινωνία και θα μετριάσει τα παράπονα του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην καθημερινότητά σου ή στο εργασιακό σου περιβάλλον, όμως μη σε πιάσει βιασύνη για εξέλιξη καθώς μπορεί λίγο αργότερα να αλλάξεις γνώμη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα που θα κάνουν αυτή την εβδομάδα την εμφάνισή τους και θα σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες μπορεί να σε αποδιοργανώσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως αυτές τις ημέρες μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου με το να εμπλακείς σε παιχνίδια επίδειξης δύναμης.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα δώσουν προτεραιότητα σε θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, με οικεία σου πρόσωπα αλλά και με κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να έχεις διευθετήσει πριν τα Χριστούγεννα. Αυτό το επταήμερο, προσφέρει άνεση στην επικοινωνία, η οποία θα βοηθήσει ουσιαστικά στο να διευθετήσεις επικοινωνιακά κάποια ζητήματα και κυρίως το πρακτικό κομμάτι αυτών των ζητημάτων. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργήσει μία στρεβλή εικόνα σε ένα ζήτημα το οποίο αφορά είτε τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων είτε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις του σπιτιού, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι μέχρι να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να δημιουργήσει ή να φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα τα οποία θα επηρεάσουν είτε μία σχέση είτε αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία. Αν χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τέτοιου είδους καταστάσεις και να μην τις αφήσεις να σε παρασύρουν στο ρυθμό τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να διευθετήσεις καλύτερα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ώστε να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο όσο προχωράμε προς τις ημέρες των εορτών. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο ή μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια, τα οποία θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Το Σαββατοκύριακο, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο κάτι που θέλεις και έτσι να αυξήσεις τις πιθανότητες να το επιτύχεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κρατηθείς έστω και για λίγο μακριά από σκέψεις οι οποίες αφορούν υποχρεώσεις και δουλειές που πρέπει να γίνουν. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει ένα καλό νέο το οποίο θα φορά την προσωπική σου ζωή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικογένεια, καθώς αν τα αφήσεις χωρίς να τους δώσεις σημασία μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα σε αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, θα χρωματίσει τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά μακριά από το ταίρι σου, όμως αν έχεις κάποια παράπονα από εκείνο καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τα επικοινωνήσεις καθώς το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να νιώθεις πως υπάρχουν εμπόδια σε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί, όμως σκέψου μήπως αυτά τα εμπόδια θέλουν να σου δείξουν κάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά θα αποτελέσουν μία από τις βασικές πηγές ανησυχίας και άγχους για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως δεν θα πρέπει να τα αφήσεις να καθορίσουν τη διάθεσή σου. Όσο νωρίτερα ασχοληθείς με κάποια από αυτά και προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις τόσο λιγότερο θα επηρεαστεί η διάθεση σου, για αυτό το μυστικό αυτής της εβδομάδας όσον αφορά τη δουλειά είναι να μην αφήνεις τίποτα για τελευταία στιγμή. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά την εξέλιξη κάποιων εργασιακών θεμάτων, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι έντονη και απαιτητική για εσένα. Αυτό θα φέρει θέματα τα οποία αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο και δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν και ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τα μέσα του Νοεμβρίου. Το Σαββατοκύριακο, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία ίσως να είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην είσαι ανταγωνιστικός με το σύντροφό σου ώστε να μην μπεις σε μία άτυπη κόντρα επίδειξης ισχύος. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα με κάποιον που θα έρθεις κοντά, όμως αυτά δεν θα σε βοηθήσουν ούτε να δεις την κατάσταση μεταξύ σας ρεαλιστικά αλλά ούτε και να αποφασίσεις πως πρέπει να κινηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου προτεραιότητες καθώς και κάποια πράγματα που ξέρεις πώς πρέπει να γίνουν πριν την περίοδο των εορτών θα σου δημιουργήσουν άγχος μέσα σε αυτές τις ημέρες. Μετά της 8/12 θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες από αυτές . Αν υπάρξουν διαξιφισμοί και εντάσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς για επαγγελματικούς λόγους να θυμάσαι πως θα μπορέσεις πιο εύκολα να τις διαχειριστείς αν τις προσεγγίσεις με καλή διάθεση και υπομονή, καθώς αυτό θα σε βγάλει μακροπρόθεσμα κερδισμένο και δεν θα σπαταλήσει την ενέργειά σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, φέρνουν εξελίξεις και σε προσωπικές σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Πέρα από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν και θα αφορούν τον παραπάνω τομέα τα οποία θα χρειαστούν προσοχή και διαχείριση εκ μέρους σου, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία καλή εβδομάδα για εσένα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία αφορούν από υποχρεώσεις της καθημερινότητας μέχρι και προσωπικά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας γνωριμίας μέσα από συζητήσεις που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως θα εγείρει ανασφάλειες και θα επηρεάσει τις αισθηματικές σου ανάγκες, τις προτεραιότητες αλλά και τον τρόπο που βλέπεις την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων σχετικά με το μέλλον, αλλά να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με το παρόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία ή μία επαγγελματική σχέση πιθανόν να σε έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα όμως φαίνεται πως τώρα θα υπάρξουν τα δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία απόφαση σχετικά με αυτή. Αν αυτή την εβδομάδα υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες και δουλειές που πρέπει να γίνουν καλό θα είναι τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις να πάρουν άλλη μία αναβολή, καθώς από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να φέρει περισσότερες υποχρεώσεις πάνω στις ήδη υπάρχουσες.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αρκετές ημέρες αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις κούραση -όχι μόνο σωματική αλλά και συναισθηματική- καθώς τα γεγονότα και τα δεδομένα που αφορούν σημαντικά ζητήματα της ζωής σου αλλάζουν, κάτι το οποίο δημιουργεί εσωτερική αναταραχή. Αυτό το επταήμερο, θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα φέρει δίπλα σου άτομα στα οποία θα μπορέσεις να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις και να βρεις συμμάχους. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει και ένα θετικό νέο σε περίπτωση που είχες προσπαθήσει για να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα που έρχεται από το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο, σου δημιουργεί εντάσεις στα συναισθήματα και ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αλλάξεις προτεραιότητες όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις, κάτι που θα επηρεάσει μια σχέση την οποία έχεις ή αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία. Γενικά αυτή η εβδομάδα, χρωματίζει τα συναισθήματα και μπορεί να σε κάνει αρκετά κτητικό στον αισθηματικό τομέα. Τα έντονα συναισθήματα που κάνουν την εμφάνισή τους μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις, αν δεν υπάρξει σωστή διαχείριση. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα σε μία νέα γνωριμία καθώς θα μπορούσε να δώσει μία λανθασμένη εικόνα για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο μέσα σε μία εβδομάδα που θα σε απασχολήσουν εξίσου και τα αισθηματικά θέματα. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, κάτι που θα είναι δύσκολο όχι όμως και ακατόρθωτο. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να δώσεις μεγάλη προσοχή σε πράγματα που θα ειπωθούν καθώς το Σαββατοκύριακο δείχνει πως θα ειπωθούν όμως μπορεί να μην ισχύουν.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς οι πρώτες ημέρες της μπορεί να είναι πιο απαιτητικές λόγω κάποιων επαγγελματικών αλλά και οικογενειακών υποχρεώσεων, όμως όσο οδεύουμε προς το τέλος της τόσο καλύτερα θα γίνονται τα πράγματα. Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως θα υπάρξει επαφή -είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως- με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις μαζί τους και η επικοινωνία που θα έχεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σου, για αυτό επίλεξε με σύνεση αυτούς που θέλεις να επικοινωνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία σχέση του παρελθόντος ή ένα παλαιότερο αισθηματικό ειδύλλιο φαίνεται πως θα αρχίσει να σε απασχολεί αυτό το διάστημα αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη. Αυτό το επταήμερο, φέρνει υποθέσεις του παρελθόντος στο παρόν, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην αναθέρμανση ενός παλαιότερου ειδυλλίου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές τις ημέρες θα υπάρχει έντονα η τάση να θυμηθείς πράγματα που είχαν γίνει με το σύντροφό σου παλαιότερα και σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό, προσπάθησε όμως να το αποφύγεις καθώς δεν θα βοηθήσει πουθενά τουναντίον θα δημιουργήσει νεύρα και στις δύο πλευρές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια δεδομένα στη δουλειά φαίνεται πως θα αρχίσουν να αλλάζουν και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις και να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα. Το Σαββατοκύριακο θα βοηθήσει στην καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς λόγω δουλειάς και αυτό θα αποτελέσει το Α και το Ω για τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με ένα ταξίδι που είχες κατά νου και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε κάποια από τα σχέδιά σου. Προσπάθησε -όποια ζητήματα και να θέλεις να διευθετήσεις- να τους δώσεις προτεραιότητα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας που η επικοινωνία δεν θα φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μπερδεμένα μηνύματα κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα χρωματίσει τα συναισθήματά σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα δημιουργήσει ένταση. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα σε μία γνωριμία ή σε μία σχέση, για αυτό θα πρέπει να το αποφύγεις και να κρατήσεις αυτοέλεγχο. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα «ειδυλλιακό» κλίμα, όμως το Σαββατοκύριακο σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις μικρό καλάθι απέναντι σε μεγαλοστομίες που θα ακούσεις, αλλά και να μην υποσχεθείς ούτε εσύ πράγματα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως όσο περνούν οι ημέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που έχεις επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν μπορεί να δημιουργήσουν κάποια μπερδέματα και μικρές παρανοήσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE