0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 28 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα ενώ θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός ίσως να παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου έχουν κάποιες δυσκολίες. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία, κάτι που θα οδηγήσει και εσένα αλλά και τους άλλους σε λάθος εντυπώσεις και κυρίως σε λάθος συμπεράσματα. Το Σαββατοκύριακο, ενισχύει το παραπάνω σενάριο, καθώς θα φέρει πολλές πληροφορίες από πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, κάτι που θα προκαλέσει μπερδέματα. Δώσε μερικές ημέρες προθεσμία για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ζητήματα τα οποία έχουν προτεραιότητα για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά αυτές τις ημέρες, αρκεί να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στην επικοινωνία. Ίσως να προκύψουν εμπόδια είτε πρακτικής είτε επικοινωνιακής φύσεως σε συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τη γνώμη και τις πεποιθήσεις άλλων να επηρεάσουν τη συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου και κατά συνέπεια το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά καλά κρατεί αυτή την εβδομάδα όμως θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία και να μην θεωρήσεις την έκβαση μιας συζήτησης δεδομένη. Αν αυτές τις ημέρες έχεις να κάνεις κάποιο ταξίδι το οποίο αφορά τη δουλειά ή θα έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό με αφορμή ζητήματα της δουλειάς, θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η απόσταση δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία και ίσως να δημιουργήσει και κάποια επιπλέον προβλήματα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις έντονα την ανάγκη να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν είτε σε προσωπικά είτε σε οικονομικά ζητήματα και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στο προσκήνιο. Γενικά αυτή η εβδομάδα, ενδεχομένως να μη βοηθήσει την επικοινωνία, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που για τα παραπάνω θέματα χρειαστεί να έρθεις και σε επαφή με άλλα πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να «ενισχύσει» κάποιες ανασφάλειες, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον οικονομικό τομέα. Προσπάθησε να μην αφήσεις οικονομικά θέματα στον αυτόματο πιλότο και να είσαι προσεκτικός με τη διαχείριση τους, ώστε να μην υπάρξουν απώλειες, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα πραγματοποισεί ευνοϊκές όψεις, κάτι που θα βάλει τη βάση για θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις. Από την άλλη ίσως κάποιες σκέψεις που κάνεις να υπονομεύσουν την εξέλιξη μιας γνωριμίας ή μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να αποφύγεις στις αρνητικές σκέψεις καθώς αυτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και το κλίμα σε μία αισθηματική υπόθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες έρχονται από τον επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετά απαιτητικές αυτή την εβδομάδα, κάτι που δείχνει πως θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Αν υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα καλό θα ήταν να τους δώσεις μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να μην αφήσουν λάθος εντυπώσεις και να μην σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου προμηνύεται ιδιαίτερα έντονη σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς φέρνει πολλές συζητήσεις και κάποιες από αυτές μπορεί να εγείρουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα θα πάρουν φωτιά αυτή την εβδομάδα, όμως από αυτά που θα ακούσεις θα πρέπει να επιλέξεις ποια θα κρατήσεις. Το Σαββατοκύριακο, φέρνει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο και καταδεικνύει κάποιες σχέσεις οι οποίες δεν είναι λειτουργικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία καθώς είναι αυτή που θα καθορίσει την εξέλιξη ενός ζητήματος που μπορεί να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Το Σαββατοκύριακο, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος ίσως αυτές τις ημέρες να επανέλθει ένα ζήτημα αισθηματικής φύσεως από το παρελθόν ή να βρεις μία λύση σε ένα αισθηματικό θέμα το οποίο σε απασχολεί καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν. Δώσε προσοχή στους συνεργάτες σου και στις συζητήσεις που θα υπάρξουν μεταξύ σας, καθώς μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Το Σαββατοκύριακο, καταδεικνύει πως μία συνεργασία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ίσως να χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί και να αποδώσει.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η απαιτητική καθημερινότητα θα εξακολουθεί να βάζει προκλήσεις και αυτή την εβδομάδα και εσύ θα κληθείς να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και να μην παρασυρθείς από την ταχύτητα με την οποία θα γίνονται όλα αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να μη φέρει τα αναμενόμενα σε μία συζήτηση που αφορά ένα εργασιακό ζήτημα ή σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου. Γενικά αυτή η εβδομάδα, σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις και ίσως και να επαναδιαπραγματευτείς τα ζητήματα που σε απασχολούν σε καθημερινή βάση, ώστε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες θέτοντας ως προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, δείχνουν πως παρά την κούραση των ημερών μία αισθηματική υπόθεση θα έχει θετικές εξελίξεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από εσένα και το ταίρι σου τα άγχη της καθημερινότητας, καθώς αυτή την εβδομάδα θα χρειαστείς ένα διάλειμμα από αυτά. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου, καθώς τώρα θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις καθώς και κάποια πράγματα που έχεις κατά νου να κάνεις και σχετίζονται με τη δουλειά θα δώσουν δυναμικό παρόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να σε καταβάλουν και μόνο στη σκέψη τους, μιας και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπονομεύσει την προσπάθειά που κάνεις για να τα διευθετήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς δεν θα είναι εύκολη κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας και μπορεί να δημιουργηθούν αρκετές παρανοήσεις ακόμα και σε πρακτικά ζητήματα, όπως η ώρα ενός επαγγελματικού ραντεβού.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου προμηνύονται ιδιαίτερα επικοινωνιακές, όμως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα έχει ρίσκο. Γενικά αυτή η εβδομάδα, δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις σε -κατά τα άλλα- φιλικές συζητήσεις, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ακόμα και με το χιούμορ που μπορεί να κάνεις, μιας και οι ημέρες δεν ευνοούν την ομαλή ροή στην επικοινωνία. Το Σαββατοκύριακο, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου και θα σε ωθήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους και πράγματα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσένα. Μια αισθηματική υπόθεση φαίνεται πως θα έρθει στο προσκήνιο και τα δεδομένα σε αυτή θα αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις άκρη σε κάποια ζητήματα, ακόμα και αν έχεις την καλύτερη πρόθεση. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή και όσο πιο φειδωλός είσαι με αυτά που θα πεις αλλά και με τις υποσχέσεις που θα δώσεις, τόσο περισσότερο θα μειώσεις την πιθανότητα παρεξηγήσεων ή παρανοήσεων. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες κινήσεις, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η έμπνευση και η δημιουργικότητα σου θα δώσουν δυναμικό παρόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνος στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ιδιαίτερα αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες σε περιμένει μία άκρως δημιουργική και παραγωγική εβδομάδα. Ίσως να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπονομεύουν τις προσπάθειες ή τα σχέδιά σου, όμως μην αφήσεις τέτοιου είδους θέματα να σου δημιουργήσουν αρνητισμό και να επηρεάσουν στη σκέψη σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου θα γίνεις «σπιτόγατος» καθώς αυτή η εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς ιδιαίτερα με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και να περάσεις περισσότερο χρόνο σε αυτό. Κάποιες συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα ίσως να μην πάνε όπως θα ήθελες λόγω παρανοήσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου όσον αφορά την επικοινωνία. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση σε οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σπιτιού και εσύ να κληθείς να κατευνάσεις τα πνεύματα και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι περισσότερες συζητήσεις με το σύντροφό σου θα αφορούν ζητήματα του σπιτιού αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να αφιερώσεις και χρόνο σε δραστηριότητες που σας κάνουν να περνάτε ευχάριστα μαζί καθώς χρειάζεστε και ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, το Σαββατοκύριακο, μπορεί να φέρει μία συνάντηση η οποία θα παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη μίας αισθηματικής υπόθεσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ενδεχομένως οι υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά να είναι αρκετές για αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα επιβαρύνει τη διάθεσή σου. Η επικοινωνία θα αποτελέσει το Α και το Ω για την έκβαση των επαγγελματικών υποθέσεων, για αυτό αξίζει να της δώσεις την πρέπουσα προσοχή. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη αυτής της εβδομάδας -αλλά θα έχει επιρροή καθ’ όλη τη διάρκεια της- δεν εγγυάται σταθερότητα σε λόγια, συμφωνίες και αποφάσεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου τα θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Αυτό το επταήμερο, ίσως να φέρει κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε παρανοήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε και αν ειπωθεί αυτές τις ημέρες, φίλτραρε το προσεκτικά και δώσε την ίδια προσοχή και στις μετακινήσεις, τα ραντεβού και τις επαφές με άλλους. Το Σαββατοκύριακο, φέρνει πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες μπορεί να συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί το εφέ του «χαλασμένου τηλεφώνου» στην επικοινωνία σου, ακόμα και με αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, θα βοηθήσει αισθηματικές υποθέσεις, όμως θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη βάση στην επικοινωνία που θα υπάρξει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις οι οποίες -αν φιλτράρεις προσεκτικά και αυτά που θα πεις αλλά και αυτά που θα ακούσεις- φαίνεται πως μπορούν να αποφευχθούν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, αυτές τις ημέρες πρόσεξε παραπάνω τις πρακτικές λεπτομέρειες συναντήσεων και ραντεβού ώστε να μην υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με αφορμή αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορεί να είναι περίεργο αυτή την εβδομάδα καθώς θα παρατηρήσεις πως υπάρχουν αρκετές διχογνωμίες για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις που θα υπάρξουν και μην τις πάρεις αψήφιστα, καθώς αυτές θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα έσοδα και τα έξοδά σου. Είναι πολύ πιθανό να προετοιμάζεις ήδη κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις, όπως επίσης και κάποια δώρα σε δικά σου πρόσωπα, κάτι το οποίο χρειάζεται σωστό προγραμματισμό ώστε να μην προκαλέσει προβλήματα στο ταμείο σου. Το Σαββατοκύριακο, θα σε κάνει επιρρεπή σε έξοδα και παρορμητικές αγορές, κάτι που μπορεί να προκαλέσει απώλειες. Προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα, καθώς αυτό θα αποτελέσει την πρόκληση των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως θα πηγαίνουν καλύτερα από τις οικονομικές καθώς η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για την καλή εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα τα οποία έχουν δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου να συνεχίζουν να σας επηρεάζουν, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με το ταμείο σας. Αν είσαι ελεύθερος οι κινήσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να σου προκαλέσουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις για αυτή την εβδομάδα. Καλό θα ήταν να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, μιας και η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα, καθώς βρίσκεσαι σε μία περίοδο που τα θέματα που αφορούν το ταμείο σου θα έχουν προτεραιότητα. Η εβδομάδα δε φέρνει σταθερότητα σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι το οποίο μπορεί να ενισχύσει το άγχος. Προσπάθησε να μη βασιστείς σε λόγια τα οποία μπορεί να ειπωθούν πάνω σε συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά, αλλά να περιμένεις τις πράξεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για το ζώδιό σου! Οι όψεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσουν μία διάθεση υπερβολής και αμετροέπειας. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το τι λες, σε ποιους το λες αλλά και τον τρόπο που το λες, ώστε να μη δημιουργηθούν παρανοήσεις και μπερδέματα. Κάποια πρόσωπα φαίνεται πως περιμένουν ένα επικοινωνιακό σου ατόπημα ή μία δέσμευση που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις, προσπάθησε να μην τους κάνεις αυτή τη χάρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και η συνεννόηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα διαμορφώσει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις μεγαλεπήβολες δηλώσεις και υποσχέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε αφήσουν εκτεθειμένο σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην αφήσεις την παρόρμηση να σε οδηγήσει σε δηλώσεις, οι οποίες θα έχουν το στοιχείο της υπερβολής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η διαχείριση όχι μόνο των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών ζητημάτων θα έρθει στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ίσως να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα νέο βήμα στον επαγγελματικό τομέα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτή την εβδομάδα. Τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι ρευστά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να δεις καθαρά ποιο είναι το συμφέρον σου.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να δίνει προτεραιότητα στα συναισθήματά σου, σε πολλές περιπτώσεις αφήνοντας τη λογική σε δεύτερη μοίρα. Αυτό το επταήμερο, «δυναμιτίζει» κρυφά συναισθήματα, απωθημένα, αισθηματικά ζητήματα και οτιδήποτε άλλο κρατούσες μέσα σου για καιρό. Η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να δημιουργηθεί αυτή την εβδομάδα δεν θα σε βοηθήσει να δεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές και ακατάλληλες ενέργειες. Η «πρόκληση» αυτής της έκλειψης είναι να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, καθώς η εβδομάδα θα φέρει έντονα συναισθήματα στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ένα «οικείο» πρόσωπο ή ένα πρώην σύντροφο, όμως σκέψου τι είναι αυτό που προσδοκάς από αυτή την επικοινωνία και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικά συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση εξέφρασε στο σύντροφό σου αυτά που νιώθεις και μην τον αφήνεις να προσπαθεί να τα μαντέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις φαίνεται πως δεν θα βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων αυτή την εβδομάδα, καθώς εσύ ο ίδιος θα επιλέξεις να ρίξεις το βάρος σε άλλες υποθέσεις. Οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν πως θα είναι εύκολο να εμπλακείς σε κάποια παρεξήγηση, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που συζητούν άλλους και από «πηγαδάκια», ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και στη δουλειά.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, για αυτό και φαίνεται πως τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και οι συναντήσεις με φίλους θα έχουν την τιμητική τους. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως θα υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία, όμως αυτή η επικοινωνία ίσως να μην είναι τόσο εύκολη. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από παρεξηγήσεις και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν δεν εμπλακείς σε ζητήματα άλλων, εκτός και αν σου ζητηθεί. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει το κλείσιμο του κύκλου μίας φιλικής σχέσης ή την αναθεώρηση σχετικά με μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής με το σύντροφό σου και αυτή η αίσθηση μπορεί να δημιουργηθεί λόγω διαφορετικών απόψεων πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα και λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων. Προσπάθησε να μη γενικεύσεις μία διαφωνία και να μην την ανάγεις σε μείζον ζήτημα της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο συναντιέστε μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, όμως η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή για να μην προκύψουν παρανοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές και κυρίως οι συναδελφικές σχέσεις μπορεί να αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες, κάτι που θα ενταθεί από την επικοινωνία η οποία δεν θα είναι παραγωγική. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες συζητήσεις να οδηγήσουν τους άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα και αυτό μπορεί να περιοριστεί αν είσαι πολύ προσεκτικός και με αυτά που λες αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο τα λες. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας ίσως η πίεση από ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα να αυξηθεί.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη σημασία όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στον τρόπο που διατυπώνεις αυτά που θέλεις να πεις. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσουν κάποια θέματα -κυρίως στη δουλειά- τα οποία θα ξεκινήσουν από επικοινωνιακές παρανοήσεις. Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός προκειμένου να μην εκτεθείς είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα είτε σε συνεργάτες σου, λόγω λάθος διατύπωσης κάποιων πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για την εξέλιξη μιας γνωριμίας! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να δεις κάποια ζητήματα τα οποία την απασχολούν κατά πρόσωπο, καθώς οι υπεκφυγές δεν θα βοηθήσουν στη διευθέτηση τους. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος η σχέση σας ήταν φιλική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο και στον επαγγελματικό τομέα και θα καθορίσει και κάποιες από τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα επιλέξεις να εκφραστείς ή να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις στη δουλειά. Επίσης καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από κους-κους και «πηγαδάκια» καθώς πάνω στην κουβέντα μπορεί να ειπωθούν πράγματα τα οποία μπορεί να σε αφήσουν εκτεθειμένο απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE