0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Νοεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αισιοδοξία καθώς στις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον κοινωνικό σου περίγυρο, στην επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα όπως επίσης και σε κάποιες συναντήσεις που θέλεις να κανονίσεις για το προσεχές διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 24/11 ενισχύει την αισιόδοξη διάθεση η οποία θα σε απομακρύνει από τις σκέψεις που σου δημιούργησαν άγχη και ανησυχίες όλο αυτό τον καιρό. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να δεις συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που μαζί τους έχεις να συζητήσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη (Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής και Σελήνη) καταδεικνύει ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία που θα δημιουργήσει ενδιαφέρον, πολύ πιθανό αυτή να γίνει κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής συνάντησης ή μέσα σε μία κοινή παρέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες είναι ιδανικές για να κανονίσετε με το ταίρι σου μία επίσκεψη σε φίλους ή αγαπημένους σας συγγενείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν και αφορούν τη δουλειά. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με αισιοδοξία τα επαγγελματικά θέματα, κάτι που θα συμβάλλει και στη διευθέτηση τους. Η νέα Σελήνη στις 24/11 ανοίγει νέους ορίζοντες, δίνοντάς σου ώθηση να ξεκινήσεις μια επαγγελματική πιστοποίηση ή να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, από το οποίο θα μπορούσες να αποκομίσεις νέες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα φέρει στο προσκήνιο τις βαθύτερες σκέψεις αλλά και τις επιθυμίες σου, καθώς από τις 22/11 ο Ήλιος το περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου. Σε πρακτικό επίπεδο αυτή η εβδομάδα είναι βοηθητική για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και κυρίως αυτά που αφορούν οικονομικά τρίτων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 μπορεί να φέρει κέρδος μέσα από μία σοφή κίνηση που θα αφορά το ταμείο σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βγεις ωφελημένος από μία κίνηση ενός άλλου προσώπου, όπως κάποιου συνεργάτη ή συνεταίρου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως αυτή θα είναι μία έντονα συναισθηματική αλλά και ερωτική εβδομάδα, η οποία θα σε φέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξει ουσιαστική επαφή με ένα πρόσωπο πού το ενδιαφέρον είναι έντονο και αμοιβαίο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η προσοχή σου φαίνεται πως δεν θα είναι στραμμένη στον επαγγελματικό τομέα, καθώς τα συναισθήματά σου θα έχουν προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διάθεση να επικεντρωθείς σε θέματα της δουλειάς. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτή είναι μία πολύ ευνοϊκή εβδομάδα σε περίπτωση που θέλεις να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής πρότασης ή να διευθετήσεις κάποια έξοδα με τρόπο που να βγεις κερδισμένος, μιας και η νέα Σελήνη στις 24/11 θα σε κάνει ιδιαίτερα ευρηματικό σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά!

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η πολυαστρία που υπάρχει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη (Αφροδίτη, Ερμής) και θα ενισχυθεί και με την είσοδο του Ήλιου στις 22/11 φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να δεις ζητήματα που αφορούν μία προσωπική, μία επαγγελματική σχέση και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ίδιο ζώδιο στις 24/11 φαίνεται πως θα φέρει κάτι νέο στον τομέα των σχέσεων, είτε μία νέα προσωπική σχέση είτε μία νέα συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για να επιλύσεις οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει και θέλεις να υπάρξει εξέλιξη. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται με την ενέργεια της νέας Σελήνης στις 24/11 να προκύψει ένα νέο «σκίρτημα» που με τη σειρά του θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα συμβάλλει στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων για αυτό αφιέρωσε χρόνο σε αυτή, καθώς θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο στόχο σου και να κλείσεις κάποιες υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά. Η σχέση με τους συνεργάτες σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα δρώμενα αλλά και στο κλίμα που θα υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 κάτι που όπως φαίνεται θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου και στις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Η νέα θέση του Ήλιου σε οδηγεί να δεις με αισιοδοξία ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, τις υποχρεώσεις που έχεις σε καθημερινή βάση και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο πρόγραμμά σου, καθώς ο τρόπος που θα τα προσεγγίσεις θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη διευθέτηση τους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να εντάξεις μέσα στην καθημερινότητά σου μία δραστηριότητα που αγαπάς ή κάτι που θα σου δημιουργεί ευεξία και θα συμβάλλει στην καλή φυσική σου κατάσταση! Τώρα είναι οι κατάλληλες ημέρες αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι που θα ακολουθείς σε καθημερινή βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Τοξότη φαίνεται πως δεν θα αφήσει αρκετό ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία έχουν προτεραιότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση εξήγησε στο ταίρι σου το βεβαρημένο πρόγραμμα των ημερών, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθούν οι συγκυρίες οι οποίες θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο βρίσκεται είτε στην καθημερινότητά σου είτε στον εργασιακό σου περίγυρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποθέσεις ρουτίνας σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτές τις ημέρες και καλό θα είναι να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να βάλεις μία τάξη! Τώρα θα είναι η ευκαιρία να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δώσει το κίνητρο να ασχοληθείς με ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Να θυμάσαι πως όσο περισσότερο παραμένουν χωρίς διευθέτηση τόσο πιο πολύ θα πιέζουν το χρόνο σου, κάτι που δεν θα βοηθήσει ούτε τη διάθεσή σου.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και εξωστρεφής καθώς η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 θα σε βγάλει από τη μουντή διάθεση του προηγούμενου διαστήματος και θα σε παρακινήσει να απομακρυνθείς από οποιαδήποτε κατάσταση σου είχε δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Εκτός από τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται και η Αφροδίτη και ο Ερμής, κάτι που θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση αλλά και την ανάγκη σου να ξεσκάσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 θα φέρει τύχη και εύνοια σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον αισθηματικό τομέα και πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μία νέα σημαντική γνωριμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματά σου θα τονιστούν ιδιαίτερα από την πολυαστρία αλλά και από τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που δείχνει πως θα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει νέα συναισθήματα, καθώς ο έρωτας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτής της νέας σελήνης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η δημιουργική σου διάθεση και η ανάγκη να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου και να «ξεφύγετε» από την καθημερινότητα θα δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται ότι θα σε απασχολήσουν ως ένα βαθμό όμως δεν θα τα αφήσεις να σε οδηγήσουν σε αρνητικές σκέψεις και να σου δημιουργήσουν άγχος. Η πολυαστρία στον Τοξότη είναι μία πολύ θετική συγκυρία για να διευθετήσεις ακόμα και θέματα της δουλειάς χωρίς ιδιαίτερο κόπο παρά μόνο με τον κατάλληλο τρόπο. Η διάθεση με την οποία θα προσεγγίσεις αυτά τα ζητήματα θα δημιουργήσουν και τις προϋποθέσεις διευθέτηση τους.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και θα σε οδηγήσει να τα προσεγγίσεις με καλή διάθεση και αισιοδοξία. Έτσι λοιπόν αυτή η εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική για να διευθετήσεις υποχρεώσεις του σπιτιού, γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με το σπίτι, όπως επίσης και να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις για λογαριασμό οικείων σου προσώπων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 μπορεί να φέρει σκέψεις για μία αλλαγή στο χώρο που ζεις όπως για παράδειγμα μία αλλαγή στη διακόσμηση, η οποία θα ανανεώσει όχι μόνο το χώρο αλλά και τη διάθεσή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα γίνεις «σπιτόγατος» καθώς θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο για να τον περάσει στο σπίτι. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία καλή ιδέα είναι να κάνεις μία έκπληξη στο σύντροφό σου ετοιμάζοντας ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, έτσι ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με εσάς. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα δημιουργήσει οικειότητα σε μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή σε μία γνωριμία που φαίνεται πως μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά, οι υποχρεώσεις της καθώς και όλα τα ζητήματα που την αφορούν θα εξακολουθήσουν να δίνουν το παρόν και αυτή την εβδομάδα, αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει, όμως φαίνεται πως θα αλλάξει ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτά τα ζητήματα. Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του ζωδίου του Τοξότη και θα χρωματίσει τη διάθεσή σου όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και αυτό το διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο, κάτι που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις πιο εύκολα θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα σου πρόσωπα. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας που θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο -σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ερμή- φαίνεται πως θα έχεις μία συνάντηση είτε προγραμματισμένη είτε ακόμα και ξαφνική με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα. Αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσει προτεραιότητα και να ασχοληθείς με ζητήματα τα οποία χρειάζονται επικοινωνιακή διάθεση και διπλωματική προσέγγιση προκειμένου να διευθετηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη και κάνουν την εβδομάδα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε αισθηματικό επίπεδο και κυρίως πολύ επικοινωνιακή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις ημέρες να προκύψει μία συζήτηση που θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όμως τώρα ίσως να δημιουργηθούν και οι συγκυρίες για να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση παρακίνησε το σύντροφό σου να βγείτε μία βόλτα, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να κάνετε μία επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς και κουμπάρους, καθώς η επαφή με κόσμο θα ενισχύσει την καλή σας διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους απτόητες και αυτή την εβδομάδα όμως μην τις αφήσεις να σε καταβάλλουν, καθώς είναι σίγουρο πως θα βρεις τρόπο να τις φέρεις εις πέρας. Σημαντικό ρόλο για τη διευθέτηση τους θα παίξει η επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να θυμάσαι πως όσο καλύτερη αλληλεπίδραση υπάρχει με τους ανθρώπους που εργάζεσαι μαζί, τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετηθεί κάθε ζήτημα που αφορά τη δουλειά.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 και φέρνει νέες ιδέες σχετικά με την ενίσχυση των πόρων σου και τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα είναι ιδανικό για να διαπραγματευτείς προς όφελός σου οικονομικές συμφωνίες, να κάνεις μία καλή οικονομική ρύθμιση ή ακόμα και να σχεδιάσεις ένα πλάνο αποταμίευσης, καθώς φαίνεται πως το ταμείο σου θα έχει «τα τυχερά» του. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 θα σε οδηγήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα δώρο μέσα από κάποιο οικονομικό μπόνους ή κάποιο ξαφνικό έσοδο, κάτι που θα βελτιώσει εκτός από το ταμείο σου και τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν σκέψεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις, κυρίως αν υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου αισθηματικές εκκρεμότητες. Αν είσαι ελεύθερος αλλά έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει οι εξελίξεις που θα προκύψουν φαίνεται πως θα επηρεάσουν με θετικό πρόσημο την αυτοπεποίθησή σου και θα ενισχύσουν τη διάθεσή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, τα οποία μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν όχι όμως πέραν των συνηθισμένων και δεν φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία. Μετά τις 22/11 θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα σε περίπτωση που θέλεις να συζητήσεις θέματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων και συμφωνιών και να βγεις κερδισμένος μέσα από συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών καθώς με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο στις 22/11 ξεκινά η γενέθλια χρονιά σου και τα φώτα στρέφονται πάνω σου! Από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα που θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα θα δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και στα δικά σου ενδιαφέροντα, καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί να αφιερώσεις χρόνο πρώτα από όλα σε εσένα. Με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου στις 24/11 θα νιώσεις το άγγιγμα της τύχης και της αισιοδοξίας σε αρκετές από τις υποθέσεις που σε απασχολούν, κυρίως σε αυτές που αφορούν τον τομέα των σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής διελαύνουν στο ζώδιό σου και δημιουργούν πολύ καλές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος το προσεχές διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα φέρει νέες συγκινήσεις μιας και η γοητεία σου θα χτυπήσει κόκκινο! Μία νέα γνωριμία, ένα φλερτ, ένας νέος θαυμαστής όπως επίσης και μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανά σενάρια κάτω από την επιρροή αυτής της Σελήνης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο κλίμα που θα υπάρχει στη δουλειά και φαίνεται πως με κάποιο τρόπο μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα γίνεις ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ των ανθρώπων πού βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε φάση συζητήσεων προκειμένου να κάνεις μία νέα επαγγελματική συμφωνία ή να διαπραγματευτείς μία επαγγελματική πρόταση, τότε αυτή η νέα Σελήνη φαίνεται πως θα σου φέρει τύχη θα είναι κατά κάποιο τρόπο το γούρι σου και θα σε οδηγήσει να βγεις κερδισμένος από τις κινήσεις που θα κάνεις.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κρατήσεις σχεδόν μυστικά τα σχέδια, τις επόμενες κινήσεις, τα συναισθήματά σου ακόμα και τις επιθυμίες σου. Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει εσωστρέφεια για εσένα, όμως αυτό δεν θα είναι αρνητικό καθώς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 θα σου δημιουργήσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη να κρατήσεις μόνο για εσένα -και για λίγα πρόσωπα ακόμα- τις σκέψεις και τις κινήσεις σου. Επίσης καταδεικνύει πως η αισιοδοξία θα είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση αρκετών ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου, της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη όπως και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο δείχνει πως αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει παρασκήνιο σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι εσύ αυτός που κινεί παρασκηνιακά τα νήματα σχετικά με μία κατάσταση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις κινήσεις που θα κάνεις ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις και όχι το αντίθετο. Αν είσαι ελεύθερος και αυτές τις ημέρες υπάρξει κάποια νέα γνωριμία θα χρειαστεί να έχεις υπομονή καθώς αυτή η εβδομάδα δεν θα «φανερώσει» σκέψεις και συναισθήματα τουναντίον μπορεί να τα κρύψει ακόμα περισσότερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι απαιτήσεις στη δουλειά μπορεί να παρουσιάσουν ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα δημιουργήσει κούραση η οποία όμως δεν θα είναι ικανή να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη διάθεσή σου. Παρ όλα αυτά επειδή «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και εσύ είσαι ένα ζώδιο που προτιμάς να πράττεις προληπτικά, προσπάθησε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να μην ζορίζεις τον εαυτό σου και με άλλες δραστηριότητες πέραν των επαγγελματικών, να τρέφεσαι καλά και να ξεκουράζεσαι.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι αφιερωμένη σε συλλογικές δραστηριότητες, εθελοντικές δράσεις και κους-κους με φίλους, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενισχύσεις κοινωνικούς και φιλικούς δεσμούς. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11, η οποία μάλιστα φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία νέα φιλική σχέση ή για τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων που θα σας φέρουν κοντά κοινά ενδιαφέροντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι αρκετά ευδιάθετος καθώς η παρουσία του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη καταδεικνύουν εξωστρέφεια, επικοινωνιακή διάθεση και ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη στις 24/11 είναι πολύ πιθανό να σταματήσεις να είσαι, καθώς φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να απαρνηθείς την ελευθερία σου και αυτή η γνωριμία πιθανό να γίνει μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων ή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φίλους! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις χρόνο για εσένα και το σύντροφό σου προκειμένου να βγείτε και να διασκεδάσετε καθώς αυτό θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο και στον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται πως θα είναι εκείνη η οποία θα δώσει το ρυθμό με τον οποίο θα διευθετηθούν ζητήματα της δουλειάς. Όσο καλύτερη επικοινωνία υπάρχει μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που δουλεύετε μαζί, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξεμπερδέψετε με επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και αγγαρείες. Αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει αφορμές για να έρθεις πιο κοντά με συναδέλφους σου και να ενισχυθούν οι συναδελφικές σχέσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά καθώς η εβδομάδα που ξεκινά θα φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις σε ζητήματα της δουλειάς οι οποίες θα είναι προς όφελός σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 24/11 δημιουργούν πολύ καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη, διευθέτηση και διεκπεραίωση επαγγελματικών υποθέσεων. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει ένα θετικό νέο που θα αφορά τη δουλειά, ακόμα και μία προαγωγή!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα έχει τρία χαρακτηριστικά γνωρίσματα την αισιοδοξία, την εύνοια και την τύχη, τα οποία θα βοηθήσουν στη διευθέτηση προσωπικών και αισθηματικών υποθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις κοντά -χωρίς να το περιμένεις- με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής κοινωνικής υποχρέωσης και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν να είναι αμοιβαία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η διευθέτηση ενός ζητήματος που σε έχει απασχολήσει αρκετά με το σύντροφό σου και ενδεχομένως να είχε δημιουργήσει και ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας, φαίνεται πως είναι προ των πυλών για αυτό αξίζει να κάνεις μία προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και να μην το αφήσεις στην τύχη του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτή την εβδομάδα καθώς τα αστρολογικά δρώμενα καταδεικνύουν κινητικότητα σε αυτό τον τομέα, ευκαιρίες αλλά και επέκταση! Μία νέα επαγγελματική πρόταση είναι ένα πιθανό σενάριο όπως εξίσου πιθανό είναι και ένα ευχάριστο νέο το οποίο θα αφορά μία επαγγελματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση εργασίας, τότε αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να εντείνεις τις προσπάθειές σου καθώς σε ευνοούν!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE