0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14 ως 20 Νοεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή η εβδομάδα έρχεται με «άλλον αέρα» καθώς η μετακίνηση πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βγάλει από τη μουντή διάθεση του προηγούμενου διαστήματος και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου. Στις 16/11 θα κάνει την αρχή η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη και θα την ακολουθήσει στις 17/11 και ο Ερμής. Αυτές οι ημέρες θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα σε αυτή την περίοδο που φαίνεται πως έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, για αυτό το λόγο αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για επικοινωνία με φίλους, γνωστούς, συγγενείς και αγαπημένα σου πρόσωπα. Πόνταρε στην κοινωνική σου ζωή καθώς φαίνεται πως θα φέρει ευχάριστες στιγμές και θα ανανεώσει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στις αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και λίγο πριν φύγει από αυτό το ζώδιο θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη τριγώνου με το Δία από το τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου, ώστε να μην σε βαραίνουν. Από τις 16/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, καθώς και εσύ θα έχεις περισσότερη διάθεση για να ασχοληθείς με αυτήν αλλά φαίνεται πως θα προκύψουν και νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα βοηθήσει πάρα πολύ για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποια θέματα που αφορούν τη δουλειά στο προσκήνιο, όμως δεν θα έχει τα άγχη και τις ανησυχίες του προηγούμενου διαστήματος που φαίνεται πως είχαν επηρεάσει αρκετά τη διάθεσή σου. Αν θέλεις να συμμετάσχεις σε ένα σεμινάριο ή να ξεκινήσεις τις διαδικασίες για να πάρεις μία επαγγελματική ή εκπαιδευτική πιστοποίηση, να ξέρεις πως το διάστημα μετά τις 16/11 είναι ιδανικό για την υλοποίηση τέτοιων σχεδίων. Επίσης δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και η ιδέα ενός ταξιδιού για επαγγελματικούς λόγους.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου οι αστρολογικές συγκυρίες αυτής της εβδομάδας καταδεικνύουν πως «τα δύσκολα πέρασαν» και από αυτές τις ημέρες κιόλας θα αρχίσεις να τα αφήνεις πίσω σου σαν μία ανάμνηση. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι θετικές όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης που βρίσκονται στο Σκορπιό με το Δία στους Ιχθύς -που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 20/11 αντίστοιχα- και θα φέρουν εύνοια, θετική διάθεση και αισιοδοξία σε εσένα. Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς στον προσωπικό σου χρόνο φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτές τις ημέρες και θα υποστηρίξουν τις κινήσεις και τις σκέψεις σου, κάτι που θα σου δώσει ώθηση για την επίτευξη μικρών ή μεγάλων σχεδίων που έχεις κατά νου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού μπορεί να φέρει εκπλήξεις για εσένα, καθώς η θετική όψη με το Δία ενδεχομένως να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Από τις 16/11 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα δημιουργήσει τη βάση για να ξεκινήσει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, με πολύ δυνατά συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τη θετική διάθεση των ημερών για να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου ή να τον παρακινήσεις να κάνετε πράγματα που σας έχουν λείψει, λόγω του τρεξίματος της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά σίγουρα θα σε απασχολήσουν μέσα σε αυτές τις ημέρες, όμως θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην ανησυχεί τόσο για αυτά. Εκτός από την Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη στις 16/11 -θα την ακολουθήσει και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο στις 17/11- καταδεικνύοντας πως το ενδιαφέρον σου δεν θα παραμείνει σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, αλλά θα στραφεί περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι της δουλειάς.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 και 17/11 αντίστοιχα καταδεικνύουν συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει την αρχή ενός διαστήματος κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν τα θέματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, μιας και φαίνεται πως θα υπάρξουν οι συνθήκες να βελτιώσεις διάφορα ζητήματα σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από τα μέσα της εβδομάδας θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει μεγαλύτερη κινητικότητα για εσένα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό και εσύ να πιάσεις τον εαυτό σου να ασχολείται περισσότερο με αισθηματικές υποθέσεις. Αιτία για αυτό μπορεί να γίνει η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ βοηθητικές για να λύσεις ένα ζήτημα με το ταίρι σου το οποίο σας απασχολεί αρκετά αυτό το διάστημα. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην επίτευξη προσωπικών στόχων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα παραμείνει μέχρι και τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού και θα συναντήσει το Δία στους Ιχθύς, μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου. Αυτή η όψη καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για εσένα στη δουλειά, πολύ πιθανό αυτές να έρθουν είτε μέσω της επίτευξης ενός επαγγελματικού θέματος είτε μέσα από κάποια ευχάριστα νέα τα οποία θα αφορούν τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Τοξότη στις 16/11 θα ξεκινήσει ένα παραγωγικό διάστημα που μπορεί να βελτιώσει επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να αλλάζει προτεραιότητες καθώς η είσοδος της Αφροδίτης και ύστερα του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 και 17/11 αντίστοιχα θα σε οδηγήσει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην καθημερινότητά σου, όπως και στις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν και να βρεις τρόπους να την κάνεις πιο «φιλική» προς εσένα. Από τις 16/11 και μετά ξεκινά μία περίοδος η οποία είναι πολύ θετική σε περίπτωση που θέλεις να εντάξεις στο πρόγραμμα σου μία νέα δραστηριότητα που θα σε χαλαρώνει και θα σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα, καθώς αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτή η θετική όψη προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργηθούν έντονα και αμοιβαία συναισθήματα καθώς φαίνεται πως ο «φτερωτός Θεός» σε έχει βάλει στο μάτι. Από τις 16/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει μία περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείς με την καθημερινότητά που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να εντάξεις μέσα στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε μακριά τη ρουτίνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι εργασιακές υποθέσεις καθώς και οι υποχρεώσεις που έρχονται από τη δουλειά θα δώσουν δυναμικό παρών, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας που φαίνεται πως θα έχει περισσότερες απαιτήσεις για εσένα. Εκτός από απαιτήσεις θα έχει και ευκαιρίες για συζητήσεις, οι οποίες θα μπορέσουν να διευθετήσουν ζητήματα της εργασιακής σου ρουτίνας κυρίως αν σε αυτά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, κάτι που τα κάνει περισσότερο περίπλοκα. Πόνταρε σε συζητήσεις και στην καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για επαγγελματικούς λόγους και είναι σίγουρο πως θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή είναι μία θετική εβδομάδα για εσένα καθώς η μετακίνηση πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη (στις 16/11 θα περάσει η Αφροδίτη και στις 17/11 θα την ακολουθήσει και ο Ερμής) καταδεικνύει πως θα υπάρξουν «αφορμές» για να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους, να κάνεις κάποιες εξόδους και να διασκεδάσεις! Ο έρωτας φαίνεται πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα από αυτή την εβδομάδα και για το διάστημα που ακολουθεί, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να είναι πιο απαιτητικές για εσένα- κυρίως όσον αφορά οικογενειακές υποχρεώσεις- όμως και πάλι φαίνεται πως θα έρθουν ενισχύσεις που δεν θα σε αφήσουν χωρίς βοήθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη ολοκληρώνει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας μία θετική όψη τριγώνου με το Δία από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θα τονίσει τα συναισθήματα και θα δημιουργήσει ένα ζεστό κλίμα σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μία συνάντηση μέσα στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Βέβαια είναι γεγονός πως από τις 16/11 θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει πολύ περισσότερο με την ενέργειά σου -τον Τοξότη- και τότε θα ανοίξει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος όχι μόνο θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα στη ζωή σου, αλλά φαίνεται πως μπορεί να προκύψει και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να κερδίσεις το χαμένο χρόνο, αφιερώνοντας προσοχή σε αυτή και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά φαίνεται πως σε έχει απασχολήσει αρκετά όλο αυτό το διάστημα για αυτό μάλλον αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα. Σε αυτό θα συμβάλει το γεγονός πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα είναι τόσο επείγουσες ή τόσο απαιτητικές, κάτι που θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείς αλλά και να ανασυνταχθείς! Ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες νέες ιδέες που θα αφορούν τη δουλειά, τις οποίες αν αξιοποιήσεις θα βγεις κερδισμένος.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτές οι ημέρες θα σου φέρουν καλή διάθεση καθώς οι θετικές όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με το Δία στους Ιχθύς, θα ενισχύσουν την ανάγκη σου να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα και έτσι αυτό θα γίνει μονόδρομος για εσένα αυτή την εβδομάδα. Αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάς, σε ανθρώπους που μαζί τους περνάς ευχάριστα και σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βγάλει για λίγο από τις απαιτήσεις του τελευταίου διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η θετική όψη Αφροδίτης/Δία θα φέρει νέα σε εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, πολύ πιθανό να έχεις μία ευχάριστη επικοινωνία ή συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα της θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο σπίτι με τον άνθρωπο που επιθυμείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά ένα διάστημα που θα σε φέρει κοντά με το σύντροφό σου, καθώς φαίνεται πως οι ώρες που θα περνάτε μαζί στο σπίτι θα αυξηθούν. Αν δε μένεις μαζί με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα σας οδηγήσουν να αρχίσετε να σκέφτεστε αυτή την ιδέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και θα σε οδηγήσει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε προσωπικές υποθέσεις. Αυτό θα μπορούσε να δυσαρεστήσει κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή να μην προλάβεις κάποιες προθεσμίες. Προσπάθησε να μην αφήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα, καθώς θα τις βρεις μπροστά σου αργότερα και θα πιέσουν περισσότερο το χρόνο σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα έρχεται με καλούς αστρολογικούς οιωνούς καθώς η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 και 17/11 αντίστοιχα, θα αλλάξουν τη διάθεση σου προς το καλύτερο και θα σε βγάλουν από την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος. Αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ καλές για να αφιερώσεις χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους και γνωστούς σου. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ίσως να προκύψουν και κάποια ευχάριστα νέα τα οποία θα αφορούν την εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσης, μία οικονομική συμφωνία ή το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 16/11 θα αλλάξει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα δημιουργήσει εξωστρέφεια η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξη γνωριμιών, σχέσεων και φλερτ! Η επικοινωνία φαίνεται πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα δρώμενα των ημερών και αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση είναι αυτή που θα σε φέρει κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τις χαλαρές στιγμές που θα υπάρξουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, για να κάνετε μία βόλτα και να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές της εργασιακής σου καθημερινότητας θα δώσουν το παρών και αυτή την εβδομάδα, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο πιεστικές όσο ήταν το προηγούμενο διάστημα. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας οι αρμονικές όψεις του Δία καταδεικνύουν πως ίσως να υπάρξει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα ή σε μία επαγγελματική συμφωνία η οποία επηρεάζει και τον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου τα δύσκολα -δηλαδή οι εκλείψεις- πέρασαν και αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία θα φέρει αισιοδοξία και θα σε κάνει να επικεντρωθείς σε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να σου δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με κάποιες αλλαγές που προέκυψαν, όμως οι θετικές όψεις της Αφροδίτης λίγο πριν φύγει από το ζώδιό σου με τον Δία στους Ιχθύς, καταδεικνύουν πως μέσα από τις δυσκολίες θα φανούν και ευκαιρίες. Αυτές είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται κατά κύριο λόγο με προσωπικές υποθέσεις αλλά και με τον αισθηματικό τομέα, ο οποίος φαίνεται πως θα πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον τυχερό πλανήτη Δία στις αρχές της εβδομάδας φέρνει αισιοδοξία, καλή διάθεση και τύχη στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει νέα συναισθήματα και προσμονή για τη συνέχεια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μία έκπληξη από το ταίρι σου στις αρχές της εβδομάδας, που θα ενισχύσει αυτό που υπάρχει μεταξύ σας. Στις 16/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς στη συναισθηματική ασφάλεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα που σε απασχολήσαν έντονα το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως θα αρχίσουν να «ξεθωριάζουν» αυτή την εβδομάδα και δεν θα σου δημιουργούν την αναστάτωση που είχαν φέρει μέχρι στιγμής. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο τρόπος που θα επιλέξεις για να τα προσεγγίσεις, μιας και φαίνεται πως και εσύ δεν θα αφήσεις οτιδήποτε να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Αυτή την εβδομάδα εκτός από την Αφροδίτη θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη (στις 17/11) δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις κάποιες διαπραγματευτικές συζητήσεις όσον αφορά θέματα της δουλειάς.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα ξαναβρείς τον εαυτό σου καθώς θα αρχίσεις να βλέπεις πιο αισιόδοξα κάποια πράγματα τα οποία σε είχαν ρίξει ψυχολογικά το προηγούμενο διάστημα και να επικεντρώνεσαι σε οτιδήποτε μπορεί να σου δημιουργήσει θετικές εικόνες και σκέψεις. Σε αυτό θα συμβάλλει η είσοδος δύο πλανητών στο ζώδιό σου της Αφροδίτης (16/11) και του Ερμή (17/11), που θα σου υπενθυμίσουν ότι δεν κατέχεις τυχαία τον τίτλο του πιο αισιόδοξου εκπρόσωπου του ζωδιακού! Οι προσωπικές σου υποθέσεις, κάποια φλερτ ή μία αισθηματική ιστορία φαίνεται πως θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου επισφραγίζει πως η αισιοδοξία θα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των ημερών αλλά και το φίλτρο μέσα από το οποίο θα δεις και θα προσεγγίσεις προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος από τις 16/11 και μετά ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και πολύ πιθανό να ξεκινήσεις και μία νέα σχέση, αν αυτό είναι κάτι που αναζητάς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα εκατέρωθεν, το οποίο θα βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ζητήματα τα οποία σας δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα ή σας έφεραν σε αντιπαράθεση το προηγούμενο διάστημα και να επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε όμορφα και σας διασκεδάζει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η διάθεση με την οποία θα προσεγγίσεις τα θέματα της δουλειάς θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις χωρίς να σου δημιουργήσουν ανησυχία και άγχος. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες να γίνουν κάποιες συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες μπορούν να διευθετήσουν ακόμα καλύτερα πράγματα τα οποία σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα επενδύσεις περισσότερο χρόνο στις φιλικές σου επαφές, στην επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα και σε οτιδήποτε μπορεί να σε φέρει κοντά με αυτούς που έχεις επιλέξει και θέλεις να είναι δίπλα σου. Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη τριγώνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς, που θα συμβάλλει στο να περάσεις όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια συναντήσεων και επαφών με φίλους. Μάλιστα φαίνεται πως θα κερδίσεις και τις εντυπώσεις σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική κατάσταση φαίνεται πως θα σε απασχολήσει πολύ και αυτή την εβδομάδα και οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης με το Δία δεν αποκλείεται να φέρουν καλά νέα σχετικά με αυτή. Από τις 16/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και μία ημέρα μετά θα την ακολουθήσει και ο Ερμής, δημιουργώντας καχυποψία και δεύτερες σκέψεις, οι οποίες με τη σειρά τους ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε μυστικές κινήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς η επικοινωνία είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει μία μυστική συνάντηση με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο τρόπος που θα προσεγγίσεις τα ζητήματα της δουλειάς θα είναι περισσότερο αισιόδοξος αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις ακόμα περισσότερους τρόπους για να τα διευθετήσεις. Ίσως να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία θα κινηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από «πηγαδάκια» στη δουλειά, καθώς οι παρασκηνιακές συζητήσεις θα είναι αρκετά ριψοκίνδυνες αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί να εκθέσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα έρχονται καλύτερες ημέρες καθώς το διάστημα των εκλείψεων -το οποίο ήταν αρκετά απαιτητικό είτε σε πρακτικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο- έφτασε στο τέλος του. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα φανεί ακόμα περισσότερο μετά τις 16/11 που η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής (17/11) θα περάσουν στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη. Από τη νέα τους θέση θα δημιουργήσουν καλή διάθεση και θα σου υπενθυμίσουν πως χρειάζεται να βλέπεις με αισιοδοξία τα ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς έτσι μπορεί να βρεις παραπάνω τρόπους διευθέτησης τους. Η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχει την τιμητική της για αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα συμβάλλει στην καλή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με το Δία στους Ιχθύς, το οποίο θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να τα εκφράσεις εκεί που χρειάζεται. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι έντονα συναισθηματικές, κάτι το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά και πρακτικά αλλά και συναισθηματικά. Από τις 16/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη προτεραιότητα θα γίνει η επαφή με φίλους, οι κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και η διασκέδαση. Αν είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να κάνεις μία γνωριμία κατά τη διάρκεια συναντήσεων με φιλικά σου πρόσωπα, θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο από αυτή την εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία είχες βάλει στον αυτόματο πιλότο το προηγούμενο διάστημα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η επικοινωνία σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία θα αποτελέσει το κίνητρο για να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με εκκρεμότητες και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφορούν τον οικονομικό τομέα και αυτές να έχουν αποτέλεσμα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τις προτεραιότητες σου, καθώς η μετακίνηση της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 και 17/11 αντίστοιχα, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Αυτό θα σε οδηγήσει στο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δουλειές, επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και σε κάποιες βλέψεις που έχεις για το επαγγελματικό σου μέλλον, κάτι που θα αφήσει προσωπικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σε δεύτερη μοίρα. Να θυμάσαι πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις άλλο ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μπορεί η προσοχή σου να είναι κατά κύριο λόγο στραμμένη σε θέματα της δουλειάς, όμως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας -όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθύς- θα φέρουν τον αισθηματικό τομέα στο προσκήνιο. Μάλιστα η επαφή Αφροδίτης/Δία θεωρείται πολύ ευνοϊκή και φαίνεται πως θα φέρει κάποιο ευχάριστο νέο, ένα «δώρο» στον αισθηματικό τομέα για εσένα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 16/11 η αλλαγή θέσης της Αφροδίτης προϊδεάζει και για αλλαγή των προτεραιοτήτων σου, κάτι που αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μην σε οδηγήσει να απομακρυνθείς συναισθηματικά από το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τώρα ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία τα θέματα της δουλειάς θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε οδηγήσουν να τους δώσεις προτεραιότητα. Αυτό με τη σειρά του θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος σε επαγγελματικές εξελίξεις, καθώς όσο πιο πολύ θα επικεντρώνεσαι στη δουλειά τόσο θα κάνουν την εμφάνισή τους νέες ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης. Αξίζει να βασιστείς και να ποντάρεις στην καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση αρκετών θαμάτων.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE