0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13 Νοεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού, η οποία θα χρωματίσει με την ενέργεια της τη διάθεση σου! Αυτή η έκλειψη είναι πολύ πιθανό να εγείρει ανησυχίες σχετικά με ζητήματα του οικονομικού τομέα, φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις, πολύ πιθανό και κάποιες κληρονομικές υποθέσεις. Προφύλαξε σαν «κόρη οφθαλμού» τα κεκτημένα σου ώστε να μην έχεις απώλειες και μέσα σε αυτές τις ημέρες απόφυγε κάποια επένδυση, η οποία θα μπορούσε να τα θέσει σε κίνδυνο. Σε περίπτωση που υπάρξουν συζητήσεις για μία νέα οικονομική ή επιχειρηματική συμφωνία η επόμενη εβδομάδα προμηνύεται καλύτερη για αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής δεν φαίνεται πως θα βρεθούν στις προτεραιότητές σου αυτές τις ημέρες καθώς τα οικονομικά είναι αυτά που θα κλέψουν την παράσταση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου δώσε προσοχή στα έσοδα και στα έξοδά σας, ώστε να μην εγείρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή εσύ να αρχίσεις να σκέφτεσαι την επιστροφή σου σε αυτό! Καλό θα είναι να μην πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας που δεν θα υπάρχει σταθερό συναισθηματικό έδαφος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά θα κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα σε αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν καλό θα είναι να μην καθυστερήσεις τη διευθέτηση τους, καθώς τα παρελθοντικά θέματα θα βρεθούν μπροστά σου με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει μία αναστάτωση σε μία προσωπική σου σχέση ή σε μία συνεργασία καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) στις 8/11 θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να δεις τα δεδομένα που υπάρχουν σε σχέσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν -είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές- και να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να διαταράξουν τις ισορροπίες. Μέσα σε αυτές τις ημέρες ίσως ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου να κάνει ή να πει κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει «τον ασκό του Αιόλου» και να φέρει στο παρόν και διαφωνίες του παρελθόντος. Η ψυχραιμία και η υπομονή θα είναι σύμμαχοι σου αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που σε απασχολούν αυτήν την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο θα έρθουν στο προσκήνιο και φαίνεται πως θα δημιουργήσουν καταστάσεις οι οποίες θα σε πιέσουν να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι σε μία σχέση από την οποία είσαι ευχαριστημένος μην αφήσεις μία παράξενη εβδομάδα που ενδεχομένως να έχει κάποιες εντάσεις να καθορίσει το μέλλον αυτής της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες θα είναι ανατρεπτικές, κάτι που δείχνει πως μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις και από την άλλη ίσως απομακρυνθείς από μία γνωριμία που φαινόταν «πολλά υποσχόμενη» για εσένα το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Aυτό το διάστημα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν διευθέτηση, καθώς όσο πιο πολύ τα αφήνεις τόσο περισσότερο θα επηρεάζουν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Η διάθεση των άλλων στη δουλειά μπορεί να είναι «βαριά», κάτι που θα δυσκολέψει τη ροή των συζητήσεων, για αυτό προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά» με τα λόγια και τις κινήσεις σου. Το να κρατήσεις τις ισορροπίες θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση των επαγγελματικών σου ζητημάτων το επόμενο διάστημα και είναι το βασικό αίτημα αυτής της έκλειψης.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «η εβδομάδα των εκπλήξεων» για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό στις 8/11 θα δώσει το ρυθμό και μπορεί να φέρει ανατροπές και νέα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Ίσως να προκύψει μία αλλαγή στα εργασιακά όπως για παράδειγμα μία αλλαγή στο ωράριο σου ή κάτι το οποίο θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και ενδεχομένως εκνευρισμό. Προσπάθησε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από στρεσογόνες καταστάσεις, μιας και αυτή η έκλειψη θα δημιουργήσει ή θα τονίσει την κόπωση που υπάρχει. Όσο περισσότερο χρόνο βρεις για τον εαυτό σου μέσα σε αυτές τις ημέρες, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να ασχοληθείς και με τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία προσωπική σου σχέση φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν. Δώσε περισσότερη προσοχή στην καθημερινότητα την οποία μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, καθώς αυτή είναι που θα καθορίσει τη διάθεση και το κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ σας αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον, όμως να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες δεν προάγουν τη σταθερότητα και αυτό ισχύει και για τα συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες εργασιακές σου υποθέσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως δεν θέλεις καθόλου να ασχοληθείς μαζί τους και όσο περισσότερο νιώθεις έτσι τόσο πιο έντονα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στη δουλειά προτίμησε να ξεκινήσεις έγκαιρα τη διαχείρισή τους, μιας και θα είναι η βασική πηγή ανησυχίας για αυτές τις ημέρες.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή θα είναι μία εβδομάδα συνειδητοποιήσεων για εσένα καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις περισσότερο φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και να δεις το πως νιώθεις μέσα σε αυτές. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού τις 8/11 θα δημιουργήσει τις συγκυρίες που θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις σχετικά με την ανάμειξη σου σε ομάδες ανθρώπων στις οποίες είσαι μέλος αλλά και σχετικά με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Ίσως να υπάρξουν κάποιες κινήσεις εκ μέρους τους οι οποίες θα σου δημιουργήσουν έκπληξη και θα φέρουν ντόμινο εξελίξεων στις σχέσεις σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η έκλειψη Σελήνης είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματική ένταση μέσα σε αυτή την εβδομάδα, η οποία χρειάζεται προσεκτική διαχείριση ώστε να μην φέρει προβλήματα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις συζητήσεις για διάφορα θέματα και ζητήματα τρίτων να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και να επηρεάσουν το κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη όσον αφορά ένα πρόσωπο που σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον, εξαιτίας διαφορετικών απόψεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου σχέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου για συγκεκριμένα ζητήματα της δουλειάς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις για σημαντικά θέματα καθώς και νέες επαγγελματικές συμφωνίες, μιας και αυτή η εβδομάδα θα έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία δεν θα σε βοηθήσουν να δεις αντικειμενικά πράγματα που αφορούν τη δουλειά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 8/11 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά τη δουλειά, οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και το σπίτι. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις με βάση την εξέλιξη που θέλεις να έχεις μακροπρόθεσμα και όχι αποφάσεις των οποίων τα αποτελέσματα θα είναι βραχυπρόθεσμα. Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων ενδεχομένως να δημιουργήσει ένταση, προσπάθησε να κρατήσεις «αποστάσεις ασφαλείας» από πρόσωπα που ξέρεις πως δημιουργούν συχνά-πυκνά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής θα βρεθούν σε δεύτερη μοίρα αυτή την εβδομάδα καθώς την πρωτοκαθεδρία θα κρατήσουν οι επαγγελματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως να γίνουν κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου στις οποίες δεν θα υπάρξει ταύτιση απόψεων, μιας και η ενέργεια αυτής της εβδομάδας θα έχει δημιουργήσει ήδη μία βαριά διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία αλλαγή στην εξέλιξη μιας γνωριμίας την οποία δεν είχες υπολογίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς είναι αυτά που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου για αυτή την εβδομάδα καθώς η έκλειψη Σελήνης θα δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιες κινήσεις ή κάποιες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κομβικές αλλαγές στη δουλειά όμως -αν δεν είναι απαραίτητο να γίνουν αυτή τη στιγμή- καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν αυτό τον τομέα. Βέβαια μερικές αλλαγές ενδεχομένως να έρθουν και από μόνες τους, χωρίς πρόσκληση!

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή θα είναι μία εβδομάδα αποφάσεων για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 8/11 θα σε οδηγήσει να κλείσεις κάποιους κύκλους προκειμένου να αφήσεις χώρο για κάτι νέο. Αυτοί οι κύκλοι ενδεχομένως να σχετίζονται με το εξωτερικό, κάποιες σπουδές ή ακόμα και ζητήματα νομικής φύσεως. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις σε ζητήματα που είναι μέγιστης σημασίας για εσένα. Επίσης μέσα σε αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν και ζητήματα τα οποία αφορούν πρόσωπα είτε του στενού είτε του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο να έρθεις και να παραμείνεις κοντά με το σύντροφό σου μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που μπορεί να υπάρξουν εξωτερικές επιρροές και εξελίξεις στο περιβάλλον σας οι οποίες ίσως να σας δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ξεκαθαρίσματα όσον αφορά μία γνωριμία η οποία βρίσκεται στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και σε απασχολεί αρκετά. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση αν βρεθείς υπό συναισθηματική φόρτιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δημιουργηθούν παραπάνω απαιτήσεις στη δουλειά και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα τεστάρουν την αντοχή και την υπομονή σου. Ενώ πιθανότατα να μην είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται πως με την επιρροή της έκλειψης αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο, κάτι που θα επηρεάσει τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από στρεσογόνες καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι «αγαπούν» να σε εκνευρίζουν, ώστε να μην υπάρξουν ζητήματα που θα επηρεάσουν και τη δουλειά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα εστιάσεις την προσοχή σου σε ζητήματα, συναισθήματα και εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν. Αυτές μπορεί να είναι είτε αισθηματικής είτε οικονομικής φύσεως, σε κάθε περίπτωση όμως με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, αυτές φαίνεται πως θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση. Οτιδήποτε δεν έχεις διευθετήσει είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά θα έρθει στο προσκήνιο δίνοντάς σου ακόμα μία ευκαιρία ώστε να το διευθετήσεις. Σε πρακτικό επίπεδο αυτές τις ημέρες προσπάθησε να μειώσεις τα έξοδα σου και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις σε αυτό τον τομέα ώστε να μην υπάρξουν απώλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η προσωπική σου ζωή θα μπει κάτω από το μικροσκόπιο της έκλειψης κάτι που θα κάνει τα συναισθήματα ακόμα πιο έντονα, σε σημείο που μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν προσπάθησε να τα διευθετήσεις και να μην τα αφήνεις «κάτω από το χαλάκι», καθώς όσο περισσότερο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συναισθήματα για ένα πρόσωπο το οποίο ανήκει στο παρελθόν, όμως σε αυτή την περίπτωση εκτός από τα συναισθήματα χρειάζεται και η ρεαλιστική προσέγγιση, ώστε να πάρεις την κατάλληλη απόφαση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι ημέρες στη δουλειά μπορεί να κυλούν αργά αυτή την εβδομάδα καθώς η έκλειψη θα δημιουργήσει μία βαριά διάθεση που θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα, καθώς θα υπάρξει καλύτερη επικοινωνία σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να ξεκινήσει η διευθέτηση τους.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή είναι μία εβδομάδα αποφάσεων κυρίως για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) στις 8/11 θα σε οδηγήσει σε σκέψεις. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να σε ενοχλήσει το γεγονός ότι ίσως να βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε προσωπική είτε κοινωνική είτε επαγγελματική, η οποία είχε ξεκινήσει διαφορετικά από ότι εξελίσσεται. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν σταθερά αποτελέσματα, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε παρόρμηση ή οποιαδήποτε απόφαση βασίζεται σε ένταση της στιγμής και όχι σε ένα σύνολο γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 θα χρωματίσει τα συναισθήματα σου και θα τους δώσει ένταση, αυτό ενδεχομένως να μη σε οδηγήσει σε συνετές αποφάσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση αν είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ανατροπή σε προσωπικό επίπεδο, όπως για παράδειγμα μία νέα καρμική γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν πολύ αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία μπορεί να εγείρουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από εντάσεις πού θα μπορούσαν με τη σειρά τους να επηρεάσουν τις ισορροπίες σε μία επαγγελματική σχέση. Καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια απόφαση «εν θερμώ» που θα αφορά την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει αρκετά η ευεξία και η φυσική σου κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτό τον τομέα. Είναι γεγονός πως ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου, ώστε να υπάρχει χρόνος για να ξεκουράζεσαι ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά έντονο και απαιτητικό για εσένα. Αυτή η έκλειψη ενδεχομένως να φέρει και κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σχετίζονται με την καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να σε παρακινήσει να κάνεις εσύ κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Μια καλή ιδέα είναι να εντάξεις σε αυτή δραστηριότητες που σε ωφελούν, όπως περπάτημα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει τόσο τη διάθεσή σου όσο και τη φυσική σου κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες μπορεί να έχουν μία βαριά διάθεση λόγω της έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 όμως μην αφήσεις αυτή τη διάθεση να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση βάλε στην καθημερινότητά σου πράγματα με το ταίρι σου και παρακίνησε το να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας δημιουργούν ευχάριστα και θετικά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος και δεν υπάρχει κάτι που να σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κάνε λίγο υπομονή καθώς φαίνεται πως από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα νέο διάστημα με σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες διενέξεις στη δουλειά με αφορμή εκκρεμότητες και ζητήματα τα οποία χρειάζονται κόπο προκειμένου να διευθετηθούν. Προσπάθησε να μην αφήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις για τελευταία στιγμή, καθώς όσο αργότερα τις αφήνεις τόσο μεγαλύτερο άγχος και ανησυχία θα σου δημιουργούν. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο η πίεση στη δουλειά θα μειώνεται.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο -είτε στον φιλικό είτε στον κοινωνικό- δεν υπάρχει πλέον σημείο επαφής, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής από πρόσωπα και καταστάσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 8/11 θα σε οδηγήσει να δεις τα «μελανά σημεία» κάποιων σχέσεων και να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις μέσα σε αυτές. Οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις προσπάθησε να μην είναι παρορμητική, μιας και αυτή η έκλειψη θα δημιουργήσει τη βάση για αποτελέσματα τα οποία θα είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν να επαναπροσδιορίσεις είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Η έκλειψη γίνεται σε έναν άξονα που είναι φιλικός προς εσένα, όμως θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και πιθανό να φέρει και μία υπερβολή στη διαχείριση τους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις μικρά ζητήματα της καθημερινότητας να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο ίσως να μην περίμενες ποτέ πως θα έχετε τόσα πολλά κοινά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα που αφορούν την εργασία, την επαγγελματική σου εξέλιξη και την καριέρα σου σε γενικότερο πλαίσιο, φαίνεται πώς θα σε απασχολήσουν μέσα σε όλα τα υπόλοιπα αυτή την εβδομάδα. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση ενέχει ρίσκο και να προσεγγίσεις συντηρητικά τα θέματα που αφορούν τη δουλειά. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να νιώσεις πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις το δίκιο σου, όμως μην αφήσεις αυτό το συναίσθημα να γίνει η πυξίδα για τις επαγγελματικές σου αποφάσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι (είτε σαν χώρο είτε σαν οικογένεια) και είναι αυτά στα οποία θα δώσεις προτεραιότητα. Η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Δεν αποκλείεται με αφορμή κάποιες συζητήσεις να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία αλλαγή στο χώρο που ζεις ή ακόμα και μία μετακόμιση σε ένα χώρο που θα είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις προσπάθησε να έχεις σκεφτεί το αποτέλεσμα του μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. Επίσης οι υποχρεώσεις και οι δικές σου και των οικείων σου φαίνεται πως καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική ιστορία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα σε απασχολήσει πολύ κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Η έκλειψη στις 8/11 θα δημιουργήσει ούτως ή άλλως συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε ασταθείς αποφάσεις και κινήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα τα οποία μπορεί να φέρουν διαφωνίες μεταξύ σας -όπως ζητήματα του σπιτιού- να επηρεάσουν και το κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα σου φέρει συναισθηματική αναστάτωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη δουλειά θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει και στην ανάγκη να κινηθείς γρήγορα ώστε να μη χάνεις χρόνο όσον αφορά τη διευθέτηση του. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια γεγονότα ή αποφάσεις που θα πυροδοτήσουν ένα ντόμινο εξελίξεων σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπάθησε να μείνεις μακριά από παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις που ενέχουν ρίσκο για εσένα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «η εβδομάδα των συζητήσεων» καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 8/11 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές! Η προσοχή σου θα στραφεί στο στενό σου περίγυρο, τους φίλους σου, τους συγγενείς σου και σε αυτούς που συναναστρέφεσαι σχεδόν καθημερινά. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να προσέξεις συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους, καθώς κάτι μπορεί να ειπωθεί με το λάθος τρόπο και να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, μιας και αυτές είναι πολύ πιθανό σενάριο λόγω της έκλειψης. Επίσης θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επιλογή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι τα δικά σου ζητήματα, ώστε να αποφύγεις το ρίσκο να μαθευτεί κάτι που δεν θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα φέρουν συζητήσεις όχι μόνο για δικά σας θέματα αλλά και για ζητήματα τρίτων. Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί προσοχή, καθώς οι συζητήσεις για θέματα άλλων είναι πάρα πολύ πιθανόν να εγείρουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα φλερτ όμως μη βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση ή να προδικάσεις καταστάσεις, καθώς στην πορεία μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου ακόμα, αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί από την επόμενη εβδομάδα. Έτσι λοιπόν τώρα μπορείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου αξιοποιώντας τις χαλαρές στιγμές που θα υπάρξουν στη δουλειά και να προετοιμαστείς καλύτερα για το επόμενο διάστημα που θα είναι πιο απαιτητικό για τα επαγγελματικά σου.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE