0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου ως 6 Νοεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου καλό μήνα! Οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα δημιουργήσουν μία διστακτικότητα, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα σε κάνει να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν πεις ή πριν κάνεις οτιδήποτε. Το θετικό γεγονός είναι πως η αναδρομή γίνεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα, όμως μπορεί να φέρει κάποιους διαξιφισμούς με συγγενικά σου πρόσωπα και ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό πυρήνα του περιβάλλοντος σου. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία έκπληξη είτε σε οικονομικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η προσωπική σου ζωή δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσει τόσο αυτές τις ημέρες καθώς το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου σε κάποια ραντεβού και κάποιες μετακινήσεις που έχεις κανονίσει μέσα στην εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σου «υπενθυμίσει» πως υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και χρειάζονται την προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερος οι ημέρες ενδείκνυνται για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει το ενδιαφέρον του και έχετε αφήσει στη μέση κάποιες συζητήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ετοίμασε μία έκπληξη για το ταίρι σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς οι ημέρες θα είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε μία περίοδο που σε απασχολούν σε γενικότερο πλαίσιο τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, κάποιες κινήσεις που θέλεις να κάνεις, κάποιες επιχειρηματικές ιδέες ή κάποιες επενδύσεις. Αυτή την εβδομάδα αλλά και αυτή την περίοδο σε γενικότερο πλαίσιο καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις που ενέχουν ρίσκο για τη δουλειά μιας και η αναδρομή του Άρη δεν βοηθάει τους τολμηρούς! Προτίμησε τα προκαθορισμένα και συνετά βήματα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα πιο σταθερό περιβάλλον που θα υποστηρίξει τα σχέδιά σου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου καλό μήνα! Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα έσοδα. Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου και να αποφύγεις τις περιττές αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν ανήκεις σε εκείνους που τους χρωστούν κάποια χρήματα και περιμένουν να τα πάρουν πίσω, τότε με την αναδρομή του Άρη είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνει πραγματικότητα. Να θυμάσαι πως αυτές τις ημέρες ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε ζητήματα πληρωμών, οπότε καλό θα είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση όσον αφορά αγορές που μπορούν να περιμένουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -το Σκορπιό- και στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ουρανό τον οποίο «φιλοξενείς» στο ζώδιο σου εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η αντίθεση μπορεί να φέρει μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όπως επίσης και ξαφνικές εξελίξεις σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα είναι να μην αφήσεις κάποια ζητήματα που σας προκαλούν εκνευρισμό χωρίς διευθέτηση, καθώς αυτά θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν εντάσεις μεταξύ σας τις οποίες μπορείς να αποφύγεις, αρκεί να ασχοληθείς με αυτά τα ζητήματα έγκαιρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα έχουν ως κύριο -αν όχι μοναδικό- ενδιαφέρον σου τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, κάτι που θα σε κάνει πιο συγκροτημένο και πιο παραγωγικό σε αυτή. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει τρόπο να αφήσει για αργότερα κάποιες από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας δώσε προσοχή και σε συζητήσεις με συνεργάτες σου, για να μη σε βρουν απροετοίμαστο.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου καλό μήνα! Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει νωχελικά για εσένα, κάτι που θα σε κάνει να μη θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα! Μία άλλη περίπτωση είναι να ξεκινήσει φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν, καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σου συνηγορεί σε αυτό το σενάριο. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές σε περίπτωση που θέλεις να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό, όμως σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα νέο βήμα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου καθώς τις τελευταίες ημέρες εβδομάδας μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου -και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία- μπορεί να δημιουργήσει κυκλοθυμία, η οποία θα επηρεάσει την επικοινωνία αλλά και την επαφή σου με τους άλλους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην δεις το ταίρι σου σαν «σάκο του μποξ» καθώς αυτό είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις την επιθυμία να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να υπάρξει αναζωπύρωση ενός ειδυλλίου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά θα αναμοχλευθούν αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Προσπάθησε να μην αφήσεις κανένα θέμα να σου δημιουργήσει εμφανή εκνευρισμό και να σε οδηγήσει να ανεβάσεις τους τόνους σε συζητήσεις και επαφές. Προς το τέλος της εβδομάδας πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε κάποια ζητήματα της δουλειάς.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου καλό μήνα! Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα πρωτοστατήσει στα αστρολογικά δρώμενα των ημερών και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Κάποια ίσως έρθουν στο προσκήνιο κατά λάθος κάποια άλλα επίτηδες το ζήτημα είναι πως αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις σε διάφορους τομείς! Η ενέργεια θα αλλάξει προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 5/11, δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα έχει ευχάριστες συναντήσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα το Σκορπιό και είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Μία συζήτηση θα δημιουργήσει φλερτ μιας και όπως φαίνεται αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι καθόλου αδιάφορη από αισθηματικής πλευράς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία πολύ καλή ιδέα για αυτές τις ημέρες είναι να παρακινήσεις το σύντροφό σου και να συναντήσετε φίλους σας ή να ασχοληθείτε με ένα κοινό project καθώς αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» σχετικά με κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και σου έχουν δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα εδώ και καιρό. Προσπάθησε να επιλέξεις με προσοχή τον τρόπο που θα εκφράσεις την αντίθεσή σου σε ορισμένα πράγματα ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τη ροή των επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου καλό μήνα! Οι πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν με διάφορες σκέψεις σχετικά με συλλογικές δραστηριότητες, συναντήσεις και σχέδια που έχεις κανονίσει με φίλους σου, πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν αρκετά και ζητήματα που απασχολούν φιλικά σου πρόσωπα. Ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να δημιουργήσει μία σύγχυση σε αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις και σε αυτά που τελικά θα κάνεις. Αν αυτές τις ημέρες συμμετάσχεις σε κάποια συλλογική δραστηριότητα ή χρειάζεται να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν μία ομάδα ανθρώπων, θα χρειαστεί να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωτικός σε οτιδήποτε έχεις αναλάβει, προκειμένου να μη δημιουργηθούν καθυστερήσεις και να μην κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σχέση με το ταίρι σου ή -αν είσαι ελεύθερος- μία αισθηματική σου υπόθεση φαίνεται πώς θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα σε αυτές τις ημέρες. Κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο όσον αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία. Πολύ πιθανό να φέρει και μία συνάντηση την οποία δεν περιμένεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις μεγάλη βάση στο αν και κατά πόσο μπορείς να «συμπλεύσεις» με τους ανθρώπους που μοιράζεστε το ίδιο επαγγελματικό αντικείμενο και πιθανό παρόμοιους στόχους. Η ανάδρομη πορεία του Άρη δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να αλλάξεις γνώμη για πρόσωπα με τα οποία δεν σε συνδέουν πλέον κοινά όνειρα και κοινοί στόχοι. Τα «ξεκαθαρίσματα» στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα αποτελέσουν μία βασική προτεραιότητα σου, όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για το επόμενο διάστημα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου καλό μήνα! Αυτή η εβδομάδα καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος κατά το οποίο θα κληθείς να επαναξιολογήσεις επαγγελματικούς στόχους και βλέψεις και πολύ πιθανό να χρειαστεί να έχεις λίγο περισσότερη υπομονή σχετικά με την εξέλιξη αυτών. Ο Άρης έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που φέρνει αναθεωρήσεις, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Αυτές οι ημέρες δεν θα έχουν μόνο σκέψεις και ανησυχίες σχετικά με το πως πρέπει να κινηθείς σε ορισμένα ζητήματα, θα έχουν και ευχάριστες, χαλαρές στιγμές. Στις 5/11 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο σε προτρέπει να κανονίσεις μία συνάντηση με φίλους σου ή πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς φαίνεται πως θα περάσεις ανέλπιστα καλά και θα διασκεδάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία θα σου φανούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ πιθανό να γίνουν κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με φίλους ή μέσα σε μία κοινή παρέα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που θα χρωματίσει με την ενέργεια της το Σαββατοκύριακο δημιουργεί ξαφνικά ειδύλλια, φλερτ και μία μεταστροφή της τύχης σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην την αφήσεις να παρασυρθεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μιας και το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου, όπως να επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, να δείτε μια παράσταση που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή ακόμα και να κάνετε μία μίνι απόδραση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καριέρα σου, οι επαγγελματικές σου βλέψεις αλλά και κάποιοι στόχοι σου θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου όλο το επόμενο διάστημα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτές να είναι προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις προτεραιότητες ή ακόμα και να αλλάξεις γνώμη σχετικά με αυτά που θέλεις να κερδίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο στο άμεσο μέλλον. Λόγω του ότι ο επαγγελματικός τομέας θα παρουσιάσει μεγάλη κινητικότητα και αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα, θα χρειαστεί να έχεις υπομονή μέχρι να δεις κάποια πράγματα να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου καλό μήνα! Ο Νοέμβριος ξεκινά με τον Άρη να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που μπορεί να φέρει πίσω στη ζωή σου κάποια πρόσωπα όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό όπως και σε κοινωνικό επίπεδο. Η αναδρομή του Άρη συμβαίνει σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα κάτι που σε προϊδεάζει θετικά για τυχόν επιστροφές προσώπων! Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πολύ πιο επικοινωνιακές για εσένα και θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για το δεύτερο μισό της, που φαίνεται πως θα έχει περισσότερες υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει πολλές σκέψεις για πράγματα που θέλεις να κάνεις, αλλά πολύ πιθανό να μην έχεις το χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για εσένα κάτι που θα βοηθήσει σε γενικότερο πλαίσιο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν και η επικοινωνία μαζί του να αναζωπυρώσει το φλερτ μεταξύ σας! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να «θυμηθείς» με το ταίρι σου τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε και βάλτε στόχο να αφιερώσετε κάποιες ώρες σε αυτά μέσα σε αυτή την εβδομάδα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν φαίνεται πως θα ανήκουν στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά. Προσπάθησε να μην αφήσεις υποχρεώσεις για τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, καθώς μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και κάποιες άλλες και τελικά να σου δημιουργήσουν άγχος μέχρι να καταφέρεις να τις φέρεις όλες εις πέρας.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου καλό μήνα! Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και εγείρουν ανησυχίες. Ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει στο προσκήνιο θέματα τα οποία έχουν καθυστερήσει ή θέματα από το παρελθόν που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε να κάνεις ένα πλάνο και να τα οργανώσεις προκειμένου να τα διευθετήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου -για την κουραστική εβδομάδα που πέρασες- εκπληρώνοντας μία επιθυμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να πραγματοποιηθεί με ακρίβεια τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας όμως η ενέργεια της θα εμφανιστεί αρκετά νωρίτερα! Αυτή η όψη θα φέρει απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται όχι απλώς να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα και ένα νέο ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δώσε προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει από κοινού. Προς το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται ο σύντροφός σου να σου κάνει μία έκπληξη που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις καθώς η προσοχή σου θα βρίσκεται σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα σου «υπενθυμίσει» κάποιες κινήσεις τις οποίες έκανες κατά το παρελθόν και σχετίζονται με τη δουλειά, όμως ίσως δεν έφεραν τα αποτελέσματα που είχες στο μυαλό σου. Να θυμάσαι πως για κάποια ζητήματα θα υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία διευθέτησης.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου καλό μήνα! Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς αρκετά με σχέσεις και συνεργασίες, καθώς η επαφή σου με τους «άλλους» πιθανό να έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα αναμοχλεύσει ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παράπονα. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις ημέρες να γίνεις δέκτης παραπόνων από αγαπημένα σου πρόσωπα ή από ανθρώπους που ποτέ δεν φανταζόσουν πως είχαν κάποιο παράπονο από εσένα. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα θα αλλάξει καθώς η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού στον Ταύρο, θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με θέματα τα οποία γνωρίζεις ή πολύ πιθανόν να ανοίξουν και κάποια νέα θέματα όσον αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να έχεις υπομονή μιας και αυτή την εβδομάδα το κλίμα σε ένα ραντεβού ή σε μία συζήτηση με κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μπορεί να είναι τεταμένο ή να υπάρχει νευρικότητα εξαιτίας άλλων παραγόντων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος να σε απασχολήσουν και στο παρόν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο επίλεξε να κάνεις μία βόλτα με το σύντροφό σου ώστε να χαλαρώσετε και να κρατήσετε μακριά τη ρουτίνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές με συνεργάτες σου και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως κάποιες συζητήσεις ενδεχομένως να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς σε ορισμένες από αυτές η ατμόσφαιρα «θα μυρίζει μπαρούτι». Αξιοποίησε τις διπλωματικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες και απόφυγε να συγκρουστείς με πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου καλό μήνα! Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την καθημερινότητά σου, τις υποχρεώσεις σου, κάποιες δουλειές που έχεις αναλάβει και κάποιες άλλες που έχεις υποσχεθεί σε αγαπημένα σου πρόσωπα πώς θα φέρεις εις πέρας. Ο Άρης που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση στις ημέρες σου λόγω κάποιων εκτάκτων υποχρεώσεων που θα κάνουν την εμφάνισή τους ή λόγω καθυστέρησης κάποιων καθημερινών ζητημάτων. Χρειάζεται να έχεις επιμονή αλλά και υπομονή και να μην αφήσεις το τρέξιμο των ημερών να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Το Σαββατοκύριακο σε περιμένει μία ευχάριστη συνάντηση καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με θέματα της προσωπικής σου ζωής, κάτι που θα σε κρατήσει και συναισθηματικά και πρακτικά μακριά από συναντήσεις και συζητήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις την καθημερινότητα να σε απομακρύνει από το σύντροφό καθώς το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για μια έξοδο! Αν είσαι ελεύθερος η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει είτε μια νέα ξαφνική γνωριμία είτε μία συνάντηση που δεν περιμένεις, μιας και οι εκπλήξεις είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, εργασιακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Κάποια από αυτά ίσως να σου δημιουργήσουν ανησυχία ή να περιορίσουν αρκετά το χρόνο σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις καμία υποχρέωση για τελευταία στιγμή καθώς αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και δουλειές οι οποίες δεν υπήρχαν μέσα στο πρόγραμμα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου καλό μήνα! Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως τις πρώτες ημέρες της θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σκέψεις και οι προτεραιότητές σου. Όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια θέματα που χρειάζονται διευθέτηση και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει την ενέργειά σου και κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθεις πως ενώ θέλεις να κάνεις αρκετά πράγματα δεν έχεις τη διάθεση για αυτά. Το Σαββατοκύριακο η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο καταδεικνύει πως οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να τις περάσεις στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον σε ένα μέρος που δεν περίμενες ποτέ! Το να προκύψουν συζητήσεις που θα αναθερμάνουν ένα φλερτ που έρχεται από το παρελθόν είναι επίσης πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες μπορεί να φέρουν κάποια ένταση μεταξύ σας για αυτό και το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους νέα επαγγελματικά θέματα τα οποία θα χρειαστούν τη συμβολή σου προκειμένου να διευθετηθούν. Επίσης κατά τα μέσα της εβδομάδας θα σε απασχολήσει αρκετά ένα θέμα που αφορά το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υποχρέωσης ή συμφωνίας. Καλό θα ήταν να κινηθείς με βάση τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου στο άμεσο μέλλον και όχι μακροπρόθεσμα, καθώς βρίσκεσαι σε μία περίοδο όπου ενδεχομένως να επαναξιολογήσεις ή να αλλάξεις γνώμη για κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου καλό μήνα! Ο Νοέμβριος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική ανησυχία κυρίως για θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι όπως επίσης και κυκλοθυμική διάθεση. Προσπάθησε να μην αφήσεις απλά ζητήματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να σε καταβάλουν. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και πολύ περισσότερο το Σαββατοκύριακο τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι πιο χαλαρά για εσένα. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 5/11 και θα φέρει συναντήσεις, τηλεφωνήματα και συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώσεις πως δεν είναι τόσο εύκολο να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε πράγματα που σου χαλάνε τη διάθεση, μιας και αυτό θα είναι εύκολο αυτή την εβδομάδα όμως θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εντάσεων και αντιπαραθέσεων στη σχέση με το ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει πιο χαλαρά για την προσωπική σου ζωή με ευκαιρίες να διορθώσεις τα ζητήματα των προηγούμενων ημερών. Αν είσαι ελεύθερος κατά τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει «κάτι στη μέση».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η ατμόσφαιρα στη δουλειά μπορεί να είναι εκρηκτική αυτή την εβδομάδα και να υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν διενέξεις στον επαγγελματικό σου περίγυρο. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από αυτές προκειμένου να διαφυλάξεις τη διάθεσή σου και να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο εντάσεων που θα μειώσει την ενέργεια σου. Αφιέρωσε την προσοχή σου μόνο σε επαγγελματικές υποθέσεις και όχι σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρχουν γύρω σου.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE