0

Ναι, στη μόδα όλα επιτρέπονται, αλλά αυτά τα τέσσερα sneaker styles είναι must!

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, τα μήκη ανεβοκατεβαίνουν και τα χρώματα περνάνε σαν φλας από μπροστά μας. Ένα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ: η λατρεία των sneakers. Μην αρχίσουμε πάλι με τη γνωστή ιστορία του πώς η underground, hip hop κουλτούρα της Αμερικής και μερικοί rappers έβαλαν τα sneakers στη ζωή μας και στο λεξιλόγιο του luxury fashion. Αυτό έχει συμβεί και καθιερωθεί εδώ και χρόνια και μπράβο τους και μπράβο μας.

Το θέμα είναι ότι τα sneakers συνεχίζουν ακόμη ανενόχλητα της επέλαση τους στη ντουλάπα μας, αφού από ότι είδαμε και στο street style των εβδομάδων μόδας που μόλις τελείωσαν, όλοι οι fashion insiders επέλεξαν να μην αλλάξουν τα αγαπημένα τους sneakers με ψηλοτάκουνα, ακόμη και για τα πιο μεγάλα shows. Και αυτό, γιατί τα sneakers είναι σε θέση να αντικαταστήσουν κάθε άλλο ζευγάρι παπούτσια σε αυτή τη φάση. Οπότε, ας κάνουμε ένα καλό πλάνο για το χειμώνα που έρχεται, και ας επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι που θα βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις παρακάτω κορυφαίες τάσεις.

Τα 4 sneaker styles που θα βάλουμε το χειμώνα.

Retro vibes: Γενικά το retro έχει γυρίσει σαν στυλ πολύ δυναμικά και εμείς με τη σειρά μας το αγαπάμε. Συνήθως μιλάμε για συγκεκριμένα μοντέλα της Nike και της Adidas, σε ζεστά χρώματα και cozy υφές, όπως το δέρμα και το suede ή το καστόρι.

Basketball in: Τα μποτάκια αυτά τα είδαμε κυρίως πέρυσι, που σημαίνει ότι τα αγοράσαμε σχεδόν όλοι, που σημαίνει ότι θα τα ξαναδούμε και φέτος. Ζεστά και άνετα, είναι πολύ ενδιαφέροντα σε έντονα χρώματα. Τα 505 New Balance είναι σίγουρα ο απόλυτος star της κατηγορίας.

Back to the future: Τα φουτουριστικά σχέδια με τους ενημερωμένους πάτους, τις διαφάνειες και το δίχτυ έχουν γίνει η νέα τάση που μας αρέσει πολύ. Σε αυτά ανήκουν και όλα εκείνα τα sneakers σε στυλ κάλτσας.

Hiking style: Τα αθλητικά της εταιρίας Salomon κατέκτησαν το street style, ήδη από την περασμένη σεζόν. Και μαζί τους και όλα τα αντίστοιχης αισθητικής sneakers με τον τρακτερωτό πάτο της ανάβασης σε βουνό. Μην φοβηθείς να τα δοκιμάσεις ακόμη και με μία sexy, mini φούστα.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE