0

Μία νέα, εβδομαδιαία εκπομπή, με θεματολογία την πολιτική σκέψη κυρίως, τα σύνολα αρχών και κατευθύνσεων για την εφαρμογή συγκεκριμένων λειτουργιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, για την πολιτική που είναι συνυφασμένη με την εξουσία και τη δύναμη που πηγάζει από αυτή, θα φιλοξενεί από σήμερα το web tv του ηλεκτρονικού περιοδικού ontimenews.gr,. Επιδίωξη της εκπομπής θα είναι να φέρει στο προσκήνιο την τέχνη, την επιστήμη αλλά και την αισθητική της πολιτικής σε όλες τις εκφάνσεις της.

« Εν Δήμω »

« Εν Δήμω » λοιπόν, οι σκέψεις, οι απόψεις, οι διαπιστώσεις, τα συμπεράσματα, προσωπικοτήτων που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο μέσα στην κοινωνία.

Η εκπομπή είναι μία συνεργασία του ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού portal άποψης, kavosnews.gr και του ηλεκτρονικού περιοδικού ontimenews.gr. 

Οι κύριοι παρουσιαστές θα είναι ο κ. Δημόπουλος Γρηγόρης, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη της αρχισυνταξίας, και ο κ. Καρωνίδης Γρηγόρης, έχοντας την ευθύνη της επιμέλειας, σε παραγωγή της Arsinoe Art Production.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE