0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 5 ως 11 Σεπτεμβρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας ανοίγει η Αφροδίτη η οποία στις 5/9 θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Από το νέο της ζώδιο μπορεί να μην φέρει διάθεση για φλερτ και «περιπέτειες», όμως θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στην προσωπική σου ζωή. Στις 10/9 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις της καθημερινότητας καθώς και σε εργασιακά ζητήματα. Το γεγονός πως ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο χρειάζεται προσοχή -ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις να τακτοποιήσεις δουλειές που έχουν πολλές λεπτομέρειες- ώστε να μην δημιουργηθούν λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη ευρισκόμενη στο γήινο ζώδιο της Παρθένου θα σε οδηγήσει να δεις καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δεν αγαπάς τις βιαστικές αποφάσεις και τα έντονα συναισθήματα, τα οποία νιώθει πως την αποσυντονίζουν. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το Σάββατο 10/9 είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με νέα δεδομένα τα οποία θα χρειαστούν αξιολόγηση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους περισσότερες υποχρεώσεις και δουλειές, κάτι το οποίο μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να ψάχνεις εναγωνίως τρόπους να τις μεταθέσεις για αργότερα! Καλό θα είναι να ασχοληθείς με αυτές που είναι σημαντικές για εσένα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς από την Πέμπτη και μετά ο Ερμής δεν θα είναι σύμμαχος, μιας και θα «προετοιμάζεται» για την ανάδρομη πορεία του, με αποτέλεσμα να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα η διάθεση σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα και την ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θέλεις. Λίγες ημέρες μετά στις 10/9 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα «φωτίσει» την προσωπική σου ζωή, τις αισθηματικές υποθέσεις αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και μπορεί να φέρει κάποιες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, καθώς η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει πολύ με την ενέργεια σου! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα θα ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό και ευχάριστο διάστημα για εσάς, με ευκαιρίες να κάνετε πράγματα τα οποία θέλατε να κάνετε το καλοκαίρι αλλά για διάφορους λόγους αυτά δεν υλοποιήθηκαν. Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη σηματοδοτεί ένα ευνοϊκό διάστημα για την προσωπική σου ζωή που θα φέρει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και πολύ πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, όμως δεν θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν άγχος και θα σε αποσυντονίσουν. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το Σάββατο 10/9 θα ξεκινήσει να διάστημα πιο απαιτητικό για εσένα όσον αφορά την τακτοποίηση ζητημάτων ρουτίνας που σχετίζονται με τη δουλειά, γι’ αυτό αν μπορείς να τακτοποιήσεις κάτι νωρίτερα μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου αλλά ούτε και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο σπίτι. Η εσωστρέφεια και η διάθεση για χαλάρωση θα συνεχιστεί καθώς στις 10/9 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα ενισχύσει αυτή την ανάγκη σου. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού η οποία θα επηρεάσει περισσότερο τον αισθηματικό τομέα και μπορεί να φέρει πίσω φλερτ και έρωτες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου καταδεικνύει πως αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να περάσεις χρόνο στο σπίτι παρέα με το σύντροφό σου, να δείτε ταινίες, να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά αναβάλλοντας κοινωνικές υποχρεώσεις και εξόδους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας του παρελθόντος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σου «υπενθυμίσει» κάποια από αυτά φέρνοντας τα στο προσκήνιο. Για να μπορέσεις να τα διευθετήσεις η υπομονή είναι απαραίτητη, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις σε αυτά ή να μην βοηθήσει στην καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές υποθέσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να δει αγαπημένα του πρόσωπα και να περάσει χρόνο με συγγενείς και φίλους. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 και θα ενισχύει τις κοινωνικές συναναστροφές, κάτι που θα είναι υπέρ σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, τα οποία ενδεχομένως να επηρεάσουν την κρίση σου σχετικά με υποθέσεις που αφορούν κοντινά σου πρόσωπα. 

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων, καθώς η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργεια σου. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια στις εξελίξεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, οι οποίες φαίνεται πως θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποχρεώσεις ρουτίνας που αφορούν τη δουλειά θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα όσο βαδίζουμε προς το τέλος της. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει στις 10/9 όμως η ενέργεια της θα κάνει αισθητή την παρουσία της αρκετά νωρίτερα, γι’ αυτό αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις που είναι σημαντικές για εσένα και δεν θέλεις να καθυστερήσουν ή να αναβληθούν προσπάθησε να τις διευθετήσεις κατά τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου ξεκινά μία εβδομάδα ενδοσκόπησής και περισυλλογής για εσένα, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία ή ανασφάλεια. Το καλό νέο αυτής της εβδομάδας είναι πως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 θα ευνοήσει τη διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων και συνηγορεί σε αύξηση των εσόδων σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 πολύ πιθανόν να φέρει σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη είτε μίας προσωπικής σχέσης είτε μίας οικονομικής υπόθεσης. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και ο Ερμής το ζώδιο του Ζυγού, κάτι που δείχνει πως αυτή η περίοδος θα είχε αρκετές εναλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη από το γήινο ζώδιο της Παρθένου είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει σκέψεις σχετικά με την μακροημέρευση μιας σχέσης, όπως επίσης την εξέλιξη μιας γνωριμίας. Μην αφήσεις αυτές τις σκέψεις να σε οδηγήσουν σε σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών υποθέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς θα διανύσουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχεις κάποια νέα τα οποία θα σε γυρίσουν σε αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία θέλεις δεν κινούνται με την ταχύτητα που θέλεις και αυτό είναι κάτι που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η υπομονή είναι απαραίτητη προκειμένου να μην αφήσεις κάποια μικροεμπόδια να επηρεάσουν και τη διάθεση σου αλλά και την εξέλιξη επαγγελματικών υποθέσεων.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (5/9) αλλά και η Πανσέληνος στον άξονα σου Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9. Και η Αφροδίτη και η Πανσέληνος θα φωτίσουν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και θα σε οδηγήσουν να του δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και κάποιες άλλες μόλις τώρα αρχίζουν, όμως για να ξεχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι» και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις χρειάζεσαι να τις προσεγγίσεις με ρεαλιστική διάθεση. Ο Ποσειδώνας ο οποίος θα δώσει δυναμικό παρών σε αυτή την Πανσέληνο ενδεχομένως να ωραιοποιήσει σχέσεις και καταστάσεις. Στις 10/9 θα ξεκινήσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας στο προσκήνιο εκκρεμότητες που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα ενισχύσει τη γοητεία αλλά και την αυτοπεποίθηση σου και θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να φέρει και νέες γνωριμίες, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου καθώς η παρουσία του Ποσειδώνα στην Πανσέληνο μπορεί να θολώσει την κρίση και την σκέψη σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα και νιώθεις πως επηρεάζουν τη σχέση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα νιώσεις πως τώρα χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με ζητήματα που την αφορούν και με θέματα τα οποία την είχαν απασχολήσει αρκετά όλο το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα είναι πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση να βασιστείς σε δεδομένα που ήδη υπάρχουν και όχι σε υποθέσεις σχετικά με την εξέλιξη των καταστάσεων. Ο επικοινωνιακός τομέας χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα για συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9, ένα ζώδιο το οποίο θα στρέψει την προσοχή σου στα ενδότερα. Οι σκέψεις, τα βαθύτερα συναισθήματα σου αλλά και οι ανησυχίες σου θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα σε αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 και η ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, που θα ξεκινήσει κι εκείνη στις 10/9 δείχνουν πως μπαίνεις σε ένα διάστημα ενδοσκόπησής και περισυλλογής. Σε πρακτικό επίπεδο καλό θα ήταν να προσέξεις την επικοινωνία σου με τους άλλους και ιδιαίτερα σε κάποιες στιγμές που θα νιώσεις πως ζητήματα της καθημερινότητας σου προκαλούν εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρουν μια ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος σχετικά με μία σχέση ή μία γνωριμία. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό και θα σε οδηγήσει να προσεγγίσεις τις αισθηματικές υποθέσεις με ρεαλιστική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να φέρει ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν και αφορμή για αυτό να αποτελέσει ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή ακόμα και μία μη προγραμματισμένη συνάντηση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κυλήσουν πιο εύκολα για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, όμως όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δυσκολίες που θα αφορούν θέματα της δουλειάς. Αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο προσπάθησε να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του αλλά να ελέγξεις 2 και 3 φορές τις πρακτικές λεπτομέρειες επαγγελματικών ζητημάτων, όπως επίσης και την ώρα επαγγελματικών συναντήσεων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μία θέση η οποία είναι περισσότερο ευνοϊκή για εσένα καθώς θα ενισχύσει την κοινωνική σου διάθεση και θα φέρει περισσότερες επαφές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 10/9 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με φιλικές, κοινωνικές αλλά και προσωπικές σχέσεις. Την ίδια ημέρα η αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δηλώνει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια γεγονότα από το παρελθόν, τα οποία χρειάζονται επειγόντως διευθέτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συνάντησης ή κοινωνικής υποχρέωσης, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τις γνωριμίες! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και εξακολουθούν να επηρεάζουν εσένα και το σύντροφό σου. Αν υπάρχουν θέματα προς διευθέτηση προσπάθησε να τα διευθετήσεις άμεσα και αν δεν υπάρχουν «εκκρεμότητες», μη γυρίζεις σε θέματα τα οποία είχαν προκαλέσει πικρία μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο, το οποίο θα γίνει πιο έντονο μέσα στις επόμενες ημέρες, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από «πηγαδάκια» στη δουλειά και από καταστάσεις οι οποίες φαίνονται μπερδεμένες και ανθρώπους που σου δίνουν διπλά μηνύματα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, καθώς είναι αυτές που θα έρθουν στο προσκήνιο με τη μορφή του επείγοντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 αλλά και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 θα σου υπενθυμίσουν με κάθε τρόπο δουλειές και υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αν τις είχες βάλει στον αυτόματο πιλότο το προηγούμενο διάστημα. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στα ραντεβού, τις μετακινήσεις και τη ροή του προγράμματος σου, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου ώστε να μην το αφήσεις να σου προκαλέσει εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις προτεραιότητες και είναι πάρα πολύ πιθανό να βάλεις σε προτεραιότητα τα ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να εξηγήσεις στο σύντροφό σου την επιθυμία σου αυτό το διάστημα και μην τον αφήσεις να μαντέψει, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να προκύψει μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, η οποία μπορεί να αναζωπυρώσει ένα φλερτ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση μέσα σε αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της. Καλό θα είναι να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καθώς και σε επαφές που θα έχεις για επαγγελματικούς λόγους. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώθεις πως «δεν μιλάς την ίδια γλώσσα» με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, όμως κάνε υπομονή καθώς αυτό θα είναι προσωρινό.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα ψάξεις να βρεις στιγμές χαλάρωσης, γι’ αυτό και θα αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία θα σε γυρίσουν έστω και για λίγο πίσω στο καλοκαίρι. Ή παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 αλλά και η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 μπορεί να φέρει μια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό, ένα ταξίδι ή μία συνάντηση με την παρέα του καλοκαιριού! Στις 10/9 θα ξεκινήσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δηλώνει πως από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με επαγγελματικές υποθέσεις, συζητήσεις και συμφωνίες οι οποίες αφορούν τη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η διάθεση σου θα είναι ταξιδιάρικη αυτή την εβδομάδα και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις χρόνο για να κάνετε μία απόδραση σε κοντινό προορισμό, καθώς αυτό θα παρατείνει για λίγο ακόμα το καλοκαίρι σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει μέσα σε μία κοινή παρέα ή έχετε κοινούς γνωστούς και κατά το παρελθόν είχε αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς ο Ερμής θα επηρεάσει αυτό τον τομέα και μπορεί να φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αυτές τις ημέρες μην αφήσεις συζητήσεις να σε παρασύρουν σε υποσχέσεις και αποφάσεις που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπαιρνες.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 θα τα φέρουν στο προσκήνιο. Από τη μία η Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές για να σου φτιάξουν την διάθεση από την άλλη όμως η Πανσέληνος δηλώνει πως θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου και κυρίως στα έξοδα σου. Την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού που μπορεί να προκαλέσει εμπόδια σε μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και ραντεβού με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δεν υπόσχεται πυροτεχνήματα, φλερτ και αισθηματικές περιπέτειες, καθώς σε αυτό το ζώδιο αναζητά περισσότερο τη σταθερότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να βάλεις ακόμα πιο γερές βάσεις σε αυτή. Μοναδικό ζήτημα θα είναι η επικοινωνία, η οποία χρειάζεται προσοχή διαφορετικά θα μπορούσε να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις και δυσαρέσκεια μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα μπορούσε να φέρει πίσω ένα φλερτ του παρελθόντος και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει και επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχετε απομακρυνθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Όλες οι υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα, κυρίως το επικοινωνιακό κομμάτι αυτών. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και τις γρήγορες κινήσεις μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή καταδεικνύει πως ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για κάτι τέτοιο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου αλλά και σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά, καθώς φαίνεται πως αργότερα θα προκύψουν νέα δεδομένα σε αυτές.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν είτε μία προσωπική σου σχέση είτε μία συνεργασία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιωθεί μία σχέση που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό δεν θα γίνει με κάποια «μαγική συνταγή» αλλά με τις δικές σου κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 10/9 μπορεί να σε οδηγήσει σε σκέψεις και αποφάσεις που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που δηλώνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και καθόλου βιαστικός με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο το οποίο θα λειτουργήσει ευνοϊκά για εσένα, καθώς θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να επαναφέρει κάποια ζητήματα αλλά και κάποια πρόσωπα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος και κάνει την εμφάνισή του μια παλαιότερη αισθηματική γνωριμία, καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο σε αυτή και να έχεις κατά νου πως η παρουσία του Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, μπορεί να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους νέα δεδομένα που θα αφορούν μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία. Να θυμάσαι πως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου προκαλέσουν σύγχυση και θα δυσκολέψουν τις αποφάσεις σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στις καταστάσεις που φαίνεται πως θα είναι αρκετά «ρευστές» αυτή την εβδομάδα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE