0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 29 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις ότι επιστρέφεις στην καθημερινότητα και σε όλες τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις γυρίσει από τις διακοπές σου ή να γυρίζεις αυτές τις ημέρες, κάτι που δεν θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς ενδεχομένως να μην είσαι «συντονισμένος» και να δυσκολευτείς λίγο να επανέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις παρανοήσεις που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθεί μία σχέση η οποία μπορεί να είχε αρχίσει σαν μία φιλική γνωριμία. Αν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες δραστηριότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έρθετε ακόμα πιο κοντά και θα δώσουν άλλο νόημα στις ημέρες αυτής της εβδομάδας. Η επικοινωνία χρειάζεται λίγο προσοχή καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους από αυτή την εβδομάδα όμως εσύ μπορεί να μη βρίσκεσαι ακόμα στη διάθεση να τις διευθετήσεις. Αυτό το επταήμερο, πιθανό να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συνεννόηση για ζητήματα της δουλειάς. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί «να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα» προκειμένου να αποφύγεις παρανοήσεις και παρερμηνείες.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ασχοληθείς είτε με ένα χόμπι είτε με ένα πρόσωπο το οποίο θα εξάρει τη δημιουργική σου διάθεση και θα σου χαρίσει έμπνευση. Αυτό το επταήμερο, θα ενισχύσει τα ταλέντα σου, τις δεξιότητες σου αλλά θα προσφέρει και βοήθεια σε κάποια ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως θα υπάρξει μία βοηθητική κατάσταση όσον αφορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσει τη βάση σε μία γνωριμία που έχει γίνει πρόσφατα και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μία σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτές τις ημέρες προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο κάνοντας πράγματα που αγαπάτε και οι δύο, καθώς αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τη διάθεσή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους και φαίνεται πως και εσύ θα τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από ότι το προηγούμενο διάστημα. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα βοηθήσουν στην εξέλιξη επαγγελματικών θεμάτων και στη διευθέτηση κάποιων εργασιακών εκκρεμοτήτων.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με κάποια θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις αυτά που έχεις κατά νου. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται και για κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή αν αναζητάς μία νέα οικία είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτό που θέλεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε μπερδέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εδραιωθεί μία νέα γνωριμία. Γενικά αυτή η εβδομάδα, δείχνει πως μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει να «σοβαρεύει». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ βοηθητικές για να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου και να «χτίσετε» αυτό που έχετε μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να μην ξεκινήσει με απαιτητικά ζητήματα της δουλειάς όμως στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή ακόμα και στις απλές καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις σε συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη διεκπεραίωση θεμάτων που αφορούν τη δουλειά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις και οι επαφές με συγγενείς, φίλους ακόμα και γείτονες θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και μάλιστα θα αποτελέσουν και την αφορμή για να μάθεις κάποια νέα. Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις αλλά και σε πληροφορίες που φτάνουν σε εσένα, καθώς το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει και κάποιες πληροφορίες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να γνωρίσεις κάποιον, ο οποίος θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα αποτελέσουν την αρχή ενός αισθηματικού ειδυλλίου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα που αφορούν μόνο εσένα και το σύντροφό σου να «διαρρεύσουν», καθώς οι απόψεις πολλών για προσωπικά θέματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μπερδέματα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις για θέματα που αφορούν τη δουλειά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως κάποιες από αυτές μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σου δημιουργήσουν παραπάνω ερωτήματα. Η επικοινωνία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διευθέτηση ενός επαγγελματικού θέματος, όμως θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις πληροφορίες που θα υπάρξουν καθώς κάποιες από αυτές μπορεί να μην είναι αληθείς.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με οικονομικές δοσοληψίες, συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς η εβδομάδα δημιουργεί αφηρημάδα και φέρνει υποσχέσεις οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα συμβάλει στη θετική εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις ημέρες να γίνουν βήματα προς την κατεύθυνση μιας νέας σχέσης. Αν έχεις βρει το ταίρι σου η επικοινωνία μαζί του θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να διευθετηθούν κάποια ζητήματα και να μην αποτελέσουν τη βάση για μελλοντικές διαφωνίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες ενέργειες προκειμένου να βελτιωθεί. Τα μέσα της εβδομάδας δείχνει πώς θα χρειαστεί να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που αφορούν στη δουλειά αλλά και κάποιες οικονομικές συμφωνίες, καθώς είναι πολύ πιθανό άλλα να συζητηθούν και άλλα τελικά να γίνουν.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λάμψεις! Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιωθούν, όπως επίσης δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες νέες. Σε περίπτωση που έχεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να λυθεί μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αναγνωρίσεις κάποια πράγματα που ενδεχομένως να πήγαν λάθος σε μία σχέση που είχες ή σε μία γνωριμία που σε ενδιέφερε και πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να τα διορθώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με κάποιο συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα, όμως θα χρειαστεί να κρατήσεις «μικρό καλάθι» ιδιαίτερα αν ακούσεις πράγματα τα οποία θα έχουν μία δόση υπερβολής. Αυτό το επταήμερο, δεν προάγει την ειλικρίνεια και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά κάποιες συζητήσεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα που ξεκινά θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να ξεπεράσεις καταστάσεις οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Αυτό το επταήμερο, δεν θα ενισχύσει την πρακτική σου διάθεση αντίθετα θα ενισχύσει την αφηρημάδα, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση εργασιακών και καθημερινών υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, βοηθά θέματα τα οποία αφορούν αισθηματικές υποθέσεις. Το Σαββατοκύριακο, θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να σταθεροποιηθεί μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει αλλά πολύ πιθανό να είχε τα πάνω της και τα κάτω της το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις και πτυχές του εαυτού του που δεν ήξερες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει τάση να ξεχάσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποια πράγματα τα οποία ενδεχομένως να έχεις υποσχεθεί ότι θα φέρεις εις πέρας και αφορούν τη δουλειά. Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως θα πρέπει να έχεις το νου σου στις λεπτομέρειες επαγγελματικών υποχρεώσεων και διευθετήσεων ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα σε αυτές. Το Σαββατοκύριακο, θα είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθείς και να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό που θα ασχοληθείς και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τη διεκπεραίωση θεμάτων της δουλειάς.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν, με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες και απόψεις και δεν χρειάζεται να αναλύεις την κάθε σου σκέψη προκειμένου να γίνεις κατανοητός. Αυτό το επταήμερο, θα βοηθήσει την επαφή με ομοϊδεάτες, φίλους και ανθρώπους που βρίσκεστε σε μία κοινή ομάδα. Το Σαββατοκύριακο, ίσως φέρει κάποια μπερδέματα σε μία αισθηματική υπόθεση εξαιτίας παρανοήσεων στην επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε έχουν απομακρύνει είτε από το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μία πολύ καλή ιδέα θα ήταν να κλείσεις κάποια θέματα του παρελθόντος και να διευθετήσετε διαφωνίες, καθώς το Σαββατοκύριακο, θα βοηθήσει πολύ αυτό το σενάριο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα. Οι επαφές με συναδέλφους σου και οι συζητήσεις μαζί τους ενδεχομένως να σε βάλουν σε σκέψεις σχετικά με τις επαγγελματικές εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως ίσως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα σε μπερδέψουν, για αυτό καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από μία επαγγελματική συνάντηση ή σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος. Καλό θα ήταν να κρατήσεις «μικρό καλάθι» ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, όμως και ο αισθηματικός τομέας μπορεί να έχει πολύ καλά νέα για εσένα. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Η αρχή ενός αισθηματικού ειδυλλίου είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο με την παραπάνω όψη. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι συζητήσεις και η επαφή με φίλους σας θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεσή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά από αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετηθούν αρκετές από αυτές. Ένα επαγγελματικό ραντεβού έρχεται με πολύ θετικές προϋποθέσεις, όμως στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να προσέξεις τις επικοινωνιακές παγίδες και να αποφύγεις να παρασυρθείς από κινήσεις εντυπωσιασμού.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, πολύ πιθανόν να οργανώσεις και ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Σε κάθε περίπτωση είτε προγραμματίζεις κάτι τέτοιο είτε όχι θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και στις πρακτικές λεπτομέρειες ραντεβού και υποχρεώσεων. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτή, μιας και είναι πιθανό να ξεχάσεις πράγματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα σου φέρουν ενδιαφέροντα πράγματα.. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σου δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια, τότε φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα εγείρει θετικά συναισθήματα και την αίσθηση πως γνωρίζεστε χρόνια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά τη διευθέτηση ενός επαγγελματικού ζητήματος καθώς και κάποιες συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών συμφωνιών. Το Σαββατοκύριακο, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μία σύγχυση για συγκεκριμένα ζητήματα, όμως με υπομονή θα καταφέρει να ξεπεραστεί.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να «τακτοποιήσεις» μέσα σου κάποια συναισθήματα τα οποία σου δημιουργούν αναστάτωση. Αυτό το επταήμερο, είναι βοηθητικό για να διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν είτε τον αισθηματικό είτε τον οικονομικό τομέα. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε «το ταμείο να μην είναι μείον».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή τη σχέση και να μπουν ακόμα πιο γερές βάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η διαίσθησή σου θα είναι εξαιρετικά ισχυρή αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσει να δεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην μπερδέψεις τη διαίσθηση με κάποιες καχύποπτες σκέψεις, καθώς φαίνεται πως και αυτές θα κάνουν την εμφάνισή τους για αυτή την εβδομάδα. Ένα επαγγελματικό θέμα που σε έχει απασχολήσει αρκετά και έρχεται από το παρελθόν μπορεί να διευθετηθεί αρκεί να του δώσεις την πρέπουσα προσοχή. 

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα, επισφραγίζει πως το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως αυτό το διάστημα θα είναι κομβικό όσον αφορά την εξέλιξη κάποιων προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων. Το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις και να μην παρασυρθείς μεταφέροντας πληροφορίες που δεν έχεις αξιολογήσει, καθώς η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στην επικοινωνία και τελικά να φέρει παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα βοηθήσει στο να διευθετηθεί ένα ζήτημα που μπορεί να υπήρξε με το ταίρι σου. Η καθημερινότητα που έχετε από κοινού χρειάζεται κάποιες «τονωτικές ενέσεις», για αυτό προσπάθησε να εντάξεις μέσα σε αυτή και ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία προσπάθεια κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα καθώς θα έχεις τον τρόπο να προσεγγίσεις το καθένα από αυτά, αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτά! 

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE