0

Όλες αγαπάμε τα λαμπερά και απαλά μαλλιά. Και για αυτά προσπαθούμε διαρκώς δοκιμάζοντας νέα προϊόντα που λανσάρονται στην αγορά, ακολουθώντας τις συμβουλές του κομμωτή μας και κάνοντας θεραπείες στο κομμωτήριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Κάπου εδώ έρχεται, όμως, και το TikTok να μπει στο «παιχνίδι» και να μας χαρίσει πραγματικά αποτελεσματικά hacks και tricks για την υγεία και την εικόνα των μαλλιών μας. Το πιο πρόσφατο; Το wet T-shirt hack, που υπόσχεται πολύ λαμπερά μαλλιά.

Πώς θα κάνεις κι εσύ το wet Tshirt hack

Όπως καταλαβαίνεις και από την ονομασία του hack, «σύμμαχός» σου θα είναι ένα βρεγμένο T-shirt. Τι έχεις να κάνεις εσύ; Να λουστείς κανονικά, δηλαδή να βάλεις σαμπουάν στα μαλλιά σου, να συνεχίσεις με conditioner στις άκρες αφήνοντάς το να δράσει από 2-10 λεπτά και να ξεπλύνεις με κρύο νερό, κι έπειτα να τυλίξεις τα μαλλιά με ένα βρεγμένο με ζεστό νερό T-shirt.

@audreyvictoria_

💦hair washing hack that’ll give you super soft & shiny hair✨ #hairtok #hairhack #haircareroutine #haircare #hairtutorial

♬ original sound – Ian Asher

Αφήνεις το T-shirt στα μαλλιά σου για 30 λεπτά και μετά λούζεσαι ξανά με κρύο νερό. Προσπάθησε να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς σεσουάρ, και πραγματικά θα δεις τη διαφορά στην απαλότητα και τη λάμψη τους. That’s it!

Πάμε για λίγο shopping;

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και στην επιλογή conditioner. Χρειάζεσαι ένα βαθιά ενυδατικό conditioner που θα γεμίσει υγρασία την τρίχα σου χαρίζοντάς της κατ’ επέκταση και λάμψη.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE