0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21 Αυγούστου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς και κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. Αυτό το επταήμερο, μπορεί να βοηθήσει στη διευθέτηση ενός ζητήματος της δουλειάς και μάλιστα με επιτυχία. Το σαββατοκύριακο, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις και να οργανώσεις εργασιακά project αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα τα οποία αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις από μία σχέση του παρελθόντος και αυτό μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να επικοινωνήσεις ξανά με ένα πρόσωπο που έχεις απομακρυνθεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις κάποιες δουλειές που έχεις από κοινού με το σύντροφό σου, χωρίς να διαφωνήσετε και χωρίς να υπάρξει ένταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Παρόλο που βρισκόμαστε «στο μήνα των διακοπών» εσύ φαίνεται πως ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές θα ενδιαφερθείς πολύ για τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτό το επταήμερο, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια, για αυτό αξιοποίησε τις σκέψεις και τις ιδέες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, καθώς θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές στη συνέχεια.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στη διευθέτηση προσωπικών και αισθηματικών υποθέσεων. Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και θα φέρουν ερωτικές συγκινήσεις. Το σαββατοκύριακο, θα ενισχύσει το παραπάνω σενάριο, καθώς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κοντά με νέα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα ευνοήσουν πολύ θέματα τα οποία αφορούν τον αισθηματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να παρακινήσεις το σύντροφό σου ώστε να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα τα οποία σας τραβούν το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα δεν θα βρίσκονται στις προτεραιότητες σου καθώς οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της συνηγορούν σε μία πιο χαλαρή και ανέμελη διάθεση. Ίσως να προκύψουν κάποιες ιδέες σχετικά με την αξιοποίηση -σε επαγγελματικό επίπεδο- ενός χόμπι που έχεις ήδη!

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα δώσεις προτεραιότητα σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικία σου καθώς και με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Αυτό το επταήμερο, θα αποτελέσει μία ιδανική συγκυρία για ζητήματα τα οποία αφορούν υποθέσεις σπιτιού. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμα που είχες κατά νου, όμως είναι σίγουρο πως αν επιλέξεις να ασχοληθείς μαζί τους δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες σχετικά με μία νέα ή με μία πρόσφατη γνωριμία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δώσεις σημασία καθώς μπορεί να οδηγήσει σε «μπελάδες». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις πικρές αναμνήσεις του παρελθόντος να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου και αν υπάρχει κάτι που νιώθεις ως εκκρεμότητα προτίμησε να το συζητήσεις μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις κάποιες ιδέες οι οποίες αφορούν επαγγελματικά θέματα όμως πιθανόν να συνοδεύονται από ανησυχίες οι οποίες θα τις καλύψουν. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα τη διευθέτηση ενός επαγγελματικού ζητήματος.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, συγγενείς, φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα είναι πάρα πολύ βοηθητική όσον αφορά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις δημόσιες σχέσεις. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση σε κάποιες συζητήσεις, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα όσον αφορά ζητήματα τρίτων αλλά και δικά σου θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, φαίνεται πως μπορεί να σε κάνει να ωραιοποιήσεις μία αισθηματική υπόθεση. Η ρεαλιστική προσέγγιση ακόμα και των αισθηματικών ζητημάτων θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις για αυτή την εβδομάδα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Το σαββατοκύριακο, δείχνει πως σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση, αυτή θα αποκτήσει ακόμα πιο γερές βάσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα δώσει πολύ θετικά δείγματα αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξει αρκετή επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, καθώς φαίνεται πώς θα υπάρξουν νέα τα οποία θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας!

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας το μυαλό σου φαίνεται πως θα βρίσκεται στα έσοδα, τα έξοδα και σε λοιπές οικονομικές διευθετήσεις, όμως φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να διευθετούνται. Το σαββατοκύριακο, δείχνει πως τα «ψιλά γράμματα» διευθετήσεων και οικονομικών συμφωνιών εξακολουθούν να χρειάζονται προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η καλή επικοινωνία που θα υπάρξει αυτές τις ημέρες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου θα βοηθήσει σημαντικά ακόμα και στη διευθέτηση ζητημάτων της καθημερινότητας, κάτι το οποίο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σας. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα, είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει ξανά στο παρόν μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με αυτή προσπάθησε να δεις τα δεδομένα που υπάρχουν καθώς τα έντονα συναισθήματα σε συνδυασμό με τις αναμνήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες τελευταίες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και πολύ πιθανό και το χρόνο σου. Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως είναι μία καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις ζητήματα της εργασιακής καθημερινότητας, για αυτό μην αφήσεις το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος και άδραξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα νέο διάστημα για εσένα το οποίο θα συνοδεύεται από συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις, συζητήσεις πολύ πιθανό και κάποιες νέες συμφωνίες. Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως πέρα από τις επικοινωνιακές ικανότητες θα έχεις και αυξημένη ενέργεια και ο συνδυασμός αυτών των δύο θα κάνει θαύματα σε πολλά ζητήματα! Στον αισθηματικό τομέα χρειάζεται προσοχή καθώς η εβδομάδα, μπορεί να βάλει τα συναισθήματα κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό και να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, μπορεί να δημιουργήσει μία απατηλή διάθεση ή να μετατρέψει μία «απλή συμπάθεια» σε κεραυνοβόλο έρωτα. Προσπάθησε να αποφύγεις μεγαλεπήβολες δηλώσεις και υποσχέσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς αυτή η όψη δεν εγγυάται τη σταθερότητα στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα υπάρξουν στιγμές που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά με το σύντροφό σου και ενδεχομένως να δημιουργήσουν και νέα συναισθήματα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνιακή άνεση που θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες «αρχικές» συζητήσεις σχετικά με μία νέα συμφωνία ή με μία νέα συνεργασία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά. Από τα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις ακόμα πιο σίγουρος για τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αλλά και για την πειθώ σου, κάτι που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. 

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να «προστατέψεις» και να διαφυλάξεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και όσο θα περνούν οι ημέρες τόσο αυτή ανάγκη θα γίνεται πιο έντονη. Γενικά αυτή η εβδομάδα, εγκαινιάζει μία περίοδο όπου αρκετά ζητήματα τα οποία σε ενδιαφέρουν θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές επαφές, συναντήσεις, ακόμα και συμφωνίες είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν σύγχυση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να απομονώσεις θέματα του παρελθόντος καθώς αυτά φαίνεται πως θα ευθύνονται σε μεγάλο ποσοστό για λανθασμένα μηνύματα και παρανοήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος, το σαββατοκύριακο θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στις κατάλληλες κινήσεις όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες εργασιακές υποθέσεις καθώς και κάποια θέματα της καθημερινότητας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν για λίγο και αυτή την εβδομάδα. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει την αφηρημάδα και να σε οδηγήσει να χάσεις την πρακτικότητα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, να σου πάρουν το διπλάσιο χρόνο για να τις φέρεις εις πέρας.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου, στην επικοινωνία σου μαζί τους αλλά και σε κάποιες συλλογικές δραστηριότητες. Κάποια σχέδια που κάνεις μπορεί να χρειαστεί να τροποποιηθούν αυτές τις ημέρες και όσο περισσότερα άτομα αφορούν τόσο πιο δύσκολη ενδέχεται να είναι η τροποποίηση τους. Το σαββατοκύριακο, θα ενισχύσει κάποιες κοινωνικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να τις μετατρέψει σε δυνατές φιλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας η οποία σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αυτό το επταήμερο, ενδεχομένως να δημιουργήσει μία «ιδανική κατάσταση» σε ένα φλερτ, όμως καλό θα είναι να περιμένεις ώστε να βγάλεις με σιγουριά τα συμπεράσματά σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ρομαντική διάθεση αυτής της εβδομάδας θα βοηθήσει πολύ την αναθέρμανση των συναισθημάτων ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος να κάνεις ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά όχι και από τις σκέψεις σχετικά με αυτές! Θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να διευθετήσεις κάποιες δουλειές της τελευταίας στιγμής, ακόμα και αν η φυσική του παρουσία δεν βρίσκεται στο χώρο εργασίας σου!

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν υπομονή μέχρι να μπορέσεις να τακτοποιήσεις. Αν βρίσκεσαι στη δουλειά ή αν έχεις να συντονίσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις εξ αποστάσεως, θα είναι πιο εύκολο για εσένα. Το σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, για αυτό πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση αυτές τις ημέρες θα πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν κάποια λανθασμένα μηνύματα όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση. Αυτό το επταήμερο, ενισχύει το παραπάνω σενάριο, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις συζητήσεις και την επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να αποφευχθούν όσο γίνεται οι παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποια ζητήματα που έχεις αναλάβει από κοινού τη διευθέτηση τους με το σύντροφό σου, για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις σε αυτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις για αυτό είναι πολύ πιθανό να αφήσεις τις σκέψεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα για αργότερα. Ακόμα και αν η φυσική σου παρουσία βρίσκεται στη δουλειά το μυαλό σου φαίνεται πως θα βρίσκεται σε διακοπές. Σε περίπτωση που έχεις αναλάβει κάποιες σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στη διευθέτηση τους.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε μία φάση που οργανώνεις τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός ταξιδιού, αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε ένα νέο προορισμό! Η επικοινωνία με συγγενείς, φίλους, γνωστούς και πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μαζί τους θα μοιραστείς τα νέα σου! Ο αισθηματικός τομέας δεν αποκλείεται να φέρει κάποια δώρα σε εσένα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Γενικά αυτή η εβδομάδα, δείχνει πως είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και συναντήσεις. Το σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται να φέρει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία μπορεί να σε «αποσυντονίσει». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, αυτές οι ημέρες ευνοούν μία απόδραση με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά και από τα θέματα που την αφορούν. Το σαββατοκύριακο, θα βοηθήσει ζητήματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις, σεμινάρια και εκπαιδευτικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία πρόταση για να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα σου προσφέρει εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν καχυποψία. Μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου, ιδιαίτερα αν δεν συνοδεύονται και από υπαρκτά δεδομένα. Ο οικονομικός τομέας, τα έσοδα και τα έξοδα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και διευθέτηση αυτή την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει έλλειμμα στον προϋπολογισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα σχετικά με ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά μπερδέματα. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σκέφτεσαι το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής πρότασης ή ενός επαγγελματικού project που φαίνεται πως θα σου αποφέρει παραπάνω έσοδα. Γενικά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο όσον αφορά ζητήματα της δουλειάς αλλά και του ταμείου σου, για αυτό θα χρειαστεί να έχεις υπομονή αλλά και παρατηρητικότητα ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις σωστά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η επικοινωνία θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτή την εβδομάδα καθώς από αυτήν θα εξαρτηθούν πολλά! Αυτό το επταήμερο, θα φέρει ευκαιρίες για ουσιαστικές συζητήσεις, οι οποίες θα διευθετήσουν θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Ο αισθηματικός τομέας θα έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες καθώς δημιουργούν κινητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτό το επταήμερο, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις μέσω της καλής επικοινωνίας ένα ζήτημα που μπορεί να έχει προκύψει σε μία αισθηματική σχέση. Το σαββατοκύριακο, δείχνει πως θα είναι μία «ζεστή» εβδομάδα σε αισθηματικό επίπεδο, η οποία θα δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα που με τη σειρά της μπορεί να φέρει μεγάλες υποσχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και η σχέση σας να αλλάξει μορφή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Σκέψεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, καθώς οι αστρολογικές όψεις δείχνουν πως είναι μία εβδομάδα ξεκούρασης για εσένα. Σε περίπτωση που έχεις κάποιες συζητήσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας συνεργασίας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς αυτές -αν και δεν θα είναι εμφανείς- θα κάνουν τη διαφορά.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE