0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7 Αυγούστου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει έναν έξτρα ενθουσιασμό στην επικοινωνία σου με τους άλλους αλλά και τη διάθεση να φλερτάρεις! Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να δημιουργήσει μία ένταση μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων! Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία ώστε να μην παρεξηγηθεί κάτι από αυτά που θα πεις ή κάτι που μπορεί να πεις σαν αστείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αποκτήσεις «εξειδίκευση» στην προσέγγιση ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς κάποιες στιγμές μπορεί να μην κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι σου όσον αφορά κάτι που μπορεί να ειπωθεί για αστείο. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν είναι κάτι που θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως το μυαλό σου βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σε ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις ή απλώς την επαφή σου με φίλους! Βέβαια προς στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα έχει άλλη άποψη από εσένα, καθώς μπορεί να φέρει extra επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες σχετίζονται είτε με την οικογένεια είτε με το σπίτι. Προς το τέλος της εβδομάδας η ενέργειά σου ολοένα και θα αυξάνεται κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο διάστημα. Γενικά η εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες παρορμητικές κινήσεις όσον αφορά τη δουλειά, για αυτό χρειάζεται σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Είναι πολύ πιθανό να μην έχεις διάθεση για να βγεις έξω αλλά να προτιμήσεις να μείνεις με το ταίρι σου στο σπίτι, οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος από το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι πιθανότητες παρορμητικών κινήσεων οι οποίες -για αυτές τις ημέρες τουλάχιστον- θα είναι αυξημένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι, καθώς όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Η εβδομάδα σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός προς το τέλος εβδομάδας, καθώς είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθείς σε μία «αψυχολόγητη» κίνηση όσον αφορά τη δουλειά.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα θα σε «ενώσει» περισσότερο με τους άλλους και θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Γενικά αυτό το επταήμερο, είναι πολύ βοηθητικό για να λυθεί μία παρεξήγηση με ένα συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με περισσότερη όρεξη και με το μισό κόπο δουλειές οι οποίες σχετίζονται με το σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για την επικοινωνία και θα σε φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια κοινωνικών υποχρεώσεων ή επισκέψεων σε αγαπημένους σου φίλους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μοιράσεις δίκαια με το σύντροφό σου τις δουλειές του σπιτιού ή κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έχετε αναλάβει από κοινού, καθώς αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία αιτία εντάσεων μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα δεν φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά καθώς είτε βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή άδεια είτε όχι, σίγουρα το μυαλό σου δεν φαίνεται πως θα επικεντρωθεί σε επαγγελματικές υποχρεώσεις! Σε περίπτωση βέβαια που βρίσκεσαι στη δουλειά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το παραπάνω σενάριο, καθώς μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις ή και αναβολές σε υποχρεώσεις που είναι σημαντικές.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα και να τακτοποιήσεις θέματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο. Οι περισσότερες συζητήσεις θα σχετίζονται με τα έσοδα, τα έξοδα και πράγματα που θέλεις να κάνεις στο εγγύς μέλλον και χρειάζονται αποταμίευση! Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις μετακινήσεις σου καθώς, είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή μία μικρή ταλαιπωρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν το ταμείο και αν έχεις κοινό ταμείο με το ταίρι σου, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά ώστε να μην δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως το μυαλό σου δεν θα βρίσκεται σε μία νέα γνωριμία και στην προσωπική σου ζωή, καθώς έχεις δώσει προτεραιότητα σε άλλους τομείς! Παρόλα αυτά κάποια συναισθήματα τα οποία προέρχονται από ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να «θεριεύσουν»!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνεις αρκετές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη της δουλειάς ή κάποιων επαγγελματικών σχεδίων που έχεις κατά νου. Να θυμάσαι πως ότι σκέψεις και να κάνεις τώρα, είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν να ανταποκριθούν στο σενάριο που θα συμβεί. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία σε γεμίζουν όμορφα συναισθήματα, καθώς αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο και στο πως θα δεις τα ζητήματα της δουλειάς!

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς θα σου χαρίσει ευγλωττία, επικοινωνιακή άνεση και μία διάθεση η οποία θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα δοκιμάσεις τις αντοχές κάποιων σχέσεων, μέσα από τις αντιθέσεις που θα φέρει στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από τις αρχές της εβδομάδας θα επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου, να βρείτε κοινό σημείο επαφής σε πράγματα που μέχρι πρότινος διαφωνούσατε και για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον. Το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς είναι πιθανόν να δημιουργήσει δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων, είτε θετικών είτε αρνητικών. Το παραπάνω είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή και σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει στο να μη διαχειριστείς σωστά τα δεδομένα που θα υπάρξουν σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κρατήσεις μία στάση αναμονής όσον αφορά σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια σχέδια, όμως αυτά φαίνεται πως θα μετατεθούν για λίγο αργότερα. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικές συζητήσεις και να μην αποκαλύψεις σε αυτές τους «κρυμμένους άσσους» που έχεις στο μανίκι σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται αρκετά σε περίπτωση που συναναστραφείς με ανθρώπους οι οποίοι μιλούν χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Η εβδομάδα θα ενισχύσει το σενάριο της «απόστασης», καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσει εσωστρέφεια. Αυτό το επταήμερο θα ενισχύσει την ενέργειά σου, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ σε περίπτωση που ακολουθήσεις μία αθλητική δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να είναι λιγοστές αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα έχεις μία εσωστρεφή διάθεση, η οποία δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία μεταξύ σας. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθετε κοντά μιας και τα συναισθήματα θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως μην βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες σκέψεις που μπορεί να έχεις αυτή την εβδομάδα σχετικά με θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα ίσως να μην σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Προσπάθησε με τη σειρά σου να μην αφήσεις φοβίες και ανησυχίες να σε κυριεύσουν, αλλά να εκλογικεύσεις κάποια σενάρια τα οποία μπορεί να σου δημιουργούν ανησυχία, όμως τελικά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σου δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τα σχέδια, τις σκέψεις, αλλά και κάποιους στόχους που έχεις για το επόμενο διάστημα. Ο φιλικός περίγυρος τονίζεται με τη νέα θέση του Ερμή και είναι πάρα πολύ πιθανό να αυξηθούν και οι προσκλήσεις από φίλους! Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει κάποιες υπερβολές ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα βελτιώσει την επικοινωνία και μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου, όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γνωριστείτε καλύτερα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποιες υπερβολές που θα εκφραστούν είτε με λόγια είτε με πράξεις. Η εβδομάδα ενισχύει το παραπάνω σενάριο και μπορεί τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες «τελευταίες υποχρεώσεις» όσον αφορά εκκρεμότητες της δουλειάς. Στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ενισχυθεί το άγχος σχετικά με αυτές τις υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων σχετικά με ζητήματα της δουλειάς.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην έκφραση των ιδεών, των απόψεων αλλά και στις διευθετήσεις που αφορούν ζητήματα της δουλειάς. Το σαββατοκύριακο θα ανοίξει το πεδίο δράσης σου κάνοντας το πιο συλλογικό. Αυτό σημαίνει πως το επόμενο διάστημα η επαφή με φίλους, με ομοϊδεάτες, με ανθρώπους που συμμετέχετε όλοι μαζί σε εθελοντικές δράσεις ή σε μία ομάδα ανθρώπων, θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως θα δημιουργηθούν διαφορετικές συνθήκες μεταξύ σας, οι οποίες θα εγείρουν έντονα συναισθήματα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα σε κοινές παρέες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο σε κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου, καθώς αυτές θα βοηθήσουν πολύ το κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο είτε βρίσκεσαι ως φυσική παρουσία στη δουλειά είτε είσαι διακοπές, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να προχωρήσει μία επαγγελματική υπόθεση ή να διευθετήσεις με περισσότερη άνεση επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προϋποθέσεις για εσένα, καθώς δείχνει πως ευνοούνται ιδιαίτερα συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Το σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα είτε στη δουλειά είτε με αφορμή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα σε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή είναι εξίσου πιθανό να γνωρίσεις κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Προς το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να τονίσει τις αντιθέσεις σε μία αισθηματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις θέματα τρίτων να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με αρκετά χαλαρή διάθεση όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν δουλειές. Η επόμενη εβδομάδα μπορεί να έχει αρκετό τρέξιμο για τη δουλειά, κάτι που ενδεχομένως να δημιουργήσει ένταση.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή είναι μία εβδομάδα που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Ακόμα θα βοηθήσει και στη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων καθώς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες! Το σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολών είτε στα συναισθήματα είτε στα έξοδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ανακαλύψεις περισσότερο τα συναισθήματά σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις σε μία τέτοια περίπτωση!Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να στρέψεις την προσοχή σου σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε «προϊστορία»! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία να δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς είτε βρίσκεσαι στη δουλειά είτε βρίσκεσαι σε άδεια δεν θα δώσεις προτεραιότητα σε αυτά! Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα για τις κινήσεις κάποιων προσώπων στη δουλειά αλλά και για τις πληροφορίες που θα φτάσουν σε εσένα αυτή την εβδομάδα. 

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συνεργάτες σου αλλά και με το σύντροφό σου και να αφήσετε πίσω θέματα τα οποία σας είχαν απομακρύνει. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να έχεις μία αρχική επικοινωνία σχετικά με μία νέα συνεργασία, καθώς θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για συζητήσεις τέτοιου τύπου. Όμως.. η επόμενη εβδομάδα θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα αποτελέσει ευνοϊκή συγκυρία για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να μάθεις περισσότερα πράγματα για εκείνο αλλά και σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Το σαββατοκύριακο, είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αποφάσεις και κινήσεις σε μία αισθηματική σου υπόθεση, για αυτό χρειάζεται εγκράτεια!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να υπάρξουν κάποιες γόνιμες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και συνεργάζεσαι μαζί τους. Δεν αποκλείεται να έρθουν σε εσένα νέες πληροφορίες ή να υπάρξει εξέλιξη σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο σε έχει απασχολήσει αρκετά μέχρι στιγμής. 

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Αυτές οι ημέρες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων φαίνεται πως θα περάσουν πάρα πολύ γρήγορα για εσένα! Το σαββατοκύριακο, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες «εκκρεμότητες» που υπάρχουν σε μία προσωπική ή μία επαγγελματική σχέση. Βέβαια παρά τις εκκρεμότητες φαίνεται πως όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να τακτοποιήσεις εγκαίρα τις δουλειές σου και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να έχεις καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν κοινές υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας, καθώς αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κλίμα που θα υπάρξει στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ο ελεύθερος χρόνος φαίνεται πως δεν θα είναι αρκετός για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει κάποια έκπληξη σε μία αισθηματική υπόθεση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να αναμοχλευθούν κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις ήδη κατά νου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες ή έστω να μην αφήσεις πολλές εκκρεμότητες!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE