0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα φέρνει αισιοδοξία και καλή διάθεση σε εσένα καθώς στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε βγάζει από την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος και σου υπενθυμίζει πως αξίζει να δίνεις σημασία και στις χαρές της ζωής, πέρα από τις υποχρεώσεις. Μία πολύ καλή εβδομάδα -ιδιαίτερα μετά την Τετάρτη- σε περίπτωση που θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε μία αθλητική δραστηριότητα, σε ένα αγαπημένο σου χόμπι και σε ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά. Στις 23/7 θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας ένα διάστημα το οποίο θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις αλλά και για να ερωτευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου (18/7) μία θέση από την οποία καταδεικνύει πως θα υπάρξουν στιγμές στην προσωπική σου ζωή με έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα βρεθούν ευκαιρίες να περάσεις καλά με το ταίρι σου, είτε προτιμήσετε ο ένας την παρέα του άλλου είτε κανονίσετε μία έξοδο με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει μία γνωριμία δειλά-δειλά η οποία μπορεί να μην προκαλέσει συναισθήματα ενθουσιασμού, όμως με αργό αλλά σταθερό ρυθμό φαίνεται πως θα δημιουργήσει τη βάση για μια νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα προσεγγίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, κάτι το οποίο θα σου δώσει πλεονέκτημα όσον αφορά τη διευθέτηση τους. Μία ημέρα η οποία χρειάζεται προσοχή είναι η 20η Ιουλίου, καθώς η αντίθεση του Ήλιου λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει στιγμές πίεσης στη δουλειά ή να φέρει στο προσκήνιο παιχνίδια επίδειξης δύναμης και ισχύος από πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά του καλοκαιριού» όμως εσένα η σκέψη σου -αν όχι και η φυσική σου παρουσία- θα βρεθούν στην «καρδιά» των επαγγελματικών ζητημάτων. Ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 και αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τις επαγγελματικές εξελίξεις ή δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες επαφές που θα αφορούν μία επαγγελματική συμφωνία. Λίγες ημέρες μετά στις 23/7 θα περάσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα διαρκέσει για ένα μήνα περίπου και θα σου φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο δρόμος προς την επιτυχία και την επιβράβευση δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως φαίνεται πως τίποτα δεν θα σε σταματήσει να τον διαβείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει αρκετές σκέψεις σχετικά με θέματα της δουλειάς, κάτι που αυτόματα θα φέρει την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/7 θα δημιουργήσει μία αχτίδα αισιοδοξίας και στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι πιο φιλική προς το ζώδιό σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα υπάρξουν γνωριμίες, οι οποίες θα γίνουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται να παροτρύνεις το σύντροφό σου και να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις με συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και για το επόμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως θα αλλάξουν τα δεδομένα και ίσως να υπάρξουν και νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η παρουσία του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύουν πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις και αρκετή κινητικότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα κάνοντας αρκετές σκέψεις για ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και οικονομικά θέματα, όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά και η εξωστρέφεια θα κάνει την εμφάνισή της. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 καταδεικνύει πως θα υπάρξουν τηλεφωνήματα με φίλους, γνωστούς, ακόμα και συγγενείς, κάτι το οποίο θα φέρει συναντήσεις και συζητήσεις, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Στις 23/7 θα περάσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για δημόσιες σχέσεις! Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και τη Δευτέρα 18/7 θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η εβδομάδα θα έχει συναισθηματική εσωστρέφεια, η οποία μπορεί να μην σου είναι γνώριμη, όμως θα σε βοηθήσει να κάνεις μία ανασκόπηση της προηγούμενης περιόδου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να στραφείς σε ένα πρόσωπο που αποπνέει συναισθηματική σταθερότητα, καθώς αυτό είναι το αίτημα της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου, «υπενθυμίζοντας» τα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν έως ένα βαθμό όμως δεν θα τα αφήσεις να σου γίνουν έμμονη ιδέα, καθώς η καλοκαιρινή ραστώνη φαίνεται πως θα κάνει -αν δεν έχει ήδη κάνει- αισθητή την παρουσία της. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι ο «άσσος στο μανίκι σου» αυτές τις ημέρες, αξιοποίησε τον για να διευθετήσεις πιο εύκολα κάποιες δουλειές αλλά και να αποφύγεις δυσάρεστες συζητήσεις και καταστάσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για εσένα καθώς στις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, αλλά και ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου! Στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύει πως θα υπάρξουν αρκετές σκέψεις σχετικά με τη διαχείριση ενός οικονομικού ζητήματος, οι οποίες φαίνεται πως θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις οτιδήποτε αφορά το ταμείο σου. Στις 23/7 περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο και από τη νέα του θέση επισφραγίζει πως αυτό το διάστημα τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα σου. Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει πως μπορεί να υπάρξει και μία νέα πηγή κέρδους ή μία πολύ καλή οικονομική συμφωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου βελτιώνει τη διάθεσή, ενισχύει τη γοητεία σου και ετοιμάζει όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες, καθώς η Αφροδίτη τον ένα μήνα περίπου που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εκείνον και να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν περισσότερο αν αφορούν και τον οικονομικό τομέα, καθώς φαίνεται πως οτιδήποτε σχετίζεται με πόρους και έσοδα θα αποτελέσει προτεραιότητα σου για αυτές τις ημέρες. Η παρουσία του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει πολλές νέες ιδέες για βελτίωση των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τον κατάλληλο χρόνο για να τις υλοποιήσεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 19/7 θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως θα είναι έντονα επικοινωνιακή και θα σου χαρίσει μεγάλη άνεση σε κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις. Εκτός από την παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες στιγμές μπορεί να σου δημιουργήσει υπέρ ενθουσιασμό και να σε οδηγήσει σε παρορμητικές δηλώσεις, στις 23/7 θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο σου εγκαινιάζοντας τη γενέθλια χρόνια σου. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να δεις ποια πράγματα είναι σημαντικά για εσένα και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με αυτά. Με την παρουσία του Ήλιου σε αυτή τη θέση φαίνεται πως θα υπάρξουν και ευκαιρίες για τη βελτίωση είτε μιας προσωπικής σχέσης είτε μιας συνεργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι πλανητικές μετακινήσεις συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα καθώς εκτός από τον Ήλιο και τον Ερμή που θα περάσουν στο ζώδιό σου, στις 18/7 θα αλλάξει και η Αφροδίτη ζώδιο και θα περάσει στον Καρκίνο. Η νέα της θέση δείχνει πως ενώ θα είσαι πολύ εξωστρεφής σε γενικότερο πλαίσιο, στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές υποθέσεις θα κρατήσεις μία πιο διακριτική στάση χωρίς να εξωτερικεύεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, όμως αυτή η γνωριμία ίσως να εξελιχθεί με αργούς ρυθμούς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου θα παίξουν το ρόλο τους στο κλίμα της εβδομάδας και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά, με μία προϋπόθεση. Να τα εκφράσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες δύσκολα θα σκεφτείς θέματα που αφορούν τη δουλειά αν και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες. Σε περίπτωση που έχεις στα σκαριά ένα νέο επαγγελματικό project ή σου έχει γίνει μία πρόταση για δουλειά, προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σχετικά με αυτή και να μοιραστείς τα επαγγελματικά σου νέα μόνο με πρόσωπα που είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια τους.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγει την αυλαία της εβδομάδας και δείχνει πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν αρκετές επαφές και συναντήσεις με φίλους, όπως επίσης δεν αποκλείεται να λάβεις μέρος σε μία συλλογική δραστηριότητα ή μία εθελοντική εργασία. Στις 19/7 ο Ερμής θα περάσει το ζώδιο του Λέοντα και λίγες ημέρες μετά στις 23/7 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος. Η παρουσία τους στο πύρινο αυτό ζώδιο καταδεικνύει πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα χρειαστεί να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στην καθημερινότητά σου, όπως και στις δουλειές καθώς και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Ακόμα καλό θα ήταν να επιλέξεις με προσοχή με τους ανθρώπους που θα μοιραστείς δικά σου προσωπικά ζητήματα, καθώς η νέα θέση του Ερμή δείχνει παρασκηνιακές συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερες ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος. Σε αυτή την περίπτωση μην αρνηθείς προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους καθώς κατά τη διάρκεια μιας εξόδου μαζί τους ή κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής δραστηριότητας φαίνεται πως όχι μόνο θα κάνεις νέες γνωριμίες αλλά θα γνωρίσεις και ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει πάρα πολύ το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες προάγουν το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία, κάτι που θα βοηθήσει να κυλήσουν πιο ομαλά οι δουλειές της καθημερινότητας που έχεις αναλάβει από κοινού με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως νιώσεις συστολή στο να πεις κάτι που θέλεις ή ακόμα περισσότερο να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα -στον 12ο ηλιακό σου οίκο- θα δημιουργήσει μία έξτρα δυσκολία στο να εκφραστείς ή να εκδηλώσεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα ακόμα και την αντίθεση σου με κάτι. Να θυμάσαι πως δίπλα σου -σε επαγγελματικό επίπεδο- υπάρχουν πρόσωπα οι οποίοι είναι φίλοι και σύμμαχοι σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου φαίνεται πως θα στραφεί σε θέματα τα οποία αφορούν αγαπημένους σου φίλους, καθώς τα τηλεφωνήματα, οι συζητήσεις αλλά και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 δείχνει πως η επικοινωνία και οι επαφές με φιλικά σου πρόσωπα θα είναι στο βασικό πρόγραμμα αυτών των ημερών. Στις 23/7 θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που ενισχύει το παραπάνω σενάριο και δείχνει αρκετές φιλικές και κοινωνικές επαφές. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και φαίνεται πως θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο, καθώς θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στις 18/7 θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα της θέση θα αλλάξει τις προτεραιότητες αλλά και τις ανάγκες σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές κοινωνικές προσκλήσεις αλλά και προτάσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Αν είσαι ελεύθερος σε μία τέτοια κοινωνική εκδήλωση είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κάνει το κλικ. Μία σημαντική ημέρα για αυτή την εβδομάδα είναι η 20η Ιουλίου καθώς η αντίθεση του Ήλιου λίγο πριν βγει από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει πως επαγγελματικά ζητήματα και δουλειές οι οποίες σε είχαν απασχολήσει και ενδεχομένως να σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα, θα μπορέσουν να διευθετηθούν καλύτερα μέσα σε αυτές τις ημέρες. Επίσης η θέση της Αφροδίτης είναι πάρα πολύ βοηθητική για επαγγελματικές προσεγγίσεις, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες, για αυτό αν σου δοθεί η ευκαιρία αξιοποίησε τα επικοινωνιακά και διπλωματικά σου χαρίσματα καθώς θα βγεις κερδισμένος.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου (18/7), μία μετακίνηση οποία θα σε γεμίσει αισιοδοξία, καλή διάθεση και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για να πάρεις το σύντροφό σου, ένα φίλο σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο και να κάνεις ένα ταξιδάκι-αστραπή, καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς σε μία περίοδο που είναι αρκετά απαιτητική για εσένα. Στις 19/7 θα περάσει ο Ερμής ζώδιο του Λέοντα και στις 23/7 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο. Από τη νέα τους θέση Ερμής και Ήλιος θα φέρουν κάποιες σκέψεις σχετικά με τον επαγγελματικό τομέα, την καριέρα σου και τις επόμενες σου κινήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία συζήτηση η οποία πολύ πιθανόν -εν ευθέτω χρόνω- να εξελιχθεί σε μία νέα συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πάρα πολύ βοηθητική για το ζώδιό σου και δείχνει πως σιγά-σιγά, μέρα με την ημέρα θα αρχίζεις να ασχολείσαι όλο και περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, που φαίνεται πως είχες βάλει «στον πάγο» το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε γεμίσει συναισθήματα και αυτή είναι πολύ πιθανόν να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σε μία διαφορετική πόλη ή ακόμα και χώρα! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ καλές για να κανονίσεις μία μίνι απόδραση με το σύντροφό σου, να ξεφύγετε από τις έννοιες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αλλάξετε παραστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύουν πως παρά το γεγονός πως αυτό το διάστημα είναι παραδοσιακά ένα διάστημα ξεκούρασης και διακοπών, για εσένα θα είναι ένα διάστημα που -ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές- θα αρχίσεις να σχεδιάζεις τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία επαγγελματική πρόταση μέσα στο κατακαλόκαιρο ή να υπάρξουν νέα δεδομένα τα οποία θα σε οδηγήσουν να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα της δουλειάς.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα μεταφράζεται σαν την αρχή μίας πιο ανάλαφρης περιόδου για εσένα, λιγότερο απαιτητικής και περισσότερο κοινωνικής! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η μετακίνηση του Ερμή και του Ήλιου, καθώς στις 19 και στις 23/7 αντίστοιχα θα περάσουν στο -φιλικό προς εσένα- ζώδιο του Λέοντα. Από τη νέα τους θέση καθιστούν αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα πολύ καλύτερο για να ρίξεις τους τόνους στην καθημερινότητά σου, να βρεις περισσότερο χρόνο να χαλαρώσεις και γιατί όχι να κάνεις ένα ταξίδι ή να επισκεφτείς ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που μένει σε άλλη πόλη, καθώς η αλλαγή παραστάσεων θα αποτελέσει το κίνητρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα δεν θα μετακινηθούν μόνο ο Ερμής και ο Ήλιος αλλά και η Αφροδίτη καθώς στις 18/7 θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα της θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για έντονες συγκινήσεις και αισθηματικές περιπέτειες! Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε βάλει στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα πράγματα για εκείνον καθώς θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα! Τα έντονα συναισθήματα είναι πιθανόν να αναθερμανθούν ύστερα από μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν. Να θυμάσαι πως τώρα ξεκινά μία περίοδος για την προσωπική σου ζωή, όπου τα συναισθήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε παραστάσεις ή ακόμα καλύτερα να κανονίσετε ένα ταξίδι σε κοντινό αγαπημένο προορισμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι έννοιες που προέρχονται από ζητήματα της δουλειάς -καθώς και κάποιες εκκρεμότητες- φαίνεται πως θα μπουν «στον πάγο» για αυτή την εβδομάδα, καθώς το μυαλό σου θα ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από όλα αυτά ή έστω να κάνει ένα διάλειμμα. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με τα ταξίδια είναι πάρα πολύ πιθανόν μέσα σε αυτές τις ημέρες να υπάρξει ένα επαγγελματικό ταξίδι από το οποίο θα βγεις κερδισμένος.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες καθώς η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 αλλά και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (στις 23/7) δείχνει πως η προσοχή σου θα επικεντρωθεί στα ζητήματα της καθημερινότητας. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις ώστε να έχεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς ή είναι εξίσου πιθανό να βιάζεσαι να ξεμπερδέψεις με τις δουλειές της καθημερινότητας γιατί έχεις κανονίσει τις διακοπές σου! Είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/7 και θα φέρει αχτίδες αισιοδοξίας και στη διάθεσή σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και το τελευταίο καιρό υπήρξαν κάποιες διαφορές μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για να τις διευθετήσετε, να τις λύσετε και να τις αφήσετε οριστικά πίσω σας. Να θυμάσαι πως η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε μία προσωπική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πρόσωπο που όχι μόνο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον αυτής της γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις όπως και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε γενικότερο πλαίσιο θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως θέλεις να ξεμπερδεύεις με αρκετές από αυτές. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις σαν πλάνο. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις με ένα συνεργάτη σου με αφορμή ένα ζήτημα της δουλειάς.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει στρέφοντας την προσοχή σου σε κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, όμως όσο περνούν οι ημέρες η προσοχή σου φαίνεται πως θα μετατοπισθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 αλλά και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (23/7) θα σημάνει την έναρξη ενός διαστήματος κατά το οποίο οι συνεργάτες σου, ο σύντροφός σου, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περίπτωση που θέλεις να βελτιώσεις μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία και να έρθεις πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/7 θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Τώρα ξεκινά μία περίοδος η οποία δεν θα είναι τόσο εξωστρεφής όσο η προηγούμενη -καθώς οι τόνοι θα πέσουν- όμως θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που αναζητάς σε προσωπικό επίπεδο και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι καλές για εσένα και το ταίρι σου, αρκεί να έχετε διευθετήσει κάποια ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε παράπονα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τη δουλειά, όμως αυτό θα έχει και ένα ρίσκο. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις και τις προτεραιότητές σου, ώστε να δεις ποιες μπορούν να μετακινηθούν για αργότερα και ποιες είναι ανάγκη να διευθετηθούν άμεσα. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες απαιτητικές καταστάσεις σε εργασιακό επίπεδο, για αυτό χρειάζεται να «οπλιστείς» με υπομονή αλλά και επιμονή.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τη δουλειά, όμως αυτό θα έχει και ένα ρίσκο. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις και τις προτεραιότητές σου, ώστε να δεις ποιες μπορούν να μετακινηθούν για αργότερα και ποιες είναι ανάγκη να διευθετηθούν άμεσα. Στα μέσα της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες απαιτητικές καταστάσεις σε εργασιακό επίπεδο, για αυτό χρειάζεται να «οπλιστείς» με υπομονή αλλά και επιμονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου συνηγορεί σε όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα φέρει μία νέα γνωριμία, η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε ένα δυνατό έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επηρεαστεί θετικά από τη νέα θέση της Αφροδίτης, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου αλλά και στη σχέση σας. Προσπάθησε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς το μοναδικό που θα χρειαστείτε θα είναι η καλή διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και αυτή την εβδομάδα, όμως δεν φαίνεται πως θα σε πτοήσουν ή θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις τα σχέδια που έχεις. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού όμως ίσως να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν προσοχή, καθώς αν δεν διευθετηθούν άμεσα, είναι πολύ πιθανό να γίνουν αρκετά πιεστικά αργότερα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE