0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία μπορεί να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, για αυτό χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος κάνοντας συνετές κινήσεις όσον αφορά το ταμείο σου. Ο κυβερνήτης σου Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 και μπορεί να δημιουργήσει την τάση για παραπάνω έξοδα. Αν θέλεις να προλάβεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές αγορές, ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος σε περίπτωση που κάνει την εμφάνιση του κάποια έκτακτη υποχρέωση. Την ίδια ημέρα θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου ο Ερμής καταδεικνύοντας πως αυτή η εβδομάδα θα έχει και οικογενειακές επισκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις μία εσωτερική ανησυχία η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει και την επικοινωνία αλλά και τις κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις κάποιες ανασφάλειες να σε οδηγήσουν να αντιμετωπίσεις το σύντροφό σου σαν «ύποπτο» για οτιδήποτε! Αν είσαι ελεύθερος χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή σε μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία (9/7), θα σε οδηγήσει να πεις πολλά πράγματα τα οποία ίσως να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες θα φέρουν αρκετές συζητήσεις που θα αφορούν ζητήματα της δουλειάς και κυρίως το οικονομικό σκέλος τέτοιων ζητημάτων. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο μπορεί να φέρει και κάποια έξοδα με αφορμή τη δουλειά. Οι συζητήσεις αλλά και οι επαγγελματικές συναντήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα ίσως να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, καθώς θα υπάρξει έντονη επικοινωνιακή παρόρμηση. Προσπάθησε «να σπάσεις τον πάγο» τόσο όσο χρειάζεται, ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς με επικοινωνιακή ευελιξία οποιοδήποτε ζήτημα σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή η εβδομάδα θα έχει ένα διαφορετικό «αέρα» από τις προηγούμενες, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 5/7 δείχνει πως θα είναι γεμάτη ενέργεια και ένταση. Η νέα θέση του Άρη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη ζωντάνια σου όμως από την άλλη μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ενδεχομένως να νιώσεις πως οι άλλοι δεν κινούνται στο ρυθμό που θα ήθελες εσύ ή πως κάποια πράγματα δεν γίνονται στην ώρα τους. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις έντονα και παρορμητικά σε τέτοιου είδους «προκλήσεις», καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήξη είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και να κάνει έντονη την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Αυτές τις ημέρες λοιπόν φαίνεται πως θα δείξεις ενδιαφέρον μόνο αν υπάρξει ένα πρόσωπο που μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη, διαφορετικά δεν θα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις καθόλου χρόνο για να ασχοληθείς με ένα επιφανειακό φλερτ. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/7 φαίνεται πως θα ειπωθούν πολλά και μεταξύ εσένα, του συντρόφου σου και προσώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και παρεξηγήσεις μεταξύ σας, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο χρειάζεται να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου θα σε γεμίσει ενέργεια η οποία θα συμβάλλει στο να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες «είχαν μαζευτεί» αλλά και κάποια αρκετά απαιτητικά επαγγελματικά θέματα. Ίσως να προκύψουν και κάποιες αντιπαραθέσεις -κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου- τις οποίες θα χρειαστεί να χειριστείς με ψυχραιμία και να μην αφήσεις τους τόνους να ανέβουν, καθώς μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένος.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να έχει παρασκήνιο για εσένα, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνουν αρκετά πράγματα αλλά σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μοιράζεσαι τα ζητήματα που σε απασχολούν, είτε αυτά αφορούν επαγγελματικά είτε προσωπικά. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να γίνουν κάποιες συζητήσεις, οι οποίες θα αφορούν κατά κύριο λόγο τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες και στην προσωπική σου ζωή, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Αν κάνεις μία νέα γνωριμία κράτησε μικρό καλάθι μέχρι να ανοίξει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα χαρτιά του και μην βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση ή να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και θέλεις να αποφύγεις παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και εντάσεις, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με το ταίρι σου και να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να δημιουργήσει παρασκήνιο σε αυτή τη σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς δεν θα αποτελέσουν το μοναδικό ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα, όμως θα βρουν τρόπο να σου δείξουν πως είναι εδώ και περιμένουν από εσένα να τα διευθετήσεις. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικά ζητήματα και να μην ανακοινώνεις τις κινήσεις σου, καθώς φαίνεται πως δεν είναι όλοι «φίλα προσκείμενοι» σε εσένα. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 5/7 θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υπόθεσης με τέτοιο τρόπο που τελικά να βγεις κερδισμένος.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα θα κινηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από ότι οι προηγούμενες που φαίνεται πως είχαν αρκετό τρέξιμο, κυρίως για ζητήματα που αφορούσαν τη δουλειά. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 ένα ζώδιο που μπορεί να μην του ταιριάζει, όμως είναι πιο φιλικό προς εσένα και θα αλλάξει τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές σου. Αυτές τις ημέρες προτεραιότητα σου θα γίνουν οι φίλοι σου, οι συλλογικές δραστηριότητες, αλλά και η επαφή σου με πρόσωπα που ξέρεις πως «μιλάτε την ίδια γλώσσα». Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να εγείρουν διαφωνίες όμως αν εσύ δε «ρίξεις λάδι στη φωτιά» αυτές δεν πρόκειται να συνεχίσουν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 5/7 αλλά και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας θα δημιουργήσει αμετροέπεια, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει επαφές και συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να νιώθεις πως «κάτι κινείται» σε παρασκηνιακό επίπεδο, όσον αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει μπερδεμένα συναισθήματα και μπερδεμένες σκέψεις. Αν νιώθεις πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη κατάσταση σε μία αισθηματική υπόθεση απόφυγε να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση και δώσε χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις στο σύντροφό σου πράγματα που θέλεις να του πεις, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα των υπερβολών. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή με το Δία θα δημιουργήσει επικοινωνιακή παρόρμηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις συζητήσεις και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα πάρεις μία ανάσα όσον αφορά τη δουλειά και όλα αυτά τα οποία σε πίεσαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Κριού και μαζί του αποχωρούν και αρκετές από τις επαγγελματικές σκοτούρες. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 5/7 κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι «το φόρτε σου» το επόμενο διάστημα και μπορείς να την αξιοποιήσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, πολύ πιθανόν και για να κάνεις μία νέα επαγγελματική συμφωνία.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η εβδομάδα που ξεκινά θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα δημιουργήσει μία κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Εκτός από την κινητικότητα ή την αύξηση των υποχρεώσεων, είναι πολύ πιθανό να φέρει και κάποιες αντιπαραθέσεις με αφορμή ζητήματα της δουλειάς. Προσπάθησε να τις αποφύγεις τεχνηέντως καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτές παρά στα επαγγελματικά ζητήματα. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση δείχνει πως θα υπάρξουν παρασκηνιακές συζητήσεις και σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το μυαλό σου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα είναι αρκετά απασχολημένο με τα ζητήματα της δουλειάς, με αποτέλεσμα να αφιερώσεις ελάχιστο χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα και το ταίρι σου, καθώς αυτό θα λειτουργήσει πολύ θετικά και για τη διάθεσή σου μίας και θα αποτελέσει το διάλειμμα από τις υπόλοιπες έννοιες. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει ένα κρυφό ειδύλλιο ή πιθανό να υπάρξει μία μυστική συνάντηση με έναν «παλιό γνώριμο».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα -όπως και την επόμενη- και φαίνεται πως θα υπάρξουν και νέα δεδομένα σε αυτά. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν κούραση και εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις την κούραση και τον εκνευρισμό «να αναλάβουν τα ηνία» και να κυριαρχήσουν σε μία επαγγελματική συνάντηση ή μία συζήτηση που θα αφορά τη δουλειά.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία εβδομάδα που έχει προοπτικές ξεκούρασης και χαλάρωσης ξεκινά για εσένα και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο εγκαινιάζει ένα διάστημα ραστώνης για εσένα και μία περίοδος όπου θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ένα ταξίδι που έχεις κανονίσει, ένα ταξίδι που θέλεις να προγραμματίσεις ή το πως θα περάσεις τις διακοπές του καλοκαιριού. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο σου ταιριάζει πολύ και εκτός από τα καλοκαιρινά πλάνα θα ενισχύσει την κοινωνικότητα σου και θα σε φέρει σε επαφή και με νέα πρόσωπα, με τα οποία θα σας ενώσουν κοινές ιδέες και απόψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το φλερτ θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εβδομάδας και αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και μέσα σε αυτές τις ημέρες μπορεί να αρχίσει να αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ σας. Τα πράγματα μπορεί να μη δείξουν απευθείας την εξέλιξη της γνωριμίας, όμως μία κοινωνική συνάντηση φαίνεται πως θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 5/7 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να δείτε τους φίλους σας και να παρακινήσεις το ταίρι σου να αφιερώσετε χρόνο σε αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα «τρέχουν» και αυτή την εβδομάδα όμως εσύ θα έχεις έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, πολύ πιο χαλαρό, κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά και στη διευθέτηση τους αλλά και στη διάθεσή σου. Προς το τέλος της εβδομάδας λόγω του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Δία στον Κριό μπορεί να υπάρξουν υπερβολικές προσδοκίες από μία επαγγελματική συνάντηση. Καλό θα ήταν να «κρατήσεις μικρό καλάθι» και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε σχέδια που είναι δύσκολο να υλοποιηθούν.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και θα στρέψει την προσοχή σου στις σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και τις επιθυμίες σου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων -που το τελευταίο διάστημα είχε γίνει «πολύπαθος» λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Κριού- θα αρχίσει να ηρεμεί και από αυτή κιόλας την εβδομάδα θα εμφανιστούν τα πρώτα θετικά δείγματα είτε σε μία προσωπική σχέση είτε σε μία συνεργασία. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύοντας πως αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές συζητήσεις σχετικά με τη δουλειά, πολύ πιθανόν να φέρει και μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων «αβαντάρει» το ζώδιό σου και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις σε αισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις γνωριμίες αυτή την εβδομάδα οι οποίες θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον ή να δεχτείς το φλερτ από ένα πρόσωπο που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αν είχες κάνει μία γνωριμία το προηγούμενο διάστημα η οποία είχε σκαμπανεβάσματα, δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις ημέρες να αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα η σταθερότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά ένα διάστημα χωρίς τις εντάσεις του προηγούμενου καιρού, κάτι που θα σε βοηθήσει να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου καταδεικνύει πως η εβδομάδα θα έχει συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και την εξέλιξη μίας συνεργασίας. Το γεγονός πως ο Άρης δεν θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Κριού είναι θετικό για εσένα, καθώς φαίνεται πως οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και η διευθέτηση ενός θέματος που μπορεί να είχε προκαλέσει αποστάσεις και εντάσεις σε μία συνεργασία.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 είναι μία πλανητική μετακίνηση η οποία σε αφορά άμεσα, καθώς ο Άρης θα βρεθεί στο πολικό σου ζώδιο και θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα που ξεκινά ενδεχομένως να φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις που ίσως να οδηγήσουν και στο κλείσιμο του κύκλου μιας προσωπικής ή μίας επαγγελματικής σχέσης. Είναι πιθανό να νιώθεις πως κάποια πρόσωπα είναι εριστικά απέναντί σου, όμως προσπάθησε να μην απαντήσεις στις αφορμές που θα σου δώσουν ώστε να μην μπεις ένα φαύλο κύκλο διαξιφισμών και εντάσεων. Το κλίμα σε κάποιες σχέσεις ίσως αρχίσει να γίνεται τεταμένο, όμως η δική σου στάση θα δείξει αν θα εξακολουθήσει να είναι έτσι ή αν θα βελτιωθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο δείχνει πως είναι πιθανό να υπάρξει ένα συγκρουσιακό κλίμα είτε σε μία σχέση είτε -αν είσαι ελεύθερος- σε μία γνωριμία, το οποίο θα αλλάξει τη ροή μιας αισθηματικής υπόθεσης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις τις συνεχείς εντάσεις και επίλεξε το διάλογο προκειμένου να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να φέρει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία του Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να δημιουργήσει μία τεταμένη ατμόσφαιρα σε μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 5/7 θα βελτιώσει πολύ τα πράγματα μέσω της καλής επικοινωνίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαφές με συνεργάτες σου ή με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να νιώσεις πως οτιδήποτε και αν πεις δεν βρίσκει ανταπόκριση ή αποτελεί αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις διαφωνίες να εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις, καθώς αυτό θα είναι εύκολο αυτή την εβδομάδα, όμως δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Οι επαφές με συνεργάτες σου ή με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να νιώσεις πως οτιδήποτε και αν πεις δεν βρίσκει ανταπόκριση ή αποτελεί αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις διαφωνίες να εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις, καθώς αυτό θα είναι εύκολο αυτή την εβδομάδα, όμως δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων συνεχίζει να φέρνει ευκαιρίες για τη βελτίωση μιας σχέσης ή αν είσαι ελεύθερος για τη σύναψη μιας νέας! Αυτή την εβδομάδα ίσως να μην έχεις το χρόνο που θα ήθελες ώστε να τον αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή, όμως φαίνεται πως μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις και νέα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις χρόνο για αυτή μέσα στην καθημερινότητά σου, κάτι που θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα θα σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση αυτή την εβδομάδα, όχι τόσο λόγω των απαιτήσεων της δουλειάς σου όσο του ρυθμού των εργασιακών υποχρεώσεων. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να κάνεις ένα πλάνο το οποίο θα ακολουθήσεις πιστά, προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε χρειάζεται χωρίς άγχος και έξτρα κόπωση.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να πάρεις μία «ανάσα» από τις οικογενειακές και λοιπές υποχρεώσεις που σε κυνηγούσαν το προηγούμενο διάστημα και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του Κριού και περνά στον Ταύρο στις 5/7 μία θέση που μπορεί να μην είναι η καλύτερη του -καθώς ο Άρης στον Ταύρο γίνεται ράθυμος- είναι όμως πολύ πιο φιλική προς εσένα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έχεις κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες ή να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία σε εμπνέουν. Την ίδια ημέρα (5/7) και ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στον Καρκίνο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει πολύ τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ένα δίλημμα που αφορά μία αισθηματική υπόθεση είναι πιθανόν να σε απασχολήσει αρκετά μέσα σε αυτές τις ημέρες και να κάνει πιο έντονη την εμφάνιση του κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας. Η νέα θέση του Ερμή καταδεικνύει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από τις οποίες θα βγουν συμπεράσματα και θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην κατανόηση μιας κατάστασης. Ένα νέο φλερτ είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του, όμως θα χρειαστεί να έχεις υπομονή, καθώς φαίνεται πως ίσως να πάρει χρόνο μέχρι να εξελιχθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πιο καθαρό μυαλό και έτσι θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Το γεγονός πως ο Άρης έφυγε από το ζώδιο του Κριού είναι πολύ θετικό για εσένα, καθώς η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο δεν σου δημιουργεί άγχος και δεν ενισχύει τις ανησυχίες σου. Θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θέλεις με πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά σου, για αυτό μην τις αφήσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα του σπιτιού, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, όπως επίσης και υποχρεώσεις αγαπημένων σου προσώπων. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 και στο επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ πιθανόν να επανέλθει ένα θέμα που αφορά το σπίτι και ίσως σε είχε απασχολήσει ξανά. Ο Άρης θα βρεθεί σε ένα σταθερό ζώδιο και θα παράξει σταθερά αποτελέσματα για αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα προσεγγίζεις οποιοδήποτε ζήτημα θέλεις να διευθετήσεις, καθώς είναι πιθανόν να μην υπάρχει τόση ευελιξία ή αρκετές επιλογές στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί απροκάλυπτα κάτι που θα δημιουργήσει ένα χαρούμενο τόνο σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες δεν αποκλείεται να φέρουν ένα πρόσωπο δίπλα σου, το οποίο θα σου δημιουργήσει ενθουσιώδη και θετικά συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς όμως προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία, ώστε να μην παρασυρθείς και υποσχεθείς πράγματα στο σύντροφό σου, τα οποία δεν είσαι διατεθειμένος να πραγματοποιήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/7 καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και με τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο, τα οποία μπορεί να σου δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις και ανησυχία. Προσπάθησε να μην μπεις στο «τριπάκι» αρνητικών σκέψεων που θα γίνουν πηγή άγχους αλλά να επικεντρωθείς σε αυτά που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες συζητήσεις σχετικά με ένα νέο εργασιακό project.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου μία εβδομάδα με αρκετή κινητικότητα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 δείχνει επαφές με συγγενείς, γνωστούς, συζητήσεις με γείτονες και φιλικά σου πρόσωπα καθώς και αρκετές μετακινήσεις! Ένα άλλο θετικό της νέας θέσης του Άρη είναι πως σιγά-σιγά τα έξοδα θα αρχίσουν να μειώνονται καθώς η περίοδος που είχε αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις φαίνεται πως ολοκληρώνεται με την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο του Κριού. Να θυμάσαι πως τώρα θα είναι πιο εύκολο να κάνεις κάποιες αγορές ή να αξιοποιήσεις τους πόρους σου όπως εσύ θέλεις, αλλά και πάλι προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εκτός από τον Άρη που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου αυτή την εβδομάδα θα αλλάξει και ο Ερμής ζώδιο καθώς στις 5/7 θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και είναι πολύ πιθανόν να γίνεις δέκτης αρκετών φιλοφρονήσεων από ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει την προσοχή. Τα θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα καθώς η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως θα έχεις και αρκετούς συμμάχους προκειμένου να τις διευθετήσεις. Η επαφή με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα γίνει πιο συχνή και δεν αποκλείεται εκτός από επαγγελματική να εξελιχθεί σε φιλική. Πολύ καλή εβδομάδα για να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα στη δουλειά αλλά και για να διευθετήσεις μέσω της καλής επικοινωνίας οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE