0

Ήταν ίσως η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού, που είδαμε τον καύσωνα να μας χτυπά ξανά την πόρτα. Και κάπου εκεί ανάμεσα σε καυτά μεσημέρια, ανυπόφορο ήλιο, υγρασία και τη θάλασσα να θυμίζει μακρινό όνειρο, εσύ πρέπει να ντυθείς και να συνεχίσεις τις υποχρεώσεις σου.

Εκτός από την all time classic και άκρως απαραίτητη συμβουλή κάτι τέτοιες μέρες, «stay hydrated», εγώ θα σου δώσω και κάποια βασικά styling tips, για να μπορέσεις να βρεις επιτέλους(!) κάτι να φορέσεις. Θα είναι δροσερό, άνετο και απόλυτα fashionable, αν ακολουθήσεις κάποια μικρά έξυπνα βήματα.

Αρχικά, να σου πω ότι μπορείς να αξιοποιήσεις όλα τα ήδη υπάρχοντα items, που σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου, χωρίς να χρειαστεί σε καμία περίπτωση να βγεις για shopping. Ξεκινάμε με τον πολύ σημαντικό παράγοντα των υφασμάτων. Γενικότερα, οι ποιότητες είναι κάτι πολύ που πρέπει να αρχίσεις να ξεχωρίζεις. Τις μέρες με καύσωνα (αλλά και γενικότερα θα έλεγα) βγάλε από την ζωή σου τα συνθετικά υφάσματα και κάνε πιο φυσικές επιλογές. Βαμβάκι, μετάξι, λινό και βισκόζη είναι κάποιες από αυτές.

Επίσης, μην πέσεις στην παγίδα του «υπερβολικά γυμνού». Τι θέλω να πω με αυτό: φυσικά και ο καθένας μπορεί να βάλει οτιδήποτε τον εκφράζει και νιώθει άνετα μέσα σε αυτό, όμως, ένα πουκάμισο πάνω από ένα bra top θα σε προστατεύσει πολύ περισσότερο από τον ήλιο και θα σε κρατήσει δροσερή.

Κάποια από τα προσωπικά αγαπημένα μου items για τις μέρες του καύσωνα, που λειτουργούν κάθε φορά είναι μία wide leg λινή παντελόνα σε basic απόχρωση, ένα tank top (συνήθως λευκό), το διαχρονικό shirt dress που μοιάζει με σανίδα σωτηρίας εκείνα τα ανυπόφορα ζεστά πρωινά πριν το γραφείο, αλλά και τα maxi φορέματα, printed ή και μονόχρωμα, που μαζί με τα velcro σανδάλια μου είναι ένα uniform outfit τις μέρες του καύσωνα.

Τα 7+1 καλύτερα outfit ideas για σένα παρακάτω:

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE