0

Ένα δροσερό αναψυκτικό για τις καυτές ώρες του καλοκαιριού. Θα δροσίσει και θα ξεδιψάσει μικρούς και μεγάλους που θα το λατρέψουν…

Υλικά

½ καρπούζι
3 κουτ. σούπας σιρόπι γρεναδίνης
5-6 φυλλαράκια μέντας

Διαδικασία

  1. Καθαρίζετε καλά τη σάρκα του καρπουζιού από φλούδες και κουκούτσια. Βάζετε στο μπλέντερ τη σάρκα και τη χτυπάτε σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να έχετε μια ομοιογενή μάζα.
  2. Σουρώνετε σε πολύ λεπτό σουρωτήρι και ανακατεύετε με το σιρόπι γρεναδίνης. Προσθέτετε τα φυλλαράκια μέντας.
  3. Μεταφέρετε το ποτό σε γυάλινο σκεύος και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε.

πηγή: olivemagazine

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE