Ένα δροσερό αναψυκτικό για τις καυτές ώρες του καλοκαιριού. Θα δροσίσει και θα ξεδιψάσει μικρούς και μεγάλους που θα το λατρέψουν…

Υλικά
½ καρπούζι
3 κουτ. σούπας σιρόπι γρεναδίνης
5-6 φυλλαράκια μέντας
Διαδικασία
- Καθαρίζετε καλά τη σάρκα του καρπουζιού από φλούδες και κουκούτσια. Βάζετε στο μπλέντερ τη σάρκα και τη χτυπάτε σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να έχετε μια ομοιογενή μάζα.
- Σουρώνετε σε πολύ λεπτό σουρωτήρι και ανακατεύετε με το σιρόπι γρεναδίνης. Προσθέτετε τα φυλλαράκια μέντας.
- Μεταφέρετε το ποτό σε γυάλινο σκεύος και το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Πρέπει να μείνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε.
πηγή: olivemagazine
Comments