0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουνίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6, την ημέρα που έχουμε το Θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Από τη νέα θέση του θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν εσένα και κοντινά σου πρόσωπα. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θελήσεις να ασχοληθείς με το σπίτι είτε με τη στενή είτε με την ευρεία έννοια του όρου. Επίσης τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για όσους εκπροσώπους του ζωδίου σου θέλουν να μετακομίσουν ή να ξεκινήσουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στον Ταύρο βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση καθώς ο Ταύρος είναι το σπίτι της Αφροδίτης, όμως η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τόσο ευνοϊκή προς το δικό σου ζώδιο. Η νέα της θέση -από τις 23/6 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων- είναι πολύ πιο φιλική για εσένα, ανοίγοντας νέους δρόμους σε γνωριμίες και φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος η εξωστρέφεια που θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει αυτή η Αφροδίτη θα σε οδηγήσει να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο περίγυρό σου, αλλά μέχρι στιγμής δεν τους είχες δώσει σημασία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, εξόδους μαζί με το σύντροφό σου, καθώς και για επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά ενδεχομένως να δώσουν δυναμικό παρόν αυτή την εβδομάδα, για αυτό να θυμάσαι πως όσο πιο νωρίς ασχοληθείς μαζί τους τόσο πιο εύκολο θα είναι τα διευθετήσεις. Το καλό νέο αυτών των ημερών είναι πως θα υπάρξει πολύ καλή επικοινωνιακή διάθεση, η οποία θα βοηθήσει και σε επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και σε συζητήσεις που θα έχεις για θέματα της δουλειάς, καθώς αυτή θα αποτελέσει το Α και το Ω της διευθέτησης αρκετών ζητημάτων.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κοινωνική εβδομάδα ξεκινά καθώς στις 21/6 -την ημέρα του Θερινού ηλιοστασίου- ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα φέρει σε προτεραιότητα τις επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περίπτωση που θέλεις να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συγγενείς σου, να διευθετήσεις μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου ή απλώς να αφιερώσεις χρόνο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπάς. Αν θέλεις μία κοινωνική, φιλική ή ακόμα και συγγενική σχέση να γίνει πιο δυνατή και πιο σταθερή στο πέρασμα του χρόνου, τότε αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να το προσπαθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα και στις 23/6 θα περάσει στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Η νέα της θέση θα αλλάξει τις προτεραιότητες στην προσωπική σου ζωή και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους να σταθεροποιήσεις μία γνωριμία που έγινε το προηγούμενο διάστημα. Ή συναισθηματική ασφάλεια θα παίξει βασικό ρόλο στις αισθηματικές σου επιλογές, αν είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για να μοιραστείς ακόμα περισσότερα πράγματα με το ταίρι σου και να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου ζωή και οι υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά μπορεί να αποτελέσουν πηγή ανησυχιών για αυτή την εβδομάδα, όμως αυτές φαίνεται πως θα είναι παροδικές και δεν θα σε απασχολήσουν για πολύ. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 21/6 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για την υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών σχεδίων. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η προσοχή σου θα στραφεί στον οικονομικό τομέα αυτή την εβδομάδα, στις υποχρεώσεις, τα έσοδα και τα έξοδα, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να αρχίσεις δειλά-δειλά να κάνεις κάποια σχέδια για το καλοκαίρι ή να υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι πού χρειάζεται να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 -στο Θερινό ηλιοστάσιο δηλαδή στη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου- θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στο στόχο σου και να βάλεις σε τάξη τα παραπάνω. Τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να δεις τα έσοδα σου, να διαπραγματευτείς τα έξοδα ή να κάνεις μία καλή οικονομική συμφωνία. Στις 23/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει έρωτα και φλερτ!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 23/6 θα φέρει άλλον αέρα στην προσωπική σου ζωή αλλά και στη διάθεσή σου, καθώς θα σου δημιουργήσει εξωστρέφεια και θα ενισχύσει τη γοητεία σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο ενδιαφέρον για εσένα ή ένας νέος θαυμαστής, ο οποίος με κάποιο τρόπο θα σου κινήσει την περιέργεια και θα σε βάλει στο παιχνίδι του φλερτ. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου, να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά δεν φαίνεται πως θα ανήκει στις προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα, καθώς η προσοχή σου θα στραφεί σε άλλους τομείς με αποτέλεσμα τα θέματα της δουλειάς να διεκπεραιωθούν σχεδόν μηχανικά. Μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία συζήτηση για το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης και φαίνεται πως οι πιθανότητες να βγεις κερδισμένος μέσα από αυτή είναι με το μέρος σου.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου μία πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσένα καθώς στις 21/6 την ημέρα του Θερινού ηλιοστασίου, δηλαδή της μεγαλύτερης ημέρας του έτους, θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου. Η νέα θέση του Ήλιου εγκαινιάζει τη νέα γενέθλια χρονιά σου και θα σε οδηγήσει να βάλεις νέους στόχους και να κάνεις νέα σχέδια. Αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να παρατηρείς πώς θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και οτιδήποτε και αν κάνεις θα αποτελεί αφορμή για συζήτηση! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να εκπληρώσεις κάποια από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και την πεποίθηση πως μπορείς να καταφέρεις έναν αισθηματικό σου «στόχο», κάτι που θα σε κάνει να δεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής με «άλλο μάτι» και άλλη διάθεση. Έτσι λοιπόν αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξεις τον τρόπο «διαχείρισης» μιας αισθηματικής υπόθεσης και τελικά αυτή η αλλαγή να φέρει και το αποτέλεσμα που θέλεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός μυστικού ειδυλλίου ή μιας παρασκηνιακής αισθηματικής συνάντησης! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή εβδομάδα με ευκαιρίες για να περάσεις καλά μαζί με το ταίρι σου, να δεχτείς τις φιλοφρονήσεις του και να υπάρξει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις σχετικά με μία επαγγελματική σου υπόθεση φαίνεται πως θα αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα από αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα αλλάξει τη διάθεση σου προς το καλύτερο. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις στις οποίες θα χρειαστεί να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να το προσεγγίσεις και να το διευθετήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός σου.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώσεις πως έχεις ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό σου ή είναι εξίσου πιθανόν να παρατηρήσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση, το σίγουρο είναι πως και τα δύο θα σε οδηγήσουν να αναβάλεις κοινωνικές συναντήσεις και εξόδους και να αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει επείγουσα ανάγκη για ξεκούραση. Αυτή βέβαια φαίνεται πως δεν θα κρατήσει για πολλές ημέρες καθώς στις 23/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα σε «ξεσηκώσει» και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις την παρέα των αγαπημένων σου φίλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια και στον αισθηματικό τομέα και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει τρόπο για να εκφραστεί ή να έχεις αρκετές ανησυχίες σχετικά με το πώς βλέπει ο σύντροφός σου ένα θέμα που σας απασχολεί από κοινού. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προδικάσει και να υπονομεύσει οποιαδήποτε συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει γνωριμίες μέσα σε κοινές παρέες και κατά τη διάρκεια κοινωνικών συναναστροφών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του ένα ζήτημα το οποίο θα σε απασχολήσει αρκετά και αφορά μία επαγγελματική σου υπόθεση, όμως είναι εξίσου πιθανό να το αξιολογήσεις βάζοντας το κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Προσπάθησε να αποφύγεις κάτι τέτοιο καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις το θέμα που σε απασχολεί στην πραγματική του διάσταση, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να γιγαντωθούν οι ανησυχίες σου. Η καλή σχέση με τους συναδέλφους σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους «σκοπέλους» και να κρατήσεις την καλή σου διάθεση απέναντι σε ζητήματα που σε αγχώνουν.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία εβδομάδα δίχως πολλές έννοιες ξεκινά και σε αυτό θα συμβάλει και η αλλαγή θέσης του Ήλιου που θα περάσει στις 21/6 στο ζώδιο του Καρκίνου. Από το νέο το «σπίτι» ο Ήλιος θα σε βάλει στη διαδικασία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα, σε πρόσωπα που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να συνεννοηθείς και σε δραστηριότητες μαζί με φίλους. Μία συνάντηση με φιλικά σου πρόσωπα θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τη διάθεσή σου και θα βοηθήσει πάρα πολύ το κλίμα όλης της εβδομάδας, για αυτό αν δεν την έχεις βάλει ήδη στο πρόγραμμα σου χρειάζεται να το κάνεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη ολοκληρώνει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου και στις 23/6 θα περάσει στους Διδύμους, μία θέση από την οποία θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στην εικόνα της προσωπικής σου ζωής. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να αρχίσει να σε απασχολεί περισσότερο το τι ενδεχομένως να σκέφτονται οι άλλοι για εσάς ή πώς φαίνεται η σχέση σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή κατά τη διάρκεια μίας επαγγελματικής συνάντησης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα ξεκινήσει πιο χαλαρά όσον αφορά τα ζητήματα της δουλειάς, όμως όσο περνούν οι ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν περισσότερες σκέψεις σχετικά με αυτά. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στο 10ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, είτε με κάποια νέα πρόταση για δουλειά είτε με τη βελτίωση των συνθηκών στην υπάρχουσα δουλειά. Σε κάθε περίπτωση από τις 23/6 ξεκινά ένα διάστημα το οποίο -με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου- μπορεί να οδηγήσει σε επαγγελματικές αλλά και οικονομικές επιτυχίες.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά στις 21/6 -την ημέρα του Θερινού ηλιοστασίου- όπου ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση ο Ήλιος θα σε ωθήσει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, κάτι το οποίο θα έχει και τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα για εσένα και τη δουλειά σου. Στις 23/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, μία θέση η οποία σου ταιριάζει πολύ, και θα φέρει αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα στο επόμενο διάστημα και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού μαζί με το ταίρι σου φαίνεται πως θα σας γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πρώτο μισό της εβδομάδας μπορεί να κυλήσει υποτονικά για θέματα της προσωπικής σου ζωής και να μην υπάρξουν οι εξελίξεις που είχες κατά νου όμως αυτό θα αλλάξει άρδην από τις 23/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Από τη νέα της θέση η Αφροδίτη θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για να πραγματοποιηθούν νέες γνωριμίες, πολύ πιθανόν να γίνουν κατά τη διάρκεια κοινωνικών και λοιπών εκδηλώσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δες κατά πόσο είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι ή μία κοντινή εξόρμηση με το σύντροφό σου, καθώς αυτό θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα για εσάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της εργασιακής σου καθημερινότητας φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο μετά τις 21/6, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει πέρα από σωματική και σε πνευματική κόπωση. Όσες δουλειές και αν έχεις προσπάθησε να κρατάς και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με τόσες δουλειές που να είναι δύσκολο να τις φέρεις όλες τις πέρας.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου μία πιο ξεκούραστη εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να συναντήσεις φίλους σου και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Η νέα θέση του Ήλιου είναι πάρα πολύ βοηθητική σε περίπτωση που υπάρχει στο πλάνο σου κάτι που να σχετίζεται με νέες γνώσεις, όπως ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, μία πιστοποίηση σπουδών ή με ένα ταξίδι. Σε περίπτωση που εκπαιδευτικά ζητήματα ή ένα ταξίδι βρίσκονται στο πρόγραμμά σου τότε προσπάθησε να τους δώσεις προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις ακόμα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη ολοκληρώνεται το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου και στις 23/6 θα περάσει στους Διδύμους, ένα αέρινο, μεταβλητό ζώδιο το οποίο μπορεί να σου φέρει διλήμματα σχετικά με μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή ή σε ένα αισθηματικό ζήτημα, τότε θα είναι δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα τώρα, μιας και η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει πως θα υπάρξουν περισσότερα διλήμματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να την κλονίσουν και να επηρεάσουν τις ισορροπίες της. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονη και πιθανόν ανεξήγητη έλξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως προκύψουν νέα δεδομένα στη δουλειά και δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εξωτερικό τότε θα κάνουν την εμφάνισή τους ευκαιρίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να επιτύχεις επαγγελματικούς σου στόχους. Ένας αέρας ανανέωσης θα «φυσήξει» αυτή την εβδομάδα στον επαγγελματικό τομέα και αυτό μπορεί να γίνει λόγω ενός νέου επαγγελματικού πλάνου ή με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη δουλειά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και κυρίως με αυτά που έρχονται από το παρελθόν. Ο Ήλιος θα περάσει στις 21/6 -την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το Θερινό ηλιοστάσιο- στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε αφορά το ταμείο σου. Την ίδια στιγμή θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου η οποία θα είναι πολύτιμος σύμβουλος και σύμμαχος σου για τις κινήσεις και τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα. Η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει όχι μόνο για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά για οποιονδήποτε τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως κάτι θα αλλάξει στην προσωπική σου ζωή καθώς από τις 23/6 η Αφροδίτη θα βρεθεί στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με μία σχέση, μία γνωριμία ή ένα φλερτ που μπορεί να υπάρχει αυτή την περίοδο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανόν όχι μόνο να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αξιόλογο αλλά να προκύψει και μία νέα σχέση, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν είναι στο πλάνο σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για εσένα και το σύντροφό σου, η οποία θα βελτιώσει και τη σχέση σας αλλά και το κλίμα που υπάρχει σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα κάτι που θα γίνει περισσότερο εμφανές κατά το δεύτερο μισό της. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ βοηθητική για την εξέλιξη μιας συνεργασίας ή ακόμα και για την αρχή μιας νέας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα ενδυναμώσει τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου και θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στη δουλειά, κάτι το οποίο θα βελτιώσει αισθητά και τη διάθεση με την οποία θα προσεγγίσεις κάθε επαγγελματικό ζήτημα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι αφιερωμένη στους «άλλους», τους ανθρώπους που αγαπάς, στο σύντροφό σου, στους συνεργάτες σου και όλους αυτούς που απαρτίζουν το στενό σου περίγυρο. Στις 21/6 -στο Θερινό ηλιοστάσιο δηλαδή στη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου- ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα τονίσει τους δεσμούς με τους άλλους. Αυτή είναι μία πολύ καλή εβδομάδα αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, να επαναπροσεγγίσεις ένα πρόσωπο που έχεις απομακρυνθεί ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις σχετικά με μία συνεργασία, οι οποίες θέλεις να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα αλλάξουν αυτή την εβδομάδα ή ενδεχομένως να αλλάξεις και εσύ προτεραιότητες, καθώς η Αφροδίτη ολοκληρώνει το ταξίδι στο ζώδιο του Ταύρου και κλείνει έναν κύκλο που είχε ανοίξει τον προηγούμενο ενάμιση μήνα. Από τις 23/6 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα φέρει σε προτεραιότητα περισσότερο τη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή καθώς θα μπορούσε να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα νέο ενδιαφέρον το οποίο θα προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο ή είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει μία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο σε ένα μέρος όπου βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα μπορεί να μην σε απασχολήσει τόσο κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, όμως κατά το δεύτερο μισό της φαίνεται πως θα γίνει το κύριο μέλημά σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 θα βοηθήσει στη διεκπεραίωση επαγγελματικών υποχρεώσεων, ακόμα και ζητημάτων ρουτίνας, καθώς θα φέρει κοντά σου πρόσωπα τα οποία θα είναι πρόθυμα να βοηθήσουν προκειμένου να ξεμπερδεύεις με τέτοιου είδους εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η καθημερινότητά σου μαζί με τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν φαίνεται πως θα σε «απορροφήσει» αυτή την εβδομάδα και θα σε οδηγήσει να της δώσεις προτεραιότητα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα, κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, αλλά και τις εργασιακές σχέσεις και αυτά θα σε απασχολήσουν για το επόμενο διάστημα. Από τις 23/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και η νέα της θέση δείχνει πως όσες δουλειές και «σκοτούρες» και αν έχεις μέσα στην εβδομάδα, προς το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ευκαιρίες χαλάρωσης αλλά και συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από τις 23/6 φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα νέο «πολλά υποσχόμενο» διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα αέρινο ζώδιο που σου ταιριάζει πολύ και είναι πιθανόν να φέρει από ένα νέο φλερτ μέχρι ένα νέο έρωτα. Το επόμενο διάστημα -που θα κρατήσει περίπου ένα μήνα- φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, για να φλερτάρεις αλλά και για να ερωτευτείς! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το ερωτικό διάστημα θα επηρεάσει και εσένα και φαίνεται πως θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ και αυτό είναι κάτι που γνωρίζεις, όμως αυτή την εβδομάδα δεν θα το αφήσεις να σε παρασύρει και να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 είναι ένας θετικός οιωνός για να «βάλεις σε τάξη» κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τα εργασιακά, αλλά και για να βελτιώσεις τις σχέσεις που έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου ο έρωτας, η έμπνευση και η φαντασία θα πρωτοστατήσουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να ασχοληθείς με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν. Επίσης θα αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, πολύ πιθανόν να υπάρξει και μία γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Στις 23/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα βοηθήσει στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη ολοκληρώνει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου και στις 23/6 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, μία θέση η οποία μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα που ήταν αρκετά επικοινωνιακό για εσένα. Από την άλλη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να επικεντρωθείς στα συναισθήματά σας και τη σχέση σας. Αν μένετε μαζί ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ακόμα και για να βρείτε ένα νέο σπίτι, αν αυτό είναι κάτι που υπάρχει σαν πλάνο. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να υπάρξει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα και δεν αποκλείεται αυτή η συνάντηση να σημάνει την αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς δεν θα σε απασχολήσουν πολύ αυτή την εβδομάδα καθώς όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις, θα προσπαθήσεις να κρατήσεις λίγο χρόνο για εσένα και τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό καθώς θα σου επιτρέψει να κάνεις ένα διάλειμμα, να ξεκουραστείς και έπειτα να έχεις περισσότερη διάθεση να ασχοληθείς με κάποιες απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE