0

Τα πιο stylish χτενίσματα με scrunchie

Το scrunchie, όπως και πολλά άλλα αξεσουάρ μαλλιών, ήταν μεγάλη τάση στα 90’s. Και -ευτυχώς για τα μαλλιά μας και το στυλ μας- έχουν κάνει δυναμικό comeback. Θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Εκτός από ένα πολύ κομψό αξεσουάρ που αμέσως αναβαθμίζει την εμφάνιση, το scrunchie είναι και πιο φιλικό στην τρίχα μιας και έχει ύφασμα. Έτσι, η τρίχα δεν ταλαιπωρείται από την άμεση επαφή του με ένα λαστιχάκι και συνεπώς δεν σπάει.

Το ερώτημα, όμως, τώρα είναι πώς θα φορέσεις το scrunchie! Στην gallery θα δεις 5 πολύ απλά χτενίσματα, που με ένα scrunchie μπορούν να γίνουν τόσο Instagrammable όσο δεν φαντάζεσαι.

Shopping time

Στην αγορά θα βρεις πολλά και διαφορετικά scrunchies, οπότε μπορείς να διαλέξεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Έχε υπόψη σου ότι τα oversized είναι πολύ πιο «φωτογενή» και πραγματικά μπορούν ν’ απογειώσουν κάθε σου φωτογραφία στο Instagram.

Εξαρτάται, ωστόσο, από το στυλ σου ποιο θα επιλέξεις τελικά. Εγώ έψαξα και βρήκα τα πιο cute και stylish scrunchies κι εσύ μπορείς ευθύς αμέσως να τα δεις στην gallery.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE