0

Το αγαπημένο της Gen Z έχει τις ρίζες του στην παιδική μας ηλικία.

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως υπήρξα εκείνο ακριβώς το κοριτσάκι που έπαιρνε πανού μαζί του μία Barbie. Ήταν η αγαπημένη μου κούκλα, ήδη από τα δύο μου, τότε που δεν μπορούσα να την κουβαλάω και την έσερνα από τα μαλλιά (κυριολεκτικά), αφού τα χέρια μου ήταν πολύ μικρά για να την κρατήσουν. Λανθασμένα πρότυπα; Μπορεί. Η αλήθεια πάντως είναι πως η φιγούρα της Barbie διαμόρφωσε την γενιά μου στην πλειοψηφία της, με το ροζ σπίτι της, το cabrio αυτοκίνητο της, τη φουσκωτή πισίνα της και φυσικά το iconic style της.

Τα ρούχα της Barbie ήταν όλα πολύ συγκεκριμένα και ακολουθούσαν τα trends της εποχής, όσες φορές δεν ενσάρκωνε κάποια μυθική πριγκίπισσα των παραμυθιών. Οπότε στα late 00s και 00s φόρεσε κανονικά τα κοντά φουστάκια της, τα tribal printed τροπάκια και τα εξώπλατα fluo φορέματα των latest κολεξιόν των πιο trendy σχεδιαστών. Θυμάσαι, όμως, αλήθεια τα παπούτσια της;

Εγώ προσωπικά όχι, κυρίως γιατί τα παπούτσια της κατέληγαν χαμένα σε κάποια γωνία του σπιτιού να τα ρουφάει η σκούπα, εκτός από τις μαύρες kiki boots που είχε για τα χειμερινά της outfits. Μόλις, όμως, άρχισε να γεμίζει το Instagram feed μου το συγκεκριμένο ζευγάρι mules, τότε όλα με γύρισαν τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω.

Από ότι φαίνεται τα παπούτσια της Barbie είναι το νέο shoe trend που έχει ξετρελάνει την Gen Z. Μιλάμε για εκείνα τα δίπατα, chunky χοντροκομμένα mules, με τις τρακτερωτές σόλες και τα ψηλά τακούνια που έχουν ουσιαστικά μία μεγάλη φάσα μπροστά. Τα χρώματα ήταν κατά κύριο λόγο έντονα έως και neon, δεδομένου του ότι μιλάμε για τα πλαστικά παπούτσια μία κούκλας(!).

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE