0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19 Ιουνίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά ενθαρρυντικά καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά -τους Διδύμους- στις 13/6 εγκαινιάζει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα, χωρίς παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για συναντήσεις, μετακινήσεις, καθώς και προγραμματισμό κάποιων σχεδίων που έχεις για το άμεσο μέλλον και σχετίζονται με μετακινήσεις (όπως ένα ταξίδι). Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 14/6 θα είναι ευχάριστη για το δικό σου ζώδιο, καθώς θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια η παρουσία του Ποσειδώνα σε «περίοπτη» θέση κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου θα δημιουργήσει μία απατηλή διάθεση, οπότε θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από κόλακες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ρομαντική διάθεση θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, όμως προϋπόθεση αυτών είναι η ειλικρίνεια. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις μέσω του περιβάλλοντός σου ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, όμως δώσε λίγο χρόνο και στον εαυτό σου και σε εκείνο προκειμένου να δεις πως εξελίσσεται η γνωριμία μεταξύ σας. Απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα καθώς αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για γρήγορες αποφάσεις. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον Υδροχόο και μπορεί να φέρει αποστάσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα, ακόμα και αυτά που για εσένα αποτελούν θέματα ρουτίνας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή, θα δημιουργήσουν αφηρημάδα η οποία με τη σειρά της ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Το καλό νέο είναι πως ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους από τις 13/6, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία μπορεί να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις, όπου αυτές χρειαστούν.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14/6 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με τον οικονομικό τομέα είτε με το επιχειρείν είτε με κάποια σχέδια τα οποία αφορούν και το ταμείο σου. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τα «φώτα» της Πανσελήνου, κάτι που προϊδεάζει για λανθασμένες εκτιμήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου και να πάρεις μία απόφαση μόνο αν έχεις δει προσεκτικά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/6 θα βοηθήσει τη ροή και την εξέλιξη συζητήσεων που αφορούν οικονομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να υπάρχει μια αδιόρατη ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας θα είναι άκρως συναισθηματική και δεν θα βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό κάτι που σε απασχολεί, για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις μέχρι να περάσει αυτή η εβδομάδα είναι η υπομονή. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σχηματίσει μία δύσκολη όψη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει «αποστάσεις» κατά τη διάρκεια μιας προσωπικής συνάντησης ή μίας συζήτησης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες μπορεί να έχουν μία κλιμακούμενη ανησυχία όσον αφορά την εξέλιξη θεμάτων στον επαγγελματικό τομέα. Από τις 13/6 που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς ζητήματα της δουλειάς, όμως οι επαγγελματικές ευθύνες ενδεχομένως να μην τελειώσουν ούτε το Σαββατοκύριακο και αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε αλλαγή προσωπικών σχεδίων.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι στις επάλξεις καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 τον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) θα «φωτίσει» σημεία στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων τα οποία χρειάζονται προσοχή. Αυτές τις ημέρες πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα καθορίσουν την εξέλιξη είτε μιας προσωπικής είτε μιας επαγγελματικής σχέσης, αλλά θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις σου, καθώς αυτή η Πανσέληνος θα δημιουργήσει μία απατηλή ατμόσφαιρα. Ο Ποσειδώνας ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα «φώτα» της Πανσελήνου, μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι υπέρ σου. Προσπάθησε να δεις οποιοδήποτε ζήτημα σε ενδιαφέρει σφαιρικά ή σαν να είσαι έξω από αυτό, καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να το δεις με τον απαραίτητο ρεαλισμό. Μία ημέρα πριν στις 13/6 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σημάνει την έναρξη ενός άκρως επικοινωνιακού διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώθεις μετέωρος μέσα σε μία αισθηματική σχέση ή σε μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει, κάτι το οποίο θα σε βάλει σε σκέψεις και μπορεί να σε οδηγήσει και σε βιαστικές κινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καλό θα ήταν να δώσεις χώρο αλλά και χρόνο σε αυτή τη γνωριμία να εξελιχθεί, μιας και αυτή η εβδομάδα δεν αποπνέει αισθηματική σταθερότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ειλικρίνεια μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να διευθετηθεί κάθε ζήτημα μεταξύ σας και να μην μείνουν πράγματα «κάτω από το χαλάκι».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις ή μία σημαντική συζήτηση με ένα συνεργάτη σου. Ιδιαίτερα αν αυτή λάβει χώρα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός, μιας και υπάρχει πιθανότητα να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα από μία συζήτηση, είτε από τη δική σου πλευρά είτε από των άλλων. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και πολύ περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν πιο σαφή δεδομένα, τα οποία θα βοηθήσουν τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να ακούσεις τα συναισθήματά σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να επενδύσεις χρόνο στον εαυτό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος και να σε οδηγήσει σε ένα flashback είτε όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε ένα προσωπικό. Ακόμα λόγω του ότι αυτή η Πανσέληνος θα δημιουργήσει ένταση στα συναισθήματα αλλά και στις σκέψεις, είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις μία εσωτερική κόπωση, η οποία μπορεί να μεταφερθεί και στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να μην αφήσεις για αργότερα κάποια δουλειά η οποία είναι σημαντική και χρειάζεται να γίνει τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες οι σκέψεις για μία γνωριμία ή για μία σχέση που σε ενδιαφέρει θα έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί σε αυτή είτε είναι κάτι μικρό είτε όχι, προτίμησε να το συζητήσεις με το σύντροφό σου έτσι ώστε να μην αφήσεις παράπονα να συσσωρεύονται. Ζήτησε το ίδιο και από εκείνον καθώς αυτό θα βοηθήσει να έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας και είναι πιθανό να «παγώσει» μία γνωριμία. Αν αυτό θα είναι προσωρινό ή όχι είναι κάτι που θα φανεί αμέσως από την επόμενη εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα βρίσκονται στις προτεραιότητές σου αυτές τις ημέρες και είναι αυτά τα οποία θα δημιουργούν πολλές σκέψεις, οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να προκαλούν ανησυχία. Η εργασιοθεραπεία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για αυτή την εβδομάδα καθώς από τη μία θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με ένα σημαντικό όγκο επαγγελματικών θεμάτων και εργασιών και από την άλλη δεν θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο για ατέρμονες σκέψεις και διάφορα σενάρια.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι φιλική προς το ζώδιό σου και θα τονίσει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, το οποίο θα σε βοηθήσει πολύ να εκφραστείς. Οι αισθηματικές υποθέσεις χρειάζονται λίγο προσοχή, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες της εβδομάδας θα μεγεθύνουν τα συναισθήματα και θα τους δώσουν ένταση, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και δηλώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος -το βασικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας- θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν τον αισθηματικό τομέα και θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα. Ο Ποσειδώνας ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τα «φώτα» της Πανσελήνου μπορεί να μετατρέψει ένα «βάτραχο» σε «πρίγκιπα» και το αντίστροφο, αλλά με περισσότερες πιθανότητες να συμβεί η πρώτη μετατροπή! Για αυτό λοιπόν αν είσαι ελεύθερος και κάνεις αυτές τις ημέρες μία νέα γνωριμία, καλό θα ήταν να κάνεις μικρά και συνετά βήματα προς αυτή, ώστε να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει έχει τα συναισθηματικά εχέγγυα που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες θα δημιουργήσουν «υπερβάλλοντα ζήλο» ακόμα και για τα ζητήματα της δουλειάς, με αποτέλεσμα να δώσουν μία παραπάνω ένταση σε αυτά. Οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον χρειάζονται προσοχή ώστε να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Λόγω του ότι θα υπάρχει η τάση να τα βάλεις όλα κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό χρειάζεται να κρατήσεις τις ισορροπίες, ώστε να ασχοληθείς με αυτά που έχουν προτεραιότητα και είναι πραγματικά σημαντικά για εσένα και τη δουλειά σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και τη σχέση σου με πρόσωπα της οικογένειας σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα φέρει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και θα σε οδηγήσει να τους δώσεις προτεραιότητα. Σε περίπτωση που έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάποιες εργασίες στο σπίτι ή να διεκπεραιώσεις κάποιες σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις, καλό θα ήταν να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες μιας και η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο, μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο το οποίο θα πάρει την προσοχή σου από εκεί που πρέπει. Στις 13/6 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και η νέα του θέση θα είναι πολύ βοηθητική για να διευθετήσεις και ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους κάποια θέματα αισθητικής φύσεως, τα οποία θα χρειαστούν ρεαλιστική προσέγγιση και καθαρό μυαλό προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 δεν θα βοηθήσει σε αυτή τη ρεαλιστική προσέγγιση και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Κρόνο στον Υδροχόο και αυτή η όψη αναμένεται να δημιουργήσει αποστάσεις σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία, κυρίως αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποχρεώσεις για αυτή την εβδομάδα καλά κρατούν όμως είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν ένα παραπάνω βαθμό δυσκολίας καθώς φαίνεται πώς και εσύ θα δυσκολευτείς να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτές. Κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαγγελματικών επαφών μιας και θα υπάρχει ένα θολό τοπίο. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και όσο προχωρούμε προς την επόμενη, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν πράγματα που τώρα σου φαίνονται μπερδεμένα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επηρεάσει το κλίμα αυτής της εβδομάδας αλλά και τη διάθεσή σου. Αυτή η Πανσέληνος μολονότι είναι φιλική προς εσένα μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα στο προσκήνιο, τα οποία χρειάζονται προσοχή. Τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου χρειάζονται προτεραιότητα καθώς δεν αποκλείεται να τα αφήσεις για αργότερα και τελικά να μην ασχοληθείς μαζί τους καθόλου ή να μην εκτιμήσεις σωστά το πόσο σημαντικά είναι. Οι επαφές με τους γύρω σου θα τονίσουν το επικοινωνιακό κλίμα -το οποίο ούτως ή άλλως θα αρχίσει να υπερτονίζεται από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/6- όμως θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξουν και συζητήσεις για συγκεκριμένα θέματα, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Παρότι αυτή είναι μία επικοινωνιακή εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα δημιουργήσουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Η Πανσέληνος στις 14/6 τονίζει την ανάγκη να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται θέληση αλλά και ειλικρίνεια. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα επηρεάσει τον αισθηματικό τομέα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει -έστω και προσωρινά- μία μικρή απόσταση μεταξύ εσένα και του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως κάποιες υποθέσεις οι οποίες αφορούν την εργασία σου ή ενδεχομένως να σχετίζονται με μία επαγγελματική συνάντηση θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν και να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Η Πανσέληνος στις 14/6 θα φέρει «συζητήσεις επί συζητήσεων» όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει και λόγια τα οποία θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού. Προσπάθησε να βασιστείς στις πράξεις και όχι στα λόγια ώστε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα στη δουλειά .

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα, τα έσοδα, τα έξοδά σου, τις οικονομικές διευθετήσεις, πολύ πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο και με κάποια χρέη τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 14/6 θα φέρει αυτά τα ζητήματα στο προσκήνιο και θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα. Ο Ποσειδώνας σε δυσαρμονική όψη με τα «φώτα» της Πανσελήνου δείχνει ότι είναι πιθανόν να μην επικεντρωθείς στα δεδομένα που υπάρχουν και να κάνεις κάποιες κινήσεις οι οποίες θα είναι μείον για το ταμείο. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο κάνοντας συνετή διαχείριση στα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να υπάρξει μία δυσκολία στην εξέλιξη ζητημάτων που αφορούν την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις κανένα ζήτημα στην τύχη του αλλά να συζητήσεις με το σύντροφό σου οτιδήποτε θεωρείς πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης στον Κρόνο από τον Υδροχόο και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε απομακρύνει από έναν αισθηματικό στόχο. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή να δώσεις περισσότερο χρόνο αλλά και «χώρο» σε μία γνωριμία, ώστε να εξελιχθεί χωρίς βιασύνη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ατέρμονες σκέψεις και διάφορα σενάρια σχετικά με την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων, αλλά να επικεντρωθείς στα δεδομένα που υπάρχουν στο παρόν. Χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες -οι οποίες θα γίνουν πιο αναγκαίες κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας- προκειμένου να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα μπορούσαν να φέρουν αποστάσεις με συνεργάτες σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή είναι μία εβδομάδα αποφάσεων για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) στις 14/6, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο και όσες έχουν δώσει τις εξετάσεις τους θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Αν υπάρχει στη ζωή σου μία σχέση η οποία σου έχει δημιουργήσει διλήμματα και μπερδέματα δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση και να αποχωρήσεις από αυτή, καθώς με αυτό το φεγγάρι θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την Πανσέληνο θα παίξει ο Ποσειδώνας ο οποίος θα σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα «φώτα» της και μπορεί να σε οδηγήσει σε ωραιοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο ώστε να μην πάρεις μία απόφαση που δεν θα είναι προς όφελος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα προσφέρεται για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να συζητήσεις με το σύντροφό σου πράγματα τα οποία σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/6 θα φέρει τη σχέση σας στο προσκήνιο και θα διευκολύνει σημαντικά τη διευθέτηση ζητημάτων που την αφορούν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο απαιτητικό καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα η οποία δεν θα βοηθήσει στο να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι. Αν είσαι ελεύθερος και νιώσεις πως υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και κάποιον που σε ενδιαφέρει, κάνε υπομονή καθώς από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα αλλάξει το κλίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με συνεργάτες σου θα απαιτήσουν αρκετό από το χρόνο σου αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε γυρίσουν και σε κάποια ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία μέχρι στιγμής είχαν παραμείνει λίγο μετέωρα. Δώσε προσοχή στις εκτιμήσεις που θα κάνεις σχετικά με επαγγελματικά θέματα αλλά και με τις συνεργασίες που έχεις, ώστε να μην υπερτιμήσεις ή υποτιμήσεις μία κατάσταση ή ένα πρόσωπο.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας για αυτό και θα επικεντρωθεί σε αυτές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δείχνει το κλείσιμο ενός ζητήματος το οποίο σε απασχόλησε αρκετά και μέχρι τώρα βρισκόταν στην καθημερινότητά σου. Κάποιες συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και κάποιες συζητήσεις δεν αποκλείεται να φέρουν μπερδεμένα μηνύματα και πληροφορίες, για αυτό αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ σημαντικό να φιλτράρεις οτιδήποτε και αν ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να μην δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει -τον Ταύρο- όμως θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι λοιπόν κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξει μία υποτονική διάθεση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει εσωστρέφεια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση την αφήσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητας να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου και να αποτελέσουν αιτία αψιμαχιών μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην φέρει τις εξελίξεις που θα ήθελες σε μία αισθηματική γνωριμία, όμως η επόμενη προμηνύεται πολύ καλύτερη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εργασιακή σου καθημερινότητα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και οι δουλειές που έχεις σε εκκρεμότητα θα σε οδηγήσουν να τους δώσεις προτεραιότητα ώστε να τις φέρεις εις πέρας. Αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και έτσι να πάρεις μία ανάσα. Από τις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα συμβάλει στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και σε συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν μελλοντικά σχέδια.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε μία δραστηριότητα ή σε κάποιο πρόσωπο το οποίο σου χαρίζει έμπνευση και σου δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 14/6 θα φέρει στο προσκήνιο ένα φλερτ το οποίο σε έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ο Ποσειδώνας ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τα «φώτα» της Πανσελήνου ενδεχομένως να δημιουργήσει μία «απατηλή» εικόνα, για αυτό χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή σε νέες γνωριμίες -είτε προσωπικές είτε κοινωνικές- και να αφήσεις το χρόνο να δείξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική σου υπόθεση θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στις 14/6 θα ενισχύσει τα συναισθήματα που υπάρχουν και θα δημιουργήσει μία ερωτική ατμόσφαιρα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τότε φαίνεται πως θα υπάρξουν «αφορμές» που θα «υπενθυμίσουν» όλες τις καλές στιγμές με το ταίρι σου και έτσι θα έρθετε πιο κοντά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν όχι μία αλλά περισσότερες νέες γνωριμίες, όμως καλό θα ήταν να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, αλλά να δώσεις χρόνο ώστε να μπορέσεις να δεις την εξέλιξη μίας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της δουλειάς τα οποία ήταν αρκετά απαιτητικά και σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα δημιουργώντας που ανησυχίες, θα αρχίσουν να διευθετούνται πιο εύκολα και κυρίως πιο γρήγορα από αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/6 και θα δημιουργήσει επικοινωνιακή ευελιξία, η οποία θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων, συναντήσεων και συζητήσεων.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρέα με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου και αυτούς που νιώθεις κοντά σου. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα ενισχύσει τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα σας φέρει πιο κοντά. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα διευκολύνει σημαντικά τη διευθέτηση υποχρεώσεων που αφορούν ζητήματα του σπιτιού. Ίσως να υπάρξουν και κάποια θέματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους μπορεί να σε αποσυντονίσουν, προσπάθησε να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση όταν θα είσαι θυμωμένος ή εκνευρισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να γίνουν νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι που μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια στην εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Το καλό νέο είναι ότι αυτά τα εμπόδια φαίνεται να είναι προσωρινά και από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να διαφαίνονται λύσεις σε αρκετά θέματα τα οποία αυτή την εβδομάδα φαντάζουν αξεπέραστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να ασχολείσαι με τη διεκπεραίωση επαγγελματικών ζητημάτων σχεδόν μηχανικά, καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε άλλα θέματα και άλλους τομείς. Στις αρχές της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε αυτό, καθώς οι μηχανικές κινήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να μη δεις κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες είναι σημαντικές για την έκβαση μιας επαγγελματικής υποχρέωσης.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE