0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα δείξεις έντονο ενδιαφέρον για τις οικονομικές σου υποθέσεις και θα υπάρξουν ευκαιρίες προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 και θα ενισχύσει την επιμονή και την υπομονή σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις «ό,τι καλύτερο» όσον αφορά τη διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος. Αυτές οι ημέρες φαίνεται πως θα έχουν αρκετές συζητήσεις σχετικές με έσοδα-έξοδα και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις, όμως από αυτές φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο θα συναντηθεί με τον Ουρανό στις 11/6 και η συνάντησή τους μπορεί να φέρει εκπλήξεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει κάτι το οποίο θα σε βγάλει από το συνηθισμένο πρόγραμμα που έχεις με το σύντροφό σου, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα κοινωνική πρόσκληση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και αυτή η συνάντηση φαίνεται πως θα παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να βάλεις πιο εύκολα σε μία σειρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Αν θέλεις να διαπραγματευτείς μία αμοιβή, οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αυτό, καθώς η αρμονική συνάντηση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει θετικά νέα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα επικοινωνιακή χωρίς τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος καθώς ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου -σε ορθή πορεία- και θα σχηματίσει και μία θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα σου χαρίσει επικοινωνιακή αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τα ζητήματα που θα βρεθούν στο προσκήνιο, τα οποία φαίνεται πως θα σχετίζονται περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση ή κάποιο ταξίδι που έχεις κατά νου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε δικαίως να χαρακτηριστεί ως «η εβδομάδα των εκπλήξεων», καθώς η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα συναντήσει τον Ουρανό. Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 11/6 και δεν αποκλείεται να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτή την εβδομάδα και οι κινήσεις που θα γίνουν εκατέρωθεν θα μπορούσαν να αλλάξουν πορεία σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει συναισθήματα που δεν περιμένεις. Να θυμάσαι πως οι εκπλήξεις -είτε με θετικό πρόσημο είτε με όχι και τόσο θετικό- είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις περισσότερη προσοχή σε συζητήσεις και συνομιλίες που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως μέσα από αυτές θα καταφέρεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά μέχρι στιγμής. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο δεδομένο στη δουλειά ή να φτάσει σε εσένα μία πληροφορία, η οποία θα σου προκαλέσει έκπληξη.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα θα δημιουργήσει μία «εξομολογητική» διάθεση η οποία φαίνεται πως θα σε οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα της εμπιστοσύνη σου. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει εκμυστηρεύσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα σε φέρουν πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα κάνουν ακόμα πιο ισχυρούς τους δεσμούς μεταξύ σας. Στις 11/6 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου ενδεχομένως να φέρει μία συνάντηση που δεν περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα γίνει με ακρίβεια στο τέλος της εβδομάδας όμως η επιρροή της θα αρχίσει κάποιες ημέρες νωρίτερα και θα επηρεάσει τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα μπορεί να αναθερμάνει ένα παλαιότερο ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποια ζητήματα του παρελθόντος ενδεχομένως να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, όμως αυτό θα έχει και την θετική του πλευρά, καθώς θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις οριστικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις στη δουλειά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Η θετική συνάντηση Ερμή/Πλούτωνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές σου ικανότητες, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να δεις ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να προσεγγίσεις τα τρέχοντα επαγγελματικά ζητήματα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα θα φανεί πολύ βοηθητική για την εξέλιξη ζητημάτων που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και θα δώσει τα θετικά της δείγματα στις πρώτες κιόλας ημέρες της. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα κάνει έντονη την ανάγκη να αφουγκραστείς τα ζητήματα που σε απασχολούν και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους γύρω σου, κάτι το οποίο θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε εσένα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και το Σαββατοκύριακο θα πάρει άλλη τροπή, καθώς φαίνεται πως θα έχεις συναντήσεις-έκπληξη που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα πολλαπλασιαστούν αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα τα οποία μπορεί να είχαν προκαλέσει τριγμούς μεταξύ σας. Η διαίσθηση σου θα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις το κάθε θέμα που θα έρθει προς συζήτηση με τον κατάλληλο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να μετατρέψει μία συνάντηση χωρίς προσδοκίες σε ένα «καυτό», νέο ειδύλλιο, καθώς θα φέρει εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά μπορεί να μην είναι «εύκολη υπόθεση» όμως να θυμάσαι πως αυτή την εβδομάδα αν τα προσεγγίσεις με τον κατάλληλο τρόπο θα διευκολύνεις σημαντικά την εξέλιξη τους. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να αφουγκραστείς τα δεδομένα που υπάρχουν αλλά και τις προθέσεις των ανθρώπων που θα πάρουν μέρος σε σχετικές συζητήσεις. Άκουσε την διαίσθηση σου και δεν θα χάσεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως κάποια πράγματα χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια υποβόσκουσα συναισθηματική ένταση. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις αντοχές σου και θα σε ωθήσει να προσεγγίσεις με τόλμη και πείσμα κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει. Αν έχεις κάποιο εργασιακό ζήτημα προς διευθέτηση στρέψε την προσοχή σου σε αυτό, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να το φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει τον Ουρανό που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο στις 11/6 και αυτή η όψη θα κυριαρχήσει σε αισθηματικές υποθέσεις. Η επιρροή της θα ξεκινήσει αρκετές ημέρες νωρίτερα και δεν αποκλείεται να φέρει μία ξαφνική λύση σε ένα ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει αρκετά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προσωπικό ενδιαφέρον σε μία επαγγελματική συνάντηση ή μία επαγγελματική γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται θετική για τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά καθώς και για επαγγελματικές συναντήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία λύση εντελώς ξαφνικά σε ένα ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει αρκετά και ενδεχομένως να σε έχει ταλαιπωρήσει και αρκετά. Ακόμα κι αν υπάρξουν δεδομένα τα οποία θα αλλάξουν, μην αφήσεις κάτι τέτοιο να σε πτοήσει, καθώς φαίνεται πως τελικά θα βγεις κερδισμένος από αυτές τις αλλαγές.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μια άκρως κοινωνική εβδομάδα ξεκινά η οποία θα επανορθώσει για το προηγούμενο διάστημα, το οποίο μπορεί να κανόνιζες κάτι και να ακυρωνόταν ή να μην ήταν εύκολο να συναντήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χωρίς να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Ο Ερμής που βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει μία θετική όψη τρίγωνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσουν την ανάγκη για επικοινωνία. Αυτή η επικοινωνία είναι που θα σε φέρει κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και θα δημιουργήσει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα σε συζητήσεις και επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα έχει εκπλήξεις καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και φαίνεται πως θα αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος από αυτή τη σύνοδο, μιας και οι εκπλήξεις θα έχουν θετικό πρόσημο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία εξόρμηση μαζί με το ταίρι σου σε ένα αγαπημένο σας μέρος θα φέρει πολύ όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία σε ένα μέρος όπου δεν περιμένεις ή να νιώσεις έλξη για ένα πρόσωπο που επίσης δεν περιμένεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα όμως δεν πρόκειται να σε πτοήσουν, καθώς το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τις αντοχές σου και την πεποίθηση πως θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε κι αν θελήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία πρόσκληση για ένα σεμινάριο που αφορά το αντικείμενο της δουλειάς σου ή ακόμα και ένα ταξίδι που θα γίνει για επαγγελματικούς λόγους.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή η βδομάδα φαίνεται πως θα διευκολύνει την διεκπεραίωση ορισμένων ζητημάτων που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας, κάτι που θα επηρεάσει θετικά και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ευκολία σε όλες τις επικοινωνιακές διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκκρεμότητες αλλά και σε προκαθορισμένες δουλειές, καθώς φαίνεται πως θα είναι πολύ πιο εύκολο να τις φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα έχει εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα τα οποία θα επηρεάσουν τις εξελίξεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από την οποία δεν έχεις παράπονο τότε αυτές οι ημέρες θα είναι πάρα πολύ καλές, γεμάτες θετικές στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου, οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κάνει εντύπωση και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα ενθουσιασμού.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι εργασιακές υποχρεώσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα όμως αυτό θα σε βοηθήσει να τις διευθετήσεις καλύτερα. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά την επικοινωνία και θα σε φέρει στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή όσον αφορά τις διεκπεραιώσεις επαγγελματικών θεμάτων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν είτε μία αισθηματική σου υπόθεση είτε ένα ζήτημα που έχει προκύψει σε μία συνεργασία σου. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις εξονυχιστικά και να ερμηνεύσεις οποιαδήποτε κατάσταση σε απασχολεί και οποιοδήποτε πρόσωπο έχεις απέναντί σου. Αυτό θα συμβάλει θετικά στην διευθέτηση και προσωπικών αλλά και επαγγελματικών ζητημάτων και θα σου φέρει καλά νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Ταύρου όμως αυτή την εβδομάδα θα «ταράξει τα ύδατα» καθώς θα συναντήσει τον Ουρανό που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Αυτό μπορεί να φέρει μία έκπληξη στον αισθηματικό τομέα, η οποία φαίνεται πως θα έχει θετικό πρόσημο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως το ταίρι σου να σου κάνει μία έκπληξη που θα σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα αποτελέσει το νέο σου ενδιαφέρον και μάλιστα φαίνεται πως αυτή η συνάντηση θα γίνει ξαφνικά και θα έχει κάτι ξεχωριστό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο αφορά μία συνεργασία που έχεις, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα και χωρίς να δημιουργηθούν παρανοήσεις. Ενδεχομένως κάποιος συνεργάτης σου να σου μεταφέρει νέα και πληροφορίες οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη και θα δώσουν έναν άλλο τόνο στην εργασιακή σου ρουτίνα αυτή την εβδομάδα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η στασιμότητα που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα θα δώσει την θέση της στην ταχύτητα με την οποία θα αρχίσουν να κινούνται τα ζητήματα που σε απασχολούν, κάτι το οποίο θα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Αυτή την εβδομάδα δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και με διευθετήσεις που θέλεις να κάνεις εκεί. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια πολύ καλή συμφωνία σε ένα οικονομικό ζήτημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσηλωθείς σε αυτό που θέλεις να επιτύχεις και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η συνάντηση Αφροδίτης/Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/6 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται είτε στο εργασιακό σου περιβάλλον είτε γύρω σου, στην καθημερινότητα σου. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού δημιουργεί «μη αναμενόμενα» ειδύλλια με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά για αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία έκπληξη στο σύντροφό σου -όπως μια έξοδος σε αγαπημένο, ξεχωριστό μέρος- η οποία θα σας βγάλει από τα τετριμμένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα θα τραβήξουν την προσοχή σου κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο που χρειάζεται ώστε να τα διαχειριστείς. Δεν αποκλείεται να έχεις συμμάχους στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα θα φέρει γύρω σου πρόσωπα τα οποία θα σου δείξουν την υποστήριξη τους.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα υπόσχεται πως θα δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα στην επικοινωνία σου με τους άλλους και δεν αποκλείεται να φέρει και θετικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους με τους οποίους περνάς όμορφα, σε δραστηριότητες οι οποίες σε εμπνέουν και σε οτιδήποτε σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εξάρει τη φαντασία σου. Τα καλά νέα της εβδομάδας δε σταματούν εδώ καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται μια ξαφνική θετική εξέλιξη σε μία προσωπική σου υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να γίνει στα τέλη της εβδομάδας όμως είπε η επιρροή της θα κυριαρχήσει και θα γίνει αισθητή πολύ νωρίτερα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα φέρουν πολλές ιδέες για δραστηριότητες με το σύντροφό σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν θετικά και ενθουσιώδη συναισθήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος και πάλι ο έρωτας θα βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς όλο αυτό το διάστημα που διανύουμε -και πολύ περισσότερο αυτή η εβδομάδα- υπόσχεται ένα νέο έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα έχεις την ικανότητα να «διαβάζεις» τους συνομιλητές σου, κάτι το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις. Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά μπορούν να πάνε πολύ καλά αρκεί να τους αφιερώσεις χρόνο και προσοχή. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια θέματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία, όμως μην αφήσεις αυτή την ανησυχία να αποτυπωθεί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις ακόμα πιο έντονα πως ο Ερμής έχει επιστρέψει στην κανονική του πορεία, καθώς θα παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις και οι συναντήσεις θα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και κάποια ζητήματα -ιδιαίτερα αυτά που αφορούν οικογενειακά θέματα- θα «ξεκλειδώσουν». Βασικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καθώς θα βοηθήσει την επικοινωνία αλλά και την αποφασιστικότητα σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο για εσένα και δεν αποκλείεται να έχεις και μία ξαφνική επίσκεψη από ένα πρόσωπο της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα αλλάξει τα δεδομένα στον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να οδηγήσει και εσένα να αλλάξεις γνώμη σχετικά με μία αισθηματική σου υπόθεση ή με μια γνωριμία που έχεις κάνει. Οι εκπλήξεις είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα κι αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συζητήσεις οι οποίες θα σου προκαλέσουν έκπληξη. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις πως δεν θέλεις καμία δέσμευση, κάτι που μπορεί να παγώσει την εξέλιξη μιας γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά και την εξέλιξη της δουλειάς. Ίσως να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε αυτά, ώστε να αξιοποιήσεις την προσοχή σου σε αυτά που είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου μια δραστήρια σε επικοινωνιακό επίπεδο εβδομάδα ξεκινά, η οποία θα φέρει αρκετές συναντήσεις και επαφές με φίλους και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε αυτό θα συμβάλει το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, το οποίο θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να έρθεις ουσιαστικά κοντά με τα πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου και να δεις κάποια πράγματα και ορισμένες καταστάσεις πέρα από την επιφάνεια. Μια συζήτηση θα παίξει βασικό ρόλο στο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που έχεις απομακρυνθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή είναι μία όψη η οποία θα επηρεάσει σημαντικά τις αισθηματικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία εντελώς ξαφνικά ή είναι εξίσου πιθανό να δεχτείς το φλερτ ενός ανθρώπου που δεν περιμένεις, κι αυτό το πρόσωπο ίσως να βρίσκεται και στον περίγυρό σου. Αν είσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικές και μπορείς να τις αξιοποιήσεις μαζί με το ταίρι σου βγαίνοντας, διασκεδάζοντας και τρώγοντας παγωτό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις πιο έντονα πως δεν υπάρχουν τα ζητήματα που υπήρξαν στην επικοινωνία το προηγούμενο διάστημα, κάτι που θα σου δημιουργήσει καλή διάθεση και θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις περισσότερο ώστε να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούσες «απαιτητικά». Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό περιβάλλον, η οποία θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σε επίπεδο συνεργασίας.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE