0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου μια ευχάριστη και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει το ρυθμό στην επικοινωνία αλλά και στις συναντήσεις σου. Αυτή η νέα Σελήνη θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσει τις σχέσεις που έχεις με κάποια από αυτά. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να δεις τον αδερφό/η σου αλλά και συγγενικά σου πρόσωπα που νιώθεις ότι σου έχουν λείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα φέρει πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου και κάποιες από αυτές θα οδηγήσουν στο να βρεθεί λύση σε κάποια ζητήματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει από κοινού. Το γεγονός πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/6 δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα είναι ακόμα πιο επικοινωνιακό με λιγότερες δυσκολίες και παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος αποδέξου μία πρόσκληση για έξοδο ή μία συνάντηση με φίλους αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως σε κοινωνικά δρώμενα μπορεί να συμβεί μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει λίγο πιο απαιτητικά για εσένα όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα όμως προσπάθησε σε περίπτωση που υπάρξουν αρκετές απαιτήσεις στη δουλειά να μην κινηθείς παρορμητικά, καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανό με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου όμως δεν είναι αυτό που θα σε βοηθήσει. Στις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και θα βοηθήσει και τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων (30/5) η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο ζητήματα τα οποία αφορούν τα έσοδα, τα έξοδα και τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου θεμάτων, κάτι που φαίνεται πως θα έχει αποτέλεσμα. Στις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στην 26η μοίρα του ζωδίου σου και από την επόμενη εβδομάδα η επικοινωνία θα αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιό σου βοηθά σημαντικά την διαχείριση αισθηματικών υποθέσεων και ενισχύει τη γοητεία σου, κάτι που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για φλερτ. Το Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία (θα χρειαστούν λίγες ημέρες μέχρι να δεις τα θετικά του αποτελέσματα στην επικοινωνία) θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις πως υπάρχουν ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και σου δημιουργούν άγχος, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος να κυριαρχήσει στην διαχείριση των επαγγελματικών σου θεμάτων. Το ότι ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία είναι ένας θετικός αστρολογικός οιωνός καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα μειωθούν αισθητά οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα σε εργασιακά θέματα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με μία προσωπική ή μια επαγγελματική σου σχέση, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 30/5 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις κάποια πράγματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σε μία σειρά. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν αλλά και τις προσδοκίες που έχεις από μια σχέση, ώστε να αποφασίσεις ποιες σχέσεις είναι λειτουργικές για εσένα και ποιες όχι. Ένα πολύ καλό νέο για αυτή την εβδομάδα είναι πως ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/6 κάτι που θα βοηθήσει στις «διαπραγματεύσεις».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για μυστικά ραντεβού αλλά και ένα παρασκήνιο σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος και συναντηθείς ή συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προτίμησε «να μην ανοίξεις τα χαρτιά σου» αλλά μόνο όσο χρειάζεται, μέχρι να δεις πως η γνωριμία εξελίσσεται με τον τρόπο που θα ήθελες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για κοινωνική ζωή με το ταίρι σου, γι’ αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να έχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία κάτι που με τη σειρά του ίσως να καθυστερήσει την διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως κάνε υπομονή καθώς από τις 4/6 αυτό θα αλλάξει. Μέχρι τότε προσπάθησε να δείξεις ευελιξία σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και να θυμάσαι πως από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία ανασκόπηση όλου του προηγούμενου διαστήματος. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα την πρόοδο που υπάρχει σε προσωπικά ή επαγγελματικά σου ζητήματα και να έχεις μία καλύτερη εικόνα για αυτά που σε απασχολούν. Αυτό θα είναι πάρα πολύ θετικό για εσένα καθώς διανύουμε μία περίοδο έντονης παρόρμησης, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα αν μείνει «ανεξέλεγκτη». Στις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και από την επόμενη εβδομάδα η επικοινωνία με τους άλλους θα δώσει πολύ θετικά δείγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώθεις πως θέλεις να πεις πράγματα στο σύντροφό σου όμως δε βρίσκεις τον τρόπο να τα εκφράσεις ή δε βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις μια τέτοια συζήτηση. Μετά τις 4/6 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να πεις κάτι που θέλεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου χωρίς δεύτερες σκέψεις, αρκεί μέχρι τότε να έχεις υπομονή. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώθεις πως μία γνωριμία παραμένει στάσιμη, όμως αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται θα αλλάξει από την επόμενη εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το αίσθημα της αναμονής θα κάνει την εμφάνισή του και στα ζητήματα της δουλειάς αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να χρειαστεί να περιμένεις κάποιες ημέρες μέχρι να μπορέσουν να διευθετηθούν οριστικά κάποια θέματα. Από τις 4/6 αυτή η περίοδος αναμονής θα φτάσεις στο τέλος της και από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να κλείσουν εκκρεμότητες που αφορούν τα επαγγελματικά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου το καλοκαίρι βρίσκεται «προ των πυλών» και θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες με φίλους, σε βόλτες, αλλά και στην επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για συναντήσεις με φίλους, θα φέρει κοινωνικές προκλήσεις και θα ενισχύσει τις δημόσιες σχέσεις. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου (4/6) φαίνεται πως θα είναι πολύ επικοινωνιακό και γεμάτο με όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Άρης βρίσκεται σε ένα ζώδιο το οποίο ευνοεί το φλερτ και τις αισθηματικές προσεγγίσεις, όμως η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να μείνεις προσηλωμένος στην δουλειά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων λέει πως αυτά τα δύο συνδυάζονται και έτσι είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ή σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι πιο χαλαρές για την καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα να σου αφήσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4/6 προδιαθέτει θετικά για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο σε επικοινωνιακό επίπεδο από ότι οι πρώτες ημέρες της. Αν έχεις κάποιες σημαντικές δουλειές μέχρι και την Πέμπτη θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά την διευθέτηση τους, μιας και φαίνεται πως ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις οι οποίες όμως θα μπορέσουν να διευθετηθούν μετά το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η αστρολογική αυλαία της εβδομάδας θα ανοίξει στις 30/5 με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα δουλειάς αλλά και την καριέρα σου σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτή η νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε ένα νέο ξεκίνημα όμως καλό θα ήταν να περιμένεις την ορθή πορεία του Ερμή προκειμένου να το υλοποιήσεις, κάτι το οποίο δεν θα αργήσει να γίνει. Ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 4/6 στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας τέλος σε ένα διάστημα που ενδεχομένως να ένιωθες πως όλα μένουν στάσιμα ή κινούνται πάρα πολύ αργά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και του Άρη στο ζώδιο του Κριού μιλούν για μία ερωτική εβδομάδα, η οποία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μετά τις 4/6 που θα επιστρέψει και ο Ερμής σε ορθή πορεία θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για επικοινωνία και συζητήσεις, προκειμένου να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει το έναυσμα για να αναλάβεις δράση σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιες ευκαιρίες, όμως φαίνεται πως θα γίνουν περισσότερο εμφανείς από την επόμενη εβδομάδα. Αυτές τις ημέρες αξίζει να προσπαθήσεις προκειμένου να φέρεις «στα μέτρα σου» ένα επαγγελματικό θέμα, καθώς φαίνεται πως μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου ο Μάιος αποχωρεί δίνοντας τη σκυτάλη στον Ιούνιο και λίγο πριν φύγει επιφυλάσσει μία θετική έκπληξη. Στις 30/5 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα ελαφρύνει το βαρύ κλίμα που μπορεί να υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα τα οποία μπορούν να ελαφρύνουν τη ψυχολογία σου και να φτιάξουν τη διάθεση σου. Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό και η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις καιρό είναι δύο πιθανά σενάρια για αυτή την εβδομάδα. Από τις 4/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα μπορέσεις να κανονίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις λεπτομέρειες αυτών που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες ίσως να έχουν μία ένταση όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Από την άλλη η επικοινωνιακή νέα Σελήνη αλλά και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία καταδεικνύουν πως ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιοι διαξιφισμοί -είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει- θα μπορέσεις να τους διαχειριστείς χωρίς «απώλειες». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία εκδρομή με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία που θα έχεις με τους συνεργάτες σου και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα καθορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό και την εξέλιξη των επαγγελματικών ζητημάτων, γι’ αυτό αξίζει να επενδύσεις σε αυτή. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, όμως η νέα Σελήνη θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου άνεση και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα σε απασχολήσουν λίγο πιο έντονα όλα τα ζητήματα που σε απασχολήσαν το προηγούμενο διάστημα, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσεις κάποιες υποθέσεις. Το να μπει ένα οριστικό τέλος σε ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα θα είναι ανακουφιστικό για εσένα αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να το καταφέρεις. Στις 4/6 ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και θα προσφέρει κι εκείνος τη βοήθεια του, διευκολύνοντας σημαντικά συζητήσεις και διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να βρεις ανταπόκριση από το σύντροφό σου, κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συναισθηματική ισορροπία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις και τις ανάγκες σου, καθώς αυτές θα σε οδηγήσουν στον άνθρωπο που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να αφήσεις πίσω όλα τα θέματα τα οποία μπορεί να δημιουργήσαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα ή να σε απομάκρυναν από συνεργάτες και πρόσωπα που δουλεύετε μαζί και να κάνετε μια νέα αρχή μακριά από αυτά. Μετά τις 4/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έγιναν με αιτία ζητήματα της δουλειάς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/5 στο ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία, όμως η ανάγκη να αφήσεις πίσω σου κάποιες δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3/6 και μια ημέρα μετά θα επιστρέψει σε ορθή, κάτι που δείχνει πως αυτή η εβδομάδα δεν θα έχει ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις. Το καλό νέο είναι πως αυτό θα αλλάξει από το Σαββατοκύριακο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποφυγή των παρεξηγήσεων μεταξύ σας, γι’ αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή και να οδηγήσεις τις συζητήσεις εκεί που θέλεις και όχι εκεί που μπορεί να πηγαίνουν από μόνες τους. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσετε ένα θέμα χωρίς να χρειαστεί να αντιπαρατεθείτε και να πάρετε «θέσεις μάχης». Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, κάτι το οποίο θα γίνει περισσότερο αισθητό το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα δεν θα είναι τόσο απαιτητική αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σου μείνει ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθείς με κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά προκειμένου να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μια νέα πρόταση για συνεργασία, όμως καλό θα ήταν να εξετάσεις προσεκτικά τα δεδομένα μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία και περάσουν και κάποιες ημέρες προκειμένου να αποκτήσει την συνηθισμένη του ταχύτητα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσεις με κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 θα σου δώσει το έναυσμα για τέτοιου είδους αλλαγές, καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις λίγο παραπάνω χρόνο για εσένα. Βέβαια ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/6, γι’ αυτό καλό θα είναι να περάσεις στην υλοποίηση των αλλαγών και των σχεδίων που έχεις κατά νου μετά από αυτή την ημερομηνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες και λίγο πριν ο Ερμής επιστρέψει στη συνηθισμένη του πορεία είναι πολύ πιθανό να πάρεις μία απόφαση για ένα ειδύλλιο που είτε προέκυψε το προηγούμενο διάστημα είτε αναζωπυρώθηκε κατά τη διάρκεια που ο Ερμής βρισκόταν σε αναδρομή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιες προστριβές με το σύντροφό σου. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητα που έχεις στη δουλειά θα σου δώσει το έναυσμα για να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε αυτή προκειμένου να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα. Αυτές τις ημέρες ίσως να προκύψει και μία πρόταση για να αναλάβεις ένα νέο αντικείμενο, όμως καλό θα ήταν να κερδίσεις λίγο χρόνο και να πάρεις την απόφαση σου από την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερα ενθουσιώδη διάθεση απέναντι σε διάφορα ερεθίσματα και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5. Αυτή η νέα Σελήνη γίνεται σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα και δημιουργεί εξωστρέφεια, ευχάριστα συναισθήματα αλλά και ενθουσιασμό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει και ένα θετικό νέο στην προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει και ένα νέο πρόσωπο. Από τις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου και θα συμβάλει θετικά στην επικοινωνία και σε οτιδήποτε θέλεις να κανονίσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η διάθεση σου θα είναι εξωστρεφής αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσει να «σπάσεις τον πάγο» και να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις ή έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Οι εξελίξεις σε μία αισθηματική σου υπόθεση θα αρχίσουν να τρέχουν μετά τις 4/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ καλή για εσένα και το σύντροφό σου καθώς η νέα Σελήνη θα φέρει αέρα ανανέωσης μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καλή διάθεση που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα κάνει την εμφάνισή της και σε ζητήματα της δουλειάς και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις επαγγελματικές υποθέσεις θα βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση τους. Ακόμα κι αν υπάρξουν απαιτητικές υποχρεώσεις και καταστάσεις να θυμάσαι πως δεν θα σε πτοήσουν, αν δεν τις αφήσεις!

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 μπορεί να σε οδηγήσει στην ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές. Το να μπεις σε σκέψεις σχετικά με την αναζήτηση ενός νέου σπιτιού είναι ένα πιθανό σενάριο υπό το πρίσμα αυτής της νέας Σελήνης. Αν έχεις κατά νου οποιεσδήποτε αλλαγές στο σπίτι (μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και μία μετακόμιση) καλό θα ήταν να περιμένεις την ορθόδρομη πορεία του Ερμή από τις 4/6. Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις ένα πλάνο, όμως προτίμησε να αφήσεις για την επόμενη εβδομάδα την υλοποίηση του.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώσεις εσωστρέφεια ή η οποία πιθανό να σε κρατήσει μακριά από εξόδους και κοινωνική ζωή. Ο σύντροφός σου μπορεί να κατανοήσει και να συμμεριστεί τις δικές σου ανάγκες, αρκεί να τις επικοινωνήσεις σε εκείνον και να μην περιμένεις να τις μαντέψει. Πάντως το κλίμα που θα επικρατήσει μεταξύ σας αυτή την εβδομάδα θα είναι ζεστό. Αν είσαι ελεύθερος προτίμησε να ξεκαθαρίσεις μία αισθηματική εκκρεμότητα -ιδιαίτερα αν αυτή σε απασχολεί εδώ και καιρό- και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να μείνεις μακριά από επαγγελματικές απαιτήσεις όμως αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο. Κάποια ζητήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε οδηγήσουν να ασχοληθείς μαζί τους ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σχέδια σου. Από τις 4/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα που μέχρι στιγμής φαίνονται δυσεπίλυτα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE