0

24 Μαΐου – 31 Αυγούστου

6,000 συμμετοχές, 36 νικητές και 72 διακριθέντες στο φετινό παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής “ΚΑΛΛΟΣ: Για εμένα αυτό είναι Ομορφιά”
15.000 χρήστες στην πλατφόρμα

Η ψηφιακή έκθεση παιδικής ζωγραφικής «ΚΑΛΛΟΣ: Για εμένα αυτό είναι Ομορφιά» με τα έργα των παιδιών που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό ζωγραφικής είναι online! Στο https://kidscontest.cycladic.gr/apotelesmata/ από τις 24 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, παρουσιάζονται online τα έργα όχι μόνο των νικητών, αλλά όλων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

Ο φετινός διαγωνισμός ζωγραφικής συγκέντρωσε 6,000 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανέδειξε 36 νικητές και 72 διακριθέντες. Περισσότεροι από 15.000 χρήστες επισκέφθηκαν φέτος την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Παιδικού Διαγωνισμού η οποία ξεπερνάει συνολικά τις 125.000 επισκέψεις.

Το έπαθλο των νικητών θα είναι και φέτος ένα CycladicArtBox.

Μέλη της κριτικής επιτροπής στη φετινή διοργάνωση ήταν οι:

  • Ελένη Βερναδάκη – Κεραμίστρια
  • Μαίρη Κατράντζου – Σχεδιάστρια Μόδας
  • Χαρά Μαραντίδου – Εικαστικός, Designer και Αρχιτέκτονας
  • Ανδρέας Μελάς – Επιμελητής και Σύμβουλος Τέχνης
  • Μιχαήλ Πυργελής – Εικαστικός, Γλύπτης
  • Δρ. Λήδα Τσενέ – Ιδρύτρια Athens Comics Library

Τέλος, σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, τα έργα που συγκεντρώθηκαν από τον Νομό Μεσσηνίας θα παρουσιαστούν σε ψηφιακή έκθεση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Η ψηφιακή έκθεση και ο παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Eurolife FFH, στρατηγικού συνεργάτη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE