0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαΐου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο πολύ σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα αλλάξουν ζώδιο περνώντας στο ζώδιό σου και στο ζώδιο του Ταύρου αντίστοιχα. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο καθώς και τα δύο αυτά ουράνια σώματα θα περάσουν στα ζώδια που κυβερνούν και θα φέρουν ευκολίες στη διευθέτηση αρκετών ζητημάτων. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 28/5 θα βοηθήσει στο να κάνεις ένα «συμμάζεμα» στα οικονομικά σου, τα οποία φαίνεται πως με τις εκλείψεις που έγιναν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Από τις 25/5 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τη δράση σου προς κάθε κατεύθυνση και θα σε οδηγήσει να πάρεις πρωτοβουλίες, το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι η παρόρμηση η οποία θα είναι αρκετά έντονη.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση της Αφροδίτης θα συμβάλει στη σταθεροποίηση μίας αισθηματικής σου υπόθεσης, καθώς οι εναλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα θα αρχίσουν να σου δημιουργούν κούραση. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά είναι μία πολύ καλή αστρολογική συνθήκη για να ξεκινήσει μία νέα σχέση που φαίνεται πως θα έχει σταθερές βάσεις. Η συναισθηματική ασφάλεια θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις επιλογές και τις αποφάσεις που θα πάρεις για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά να διάστημα που θα μπορέσεις να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτή και αυτό είναι κάτι που θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου θα σε γεμίσει ενέργεια την οποία αν στρέψεις προς τη σωστή κατεύθυνση είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος και σε εργασιακά ζητήματα, καθώς θα μπορέσεις να τα βάλεις σε τάξη. Κάποιες στιγμές μπορεί να δημιουργηθεί έντονη παρόρμηση να πεις κάτι χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, όμως αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγεις σε επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει ή να εντείνει κάποια θέματα που ήδη υπάρχουν.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου κρύβει καλύτερες ημέρες για εσένα καθώς είναι γεγονός πως η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 16/5 δημιούργησε αναταραχή και μπορεί να άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή την εβδομάδα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (28/5) θα νιώσεις περισσότερο ευδιάθετος και έτοιμος να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές. Λίγες ημέρες πριν -στις 25/5- θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο εκκρεμότητες που έχεις, είτε αυτές είναι εργασιακές είτε αφορούν την καθημερινότητα σε γενικότερο πλαίσιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 28/5 προϊδεάζει για καλύτερες ημέρες, όσον αφορά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής είτε είσαι ελεύθερος είσαι βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αλλά πρωτίστως για να αφιερώσεις χρόνο στο να ακούσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μαζί με το σύντροφό σου, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Από τις αρχές της εβδομάδας και συγκεκριμένα από τις 23/5 ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του περνώντας στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο απαιτητική για εσένα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή κατά τις επαφές και τις συζητήσεις σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, ώστε να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο παρανοήσεων. Επίσης καθώς ο ανάδρομος δημιουργεί και αφηρημάδα προσπάθησε να είσαι τυπικός με τις υποχρεώσεις σου, ώστε να αποφύγεις την γκρίνια.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής μπορεί να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, όμως θα τη συνεχίσει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα σε βγάλει από το «μάτι του κυκλώνα» και των επικοινωνιακών παρανοήσεων. Από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει «ιδανικές» προϋποθέσεις για να φουντώσει το παρασκήνιο σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού ένα ζώδιο που η ενέργεια του σου ταιριάζει περισσότερο από αυτή των Ιχθύων που ήταν μέχρι στιγμής και θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για συλλογικές δράσεις, επαφή με συναδέλφους και δραστηριότητες με φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Εκτός από τον Άρη αυτή την εβδομάδα θα αλλάξει και η Αφροδίτη ζώδιο και στις 28/5 θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο. Κάθε φορά που η Αφροδίτη βρίσκεται «σπίτι» της τα θέματα που αφορούν προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις εξομαλύνονται, κάτι που θα γίνει και τώρα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η νέα εβδομάδα είναι ιδανική για να κερδίσεις χρόνο μαζί με το ταίρι σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κοινωνικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού φαίνεται πως οι φίλοι σου θα παίξουν το ρόλο τους σε μία νέα γνωριμία που θα κάνεις κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μαζί τους ή κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής δραστηριότητας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται περισσότερο ξεκούραστη στη δουλειά από ότι το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Άρης έφυγε από το ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως η περίοδος του έντονου άγχους, των ανησυχιών και του τρεξίματος έχει φτάσει στο τέλος της. Αυτές τις ημέρες θα μπορέσεις να ασχοληθείς πιο εύκολα με κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία ήθελες να δεις απερίσπαστος, όμως μέχρι τώρα η ροή της καθημερινότητας δεν σε είχε αφήσει.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου μία εβδομάδα να ευκαιρίες ξεκινά για εσένα καθώς έχοντας αφήσει πίσω την έκλειψη της 16ης Μαΐου φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε μελλοντικά θέματα και στόχους, χωρίς εμπόδια από το παρελθόν. Στις 23/5 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει πως θα σε θυμηθούν «άσπονδοι» φίλοι αλλά και πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις και να ακούσεις για καιρό. Λίγες ημέρες μετά στις 25/5 θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τη φιλοδοξία σου, η οποία θα βοηθήσει στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε μόνο την αλλαγή θέσης του Άρη, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική και για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς θα σε κάνει περισσότερο μαχητικό ως προς αυτά, αλλά έχουμε και την αλλαγή της Αφροδίτης. Η «Θεά του έρωτα» θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο στις 28/5, μία θέση που ούτως ή άλλως είναι καλή για εκείνη -καθώς βρίσκεται στο σπίτι της- και είναι και πολύ καλή για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να πάρεις το ταίρι σου και να αφιερώσετε χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες, σε επαφές με φίλους και στη διασκέδασή σας, κυρίως αν αυτά είναι κάτι που είχατε ξεχάσει το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μέχρι στιγμής μπορεί να υπήρχαν φιλικά συναισθήματα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς θα αρχίσουν να βρίσκονται ολοένα και πιο έντονα στο προσκήνιο από τις 25/5 και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δώσει το κίνητρο για να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους προκειμένου να επιτύχεις κάτι που θέλεις. Οι αστρολογικές συγκυρίες ευνοούν τη δράση όμως δεν ευνοούν την παρόρμηση, για αυτό σε κάθε περίπτωση πριν αποφασίσεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση αφορά τη δουλειά θα χρειαστεί να την έχεις υπολογίσει πολύ προσεκτικά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου κάποια παρελθοντικά επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου από τις 23/5 φέρνοντας γεγονότα του επαγγελματικού παρελθόντος στο παρόν. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και θα δημιουργήσει χαρά, αισιοδοξία αλλά και περιπετειώδη διάθεση! Μετά το πρώτο πενθήμερο του Ιουνίου που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία κανόνισε ένα ταξίδι με φίλους σου ή το ταίρι σου και είναι σίγουρο πως θα περάσεις πάρα πολύ καλά, καθώς θα δώσεις στον Άρη τρόπο για να εκφραστεί ελεύθερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως από αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου μπορεί να δυσκολέψει λίγο περισσότερο την επικοινωνία με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Βέβαια αυτή η εβδομάδα έχει και θετικά στοιχεία καθώς εκτός από τον Άρη που πέρασε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο για εσένα, στις 28/5 θα αλλάξει ζώδιο και η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο που θα πληροί πολλά κοινωνικά κριτήρια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να «θυμηθείς» ξανά δραστηριότητες με το ταίρι σου που σας γεμίζουν χαρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα πιθανόν με μεγαλύτερη ένταση και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου, ώστε να τις αποφύγεις όσο γίνεται. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 25/5 είναι πάρα πολύ βοηθητική για εσένα -κυρίως για τη διάθεσή σου- κάτι που θα ενισχύσει την ενέργειά σου και θα σε οδηγήσει ως γνήσιο ατρόμητο λιοντάρι να σταθείς απέναντι από επαγγελματικές απαιτήσεις και να τις φέρεις εις πέρας!

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου είναι γεγονός πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε έχει επηρεάσει αρκετά καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και κάθε φορά που γίνεται ανάδρομος, η επιρροή του σε εσένα είναι ακόμα πιο έντονη. Αυτή την εβδομάδα συνεχίζει την αναδρομή του όμως θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, κάτι που μπορεί να φέρει πίσω και ένα παλιό σου γνωστό, ένα φίλο που έχετε απομακρυνθεί, αλλά και έναν έρωτα του παρελθόντος. Σε αυτό θα συμβάλει και η Αφροδίτη η οποία από τις 28/5 θα βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για νέα ειδύλλια ή για την αναθέρμανση ενός παλαιότερου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο και η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιό καταδεικνύουν πως αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονη κινητικότητα όσον αφορά τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν, πολύ πιθανό να είναι και ένας «μετανιωμένος» πρώην. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και είσαι καλά μέσα σε αυτή μην ρισκάρεις τη σταθερότητα αυτής της σχέσης για κάτι που δεν δούλεψε ήδη μία φορά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Στις 25 Μαΐου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό και από τη νέα του θέση θα αυξήσει τις διαισθητικές σου ικανότητες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ σε επαγγελματικά διλήμματα και αποφάσεις. Βέβαια ο Άρης από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει και τις οικονομικές υποχρεώσεις, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να αποφύγεις περιττές αγορές ώστε να είσαι προετοιμασμένος.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου τα αστρολογικά νέα αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν από τις 23/5 καθώς ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Ταύρο. Από τη νέα του θέση θα μειώσει το ενδιαφέρον σου προς τις αισθηματικές σου υποθέσεις (το οποίο ήταν αυξημένο όσο βρισκόταν στο ζώδιο των Διδύμων) και θα το στρέψει σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες παλιές οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα ή να έρθουν κάποια έσοδα τα οποία περιμένεις καιρό. Από τις 25/5 ξεκινά ένα διάστημα για «γερά νεύρα» καθώς η είσοδος του Άρη στο πολικό ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει ένταση είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε κάποιες συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει μία σχέση που έχεις ή αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα, καθώς φαίνεται πως θα δώσει αφορμές για να «ανάψουν τα αίματα». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου, προσπάθησε να φανείς διαλλακτικός και να λύσεις μέσω της καλής επικοινωνίας και του διαλόγου οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να φέρει μια διαφωνία μεταξύ σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 28/5 θα αλλάξουν και οι προτεραιότητές σου καθώς τα συναισθήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο και στις αντιδράσεις αλλά και τις επιλογές σου. Αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που θα έχει πάθος και ένταση φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά όμως φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα μπει ένας παράγοντας δυσκολίας στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου χρειάζονται προσοχή καθώς από τις 25/5 είναι πιθανόν να υπάρξουν περισσότερες στιγμές έντασης μεταξύ σας, κάτι που θα αποσυντονίζει και εσένα και εκείνους και θα τραβά την προσοχή σας από τη δουλειά. Θα βγεις κερδισμένος αν προσεγγίσεις επαγγελματικές διαφωνίες και στιγμές έντασης με διπλωματική διάθεση.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου το πέρασμα του Ερμή -όντας ανάδρομος- στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/5 ανοίγει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και στρέφει την προσοχή σου σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ένας παλιός γνώριμος ή ένας πρώην συνεργάτης σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Επίσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην επικοινωνία καθώς μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες κατά τη διάρκεια συναντήσεων και συζητήσεων. Στις 25/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού προϊδεάζει για μία έντονη καθημερινότητα με δουλειές και υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο στις 28/5 δείχνει πως έρχονται καλύτερες ημέρες για την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί η καθημερινότητα να είναι λίγο πιεστική και να μην σου αφήνει το χρόνο που θα ήθελες για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, όμως η νέα θέση της Αφροδίτης θα ισορροπήσει την κατάσταση καθώς θα ενισχύσει την αγάπη, τον έρωτα και τα συναισθήματα, τα οποία θα αποτελέσουν κίνητρο για να επενδύσεις χρόνο και προσοχή στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτού του Σαββατοκύριακου- να υπάρξει στον ορίζοντα μία γνωριμία η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητα στη δουλειά μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας λόγω κάποιων αυξημένων απαιτήσεων όμως εσύ έχεις αποδείξει πως έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα και δεν σε τρομάζουν. Αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου χρειάζεται να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σου με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και στις πρακτικές λεπτομέρειες των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως η επικοινωνία με τους άλλους και οι συναντήσεις που θα έχεις θα γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -δεν θα είναι απέναντί σου- κάτι που θα προσφέρει ανακούφιση και λιγότερα εμπόδια στην επικοινωνία, τις συναντήσεις και όλα αυτά που έχεις κανονίσει για αυτές τις ημέρες. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα σου «υπενθυμίσει» τις χαρές της ζωής όπως είναι η ενασχόληση με μία αγαπημένη σου δραστηριότητα, το φλερτ, μία συνάντηση με φίλους και οτιδήποτε άλλο σε γεμίζει θετικά συναισθήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεις ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή προς το τέλος της εβδομάδας. Στις 28/5 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση θα συμβάλει στο να εξελιχθεί μία γνωριμία που έγινε το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η προσοχή σου θα στραφεί σε κάποια ζητήματα της καθημερινότητας που υπάρχουν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, μιας και η νέα θέση της Αφροδίτης θα βοηθήσει πολύ στο να διευθετηθούν δουλειές και υποχρεώσεις και έτσι να μείνει ελεύθερος χρόνος για εσάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σου χτυπήσουν την πόρτα αυτή την εβδομάδα και τα εργασιακά ζητήματα φαίνεται πώς θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες ημέρες. Σε περίπτωση που χρειάζεται να κανονίσεις τις πρακτικές λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής συνάντησης ή μιας υποχρέωσης που αφορά τη δουλειά θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτές, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο και μπορεί να δημιουργήσει μία έξτρα δυσκολία στη διευθέτηση καθημερινών υποχρεώσεων.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο προσωπικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα, ίσως και ένα φλερτ που έχει προκύψει ή θα προκύψει μέσα σε αυτές τις ημέρες. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναμοχλεύοντας παλαιότερα ειδύλλια, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να σε απασχολήσει ξανά κάτι από το παρελθόν. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας περισσότερες απαιτήσεις στο σπίτι. Ίσως να χρειαστεί να συνδράμεις σε κάποιες δουλειές ενός δικού σου προσώπου ή να φροντίσεις τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να έχει κάποιες απαιτήσεις λόγω υποχρεώσεων, όμως φαίνεται πως θα έχει και στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να αναμοχλεύσει αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος και να βοηθήσει να αναθερμανθεί ένα ειδύλλιο το οποίο είχε «παγώσει», ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Εκτός από τον Ερμή θα βρεθεί και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 28/5, κάτι που δείχνει ευχάριστα νέα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Μάλιστα από τη νέα της θέση Αφροδίτη θα βοηθήσει πολύ, σε περίπτωση που υπάρχει μία «μπερδεμένη» αισθηματική υπόθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά μπορεί να σου δημιουργεί κούραση όμως αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει το «αντίπαλον δέος» το οποίο λέγεται προσωπική/κοινωνική ζωή και θα φροντίσει να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε επιθυμίες και υποχρεώσεις. Ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες κατά νου, για αυτό αν θέλεις να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα για «τελευταία στιγμή», ώστε να υπάρχει μία ευελιξία στο πρόγραμμά σου ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ασχοληθείς και να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και αφορούν υποχρεώσεις. Ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του όμως από τις 23/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που φέρνει κάποιες «ξεχασμένες» οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, με μεγάλες πιθανότητες διευθέτησης τους. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την επιθυμία σου για ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ίσως να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κάποιες διενέξεις, όμως είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να ενταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση του Άρη είναι περισσότερο βοηθητική ως προς το ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να σου δώσει το κίνητρο να κάνεις πράγματα με τον σύντροφό σου και μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται οι εκδρομές, οι μετακινήσεις σε κοντινούς αγαπημένους προορισμούς και οι επαφές με κοινούς φίλους. Από τις 28/5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου διαφοροποιώντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος αυτό το διάστημα φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο τη συναισθηματική θαλπωρή και τη σταθερότητα, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες να ξεκινήσεις μία νέα σημαντική σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου φαίνεται πως θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, κυρίως αυτά που σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Η νέα θέση του Άρη είναι πολύ πιο φιλική για εσένα και εκτός του ότι θα σου δώσει ώθηση για πράγματα που θέλεις να κάνεις, θα φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν πάρα πολύ στη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και στην εξέλιξη κάποιων σχεδίων που έχεις κατά νου.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την αλλαγή θέσης του Ερμή καθώς -όντας σε ανάδρομη πορεία- θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο παλιό γνωστό σου ή ένα φίλο σου που έχεις να δεις για καιρό. Ο Ερμής βοηθά τέτοιου είδους «επανασυνδέσεις» και είναι πάρα πολύ πιθανόν και εσύ να έχεις ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που θα σε ξαφνιάσει. Στις 25/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει τα έξοδα, για αυτό καλό θα ήταν να ιεραρχήσεις προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/5 καταδεικνύουν πως αυτή θα είναι μία ξεχωριστή εβδομάδα για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει δυναμική επανεμφάνιση ένα πρόσωπο από το παρελθόν και αιτία για αυτό μπορεί να αποτελέσει μία κοινωνική υποχρέωση ή μία συνάντηση σε ένα μέρος όπου συχνάζετε και οι δύο. Αν αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμείς θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός που θα παρευρεθείς αυτές τις ημέρες! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα και θα σας βγάλει και από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να σε απασχολήσουν περισσότερο κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, κυρίως το οικονομικό σκέλος αυτών των ζητημάτων. Από τις 25/5 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποια κίνηση η οποία αντί να έχει όφελος θα έχει κόστος για εσένα. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE