0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή η εβδομάδα «φιλοξενεί» την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία θα επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιες ανησυχίες σχετικά με θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Το καλό νέο είναι πως αυτή θα είναι η τελευταία έκλειψη για αυτό το διάστημα και οι επόμενες ημέρες προμηνύονται περισσότερο αισιόδοξες και λιγότερο πιεστικές. Καλό θα ήταν σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες -ιδιαίτερα αν αυτές υπάρχουν για πολύ καιρό και αφορούν την τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων- να τους δώσεις προτεραιότητα καθώς αυτό θα μειώσει την ανησυχία και τα αρνητικά σενάρια που ενδεχομένως να κάνεις. Από τις 20/5 το βράδυ που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έρθουν σε προτεραιότητα οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς και οι επαφές με φίλους, κάτι που θα δημιουργήσει εξωστρέφεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεπεράσεις τους συναισθηματικούς «σκοπέλους» και ισορροπεί την πίεση που ενδεχομένως να προέρχεται από άλλους τομείς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που θα σου φανεί ιδιαίτερα ελκυστικό και θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να το κερδίσεις! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου δώσε προτεραιότητα σε αυτό, καθώς κάποιες διαφωνίες σχετικά με τα έσοδα, τα έξοδα και κάποια μελλοντικά σχέδια, θα μπορούσαν να επηρεάσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα εκτός από την έκλειψη η οποία μπορεί να εγείρει ανησυχίες και να δημιουργήσει γενικότερα ένα αίσθημα ανασφάλειας, έχουμε και τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία επηρεάζει την ενέργειά σου και δημιουργεί υποτονική διάθεση. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, μιας και είναι πιθανό να γίνεις πολύ αναβλητικός με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Επίσης άλλο ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να δώσεις προσοχή είναι ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι στη δουλειά, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού) και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ο Μάιος -ο μήνας που διανύουμε- είναι ένας μήνας ξεκαθαρισμάτων για εσένα, καθώς και η προηγούμενη έκλειψη αλλά και αυτή δείχνει πώς κάποιες σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται αλλαγές ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή φέρνει αρκετά ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο και σε αυτά βρίσκεται το κλειδί των διευθετήσεων. Στις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων η ενέργειά σου θα αλλάξει και η προσοχή σου θα αρχίσει να στρέφεται περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, βάζοντας τέλος σε μία μακρά περίοδο όπου σε απασχόλησαν έντονα οι σχέσεις σου με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει εκπλήξεις για εσένα καθώς η έκλειψη Σελήνης αλλάζει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία είχε δώσει αρνητικά δείγματα το προηγούμενο διάστημα, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να την αφήσεις οριστικά πίσω σου, όπως επίσης και αν νιώθεις πως αυτή η σχέση δεν σε καλύπτει πλέον. Από την άλλη αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που θα ξυπνήσει νέα και πρωτόγνωρα συναισθήματα, τα οποία φαίνεται πως θα έχουν και ένα βαθμό δυσκολίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά μπορεί να σε απασχολήσουν ως ένα βαθμό αυτή την εβδομάδα όμως δεν θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου. Ενδεχομένως κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος, μιας υποχρέωσης στη δουλειά ή ακόμα και του επαγγελματικού σου μέλλοντος μπορούν να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα δεδομένα που υπάρχουν και να αποφύγεις σκέψεις, οι οποίες βασίζονται σε υποθετικά σενάρια.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια μυστικά και κάποια ζητήματα τα οποία κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα είναι αποκαλυπτική και πολύ βοηθητική αν θέλεις να δεις ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σου και ποιοι είναι κοντά σου μόνο στα λόγια. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου κατά τη διάρκεια της έκλειψης δείχνει πως χρειάζεται να κάνεις μία αναδρομή σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχεις μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα είτε για το θέμα που σε απασχολεί είτε για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Στις 20/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σου και αλλάζει προς το καλύτερο τη διάθεσή σου! Αυτό είναι κάτι το οποίο θα δεις ακόμα περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα που η εξωστρέφεια θα κάνει ισχυρή την παρουσία της!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε κουράσουν και μόνο στη σκέψη τους, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα από άλλους τομείς να «χρωματίσουν» τη διάθεσή σου απέναντί του ή την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παρορμητική, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θέλουν συνετές αποφάσεις, προκειμένου να μην σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά ίσως να σου δημιουργήσουν επιπλέον κούραση αυτή την εβδομάδα και σε αυτό θα συμβάλει και η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις τους, για αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με το ποιους εμπιστεύεσαι, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού η οποία θα φέρει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο τις σχέσεις με τους φίλους σου. Αυτή η έκλειψη ζητά από εσένα να ξεκαθαρίσεις κάποια «γκρίζα σημεία» που αφορούν προσωπικές, φιλικές ή συναδελφικές σχέσεις και να διαχωρίσεις τους φίλους από τους γνωστούς. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αφορμές οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα, όμως να θυμάσαι πως από αυτά θα βγεις κερδισμένος. Το βράδυ της 20ης Μαΐου ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και θα σημάνει την έναρξη ενός διαστήματος το οποίο φαίνεται πως θα είναι περισσότερο εσωστρεφές, όμως θα σου δώσει και περισσότερες ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε εσένα και να αφουγκραστείς τα βαθύτερα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού είναι ουδέτερη για εσένα καθώς δεν βρίσκεται σε ένα ζώδιο το οποίο βοηθά ιδιαίτερα στην εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων. Αυτή την εβδομάδα που το κλίμα θα είναι έντονο και φορτισμένο λόγω της Σεληνιακής έκλειψης προσπάθησε να μην ανεβάσεις τους τόνους στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, καθώς το παρελθόν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο αυτές τις ημέρες.Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις μόνο για εσένα και το ταίρι σου τα θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσάς τους δύο, καθώς αυτές οι ημέρες μπορούν να δημιουργήσουν κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που σχετίζονται τη δουλειά είναι αυτά που έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτό το διάστημα, κάτι που σε οδηγεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις. Αυτές τις ημέρες ίσως να παρατηρήσεις πως υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά το οποίο χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μην εξελιχθεί και να μην επηρεάσει επαγγελματικές σχέσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια, καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με υποθέσεις του σπιτιού, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε αφορά τον άξονα καριέρα – οικογένεια. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση στα παραπάνω και να φέρει στο προσκήνιο απαιτητικές υποχρεώσεις οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν συγκρούσεις με οικεία σου πρόσωπα. Οι συμφωνίες όπως και οι αγοραπωλησίες που αφορούν ακίνητα καλό θα είναι να αποφευχθούν αυτό το διάστημα μιας και εκτός της έκλειψης βρισκόμαστε και σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Στις 20/5 το βράδυ ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις την επικοινωνία με φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού βοηθά στην εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων και δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας κοινωνικής υποχρέωσης καθώς φαίνεται πως κάτι αλλάζει σε αισθηματικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μη μεταφέρεις μέσα σε αυτή εντάσεις που μπορεί να προκληθήκαν στη δουλειά, ώστε να τη διαφυλάξεις από εξωγενείς παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η έκλειψη Σελήνης θα εγείρει ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και θα τα φέρει στο προσκήνιο με αποτέλεσμα αυτή η εβδομάδα να είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον επαγγελματικό τομέα. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή θα δυσχεράνει την κατάσταση καθώς μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε συζητήσεις, τα οποία θα αποτελέσουν το «κερασάκι στην τούρτα». Καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε νέο ξεκίνημα ή νέα συμφωνία αυτές τις μέρες και να επικεντρωθείς στο να διαφυλάξεις αυτά που ήδη έχεις κερδίσει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού κατά κάποιο τρόπο θα μεγεθύνει τα ζητήματα τα οποία έχει προκαλέσει ήδη ο ανάδρομος Ερμής. Αυτή η έκλειψη δείχνει πως θα χρειαστεί να δώσεις ακόμα περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τις μεταφορές μέσα σε αυτές τις ημέρες και να αποφύγεις τα ταξίδια. Σε περίπτωση που έχεις ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι και δεν γίνεται να αναβληθεί προσπάθησε να δεις προσεκτικά τις πρακτικές λεπτομέρειες του ταξιδιού, όπως είναι η ώρα αναχώρησης, ώστε να αποφύγεις τα απρόοπτα. Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις και έναν έλεγχο στο μεταφορικό σου μέσο ώστε να δεις πως όλα δουλεύουν ρολόι. Στις 20/5 το βράδυ ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα του θέση θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει αισθητή την παρουσία της αυτή την εβδομάδα καθώς θα επηρεάσει με τον τρόπο της τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις αδυναμία στο να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, κυρίως λόγω ελλείψεως υπομονής. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα «μηνύματα» που θα πάρεις από αυτό μιας και φαίνεται πως μπορεί να σε μπερδέψουν. Απόφυγε να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα αν νιώθεις πως το τοπίο είναι «ομιχλώδες».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη δουλειά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου αυτές τις ημέρες. Ίσως οι συζητήσεις σου με τους άλλους να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, για αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό της στιγμής να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις το αίσθημα περιορισμού, το οποίο θα έχει τη ρίζα του στο γεγονός πως μάλλον δεν έχεις το χρόνο που θα ήθελες για να τον αφιερώσεις σε πράγματα που θέλεις. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει κάποια νέα σχετικά με τον οικονομικό τομέα, όμως ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου που θα βρίσκεται στην κορυφή ενός ταυ-τετραγώνου κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης σου λέει να είσαι πολύ φειδωλός με τα έξοδά σου. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποια έσοδα που δεν περιμένεις καλό θα ήταν να τα διαχειριστείς συνετά και να αποφύγεις τις σπατάλες των οποίων τα αποτελέσματα θα σε συντροφεύουν για καιρό. Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα πιο χαρωπό διάστημα για εσένα με ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η πιο απαιτητική εβδομάδα του Μαΐου για εσένα, όμως και πάλι θα υπάρχουν οι συγκυρίες οι οποίες σε ευνοούν και δεν σε αφήνουν να νιώσεις «άτυχος». Από τη μία η Αφροδίτη βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Κριού η οποία βοηθά σε νέες γνωριμίες ή στην εξέλιξη μιας γνωριμίας που ήδη υπάρχει και από την άλλη από τις 20/5 και η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων υπόσχεται ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα η επαφή με το σύντροφό σου θα βοηθήσει πάρα πολύ τη ψυχολογία σου καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις σκέψεις που σε «κουράζουν».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα δώσουν δυναμικό παρών και αυτή την εβδομάδα καταδεικνύοντας πως κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις της καθημερινότητας ακόμα και κάποιες δουλειές ρουτίνας, μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει τη δράση σου και θα δημιουργήσει μία υποτονική διάθεση η οποία θα φανεί και στη δουλειά. Καλό θα είναι να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις και να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου χωρίς να επιδιώξεις το κάτι παραπάνω, καθώς αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για «επέκταση».

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 16/5 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου (Ταύρου – Σκορπιού). Αυτή θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα τα οποία θα αφορούν κατά κύριο λόγο οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα με ακίνητη περιουσία. Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα διευκολύνει τη διευθέτηση τους για αυτό προσπάθησε να οπλιστείς με υπομονή και να θυμάσαι πως όσο πιο ευέλικτος είσαι ως προς αυτά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα φέρεις εις πέρας. Το καλό νέο είναι πως αυτή θα είναι και η τελευταία πιεστική εβδομάδα για το ζώδιό σου και το επόμενο διάστημα προμηνύεται λιγότερο αγχωτικό. Στις 20/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για τη διευθέτηση κάποιων οικονομικών ζητημάτων με όφελος για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή χρειάζονται προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανόν να μπουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να μην τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις στο σύντροφό σου, καθώς ένα ραντεβού, μία βόλτα σε ένα αγαπημένο μέρος ή μία ευχάριστη δραστηριότητα θα δημιουργήσει θετικά συναισθήματα μεταξύ σας και θα σας ξεκουράσει από την πιεστική καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους και έρχονται από το παρελθόν, καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση η οποία θα βασίζεται μόνο στις αναμνήσεις του τότε, καθώς θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και στο τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή κατά τη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα είτε τις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς φαίνεται πως αυτά θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις πώς υπάρχουν εμπόδια σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, τα οποία ενδεχομένως να τεστάρουν την αντοχή και την υπομονή σου. Προσέγγισε αυτά τα θέματα με θετική σκέψη και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από αρνητικά σενάρια.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία θα φέρει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το αίσθημα της ασφάλειας αλλά και τον οικονομικό τομέα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νοιώσεις παράξενα σε περίπτωση που ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τα οικονομικά, για αυτό καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα στη διευθέτηση τους ώστε να μην παραμένουν και να σου δημιουργούν ανησυχία και αρνητικά συναισθήματα. Επίσης θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τις οικονομικές σου συναλλαγές ώστε να μην χάσεις κάτι ή να μην ξεχάσεις κάποιο δικό σου αντικείμενο σε μέρη που θα βρεθείς. Από τις 20/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού φέρνει ευκαιρίες για εσένα μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, κάτι πού μπορεί να οδηγήσει σε ένα νέο έρωτα. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή -αυτή που διανύουμε- ενδεχομένως να φέρει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά πριν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, όμως για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να αφήσεις σκέψεις και σενάρια που αφορούν τη σχέση σας να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών υποθέσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει κόπωση, η οποία φαίνεται πως θα έρθει από τα θέματα της δουλειάς. Για αυτό το λόγο είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα μακριά από υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα το διάλειμμα ίσως να μην είναι εφικτό όμως βρισκόμαστε πολύ κοντά στο σημείο που θα μπορέσεις να κερδίσεις χρόνο για εσένα και τη ξεκούραση σου, μιας και σε λίγες ημέρες αυτό το απαιτητικό διάστημα που διανύεις σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται πως τελειώνει.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου μπορεί η εβδομάδα να ξεκινά με την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και την αίσθηση πως κάποια ζητήματα παραείναι απαιτητικά, όμως φαίνεται πως εσύ δεν είσαι από τα ζώδια που βάλλεται άμεσα από αυτή την έκλειψη. Βάλλεται όμως το πορτοφόλι σου, το οποίο θα πρέπει να προσέξεις μιας και όλο αυτό το διάστημα μπορεί να έχει αυξημένα έξοδα, κάτι που θα ενταθεί αν εσύ δεν προσπαθήσεις να περιορίσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για να ρισκάρεις σε οικονομικό επίπεδο, ούτε για να κάνεις μία νέα συμφωνία η οποία μπορεί να σου αποφέρει κέρδος, καθώς βρισκόμαστε και σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Από τις 20/5 το βράδυ που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει μία περίοδος όπου θα αρχίσουν να έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα αρχίσουν να σε απασχολούν ολοένα και περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Δία στο ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει μία ηρεμία στο σπίτι, στη σχέση με το σύντροφό σου ή σε μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει και σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί, αν είσαι ελεύθερος. Αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό καθώς το να μην έχεις «ανοιχτά μέτωπα» στην προσωπική σου ζωή θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς καλύτερα σε άλλους τομείς που φαίνεται πως χρειάζονται προσοχή. Αυτές τις ημέρες αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις χρόνο για να κάνετε πράγματα με το σύντροφό σου και δώστε προτεραιότητα σε δραστηριότητες που σας έχουν λείψει. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο προς το παρόν μπορεί να κρατά «κλειστά τα χαρτιά του».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν ως ένα βαθμό και αυτή την εβδομάδα κυρίως όσον αφορά το οικονομικό τους σκέλος. Λόγω του ότι έκλειψη εγείρει ζητήματα που αφορούν το ταμείο, τα έσοδα, τα έξοδα και τις λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις προσπάθησε να μην κάνεις μία κίνηση που ενέχει ρίσκο, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δεν ευνοούν. Αν θέλεις να διευθετήσεις ένα ζήτημα που αφορά το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, καθώς θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται είτε με τη δουλειά είτε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μπορεί να εντείνει τα άγχη σου και τις ανησυχίες σου λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει νευρικότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς δεν θα σε οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το καλό νέο της εβδομάδας είναι ότι από τις 20/5 το βράδυ που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων η διάθεσή σου θα αρχίσει να αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο -ένα πρόσωπο θα παίξει ρόλο κλειδί σε αυτό- και θα επιστρέψουν οι ανάλαφρες ημέρες στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως και αυτή η εβδομάδα -παρά τις αντιξοότητες λόγω της έκλειψης- θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για εσένα και αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε μία νέα γνωριμία που θα γίνει μέσα στον φιλικό σου περίγυρο. Βέβαια καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν μία ρευστή κατάσταση σε προσωπικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -κυρίως αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου- δώσω μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες υποχρεώσεις και σε κάποια έξοδα που μπορεί να προκύψουν για το σπίτι, καθώς αυτά ενδεχομένως να αποτελέσουν πεδίο αντιπαραθέσεων μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ίσως να σου δημιουργήσουν αρνητική διάθεση αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν νιώθεις πως είσαι εγκλωβισμένος μέσα σε καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις. Να θυμάσαι πως όλα μπορούν να αλλάξουν και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις και προσεγγίζεις την κάθε υπόθεση. Αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για μία νέα αρχή ή κάτι νέο όσον αφορά τη δουλειά, για αυτό προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικές υποθέσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου μία εβδομάδα που θα φέρει αρκετά νέα και πληροφορίες ξεκινά και σημαντικό ρόλο για αυτές τις πληροφορίες θα παίξει και η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Οι συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα φέρουν αρκετές συζητήσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες και παρανοήσεις. Επίσης καλό θα είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις, τα ραντεβού αλλά και στο μεταφορικό σου μέσο, ώστε να μην υπάρξει κάποια δυσλειτουργία σε αυτά. Από τις 20/5 το βράδυ που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικεία σου πρόσωπα, υποχρεώσεις του σπιτιού και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις μπερδεμένος όσον αφορά μία απόφαση που θέλεις να πάρεις και αφορά την προσωπική σου ζωή και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται πως θα εντείνει αυτό το μπέρδεμα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε στην επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς μία συζήτηση θα βοηθήσει να λυθούν κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να έχουν προκύψει. Μην κρατάς πράγματα που σε έχουν πειράξει χωρίς να τα επικοινωνήσεις στο σύντροφό σου, αν δεν θέλεις να διαιωνίζονται και να δημιουργούν ζητήματα και στο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο η οποία θα έχει άρωμα παρελθόντος, όμως η επικοινωνία μεταξύ σας ενδεχομένως να εξελιχθεί «μετά εμποδίων».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα μπορεί να ενισχύσει την κόπωση σου αυτή την εβδομάδα περισσότερο λόγω κάποιων σκέψεων που θα κάνεις, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εσωτερική ανησυχία. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε έναν κυκεώνα αρνητικών σκέψεων, που θα μπορούσαν να έχουν επίπτωση και στη διάθεσή σου αλλά και στη δουλειά. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ενδεχομένως να προκαλέσει δυσκολία στη διαχείριση κάποιων καταστάσεων λόγω ενός «θολού τοπίου». Αν νιώθεις κάτι τέτοιο κράτησε αποστάσεις ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και απόφυγε μια παρορμητική κίνηση.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE