0

Τι θέλουμε όλες το καλοκαίριΜαλλιά ανάλαφρα, χωρίς πολύ styling, που να είναι όμως περιποιημένα. Και αυτό – εκτός από τα beach waves- μεταφράζεται και σε αξεσουάρ μαλλιών. Τα hair clips, τα κλάμερ, τα scrunchies και τα μαντήλια, λοιπόν, θα έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι μιας και έχουν κάνει δυναμικό comeback από τα 90’s και τα 00’s.

Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε σε ένα από αυτά τα hair accessories και συγκεκριμένα στο μαντήλι: το item που μπορείς να φορέσεις από την παραλία και τα ψώνια στο supermarket, μέχρι το glam party της κολλητής σου ή τον γάμο και τη βάπτιση που είσαι καλεσμένη.

#Tb στα 70’s με μαντήλι στα μαλλιά

Το μαντήλι στα μαλλιά δεν είναι μια νέα τάση. Μπορεί να έγινε hot trend στα 90’s και να ανήκει στο Y2K style (aka μόδα της δεκαετίας του 2000), όμως αυτό το υπέροχο αξεσουάρ έχει τις ρίζες του στα 70’s. Εκείνη την εποχή, μάλιστα, ήταν 2 τα looks που ξεχώριζαν: το hippy luxe και το disco.

Από τη μία, λοιπόν, οι γυναίκες φορούσαν μαντήλια με λαχούρια στα μαλλιά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για να εκφράσουν τη διαφορετικότητα στο στυλ τους, από την άλλη υπήρχαν εκείνες οι γυναίκες στις disco που επέλεγαν λαμέ μαντήλια στα μαλλιά και χόρευαν ξέφρενα μέχρι το πρωί.

Μαντήλι στα μαλλιά… σήμερα

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι το μαντήλι στα μαλλιά σου. Τόλμησέ το και θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια!

Είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά, είτε θέλεις να τα έχεις ίσια, είτε σε μπούκλες, είτε κάνεις κότσο, είτε αλογοουρά, ένα μαντήλι θα απογειώσει το χτένισμά σου. Άσε που είναι η τέλεια λύση για τις bad hair days σου. Δεν προλαβαίνεις να λουστείς; Τα μαλλιά σου είναι φριζαρισμένα; Βάζεις μαντήλι και είσαι super chic.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE