0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαΐου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή θα μπορούσε να γίνει μία εξαιρετικά παραγωγική εβδομάδα για εσένα αρκεί και εσύ να θελήσεις κάτι τέτοιο ώστε να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ξεμπερδέψεις με κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και σε παρακινεί για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, γνωστούς και γείτονες, όμως εκτός από αυτό αξιοποίησε την καλή του θέση για να ξεμπερδεύεις και με κάποιες υποχρεώσεις που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου. Ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, καθώς από την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για εσένα και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 2/5 εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αφουγκράσου τις ανάγκες, τις επιθυμίες σου, δώσε χρόνο και χώρο στο σύντροφό σου ή (αν είσαι ελεύθερος) σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις καλύτερα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν καλά νέα για εσένα. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, κάτι που θα συμβάλλει θετικά στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνάντησης χρειάζονται προσοχή ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς στις 5/5 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικά νέα ή ακόμη και ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες. Βέβαια αξιοσημείωτη είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου που δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να εξομαλύνεις οποιαδήποτε κατάσταση φαίνεται πως πάει να βγει εκτός ελέγχου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις περισσότερο χρόνο σε κάποιες δουλειές που θέλεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους καθώς όσο νωρίτερα ασχοληθείς με αυτές τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με την τακτοποίηση λογαριασμών και τέτοιου είδους υποχρεώσεων προσπάθησε να μην τις αφήσεις για αργότερα, καθώς από την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να δημιουργήσει κολλήματα και αναβολές. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε σπασμωδικές ενέργειες γύρω στα μέσα της εβδομάδας, καθώς αυτές δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο και στις 2/5 θα περάσει στον Κριό -στο ζώδιο του Άρη- και η αλήθεια είναι πως σε ένα τόσο μαχητικό περιβάλλον δεν νιώθει και τόσο καλά. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως το διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο (μέχρι τα τέλη Μαΐου) μπορεί να βάλεις στον αυτόματο πιλότο αισθηματικές υποθέσεις. Αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου μία σχέση για αυτό αν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να δίνεις χρόνο και σε εκείνο αλλά και στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες μπορεί να πάρεις μία απόφαση σχετικά με μία αισθηματική σου υπόθεση η οποία θα ξαφνιάσει πολλούς, καθώς φαίνεται πως είσαι έτοιμος για μία μεγάλη ανατροπή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα της δουλειάς ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν πίεση αυτή την εβδομάδα η οποία θα πατήσει το κουμπί και θα σε οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις αλλά και παρορμητικές αποφάσεις. Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό σου στις 5/5 θα δημιουργήσει επαναστατική διάθεση, η οποία θα ενισχυθεί αν υπάρξει πίεση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από σπασμωδικές κινήσεις -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- καθώς με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις τις πιθανότητες λανθασμένων αποφάσεων.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως θα δώσεις προτεραιότητα στις επαφές σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, με φίλους αλλά και σε συλλογικές δραστηριότητες. Εκτός από τις στιγμές χαλάρωσης προσπάθησε να εντάξεις μέσα στην καθημερινότητά σου και κάποιες δουλειές οι οποίες είναι σημαντικές για εσένα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει πολύ στην διεκπεραίωση επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, όμως την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι που θα κάνει τα πράγματα να αλλάξουν. Ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές και μία γενικότερη ασυνεννοησία που θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και το ρυθμό διεκπεραίωσης των υποχρεώσεων σου, για αυτό μην αφήνεις για την επόμενη εβδομάδα οτιδήποτε μπορείς να κάνεις αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις αρχές της εβδομάδας θα στρέψει την προσοχή σου στο φιλικό σου περίγυρο και είναι πάρα πολύ πιθανόν μέσω κάποιων φίλων σου ή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φίλους, να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ καλή για να τονώσεις την κοινωνική ζωή με το ταίρι σου, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες και να περάσετε πολύ όμορφα παρέα με φίλους σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα έρθουν σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια νέα δεδομένα τα οποία θα αλλάξουν και τον τρόπο που θα τα προσεγγίσεις. Οι επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς όσο καλύτερο θα είναι το κλίμα σε αυτές, τόσο πιο εύκολο θα είναι να φέρεις εις πέρας και ζητήματα της δουλειάς. Αφιέρωσε χρόνο στο να αναπτύξεις πιο ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί, κάτι που θα αποτελέσει τη βάση για τη διευθέτηση αρκετών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα ανοίξει αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος της στο πύρινο ζώδιο θα πραγματοποιηθεί στις 2/5 και θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές σου. Φαίνεται πως η δουλειά, η επαγγελματική σου εξέλιξη και κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αποκτήσουν ξανά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που δείχνει πως πολλά ζητήματα τα οποία σε αφορούν θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Σε περίπτωση που έχεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας προσπάθησε να τις διεκπεραιώσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ή όσο νωρίτερα μπορείς, καθώς από την επομένη η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει κάποια επιπλέον εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στο πύρινο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την παρορμητική σου διάθεση και θα σε κάνει αρκετά ανυπόμονο όσον αφορά τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις την παρόρμηση και την ανυπομονησία να δημιουργήσει ένταση σε συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος πιθανόν να ξεκινήσει κάτι νέο το οποίο με κάποιο τρόπο να σχετίζεται και με τη δουλειά σου, όμως άφησε τη ροή των γεγονότων να εξελιχθεί ομαλά και στον κατάλληλο χρόνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα βρεθεί ξανά σε προτεραιότητα για εσένα ύστερα από ένα διάστημα που φαίνεται πως ήταν το διάλειμμα σου. Αυτή τη φορά η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα διευκολύνει επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν υποθέσεις της δουλειάς, μάλιστα φαίνεται πως θα βγεις αρκετά ωφελημένος από αυτές. Αν υπάρχουν απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις προσπάθησε να τις φέρεις εις πέρας άμεσα, καθώς από την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία του και μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακές δυσκολίες.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση για εσένα και θα σου δώσει κίνητρο για να ασχοληθείς με τις βαθύτερες ανάγκες και με πράγματα τα οποία θέλεις να κάνεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 2/5 δείχνει πως ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση σε ξεχωριστό προορισμό θα έρθει σε προτεραιότητα για εσένα είτε αυτές τις ημέρες είτε στο άμεσο μέλλον. Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους και θα δημιουργήσει όμορφες συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια λόγω του ότι την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, καλό θα είναι να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε δουλειές που θέλεις να κάνεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα, σεμινάρια, εξετάσεις και μετακινήσεις, ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση σε εσένα κάτι που θα γίνει εμφανές και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα, για να κάνετε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, να παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό δρώμενο ή να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας ταξιδέψει είτε κυριολεκτικά είτε νοητά. Αν είσαι ελεύθερος η διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες θα επιστρέψει δυναμικά, κάτι που θα οδηγήσει σε νέες αισθηματικές συγκινήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους ξαφνικές υποχρεώσεις ή ακόμα και αγγαρείες που θα χρειαστεί να αναλάβεις για λογαριασμό άλλων προσώπων. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/5 και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που σχετίζονται με επαγγελματικές υποθέσεις. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ευελιξία οποιαδήποτε αλλαγή και να μην την αφήσεις να σε παρασύρει σε αρνητικά συναισθήματα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στις 2/5 και θα ανοίξει αστρολογικά αυτή την εβδομάδα, η οποία φαίνεται πως θα σου δώσει κίνητρο για να επικεντρωθείς στα συναισθήματά σου, τις βαθύτερες ανάγκες αλλά και τις σκέψεις σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και βοηθά στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά. Από την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι που μεταφράζεται ως καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο προσπάθησε να τους δώσεις προτεραιότητα και να τα διευθετήσεις μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στον μαχητικό και διεκδικητικό Κριό δείχνει πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα υπάρχει περισσότερη διάθεση να διεκδικήσεις κάτι ή κάποιον που θέλεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα σε φέρουν κυριολεκτικά κοντά με το σύντροφό σου και θα κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για ερωτικές «περιπέτειες», όμως αν αυτό δεν είναι κάτι που επιθυμείς θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις κινήσεις και τις επιλογές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία σε καταπιέζουν στη δουλειά και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου ή να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις εσύ. Η σύνοδος Ηλίου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/5 και θα σε οδηγήσει να αναλάβεις δράση προκειμένου να φέρεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις στα δικά σου μέτρα. Σε αυτό δεν θα είσαι μόνος σου, καθώς φαίνεται πως κάποιοι συνεργάτες σου θα συμμεριστούν την προσπάθειά σου και θα σταθούν δίπλα σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού κάτι που δείχνει πως θα συνεχιστεί με αρκετές επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες, το σύντροφό σου και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα τονίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και θα βοηθήσει να ξεπεραστούν δυσκολίες και διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιο απαιτητική αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές από το πουθενά. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου καθώς αν παραμείνεις σε καλή διάθεση είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις πιο εύκολα και πιο άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα τονίσει μία προσωπική σου σχέση και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο μαζί της. Οι ημέρες είναι ιδανικές για να φροντίσεις το σύντροφό σου και να αφιερώσεις χρόνο σε εσάς, κάτι που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος από αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σε απασχολεί περισσότερο η προσωπική σου ζωή και η ενέργεια της Αφροδίτης φαίνεται πως θα φέρει γύρω σου νέα πρόσωπα. Μία νέα γνωριμία όπως επίσης και η αρχή ενός νέου ειδυλλίου είναι ένα σενάριο με πολλές πιθανότητες να συμβεί το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ζητήματα τα οποία αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα φαίνεται πως θα κάνουν δυναμική εμφάνιση και μπορεί να σε οδηγήσουν να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμά σου. Αν υπάρχουν σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις προσπάθησε να τις βάλεις σε προτεραιότητα και να ασχοληθείς μαζί τους αν είναι δυνατόν και τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο θα βρισκόμαστε πιο κοντά στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα αρχίσει στις 11/5 στο ζώδιο των Διδύμων. Η ανάδρομη πορεία μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις στις δουλειές σου λόγω κάποιων επικοινωνιακών παρανοήσεων, για αυτό αξίζει να τους δώσεις προτεραιότητα αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψεις για τα καλά στις δουλειές και τις υποχρεώσεις και θα αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να φέρεις εις πέρας αυτά που έχει το πρόγραμμά σου. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις όσο νωρίτερα μπορείς αυτά που είναι σημαντικά για εσένα, καθώς την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που δεν θα βοηθήσει ούτε την επικοινωνία αλλά ούτε και την διαχείριση των υποχρεώσεων. Στις 5/5 ο Ήλιος θα συναντήσει με ακρίβεια τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να φέρει μία ανατροπή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία θα έρθει στο προσκήνιο και φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέσης μπορεί να σε οδηγήσει να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σου για να αφιερώσεις χρόνο στη διευθέτηση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και την αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο». Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθούν συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα θα δώσει δυναμικό παρών αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σου δώσει το κίνητρο για να ασχοληθείς εντατικά με κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Στα μέσα της εβδομάδας ίσως οι ρυθμοί να ανέβουν περισσότερο κάτι που μπορεί να ανεβάσει και τους τόνους σε επαγγελματικές συζητήσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, παρά το γεγονός πως αυτές οι ημέρες μπορεί να δώσουν το πάτημα για ένταση και αλλαγές.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ θετικά εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 2/5 θα δημιουργήσει συναισθήματα χαράς και προσμονής για το καλοκαίρι! Επίσης θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πέρα από τις προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες φαίνεται πώς θα αρχίσουν να διευθετούνται καλύτερα το επόμενο διάστημα, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δεις περισσότερο ζητήματα που αφορούν κάποιες δουλειές της καθημερινότητας και να δώσεις και προτεραιότητα σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για εκείνον -στους Διδύμους- θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του την επόμενη εβδομάδα, οπότε ό,τι χρειάζεται επικοινωνιακή μαεστρία και θέλεις να διευθετηθεί χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, καλό είναι να το δεις μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ευνοεί νέα βήματα στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως θα φέρει αρκετές γνωριμίες για εσένα που είσαι ελεύθερος αλλά και αρκετό φλερτ! Αν αναζητάς τη σταθερότητα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επιλογή που θα κάνεις μέσα στο επόμενο διάστημα και να σιγουρευτείς ότι αναζητάτε το ίδιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας εξαιτίας υποχρεώσεων που θα κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους, όμως και πάλι ακόμα και με αλλαγές της τελευταίας στιγμής θα είναι μία θετική εβδομάδα για εσένα, το σύντροφό σου και αυτά που θέλετε να κάνετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή ιδιαίτερα κατά τα μέσα της εβδομάδας, καθώς μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά ή κάποιες αλλαγές που μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (5/5) ενδεχομένως να σου δώσει την αίσθηση πως πατάς σε κινούμενη άμμο όσον αφορά κάποια θέματα της δουλειάς, όμως μην αφήσεις αυτή την αίσθηση να σε οδηγήσει σε «ασταθείς» αποφάσεις και κινήσεις.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας και ενισχύει την αγάπη σου για το δικό σου χώρο, το σπίτι. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες και το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου με όρεξη να αλλάξει κάτι στο σπίτι, να κάνει κάποιες αγορές που θα το αναβαθμίσουν αισθητικά ή πολύ πιθανόν να αναζητήσεις και περισσότερο χρόνο στο σπίτι προκειμένου να μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Όλα αυτά με τη νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και είναι ένα πολύ καλό διάστημα για ζητήματα που αφορούν το χώρο που ζεις. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις μία δουλειά η οποία θα τραβήξει χρονικά παραπάνω από μία εβδομάδα θα χρειαστεί να θυμάσαι πως ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του την επόμενη εβδομάδα και ίσως δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στην εξέλιξη της. Αν είναι κάτι επείγον που δεν γίνεται να καθυστερήσει θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως χρειαστούν περισσότερες ημέρες μέχρι να διευθετηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού κάνει αυτή την εβδομάδα ιδανική για χαλάρωση στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου, παρακολούθηση ταινιών και δημιουργεί διάθεση για ατελείωτες συζητήσεις οι οποίες φαίνεται πως θα οδηγήσουν κάπου. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (5/5) δείχνει πως μπορεί να εισβάλει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, να υπάρξει ένα απροσδόκητο νέο σχετικά με ένα αισθηματικό ειδύλλιο ή ακόμα και να πάρεις εσύ μία απόφαση για την προσωπική σου ζωή η οποία θα ξαφνιάσει τους γύρω σου. Όπως φαίνεται οι εκπλήξεις θα αποτελέσουν βασικό συστατικό (και) αυτών των ημερών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα προσεγγίσεις με καλή διάθεση και πολύ πιθανόν και νέες ιδέες την επαγγελματική σου καθημερινότητα, κάτι που θα κάνει τις ώρες που περνάς στη δουλειά να «τρέχουν σαν νερό». Το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας θα ενίσχυση την επικοινωνιακή σου άνεση, η οποία θα σε φέρει πιο κοντά με τα πρόσωπα πού βρίσκεστε στη δουλειά. Δώσε προτεραιότητα σε επαγγελματικές υποθέσεις που θέλεις να τις κλείσεις άμεσα και μην τις αφήσεις για αργότερα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα κάνει την εμφάνισή της η εξωστρέφεια, η οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους και να ασχοληθείς και με αγαπημένες σου δραστηριότητες. Η σύνοδος Ηλίου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάτι το οποίο σε απασχόλησε και στα τέλη του Απριλίου. Προσπάθησε να το διευθετήσεις ώστε να μην το βρίσκεις μπροστά σου, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με μία οικογενειακή υποχρέωση ή είναι ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι. Την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, για αυτό καλό είναι ότι δουλειές μπορείς να κάνεις μέσα σε αυτές τις ημέρες να μην τις αφήσεις για αργότερα, γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 2/5 θα δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και την ανάγκη να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η εσωστρέφεια και η ανασφάλεια του προηγούμενου διαστήματος φαίνεται πως θα υποχωρήσει αισθητά, κάτι που θα επιταχύνει τις εξελίξεις σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά το σύντροφό σου και να συζητήσετε κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν, βρίσκοντας μία λύση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως δεν θα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε άλλους τομείς. Παρόλα αυτά αν υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία χρειάζονται διευθέτηση προτίμησε να μην τα αφήσεις για αργότερα, καθώς αργότερα η αναδρομή πορεία του Ερμή μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως θα βρεθούν δυναμικά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 2/5 θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις. Από τη νέα της θέση η Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία καλή έκβαση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί ή στην διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων. Τώρα είναι μία πολύ καλή περίοδος σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να κάνεις ένα «συμμάζεμα» στα έξοδα σου. Επίσης σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες είτε σε οικονομικά ζητήματα είτε σε θέματα της καθημερινότητας, προσπάθησε να τα διευθετήσεις άμεσα. Από την επόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να δημιουργήσει μία έξτρα δυσκολία στην επικοινωνία και κατά συνέπεια στη διευθέτηση των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες θα σε φέρουν κοντά με το σύντροφό σου καθώς φαίνεται πως θα ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας, το οποίο θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο για εσένα το επόμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο και βρίσκεται στον περίγυρό σου. Να θυμάσαι πως αυτή είναι μία θετική εβδομάδα για την εξέλιξη προσωπικών και αισθηματικών υποθέσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση που θα έχεις στη δουλειά αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα. Προσπάθησε να μην ξεκινήσεις προκατειλημμένος καμία συζήτηση, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση μεταξύ των συμβαλλομένων. Το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας και θα σου δώσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα μέσα από μία κίνηση που θα κάνεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE