0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18 ως 24 Απριλίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, μία όψη η οποία θα δημιουργήσει τρυφερά συναισθήματα και την ανάγκη να παραμείνεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους, αγαπημένες σου δραστηριότητες και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να φέρει και ένα οικονομικό δώρο, καθώς η Αφροδίτη από αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη και μπορεί να συμβάλει σε θετικές εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα. Στις 20/4 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα κατά το οποίο τα θέματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις, διευθετήσεις, έσοδα και έξοδα θα βρίσκονται συνέχεια στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε μία ξαφνική γνωριμία ή σε ένα φλερτ το οποίο θα έρθει κατά κάποιο τρόπο «ουρανοκατέβατο». Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σε γεμίσουν φιλοφρονήσεις, κάτι το οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει να εκφραστούν τα συναισθήματα που υπάρχουν εκατέρωθεν, κάτι που θα δημιουργήσει συναισθηματική σταθερότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως θα μπουν «στον πάγο» για λίγες ημέρες, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν θα τους δώσεις προτεραιότητα. Ενδεχομένως να υπάρξει μία θετική έκβαση σε ένα θέμα το οποίο σε απασχόλησε την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι το οποίο θα σου προσφέρει ανακούφιση. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να βελτιωθεί αισθητά με τις κατάλληλες κινήσεις και διευθετήσεις εκ μέρους σου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου μία γλυκιά εβδομάδα ξεκινά για εσένα και εξέχουσα θέση σε αυτή θα έχει το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου (18/4). Αυτή η θετική όψη θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό επικοινωνιακό κλίμα το οποίο θα βοηθήσει στην εξέλιξη κοινωνικών, επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων καθώς και σε όλες τις συναντήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες. Σε αισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει ως δώρο μία νέα γνωριμία ή το φλερτ από ένα πρόσωπο που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Τα καλά νέα για εσένα δεν τελειώνουν εδώ καθώς στις 20/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου. Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα βρίσκεσαι στις επάλξεις και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αξιοποιήσεις προς όφελός σου το ενδιαφέρον που θα κερδίζεις με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει μία ξαφνική γνωριμία ή μία ξαφνική θετική εξέλιξη σε μία αισθηματική υπόθεση, στην οποία είχαν παρουσιαστεί κάποια εμπόδια το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία ξαφνική μεταστροφή της τύχης σε αισθηματικά ζητήματα! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε την καλή σου διάθεση και κάνε μία έκπληξη στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν αυτό το διάστημα έχετε απομακρυνθεί λόγω υποχρεώσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα έχει κινητικότητα, έμπνευση, δημιουργικές ιδέες αλλά και ευχάριστες συναντήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η θετική όψη Αφροδίτη-Ουρανού αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου θα δημιουργήσουν ένα καλό υπόβαθρο για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο το επόμενο διάστημα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία επαγγελματική υποχρέωση φαίνεται ότι θα έρθει είτε μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον είτε μέσω κάποιου συναδέλφου σου.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώθεις πως κάνεις κάποιες δουλειές μηχανικά καθώς φαίνεται πως το μυαλό σου θα βρίσκεται κάπου διαφορετικά από εκεί που θα είναι η φυσική σου παρουσία. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο (18/4) θα φέρει στο προσκήνιο τις βαθύτερες σου ανάγκες και θα σε κάνει να τις σκέφτεσαι συνέχεια. Έτσι λοιπόν αν έχεις ανάγκη από ξεκούραση το μυαλό σου θα βρίσκεται σε ιδανικούς προορισμούς, αν έχεις ανάγκη να δεις τους φίλους σου θα σκέφτεσαι συνέχεια ιδέες για να περάσεις μαζί τους το ρεπό σου και ούτω καθεξής. Το θετικό είναι πως αυτές οι ιδέες και οι σκέψεις που θα έχεις, θα σε κινητοποιήσουν και θα αναλάβεις δράση ώστε να μπορέσεις να τις υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού θα συμβάλει θετικά και στην εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων, μάλιστα φαίνεται πως μία γνωριμία η οποία μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη θα αρχίσει να δίνει πιο καθαρά δείγματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα «μυστικό» ραντεβού με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις ήδη. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να κερδίσεις χρόνο με το σύντροφό σου, να κάνετε μία βόλτα ή να πάρετε λίγο καθαρό αέρα στη φύση και την εξοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματα θα είναι αντικρουόμενα αυτή την εβδομάδα καθώς από τη μία μπορεί να νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις διακοπές και να μείνεις έστω και για λίγο μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις από την άλλη είναι πολύ πιθανό να έχεις ιδέες για τη δουλειά, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για την επίτευξη συγκεκριμένων ζητημάτων. Αν βρίσκεσαι σε μια δημιουργική εβδομάδα μην αφήσεις τη ραθυμία να υπερισχύσει και να σε ωθήσει να αναβάλλεις πράγματα, με τα οποία αν ασχοληθείς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου μία εβδομάδα κατά την οποία τα συναισθήματα θα έχουν τον πρώτο και κύριο λόγο σε όλες σου τις επαφές ξεκινά! Σε αυτό θα συμβάλει το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου (18/4). Αυτή η θετική όψη μεταξύ των δύο υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις ακόμα και ξαφνικές επαφές με φίλους ή κοινωνικές «υποχρεώσεις» οι οποίες θα σε γεμίσουν χαρά. Στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να επενδύσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες με φίλους και στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα τους είχες παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να έχει διάθεση να δει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και θα παρατηρήσεις πως έχει αρχίσει να σου λείπει αρκετά, ίσως και πέραν του αναμενόμενου! Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης – Ουρανού δημιουργεί ερωτικά σκιρτήματα ακόμα και εκεί που δεν τα περιμένεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχεις κατά νου αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρχει καλή διάθεση εκατέρωθεν για αυτό αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που θα έχετε και βρείτε τι είναι αυτό που σας έχει λείψει περισσότερο και θέλετε να κάνετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία εβδομάδα που τα επαγγελματικά ζητήματα δεν φαίνεται να σε απασχολούν τόσο, καθώς είναι γεγονός πως έχεις περάσει ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο είχες επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτά. Αν έχεις άδεια αυτές τις ημέρες ή αν υπάρχει έστω και λίγο ελεύθερος χρόνος προσπάθησε να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου ώστε να επανέλθεις στον επαγγελματικό στίβο δριμύτερος, γεμάτος με νέες ιδέες.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο τα πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, και αυτό θα έχει άμεση επίδραση στην καθημερινότητά σου καθώς δεν θα είναι και τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων. Στις 20/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική και επαγγελματική σου εικόνα, την καριέρα, τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τους στόχους σου στο προσκήνιο, δίνοντάς σου το κίνητρο να ασχοληθείς μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει να προχωρήσει. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να «ανθίσει» ένα φλερτ στο γραφείο, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο τη δουλειά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές τις ημέρες θα υπάρχει διάθεση και θέληση για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου και αυτό θα σε βάλει ακόμα περισσότερο στη διαδικασία να αλλάξετε παραστάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα έχει προϋποθέσεις για να δεις ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και να διευθετήσεις αρκετά από αυτά, άμεσα. Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερκόπωση καθώς με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 20/4 φαίνεται πως από την επόμενη εβδομάδα τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολούν ολοένα και περισσότερο.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου το σερί θετικών ημερών συνεχίζεται καθώς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση και όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα. Αυτή η όψη θα σε φέρει πιο κοντά με φίλους σου, με συνεργάτες σου, με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα δημιουργήσει θετικά συναισθήματα σε συναντήσεις που θα έχεις με τους άλλους. Στις 2/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να ξεκουραστείς και αυτό θα γίνει αν αλλάξεις παραστάσεις. Έτσι λοιπόν αν δεν έχεις κανονίσει κάποιο ταξίδι για αυτές τις ημέρες, δες μήπως «κλέψεις» λίγο χρόνο να κάνεις μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό ή ακόμα και μία βόλτα σε ένα αγαπημένο σου μέρος στο οποίο δεν πας συχνά, καθώς αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου δείχνει μία εβδομάδα η οποία δεν θα εγείρει ανησυχίες όσον αφορά αισθηματικές υποθέσεις και ζητήματα της προσωπικής σου ζωής σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να αρχίσουν να δημιουργούνται συναισθήματα σε μία πρόσφατη γνωριμία, κάτι το οποίο θα σε κάνει να επικεντρωθείς σε αυτή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάνε μία έκπληξη στο σύντροφό σου και κανόνισε μία εξόρμηση σε αγαπημένο προορισμό και είναι σίγουρο πως θα περάσετε υπέροχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καλή διάθεση που θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις και ζητήματα της δουλειάς χωρίς αυτά να σε κουράσουν και να επηρεάσουν στη διάθεσή σου. Η επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα παίξει το δικό της ρόλο στη διευθέτηση των επαγγελματικών ζητημάτων, για αυτό επένδυσε σε αυτή ώστε να βγεις κερδισμένος. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το εξωτερικό ή με τα ταξίδια τότε από τις 20/4 ξεκινά ένα διάστημα με πολλές ευκαιρίες για εσένα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τις σκέψεις, τις βαθύτερες σου ανάγκες και τα συναισθήματά σου, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να παραμείνεις μακριά από υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου -Αφροδίτη- που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/4 μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά ένα οικονομικό ζήτημα ή μία δουλειά που έχεις να φέρεις εις πέρας αυτές τις ημέρες. Στις 20/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο μπορεί να «ξυπνήσει» κάποια απωθημένα και κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να κάνεις εδώ και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες θα κυλήσουν όμορφα για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δείχνει πως θα υπάρξει ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ιδιαίτερα οικεία με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα ή να το γνωρίσεις μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο πως αυτή η κίνηση θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εργασιακή σου καθημερινότητα μπορεί να έχει παραπάνω απαιτήσεις αυτή την εβδομάδα όμως εσύ δεν θα βρίσκεσαι σε διάθεση να ασχοληθείς μαζί τους!Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σου φέρει έμπνευση και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε βοηθήσει να λύσεις και ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο συγκαταλέγεται στην κατηγορία των «προβλημάτων». Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι σημαντικός και πολύτιμος σύμμαχος σου για αυτή την εβδομάδα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με θετική διάθεση και σε αυτό θα βοηθήσει το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη μπορεί να συμβάλλει και σε κάποιες συναντήσεις οι οποίες θα φτιάξουν πολύ τη διάθεσή σου και θα σε γεμίσουν θετικά συναισθήματα. Στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο πολικό ζώδιο του Ταύρου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα επικεντρωθείς στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Κάποιες κινήσεις που θα κάνεις φαίνεται πως θα έχουν αποτέλεσμα και θα συμβάλλουν στη θετική εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για την εξέλιξη προσωπικών και αισθηματικών υποθέσεων και φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που δεν θα σου περάσει καθόλου απαρατήρητο. Οι συναντήσεις με φίλους, οι κοινωνικές υποχρεώσεις και οι μετακινήσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα συμβάλουν σε μία νέα γνωριμία ή ένα φλερτ. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι ήρεμες για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με αυτά που θέλετε και όχι με υποχρεώσεις και αγγαρείες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία φαίνεται πως θα δώσει πολύ θετικά δείγματα αυτή την εβδομάδα και αν υπάρχει μία επαγγελματική σχέση η οποία σε έχει ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα τότε με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις μέσα σε αυτές τις ημέρες φαίνεται πως μπορείς να αντιστρέψεις την κατάσταση προς το καλύτερο. Η δημιουργική σου διάθεση θα βοηθήσει όχι μόνο στο κλίμα που θα υπάρξει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και στην εύρεση λύσης σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό ζήτημα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτές οι ημέρες θα είναι γεμάτες συναισθήματα τα οποία θα σε παρακινήσουν να περάσεις περισσότερο χρόνο με οικεία σου πρόσωπα, να δεις συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και σου έχουν λείψει και ίσως να οργανώσεις και κάποιες βραδιές στο σπίτι μόνο για αγαπημένα σου πρόσωπα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και μιλά για την επιτυχία ενός σχεδίου, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με τα παραπάνω. Στις 20/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του ταύρου θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιο απαιτητική, αλλά θα φέρει και αρκετές ευκαιρίες για να βάλεις σε μία τάξη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ευνοϊκή όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία έκπληξη στο σύντροφό σου και να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Να θυμάσαι πως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να φτάσεις στο σκοπό σου, καθώς η προετοιμασία ενός δείπνου για δύο ή ακόμα και μία χαλαρή κουβέντα μεταξύ σας με τη συνοδεία ωραίας μουσικής θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί αυτή την εβδομάδα να είσαι πιο εσωστρεφής, όμως φαίνεται πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην καθημερινότητά σου ή σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα θα έρθουν σε προτεραιότητα αυτές τις ημέρες και οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να τα διευθετήσεις. Από τις 20/4 ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει πολλές ευκαιρίες σε εργασιακά και επαγγελματικά θέματα και μάλιστα δεν αποκλείεται να σου ανατεθεί και κάτι νέο στη δουλειά, το οποίο θα αλλάξει την εργασιακή σου ρουτίνα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα είναι πιθανό να σου ξυπνήσει αναμνήσεις από στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα και να σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις ακόμα και να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και θα κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και επικοινωνιακή αυτή την εβδομάδα. Οι μετακινήσεις προς σπίτια συγγενών και φίλων θα αποτελέσουν «συχνό φαινόμενο» των ημερών και θα δημιουργήσουν μία εξωστρεφή διάθεση. Στις 20/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να αρχίσεις να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, (αν βρίσκεσαι σε μία σχέση) στο ταίρι σου και αν είσαι ελεύθερος στα φλερτ και στις νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη ενός αισθηματικού ζητήματος καθώς και η θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου συνηγορούν σε αυτό. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να δεις μαζί με το ταίρι σου αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε επίσκεψη σε συγγενείς ή να κάνετε και ένα ταξιδάκι που θέλατε καιρό. Αν είσαι ελεύθερος τώρα ξεκινά μία πολύ πιο ευνοϊκή περίοδος για αισθηματικά ζητήματα, νέες γνωριμίες και φλερτ και μάλιστα φαίνεται πως θα αποτελέσει το διάλειμμα από την κουραστική και απαιτητική σου καθημερινότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο ευέλικτος με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μιας και δεν θα νιώθεις αυτή την έντονη ανάγκη να ξεμπερδεύεις μαζί τους εδώ και τώρα. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος στη δουλειά και μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί, η οποία θα έρθει μέσω των προσώπων που θα συναναστραφείς.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα βρίσκεται συνέχεια σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα αναζητάς τρόπους ώστε να μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις αλλά να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα υπάρξει επίτευξη των οικονομικών στόχων. Μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να έρθει ξαφνικά και ένα δώρο από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και αυτή η κίνηση θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Στις 20/4 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα στρέψει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης – Ουρανού υπόσχεται μία ευχάριστη έκπληξη σε αισθηματικό επίπεδο, αυτή μπορεί να έρθει μέσω ενός φλερτ από ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις ή ακόμα και μέσω μιας νέας γνωριμίας η οποία θα προκαλέσει ερωτικά σκιρτήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να διευθετήσετε κάποια ζητήματα που αφορούν το ταμείο σας, ώστε να μην δημιουργήσουν πεδίο αντιπαραθέσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα οι επαγγελματικές υποθέσεις θα μπουν στον αυτόματο πιλότο καθώς φαίνεται πως θα σκέφτεσαι και άλλα πράγματα πέραν αυτών, τα οποία μάλιστα θα έχουν προτεραιότητα για εσένα. Μία θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά μία δουλειά σου είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό σχετικά με τις τελευταίες επαγγελματικές κινήσεις ή με την κατάσταση που υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο στη δουλειά, από αυτό φαίνεται πως θα βγάλεις πολύ σημαντικά συμπεράσματα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου και αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/4 και θα προάγει την ηρεμία, τη σταθερότητα αλλά και τα συναισθήματα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα σε αυτές τις ημέρες για να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους σου, να κάνεις μία επίσκεψη σε αγαπημένους σου συγγενείς και να περάσεις χρόνο παρέα με αυτούς που θεωρείς οικογένεια. Στις 20/4 του με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, ίσως ένα πρόσωπο να χρειαστεί τη δική σου συμβολή σε ένα ζήτημα που το απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα όπως και όλο το διάστημα που διανύουμε θα είναι πολύ βοηθητικό για αισθηματικές υποθέσεις αλλά και για την προσωπική του ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Η θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού συμβάλλει σε νέες και μάλιστα ξαφνικές γνωριμίες όπως επίσης και στην εμφάνιση ενός προσώπου που θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα ενισχύσουν την επικοινωνία και την κοινωνική σας ζωή, για αυτό παρακίνησε το σύντροφό σου να δείτε φίλους σας και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της δουλειάς ίσως να μείνουν πίσω για αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Οι θετικές όψεις που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών δεν θα δημιουργήσουν ανησυχία για ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά τουναντίον μπορούν να φέρουν ευκαιρίες μέσα από την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE