0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τα έσοδα και τα έξοδα. Ο Ερμής από το νέο του ζώδιο είναι πολύ βοηθητικός σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας -όπως λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις- και να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά. Κάποιοι στόχοι και όνειρα που έχεις για το προσεχές μέλλον θα γίνουν πιο ισχυρά με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την υλοποίηση τους. Το μότο αυτής της εβδομάδας είναι να πιστέψεις στα σχέδιά σου, τις επιδιώξεις, τους στόχους σου και είναι σίγουρο πως θα βρεις τρόπο να τους κάνεις πραγματικότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού – Ζυγού) στις 16/4 θα σου δώσει το έναυσμα για να δείξεις ενδιαφέρον σε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες φαίνεται πως εξελίσσονται διαφορετικά από ότι θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο πρακτικά ζητήματα για αυτό αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις μοιραστεί με το ταίρι σου δουλειές της καθημερινότητας θα χρειαστεί να τους δώσετε προτεραιότητα, ώστε να μην τις αφήσετε να σας αποσυντονίσουν και να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει λίγο παραπάνω ένταση για κάποια ζητήματα για αυτό καλό θα είναι να μην αφήνεις τίποτα που να αφορά τη σχέση σου χωρίς άμεση διευθέτηση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο το οποίο φαίνεται -στην αρχή τουλάχιστον- πως θα κινείται παρασκηνιακά. Αν υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες προσπάθησε να τις διευθετήσεις αυτό το διάστημα για να μην τις νιώθεις σαν «βάρος».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις σαν αγγαρεία όλα τα επαγγελματικά ζητήματα και όλες τις υποχρεώσεις που θα κληθείς να φέρεις εις πέρας, κάτι που θα σου δημιουργήσει κόπωση και μόνο στη σκέψη τους. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν περισσότερη ενέργεια η οποία θα είναι βοηθητική για να ξεμπερδεύεις γρήγορα με κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Από τις 15/4 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων θα χρειάζεται να αφουγκράζεσαι τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου πιο συχνά, καθώς η νέα θέση του Άρη δείχνει πως θα υπάρχει περιορισμένη ενέργεια και μία τάση προς κόπωση και εξάντληση.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις κάποιους νέους στόχους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να επενδύσεις το χρόνο σου σε πράγματα τα οποία αποτελούν κινητήριο δύναμη για εσένα και σε ωθούν να γίνεις ακόμα καλύτερος. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου στις 11/4 και θα βοηθήσει το επικοινωνιακό κομμάτι των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σου, των προσωπικών συναντήσεων αλλά και των επαγγελματικών ζητημάτων, καθώς θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου, κάτι που θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Η σύνοδος Δια-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 σε οδηγεί σε νέους στόχους, νέα ξεκινήματα και σε οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει ώθηση για εξέλιξη. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού (16/4) θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα ζητήματα της καθημερινότητας σου, καθώς αυτά θα αρχίσουν να γίνονται πιο πιεστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο κάτι που δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι έντονα επικοινωνιακές και θα βοηθήσουν στο να «σπάσεις τον πάγο» σε συζητήσεις και επαφές. Αν είσαι ελεύθερος με τον Ερμή στο ζώδιό σου αλλά και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 15/4, φαίνεται πως θα δραστηριοποιηθείς για να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και φαίνεται πως οι κοινές δραστηριότητες και τα πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος θα παίξουν το δικό τους ρόλο σε αυτό. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις τα ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να προκύψουν προς το τέλος εβδομάδας να επηρεάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Η επικοινωνία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να διευθετηθούν τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας -αλλά η επιρροή της θα αρχίσει νωρίτερα- φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, να αναδιαμορφώσεις το επαγγελματικό σου πρόγραμμα και να κάνεις την επαγγελματική σου καθημερινότητα πιο φιλική προς εσένα. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όμως είναι απαραίτητο για να αποφύγεις το αίσθημα της κόπωσης αυτή την εβδομάδα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα καθώς η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 θα ανοίξει νέους δρόμους για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία πρόταση για δουλειά, όπως είναι εξίσου πιθανό να διευθετηθεί «ως δια μαγείας» ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει και σε έχει κουράσει αρκετά μέχρι στιγμής. Από την άλλη ίσως να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν και θα σε μπερδέψουν, άκουσε τη διαίσθηση σου και δεν θα χάσεις. Στις 15/4 θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι που δείχνει πως οι δουλειές, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και οι συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα θα είναι στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα, που θα κρατήσει περίπου ενάμιση μήνα. Στις 16/4 η Πανσέληνος τον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες -καθώς θα βρίσκεται σε ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω- όμως σε προτρέπει να δεις τους φίλους σου, το σύντροφό σου και να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε σε βοηθά να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης αλλά και του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργούν μία ένταση και στα αισθηματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μία ανυπομονησία για την έκβαση μιας γνωριμίας που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Το γεγονός πως ο κυβερνήτης σου Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4, δείχνει πως η επικοινωνία μπορεί να αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας και πολλά πράγματα θα είναι δύσκολο να εκφραστούν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις το πείσμα που μπορεί να κάνει την εμφάνιση του με αφορμή κάποια ζητήματα να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, κάτι που θα επηρεάσει και το κλίμα στη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις την ενέργειά σου σε χαμηλά επίπεδα όμως αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ίσως για κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, όμως φαίνεται πως με την κατάλληλη διαχείριση εκ μέρους σου, αυτές τις ημέρες μπορείς να καταφέρεις πολλά. Η εύνοια θα κάνει την εμφάνισή της σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα όμως θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή ώστε να μην αφήσεις έντονα και παρορμητικά συναισθήματα -όπως ο ενθουσιασμός- να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Ακολούθησε το ρητό που λέει πως «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και είναι σίγουρο πως θα σε βγάλει στο σωστό δρόμο.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4 που δείχνει πως η επικοινωνία το επόμενο διάστημα θα γίνει περισσότερο αποδοτική, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν φιλικές/συναδελφικές σχέσεις και συλλογικές δραστηριότητες. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 θα σου δώσει κίνητρο για μία νέα αρχή που μπορεί να σχετίζεται με τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό τομέα. Ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες και μπορεί να φέρει και μία ευκαιρία για δουλειά είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αυτού του διαστήματος. Προς το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και κάποιες σχέσεις, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων και από τις 15/4 θα περάσει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο κάτι που δείχνει εύνοια, καθώς οι πλανήτες που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη δράση αλλά και τον έρωτα θα βρίσκονται σε ζώδια φιλικά προς εσένα. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ο χαρακτήρας του, η νοοτροπία του, οι απόψεις του αλλά και ο τρόπος που προσεγγίζει κάθε ζήτημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ ευνοϊκές για να θέσεις νέους στόχους μαζί με το σύντροφό σου και να δείτε αυτά που θέλετε να πετύχετε σε μελλοντικό χρόνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά και τα ζητήματα που την αφορούν ενδεχομένως να αποκτήσουν έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της που θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος. Ενδεχομένως να έχεις την αίσθηση πως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον σε πιέζουν ή δεν συμμερίζονται τις δικές σου απόψεις όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις την παρόρμηση να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα ανοίξουν περισσότερα μέτωπα από ότι θα κλείσουν. Δες αυτές τις ημέρες σαν μία πρόκληση, την οποία θα προσπεράσεις και θα βγεις κερδισμένος χωρίς «απώλειες».

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/4 καταδεικνύοντας πως αυτές οι ημέρες θα φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Μία ημέρα μετά -στις 12/4- ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για τα οικονομικά, η οποία όμως φαίνεται πως μπορεί να περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Στις 15/4 θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση θα φέρνει στο προσκήνιο θέματα τα οποία θα σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και θα σε βάζουν σε σκέψεις. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να καθορίσουν ούτε τη διάθεσή σου αλλά ούτε και να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 16/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού θα φέρει επαφές, τηλεφωνήματα και επικοινωνία σε πρώτο πλάνο και θα σε ωθήσει να διευθετήσεις κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις σου αυτές τις ημέρες, καθώς η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα θα τα ενισχύσει και θα τα φέρει στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά ένα πρόσωπο και μία σχέση του παρελθόντος όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις οποιοδήποτε ρίσκο πριν δεις αν υπάρχουν τα δεδομένα, τα οποία θα μπορούσαν να ανοίξουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα έντονα συναισθήματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους θα δημιουργήσουν και έντονες καταστάσεις με αποτέλεσμα όλα να είναι «στο κόκκινο» αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να μην αφήσεις μία παρεξήγηση ή ένταση της στιγμής να πάρει τεράστιες διαστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα γεγονότα και τα δεδομένα που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να εγείρουν ανασφάλειες και ανησυχία, η οποία θα επηρεάσει τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από κάποια σενάρια που μπορεί να κάνεις σχετικά με την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών θεμάτων, καθώς είναι πιθανό να σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο, κάτι το οποίο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και θα διαστρεβλώσει την εικόνα σου για αυτά.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα κάτι το οποίο θα φανεί από την αρχή της, καθώς στις 11/4 ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Από αυτό το φιλικό ζώδιο θα φέρει σε προτεραιότητα τα όνειρά, τους στόχους σου και τα σχέδια που έχεις για το προσεχές μέλλον, τα οποία φαίνεται που θα σου δημιουργήσουν ψυχική ανάταση και ευφορία. Μία ημέρα μετά στις 12/4 ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο, όχι μόνο σε προσωπικές αλλά και σε επαγγελματικές σχέσεις. Σε πρακτικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία νέα συνεργασία, όμως λόγω του ότι θα ωραιοποιεί τις καταστάσεις θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις σου. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο απαιτητικές για εσένα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 θα ξυπνήσει απωθημένα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα δημιουργηθούν τα δεδομένα τα οποία θα συμβάλλουν στο επόμενο βήμα αυτής της σχέσης και θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για κοινά όνειρα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα φέρουν διαφωνίες μεταξύ σας, όμως αυτά δεν θα είναι σημαντικά και θα μπορέσουν να ξεπεραστούν χρησιμοποιώντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Αν είσαι ελεύθερος μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του ή εσύ να βρεις τρόπο να έρθεις πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις καλύτερα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως και για αυτή την εβδομάδα αλλά και για το επόμενο διάστημα μία νέα σχέση θα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν με την ένταση που σε απασχολούσαν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς το ενδιαφέρον σου έχουν «κλέψει» οι προσωπικές σου υποθέσεις και ενδεχομένως κάποια θέματα που αφορούν άλλους τομείς. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης -ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας- όμως δεν θα είναι ικανές να επηρεάσουν ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που έχουν δείξει πως αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Δώσε προτεραιότητα σε κάποια ζητήματα τα οποία θεωρείς πως δεν έχουν διευθετηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, καθώς εάν προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις φαίνεται πως θα ξεκινήσουν από εκεί.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση από την οποία θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ καλές κινήσεις με όφελος για το ταμείο σου. Οι συζητήσεις με αφορμή τον οικονομικό τομέα θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα βγεις κερδισμένος. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 θα φέρει την καθημερινότητά στο προσκήνιο και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή περίοδος αν θέλεις να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα. Θέματα υγείας, ευεξίας και φυσικής κατάστασης θα σε απασχολήσουν και θα φέρουν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής ή μια αθλητική δραστηριότητα. Στις 16/4 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Κριού – Ζυγού) η οποία σε καλεί να δεις εξονυχιστικά ζητήματα που αφορούν εσένα και τους άλλους. Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και σε λίγες ημέρες και του Άρη στο ίδιο ζώδιο (15/4) δημιουργούν μία ερωτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου, η οποία θα σε επηρεάσει αρκετά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση Αφροδίτη και Άρης δείχνουν πως το κλειδί για να περνάς όμορφα σε αυτή τη σχέση είναι να επικεντρωθείς στην κοινή σας καθημερινότητα, εντάσσοντας σε αυτή όμορφες και δημιουργικές ασχολίες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον, όμως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου δείχνει πως για να ξεκινήσει κάτι νέο θα πρέπει πρώτα να έχουν διευθετηθεί οι αισθηματικές εκκρεμότητες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα. Η πολυαστρία που υπάρχει στους Ιχθύς δείχνει πως τώρα μπορείς να καταφέρεις να αλλάξεις προς όφελός σου κάποια θέματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει άρνηση και εκνευρισμό. Επίσης αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και μία νέα πρόταση στα εργασιακά, όμως καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια απόφαση πριν αναλύσεις διεξοδικά τα δεδομένα που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Ταύρου. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό να ξεκινήσουν συζητήσεις για κάτι νέο που έρχεται. Μια ημέρα μετά στις 12/4 η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τα συναισθήματα, τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα σου. Πολύ ευνοϊκή ημέρα ιδιαίτερα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με κάτι που «απαιτεί» εμπνευσμένες ιδέες και φαντασία! Το Σάββατο 16/4 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Κριού – Ζυγού. Αυτή η Πανσέληνος θα σε οδηγήσει σε κάποιες κινήσεις που αφορούν εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις επαφές σου με τους άλλους, καθώς αυτές θα μπορούσαν να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας στη διαχείριση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ξεκινά ένα διάστημα που θα νιώθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η διάθεση για επικοινωνία που θα υπάρχει εξίσου και από τις δύο πλευρές. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 15/4 θα σου φέρει πολλές ιδέες για εξορμήσεις και δραστηριότητες, κάτι που δείχνει πως σας περιμένει μια όμορφη και γεμάτη εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ θα δώσει δυναμικό παρών μέσα σε αυτές τις ημέρες και ο Άρης από τη νέα του θέση θα ανάψει σπίθες και θα στρώσει το έδαφος για ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος εβδομάδας θα εγείρει ζητήματα τα οποία αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες ανήκουν στην επαγγελματική σου ρουτίνα. Ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θα είναι αρκετά απαιτητικοί ως προς εσένα κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς, κυρίως αν έχεις και ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Προσπάθησε να κράτησε αποστάσεις ασφαλείας -όπου αυτό είναι εφικτό- για να προστατέψεις τη διάθεσή σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, στο σπίτι σου και σε οτιδήποτε σου δημιουργεί την αίσθηση της οικειότητας. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τους οικογενειακούς δεσμούς και θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που αφορούν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μία πολύ καλή εβδομάδα για να «ζεστάνεις» κάποιες σχέσεις, για να δεις τους οικείους σου και για να αφιερώσεις χρόνο σε αυτούς. Βέβαια στους Ιχθύς θα περάσει και ο Άρης στις 15/4 κάτι που εκτός από κινητικότητα ενδεχομένως να ανεβάσει και τους τόνους σε κάποιες περιπτώσεις, όμως αυτό θα είναι κάτι που θα μπορείς να διαχειριστείς χωρίς περαιτέρω δυσκολίες. Στις 16/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές σε αισθηματικές ή φιλικές υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες θα δώσουν το έναυσμα για να περάσεις χρόνο μαζί με το σύντροφό σου, όχι όμως για να βγείτε έξω ή να επενδύσετε στην κοινωνική σας ζωή αλλά για να κερδίσετε λίγο ουσιαστικό χρόνο οι δυο σας. Οι συζητήσεις για τα θέματα της καθημερινότητας θα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος από εδώ και πέρα, για αυτό μην τις αμελείς, καθώς αν η καθημερινότητά σας είναι σε μία σειρά τότε θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει χρόνος και για αυτά που θέλετε να κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο θα αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο συχνή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει νέα συναισθήματα και να αποτελέσει την αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με υπομονή και επιμονή με τα ζητήματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, κάτι που στο τέλος θα σε ανταμείψει. Κάποιες συζητήσεις -ιδιαίτερα αν γίνουν προς τα μέσα της εβδομάδας- μπορεί να σε μπερδέψουν ή να σου περάσουν διπλά μηνύματα, για αυτό μη διστάσεις να κάνεις ερωτήσεις αν νιώθεις πως υπάρχουν γκρίζα σημεία σε αυτές.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση από την οποία θα ενισχύσει τα ταλέντα σου, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου, δείχνοντας πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη συναισθήματα και όρεξη για αγαπημένες δραστηριότητες. Στις 12/4 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία θα βοηθήσει την εξέλιξη κοινωνικών, επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων. Με την επιρροή αυτής της συνόδου φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία έχετε κοινή κοσμοθεωρία, μάλιστα με αυτή τη σύνοδο δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν πολύ σημαντικές σχέσεις. Η εβδομάδα τελειώνει απαιτητικά καθώς στις 16/4 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού η οποία θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν το αίσθημα του περιορισμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, καταδεικνύουν πως αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δραστήρια και επικοινωνιακή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε το καλό κλίμα που θα υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο και αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην αρχή μιας γνωριμίας, η οποία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα είναι πάρα πολύ σημαντική για τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της δουλειάς δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν πέρα από τις προκαθορισμένες ώρες που θα βρίσκεσαι σε αυτήν, καθώς θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες εκτός δουλειάς. Αξιοποίησε τη δημιουργική σου διάθεση, την έμπνευση και τη φαντασία σου, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε ζητήματα πρακτικής και επαγγελματικής φύσεως, ακόμα και αν δεν το περιμένεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4, δείχνει πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία αφορούν υποχρεώσεις είτε δικές σου είτε οικείων σου προσώπων αλλά και δουλειές. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12/4 θα αποτελέσει το «αντίβαρο» αυτής της εβδομάδας καθώς φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, για αυτό αν έχεις κάποια σχέδια ή κάποιες διευθετήσεις που αφορούν το ταμείο σου δώσε τους προτεραιότητα. Στις 16/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον, για αυτό αν θέλεις να μειώσεις αυτή την πιθανότητα προσπάθησε να αξιολογήσεις προσεκτικά τις συζητήσεις που θα πάρεις μέρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα έντονα συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που αφορούν μία σχέση η οποία έχει γερές βάσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις με το σύντροφό σου, οι οποίες θα οδηγήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης σας και θα σας φέρουν πιο κοντά συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, όμως αν αυτή σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί να κάνεις ο ίδιος κάποιες κινήσεις και να μην αφήσεις την εξέλιξή της στα χέρια άλλων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχεις πολλά πράγματα κατά νου όμως να μη βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο ή το κατάλληλο χρόνο προκειμένου να τα εξωτερικεύσεις. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύει την υπομονή και την επιμονή σου αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και εσωστρέφεια. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις πράγματα τα οποία είτε σε ενοχλούν είτε θέλεις να αλλάξουν και αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα με ευκαιρίες για δράσεις, δραστηριότητες και νέες γνωριμίες, καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου από τις 11/4 θα βοηθήσει πάρα πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία σου με τους άλλους. Μία ημέρα μετά έρχεται η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα τα οποία σε απασχολούν μέσα από μία πιο θετική ματιά, κάτι το οποίο θα βελτιώσει πολύ τη ψυχολογία σου. Αυτή η σύνοδος -για εσένα που είσαι ελεύθερος- μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις ή ακόμα και ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου στις 15/4 δημιουργώντας έντονη κινητικότητα στα ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς και εσύ θα πιάσεις τον εαυτό σου να μη θέλει να κάτσει «με σταυρωμένα τα χέρια». Στις 16/4 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού η οποία μπορεί να φέρει κάποιες σκέψεις που θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα, μην τις αφήσεις να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σου και να σε κρατήσουν μακριά από τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν καλή διάθεση, έμπνευση, φαντασία και τύχη. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να παρακινήσεις το σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα τα οποία αγαπάτε, κάτι που θα σπάσει τη μονοτονία της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για εσένα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει από ένα νέο φλερτ μέχρι και ένα νέο έρωτα, κάτι που εξαρτάται και από τον προσωπικό σου χάρτη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά μπορεί να είναι απαιτητικά αυτή την εβδομάδα, όμως δεν φαίνεται πως μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να σου δημιουργήσουν αρνητισμό. Προτίμησε να επικεντρωθείς σε αυτά και να προσπαθήσει να τα διευθετήσεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, που θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να τα φέρεις εις πέρας. Προς το τέλος εβδομάδας ίσως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με αφορμή το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων οι οποίες θα είναι αρκετά απαιτητικές και θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος για αυτές.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE