0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει απαιτητικά για εσένα καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4 θα σε κάνει να νιώσεις περιορισμένος. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ούτε τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος δεν είναι εύκολο να σε καταλάβουν, όμως προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και να ρίξουν «λάδι στη φωτιά», καθώς αυτές τις ημέρες με την επιρροή αυτής της όψης αν ξεκινήσει μία παρεξήγηση θα είναι δύσκολο να διευθετηθεί. Η υπομονή είναι αρετή, και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου τις στιγμές που μπορεί να νιώθεις έτοιμος να εκραγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 6/4 σηματοδοτεί μία εβδομάδα η οποία θα έχει μεγαλύτερη εσωστρέφεια σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία μυστική συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και φαίνεται πως αυτές οι ημέρες θα έχουν αρκετό παρασκήνιο σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν θέλεις να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου προσπάθησε να αποφύγεις να κρατήσεις μυστικά πάνω σε θέματα που αφορούν από κοινού και τους δύο σας, καθώς όσο πιο ειλικρινής είσαι μαζί του τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις πως θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως ίσως να μην υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις στάση αναμονής όσον αφορά την υλοποίηση σχεδίων στα οποία παρουσιάζονται εμπόδια. Όσο πιο διαλλακτικός και υπομονετικός είσαι πάνω σε ζητήματα της δουλειάς, τόσο περισσότερο θα αποφύγεις τις διενέξεις αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου οι ημέρες θα έχουν κάποιες απαιτήσεις από εσένα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως να θυμάσαι πως αυτό θα αποτελέσει την εξαίρεση για το μήνα Απρίλιο, που σε γενικότερο πλαίσιο είναι πολύ θετικός για εσένα. Στις 5/4 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Άρη- Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση που θα ξεκινήσει με αφορμή επαγγελματικές υποθέσεις. Ίσως να υπάρχουν απαιτητικές καταστάσεις στη δουλειά, οι οποίες θα απορροφήσουν το χρόνο σου και την ενέργειά σου δείχνοντας πως αυτή θα είναι μία απαιτητική ημέρα. Από την επόμενη ακριβώς ημέρα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, η διάθεση σου θα αλλάξει και ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα πρόσωπα που θα συναναστραφείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 6/4 θα βοηθήσει πολύ την εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων, καθώς βρίσκεται σε ένα ζώδιο πιο φιλικό προς εσένα. Μία νέα γνωριμία η οποία φαίνεται πως θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περίγυρο είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για το επόμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι πιο απαιτητικό και μπορεί να μη σου αφήσει προσωπικό χρόνο, όμως κατά το δεύτερο μισό θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου. Μία βόλτα σε αγαπημένο προσπορισμό και η συνάντησή σας με φίλους θα βοηθήσουν πάρα πολύ τη διάθεσή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα έχει επαγγελματικές απαιτήσεις για αυτό και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή ακόμα και στις λεπτομέρειες οι οποίες θα αφορούν θέματα της δουλειάς. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να μην αφήσεις «προκλήσεις» και ζητήματα της δουλειάς να σε αποσυντονίσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχεις μεγαλύτερη άνεση κινήσεων στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί στις 5/4 δείχνοντας μία απαιτητική ημέρα, η οποία «μπορεί να βάλει στον πάγο» κάποια από τα σχέδιά σου. Ιδιαίτερα αν αυτά τα σχέδια αφορούν μετακινήσεις, ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα, θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα «χρωματίσει» τα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα και θα τα κάνει πιο έντονα αλλά και πιο μεταβαλλόμενα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί με το σύντροφό σου και να αφιερώσεις χρόνο όχι μόνο στο να ακούσεις τα συναισθήματά του αλλά και για να εκφράσεις τα δικά σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής έχεις μία επαγγελματική σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και ο επαγγελματικός τομέας σε γενικότερο πλαίσιο θα βρεθεί στο προσκήνιο όλο το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται πως θα έρθουν καλές ημέρες για να συζητήσεις μία επαγγελματική συμφωνία, να διαπραγματευτείς καλύτερα κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και να κερδίσεις κάτι που θέλεις. Το έδαφος θα είναι περισσότερο πρόσφορο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς οι πρώτες ημέρες μπορεί να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου ενώ ο Απρίλιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις για αυτό θα χρειαστεί «να κάνεις τα κουμάντα σου», ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτές, χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/4 και θα ενισχύσει κάποιες σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανησυχία και σε στρεσάρουν. Αν προσπαθήσεις να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως η ανησυχία θα μειωθεί αισθητά. Μετά από τα οικονομικά δώσε βάση στα ζητήματα της καθημερινότητας καθώς θα βρεθούν στο προσκήνιο και ίσως κάποια από αυτά να δημιουργήσουν ένταση. Το καλό νέο της εβδομάδας και αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η ανησυχία και το «τρέξιμο» που ενδεχομένως να έχουν αυτές οι ημέρες θα είναι μόνο προσωρινό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το καλό νέο αυτής της εβδομάδας είναι πως η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων στις 6/4 και θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης ή μιας σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις αλλά και να ερωτευτείς, καθώς τα συναισθήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο την επιλογή που θα κάνεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με τη νέα θέση της Αφροδίτης θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και μία καλή ιδέα για αυτές τις ημέρες είναι να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό ή να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι για το προσεχές διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει διάφορες ανησυχίες οι οποίες θα έχουν τη βάση τους κατά κύριο λόγο σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Αυτές οι ανησυχίες δεν φαίνεται πως θα μπορέσουν να σε επηρεάσουν για πολύ, καθώς θα είναι παροδικές. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου, καθώς η διευθέτηση αυτών θα σου προσφέρει ανακούφιση.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4, η οποία μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σε σχέδια που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι «άλλοι» φρενάρουν τις βλέψεις και τις επιθυμίες σου, κάτι πού θα σε βάλει στη διαδικασία είτε να αντιδράσεις είτε να απομακρυνθείς «παγώνοντας» σχέσεις και συνεργασίες. Να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες δεν θα είναι πολύ βοηθητικές για να υπάρξουν επικοινωνιακές διευθετήσεις, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο ευέλικτος γίνεται απέναντι σε ανθρώπους αλλά και καταστάσεις που μπορεί να νιώθεις πως σε πιέζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 6/4 κάτι που δείχνει πως ξεκινά ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα για εσένα. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη θα εγείρει έντονα συναισθήματα τα οποία θα δημιουργήσουν πάθος σε μία γνωριμία. Το «μότο» αυτού του μήνα για εσένα θα είναι το «όλα ή τίποτα» καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να ταυτιστείς απόλυτα με το σύντροφό σου, να τον μάθεις και να σε μάθει. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή καθώς σε περίπτωση μιας νέας γνωριμίας το έντονο ενδιαφέρον ενδεχομένως να παρερμηνευθεί ως ανάγκη για έλεγχο και κτητική διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία η οποία μπορεί να μην έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα το τελευταίο διάστημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξει η κορύφωση των δυσκολιών. Μετά τις 5/4 τα πράγματα φαίνεται πως θα σταθεροποιηθούν δίνοντάς σου μία ξεκάθαρη εικόνα και την ευκαιρία να δεις πως θα κινηθείς. Το καλό νέο της εβδομάδας είναι πως με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων η καθημερινότητα σου φαίνεται πως θα βελτιωθεί, κάτι που θα επηρεάσει θετικά και τη διάθεσή σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται «να σηκώσεις τα μανίκια» και να ασχοληθείς με εργασιακές υποθέσεις, ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς και κάποιες αγγαρείες που μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας και να μην σε απασχολήσουν περαιτέρω και την επόμενη εβδομάδα. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4 δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι απαιτητικές και θα έχουν αρκετές δουλειές. Βέβαια όσες δουλειές και να έχεις δεν πρόκειται να παραμελήσεις τον εαυτό σου, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 6/4 θα σου «υπενθυμίσει» τις δικές σου ανάγκες και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς και μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης το πολικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 6/4 μπορεί να βελτιώσει ουσιαστικά μία προσωπική σχέση η οποία σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν έχεις βρει το ταίρι σου τώρα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να επικεντρωθείς στη σχέση σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πιο δυνατά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον για εσένα, καθώς η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν ως επί το πλείστον αυτή την εβδομάδα. Η σύνοδος Άρη -Κρόνου δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω αρκετών απαιτήσεων. Το καλό νέο είναι πως αυτό θα σε απασχολήσει προσωρινά, καθώς αν επικεντρωθείς στο πρόγραμμά σου κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να μην τις έχεις στη σκέψη σου αργότερα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στις 5/4 στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία θεωρείς πως βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα αν αυτά είναι ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Μία ημέρα μετά στις 6/4 ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις περισσότερο την καθημερινότητά σου και να βρεις τρόπους να την κάνεις πιο φιλική προς εσένα. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα είναι επίσης πολύ ευνοϊκή για την εξέλιξη των σχέσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και για νέα project που αφορούν τη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσύ όσο και μία προσωπική σου σχέση, καθώς φαίνεται πως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα αλλάξει τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ευνοϊκές σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι για εσάς, να εντάξετε στο πρόγραμμά σας μία ευχάριστη δραστηριότητα και να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που αγαπάτε από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος το βέλος του «φτερωτού Θεού» είναι πολύ πιθανόν να σε βρει στον εργασιακό σου χώρο ή δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον κάπου που θα βρεθείς για δουλειές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες είναι πολύ βοηθητικές σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κάτι στην εργασιακή σου καθημερινότητα και να κερδίσεις περισσότερο χρόνο για κάτι που σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς.Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να βλέπεις θετικά το ενδεχόμενο αλλαγής αντικειμένου εργασίας ή ένα νέο project που μπορεί να κάνει την εμφάνιση του αυτές τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει ανανέωση και θετικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με απαιτήσεις για εσένα όμως δεν θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τη διάθεσή σου, καθώς φαίνεται πως κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα που θέλεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/4 και δείχνει πως η εβδομάδα θα ανοίξει την αυλαία της με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού. Μία ημέρα μετά στις 6/4 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων αλλάζει τις προτεραιότητές σου και φέρνει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες σου, τα χόμπι σου, τις δραστηριότητες που αγαπάς. Αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε μία αγαπημένη σου δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 6/4 θα βελτιώσει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή κάτι που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σου και φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή θα γνωρίσεις μέσα σε αυτές τις ημέρες, καθώς η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δημιουργεί έντονα συναισθήματα και πάθος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα βοηθήσουν στην έκφραση των συναισθημάτων, κάτι που θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να κρύβει κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η σύνοδος Άρη- Κρόνου φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως οι απαιτήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να είναι αρκετές ή να νιώθεις πως η δουλειά σου και ο κόπος σου δεν έχει το αντίκρισμα που επιθυμείς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αυτές τις ημέρες είναι υπομονή, καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για διευθετήσεις σε ζητήματα της δουλειάς.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και αιτία για αυτό θα είναι κάποιες συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους. Η σύνοδος Άρη -Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 5/4 και δείχνει πως δεν θα υπάρχει άνεση στην επικοινωνία. Ίσως να νιώσεις πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν αυτά που θέλεις να πεις ή ίσως να θεωρήσεις πως έχουν υψώσει ένα τείχος πριν καν σε ακούσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα αυτές τις ημέρες που θα είναι απαιτητικές σε επικοινωνιακό επίπεδο και να μην τις αφήσεις να «κρίνουν» την εξέλιξη σε κοινωνικές, συγγενικές και φιλικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα έχει δυσκολίες αυτή την εβδομάδα κυρίως λόγω της αίσθησης ότι δεν υπάρχει κατανόηση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει την εμφάνισή του σε μία προσωπική σχέση. Για αυτό το λόγο αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις όλη την επικοινωνιακή σου μαεστρία προκειμένου να είσαι σίγουρος πως ο σύντροφός σου μπορεί να αφουγκραστεί αυτά που του λες και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το ίδιο χρειάζεται να κάνεις και εσύ απέναντί του μιας και οι φειδωλές συζητήσεις δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 6/4 θα ξεκινήσει ένα άκρως συναισθηματικό διάστημα το οποίο μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά μπορούν να κυλήσουν ομαλά αυτή την εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις εν αντιθέσει με την επικοινωνία, η οποία φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητική. Οι διαφωνίες μεταξύ συναδέλφων μπορεί να είναι συχνό φαινόμενο αυτές τις ημέρες όμως να θυμάσαι πως θα υπάρχει τάση να μεγεθυνθούν χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτό που μπορείς να κάνεις προκειμένου να μειώσεις τις πιθανότητες επικοινωνιακών δυσκολιών, είναι να δώσεις μεγάλη βάση στις συζητήσεις που θα γίνουν και να μην θεωρήσεις τίποτα αυτονόητο σε αυτές.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με σκέψεις και ανησυχίες για ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου. Ο οικονομικός προϋπολογισμός είναι η βασική αιτία ανησυχίας αυτό το διάστημα, όμως η σύνοδος Άρη -Κρόνου στον Υδροχόο στις 5/4 είναι η όψη η οποία θα ρίξει την αυλαία αυτού του διαστήματος. Για λίγο ακόμα θα χρειαστεί να είσαι φειδωλός με τα έξοδα ώστε να προφυλάξεις όσο περισσότερο γίνεται την τσέπη σου και να μπορέσεις να διαχειριστείς τυχόν έκτακτες υποχρεώσεις. Στις 6/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα έρθουν πολύ επικοινωνιακές ημέρες και η εβδομάδα φαίνεται πως θα κλείσει με συναντήσεις αγαπημένων προσώπων!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει εξωστρέφεια και καλή επικοινωνιακή διάθεση, η οποία θα βοηθήσει στη διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος αφορά στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε στην επικοινωνία καθώς θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες διαφωνίες χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες θα είσαι πιο δεκτικός σε νέες γνωριμίες και είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που θα βρεθείτε μέσα σε μία κοινή παρέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ένα θέμα που αφορά τον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται πως σε προβλημάτισε αρκετά το προηγούμενο διάστημα θα βρει τη λύση του αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξουν πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει απαιτητικά για εσένα όσον αφορά τα ζητήματα της δουλειάς, όμως αυτό θα είναι κάτι το προσωρινό και όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να διαχειριστείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να θυμάσαι πως η λέξη κλειδί για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει χωρίς να χαλάσεις τη διάθεση σου είναι η υπομονή. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί στις 5/4 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Ίσως να θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα στα οποία προκύπτουν εμπόδια και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε επηρεάσει. Ευτυχώς αυτό το φαινόμενο θα είναι προσωρινό καθώς από την επομένη κιόλας ημέρα και με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα αρχίσεις να προσεγγίζεις αλλιώς τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, κάτι το οποίο θα αποδειχθεί σωτήριο για εσένα και κυρίως για τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 6/4 θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε καλύπτει και μέσα σε αυτή νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Αν υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να διατάραξαν αυτή τη συναισθηματική ασφάλεια, μη διστάσεις να τα συζητήσεις με το σύντροφό σου και να μην τα αφήσεις να «αιωρούνται». Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα σε κερδίσει ένα πρόσωπο που θα σου δείξει κατευθείαν τις προθέσεις του απέναντί σου και το ενδιαφέρον του προς εσένα, καθώς θα νοιώσεις πως το «κρυφτούλι» είναι χάσιμο χρόνου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα είναι απαιτητικές αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου καθώς η σύνοδος Άρη -Κρόνου μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα απέναντι σε οποιαδήποτε κατάσταση ή πρόσωπο σε ζορίζει. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν περισσότερα θέματα προς διευθέτηση, όμως να θυμάσαι πως όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να διαχειριστείς κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες θα «φρενάρουν» είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά σχέδια και θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις «πορεία πλεύσης» σε αυτά. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4 θα δημιουργήσει απαισιοδοξία, η οποία θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις πολλά από τα πράγματα που σε απασχολούν. Ευτυχώς αυτή η απαισιοδοξία θα είναι προσωρινή, καθώς από τις 6/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα ανέβει όχι μόνο η διάθεσή σου αλλά και η γοητεία σου, κάτι που θα γίνει άμεσα εμφανές στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και θα σε γεμίσουν φιλοφρονήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 6/4 εγκαινιάζει ένα πολύ ευχάριστο εξωστρεφές και «γόνιμο» διάστημα για προσωπικές υποθέσεις, κυρίως για τα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει και το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα θέση της Αφροδίτης η γοητεία σου θα ενισχυθεί όπως επίσης και η αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους άλλους. Νέα πρόσωπα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους, η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ενώ η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές έννοιες που θα σου δημιουργήσουν άγχος και ανησυχία, φαίνεται πως όσο περνούν οι ημέρες της τόσο αυτές οι ανησυχίες θα καταλαγιάζουν. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα αρχίσεις να προσεγγίζεις διαφορετικά τα θέματα της δουλειάς και θα νιώσεις πιο σίγουρος για τις δυνατότητες και τις ικανότητές σου. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στο να φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε επαγγελματικό ζήτημα προκύψει και οποιαδήποτε δουλειά σου ανατεθεί.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE