0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 28 Μαρτίου ως 3 Απριλίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου θα είναι λίγο παραπάνω απαιτητικές, καθώς αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η σύνοδος θα περιορίσει την έκφραση των συναισθημάτων, κάτι που είναι πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις σε προσωπικές, επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις. Την πρώτη ημέρα του Απριλίου η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει μαχητικότητα και διάθεση να αλλάξεις εδώ και τώρα οτιδήποτε σε ενοχλεί! Αυτό θα σου δώσει κίνητρο για πολλά, όμως θα χρειαστεί να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις, ιδιαίτερα για ζητήματα και αποφάσεις που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δεν θα αφήσει πρόσφορο έδαφος για να εξωτερικευθούν συναισθήματα, ανάγκες, επιθυμίες και όλα αυτά τα οποία μπορούν να σε φέρουν ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σου, δείχνοντας πώς αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολη σε αισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν υπάρχει τρόπος να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτό να σε καταβάλει, καθώς φαίνεται πως κάποια εμπόδια που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αυτές τις ημέρες θα είναι προσωρινά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις των ημερών θα αφορούν πολλά θέματα του επαγγελματικού τομέα και ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια ζητήματα που θα αφορούν σχέσεις με συναδέλφους σου. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε μία φάση που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές επαγγελματικά, κάτι το οποίο θα γίνει πιο έντονο με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Προτίμησε να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά στις αρχές της εβδομάδας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα και παρανοήσεις πάνω σε συζητήσεις.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου θα είναι πιο απαιτητικές για εσένα, καθώς η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/3, μπορεί να φέρει επιπλέον ευθύνες και απαιτήσεις στη δουλειά. Την πρώτη ημέρα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού της οποίας το βασικότερο στοιχείο θα είναι η παρόρμηση. Η παρουσία του Ερμή στη νέα Σελήνη δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να εκφραστούν σκέψεις, ανησυχίες, ανασφάλειες και συναισθήματα, όμως αυτό μπορεί να γίνει με λίγο «άτσαλο» και παρορμητικό τρόπο. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τις συνθήκες ώστε να δεις κατά πόσο και με ποιο τρόπο μπορείς να εκφραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου θα δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα σε προσωπικές υποθέσεις, αισθηματικά ειδύλλια και φλερτ, για αυτό αυτές οι ημέρες είναι πολύ πιθανό να σου φανούν μονότονες και χωρίς ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την επικριτική διάθεση, η οποία θα γίνει πιο έντονη λόγω της παραπάνω συνόδου. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες μπορεί να μην είναι βοηθητικές για να εκφραστείς ή για να εκφραστεί κάποιος άλλος προς εσένα, όμως ευτυχώς αυτό θα είναι κάτι το προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα χρωματίσουν στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα. Το πρόγραμμά σου ενδεχομένως να είναι πιο έντονο και απαιτητικό από αυτό που είχες κατά νου, για αυτό θα πρέπει να κάνεις κάποιες «προπαρασκευαστικές ενέργειες» πάνω σε κάποιες υποθέσεις, ώστε να μη μαζευτούν όλα για τελευταία στιγμή.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτές οι ημέρες θα σε οδηγήσουν σε σκέψεις σχετικά με κάποια σχέδια και με πράγματα που θέλεις να κάνεις, φαίνεται όμως πως αυτές οι σκέψεις μπορεί να φρενάρουν τα σχέδιά σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/3 δεν θα αφήσει χώρο για όνειρα καθώς είναι μία περιοριστική όψη. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως κάποια από τα σχέδιά σου χρειάζονται αναπροσαρμογή ή ίσως να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα τα οποία θα σε οδηγήσουν εκεί. Δώσε προτεραιότητα και μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν ταξίδια, σεμινάρια και εκπαιδευτικά θέματα. Την πρώτη ημέρα του Απριλίου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί ευχάριστα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή φέρνοντας σε, σε επαφή με φίλους, γνωστούς και ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία γνωριμία η οποία σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μπορεί να αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να μπει στον πάγο λόγω έλλειψης χρόνου. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις κάποιες δυσκολίες -είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές- που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες να επηρεάσουν και να καθορίσουν την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα δώσει αρκετές αφορμές σε εσένα και το ταίρι σου για να συναντηθείτε με φίλους, να βγείτε και να διασκεδάσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι ευθύνες οι οποίες απορρέουν από κάποια ζητήματα της δουλειάς θα κάνουν την εμφάνισή τους και αυτή την εβδομάδα, όμως δεν είναι αυτές οι οποίες θα καθορίσουν τη διάθεση σου αλλά και το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να μην παρεκκλίνεις από το επαγγελματικό σου πρόγραμμα καθώς αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να μην σου δημιουργηθεί άγχος από τις δουλειές, αλλά και για να υπάρξει μία καλή ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία θα «περιορίσει» τα συναισθήματα και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τη σχέση σου με κάποια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από ανθρώπους που νιώθεις πως η παρουσία τους στη ζωή σου είναι επιβαρυντική, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού την πρώτη ημέρα του μήνα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως επειδή θα δημιουργήσει ή θα εντείνει και την παρορμητική διάθεση, προσπάθησε να την αποφύγεις ώστε να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις πως θέλεις να πεις πολλά πράγματα στο σύντροφό σου όμως σαν να μη βρίσκεις πρόσφορο έδαφος ή σαν να νιώθεις πως κάτι μέσα σου σε εμποδίζει. Το να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, τις αγωνίες και τις ανησυχίες σου πηγαίνοντας κόντρα στη συναισθηματική ανασφάλεια που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε ταλαιπωρεί συναισθηματικά μία ιστορία ή ένα πρόσωπο του παρελθόντος, κάτι που δείχνει πως αυτό χρειάζεται άμεση διευθέτηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει με έντονες επαγγελματικές ανησυχίες κάτι το οποίο θα φανεί με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού την πρώτη ημέρα του. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα και συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν ένα θέμα της δουλειάς, όμως καλό θα ήταν να τις αφήσεις να εξελιχθούν και να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου», κάτι το οποίο θα έχει επίδραση στην εικόνα που έχεις για κάποια από τα επαγγελματικά σου ζητήματα, όπως επίσης και στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία φαίνεται πως θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία θα εγείρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των συμβαλλομένων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 και θα δημιουργήσει μία επικριτική διάθεση σε κάθε είδους σχέση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού την πρώτη ημέρα του Απριλίου θα επαναφέρει τις ισορροπίες καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σε γεμίζουν χαρά. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να βγεις, να κάνεις μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό ή να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς αυτά θα χρειαστούν για να επανέλθει η καλή σου διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτη-Κρόνου ενδεχομένως να δημιουργήσει μία ψυχρή διάθεση σε μία αισθηματική υπόθεση, δείχνοντας πως αυτή η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για την προώθηση και τη διαχείριση αισθηματικών ζητημάτων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς αυτές εκτός του ότι μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, ενδεχομένως να δημιουργήσουν και μία επικριτική διάθεση η οποία θα επηρεάσει και εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια εμπόδια όσον αφορά μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, όμως αυτά τα εμπόδια θα σου δείξουν αν τελικά όντως σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις και στις συνεργασίες σου καθώς το κλίμα που θα υπάρχει σε αυτές θα καθορίσει και την εξέλιξη των επαγγελματικών θεμάτων. Όσο καλύτερο κλίμα υπάρχει σε μία επαγγελματική σου σχέση τόσο πιο εύκολο θα είναι να διευθετηθούν και τα ζητήματα που αφορούν υποχρεώσεις και θέματα της δουλειάς.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου φτάσαμε αισίως στα τέλη του Μαρτίου, ενός μήνα που για εσένα φαίνεται πως ήταν αρκετά απαιτητικός σε επίπεδο καθημερινότητας -είτε πρακτικής είτε εργασιακής- και υποχρεώσεων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/3 ενδεχομένως να φέρει κάποιες υποχρεώσεις ακόμα, οι οποίες θα περιορίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο, όμως ταυτόχρονα φαίνεται πως κλείνει ο απαιτητικός κύκλος αυτού του διαστήματος. Ο Απρίλιος έρχεται με τελείως διαφορετική διάθεση και στρέφει την προσοχή σου αλλού, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού (1/4) θα σε βάλει στη διαδικασία να δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματα και τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό και είναι εξίσου πιθανό να νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει. Προσπάθησε να μην αφήσεις μία δύσκολη ημέρα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας να επηρεάσει τη διάθεσή σου αλλά και τα συναισθήματά σου. Ο διάλογος και η επικοινωνία θα βοηθήσει πολύ στο να καταλάβει ο ένας τον άλλο και έτσι να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ψυχρό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι πιθανό να υπάρξουν οι αφορμές οι οποίες θα σε οδηγήσουν να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο μία αισθηματική υπόθεση που θεωρούσες πως έχει κλείσει για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και την καθημερινότητά σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν για λίγες ημέρες ακόμα, καθώς φαίνεται πως αυτό το απαιτητικό διάστημα γεμάτο με δουλειές και υποχρεώσεις φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Έτσι λοιπόν για αυτή την εβδομάδα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να «σηκώσεις τα μανίκια» και να ασχοληθείς με κάποιες απαιτητικές καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει για το τέλος και να σκεφτείς πως τα καλύτερα έρχονται.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου οι τελευταίες ημέρες του Μαρτίου ενδεχομένως να κρύβουν εκπλήξεις για εσένα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν δείχνουν αλλαγές και ανακατατάξεις σε προσωπικές υποθέσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/3 σε καλεί να δεις με την απαιτούμενη προσοχή τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι σε οποιαδήποτε αισθηματική υπόθεση, ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Απρίλιος ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, η οποία δείχνει ένα νέο βήμα όσον αφορά μία προσωπική σχέση ακόμα και την αρχή μιας νέας συνεργασίας. Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου ώστε να αποφύγεις εντάσεις, είναι πως αυτή η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει έντονη παρόρμηση η οποία αν μείνει χωρίς έλεγχο θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς τις εξελίξεις στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να νιώσεις πως υπάρχει απόσταση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου ή αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δημιουργεί συναισθηματικές αποστάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να ψυχράνουν το κλίμα σε μία γνωριμία. Από την άλλη η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα αποτελέσει το αντίβαρο αυτής της συνόδου, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα ώστε να κρατήσεις ένα καλό κλίμα σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Η εξωστρεφή σου διάθεση θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση αρκεί να μην δράσεις παρορμητικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα σε ωθήσει να αφοσιωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πιο αποφασισμένος από ποτέ για να κάνεις κάποια πράγματα και κάποια νέα βήματα στη δουλειά. Πριν κάνεις οτιδήποτε έλεγξε προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν και τα πιθανά αποτελέσματα που θα φέρουν οι κινήσεις σου, κάτι το οποίο θα σου δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια για την εξέλιξη των πραγμάτων και θα σε κρατήσει μακριά από παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία μπορεί να σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα ή να σου δημιουργούν κόπωση, όμως είναι απαραίτητο να δείξεις πειθαρχία ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κάποιες εκκρεμότητες. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 -αλλά η επιρροή της θα φτάσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας- φέρνει οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, σε πρώτο πλάνο. Την πρώτη ημέρα του Απριλίου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα σε βάλει σε διαδικασία να βρεις τρόπους να εντάξεις στο πρόγραμμα σου μία νέα δραστηριότητα που επιθυμείς ή απλώς να βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου θα συναντήσει τον αυστηρό Κρόνο και η σύνοδος μεταξύ τους θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η όψη μπορεί να κάνει επιτακτική την ανάγκη για να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, τα οποία αν δεν γίνουν θα αποτελέσουν εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης. Προσέγγισε κάθε ζήτημα το οποίο μπορεί να έχει προκύψει με καλή διάθεση και μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να παγώσουν. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ζήτημα το οποίο αποτελεί αισθηματική εκκρεμότητα, θα χρειαστεί να του δώσεις περισσότερη προσοχή, καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό εμπόδιο σε ένα νέο αισθηματικό βήμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε σταματούν ποτέ όμως εσύ είσαι αποφασισμένος τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα να τις βάλεις για λίγο στον πάγο, καθώς φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η εργασιακή καθημερινότητα θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο απαιτητική κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα σχετικά με εργασιακά ζητήματα, τα οποία δεν γίνεται να προσπεράσεις και θα χρειαστεί να τους δώσεις προσοχή.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η νέα εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία σε αισθηματικές υποθέσεις και επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Οι συζητήσεις αυτές τις ημέρες θα είναι απλές, λιτές και απέριττες δίχως τον ενθουσιασμό που υπάρχει συνήθως και είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου και με επικριτική διάθεση. Αυτό θα αλλάξει άρδην μετά την 1/4 καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι μία άκρως επικοινωνιακή και εξωστρεφής νέα Σελήνη, η οποία θα αποτελέσει το αντίβαρο στην περιοριστική σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου. Αυτό είναι κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο προϊδεάζει για μία απαιτητική εβδομάδα σε αισθηματικό επίπεδο και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό να χρειαστεί να γίνουν κάποιες συζητήσεις ή κάποια ξεκαθαρίσματα τα οποία θα είναι απαραίτητα για τη συνέχεια της. Αν είσαι ελεύθερος, μετά την 1/4 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προς το τέλος της εβδομάδας μία συζήτηση ή μία γνωριμία που είχε «παγώσει», φαίνεται πως θα αρχίσει να αναθερμαίνεται και να υπάρχει κινητικότητα σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σκεφτείς πως η δουλειά μπορεί να περιμένει καθώς την προσοχή σου θα τραβήξουν άλλα ζητήματα πέραν των επαγγελματικών και εργασιακών υποχρεώσεων. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που έχεις εξωτερικές εργασίες αυτές τις ημέρες ή συναντήσεις με πρόσωπα της δουλειάς και επαγγελματικά ραντεβού, καθώς η επικοινωνία θα γίνεται «μετά εμποδίων» όχι λόγω παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, αλλά γιατί θα υπάρχει ένα κλίμα το οποίο δεν θα τη βοηθήσει τόσο. Αν καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα σε επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις τότε είναι σίγουρο πως θα έχεις κερδίσει το στοίχημα της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία θα δημιουργήσει ένα συναισθηματικό σφίξιμο και μία περίεργη διάθεση. Οι σκέψεις οι οποίες αφορούν οικονομικές υποθέσεις φαίνεται πως θα συμβάλλουν σε αυτή τη διάθεση, καθώς αυτή η σύνοδος δείχνει πως θα πρέπει να δεις με υπευθυνότητα ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου. Την πρώτη ημέρα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού που θα αλλάξει εντελώς τη διάθεση και τις προτεραιότητές σου. Αυτή η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα τα οποία αφορούν το σπίτι -είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια του όρου- καθώς είναι αυτά που θα έρθουν στο προσκήνιο έχοντας απαιτήσεις από εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή διάθεση σε προσωπικές υποθέσεις η οποία θα επηρεάσει τις σκέψεις ακόμα και τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε την επικριτική διάθεση (καθώς με αυτή την όψη θα γίνει ακόμα πιο έντονη) και θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, όμως ίσως να μην υπάρξουν οι ευκαιρίες για μία αισθηματική προσέγγιση. Το καλό της υπόθεσης είναι πως αυτό το φαινόμενο θα είναι προσωρινό και όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες ευκαιρίες επικοινωνίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στη δουλειά έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα βάρους, ιδιαίτερα αν νιώθεις πως πρέπει να φανείς αντάξιος των προσδοκιών τους. Η υπερπροσπάθεια για ορισμένα ζητήματα θα φέρει κόπωση και η κόπωση θα μπορούσε να δημιουργήσει νεύρα, για αυτό το λόγο προσπάθησε να βάλεις τις προτεραιότητες που εσύ θεωρείς και να ασχοληθείς μόνο με αυτές.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η νέα εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αυτή η σύνοδος ενδεχομένως να μην αφήσει πρόσφορο έδαφος για να εξωτερικευθούν συναισθήματα και πράγματα τα οποία χρειάζεται να ειπωθούν και αφορούν μία σχέση. Αυτή η αίσθηση του περιορισμού θα αρχίσει να φθίνει όσο περνούν οι ημέρες, καθώς την πρώτη ημέρα του Απριλίου η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία και κατά συνέπεια στην εξωτερίκευση συναισθημάτων και πραγμάτων που θέλεις να πεις! Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα παίξουν μεγάλο ρόλο και στη διάθεσή σου και στις αποφάσεις σου, για αυτό επίλεξε τους με προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ενδεχομένως να βάλει ένα φρένο σε μία αισθηματική υπόθεση ή να σε οδηγήσει να αναβάλλεις κάποια σχέδια που είχες με το ταίρι σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως αυτές οι ημέρες να μην έχουν πρόσφορο έδαφος για να κάνετε κάποια πράγματα που είχατε κατά νου, όμως μην αφήσεις κάποιες αναβολές ή κάποιες καθυστερήσεις να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου και το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνιακή νέα Σελήνη στον Κριό θα συμβάλει σε νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο, το οποίο θα γνωρίσεις μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι απαιτήσεις των επαγγελματικών σου υποθέσεων ενδεχομένως να σε κάνουν και εσένα ιδιαίτερα απαιτητικό με τους άλλους, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις σε επαγγελματικές σχέσεις. Η επικριτική διάθεση θα συντροφεύει και εσένα και τους άλλους μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να μην την αφήσεις να κάνει αισθητή την παρουσία της κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων και συζητήσεων, καθώς θα μπορούσε να δυναμιτίσει το κλίμα σε αυτές.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να αφιερώσεις τον εαυτό σου, στους προσωπικούς σου στόχους και στα πράγματα που θέλεις να κάνεις, καθώς αυτό θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/3 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, όμως μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού την πρώτη ημέρα του Απριλίου θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα και τους πόρους σου! Δεν αποκλείεται να μπορέσεις να υλοποιήσεις και ένα προσωπικό σου στόχο, κάτι το οποίο θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να νιώσεις πως υπάρχει μία δυσκολία στη διευθέτηση κάποιων αισθηματικών υποθέσεων, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει η εξέλιξη μιας γνωριμίας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου παγώνει το κλίμα και δεν βοηθά στην εξωτερίκευση και την έκφραση των συναισθημάτων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην κρατήσεις μέσα σου ότι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, αρκεί να τα εξωτερικεύσεις στον κατάλληλο τόνο ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες οι σκέψεις σου θα είναι πιο έντονες από την επαγγελματική σου καθημερινότητα και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και μπορεί να σε οδηγήσουν και σε παρορμητικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο κάτι που θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί, αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από διάφορες σκέψεις που μπορεί να κάνεις σχετικά με τα ζητήματα της δουλειάς. Δες τα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς αυτά είναι που θα σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE