0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Μαρτίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή η εβδομάδα χρειάζεται σύνεση κατά τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν ομάδες ανθρώπων μέσα στις οποίες ανήκεις, φίλους σου ή στον οικονομικό τομέα. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις ή κάποια έξτρα έξοδα ή να νιώσεις πως φρενάρει μερικά από τα σχέδιά σου. Το πιο δύσκολο είναι πως δεν θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις αυτά που αισθάνεσαι, όμως αυτό θα αλλάξει από τις 27/3 που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, ενισχύει την εξωστρέφεια και ανοίγει περισσότερους διαύλους επικοινωνίας με τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες δουλειές που θα έχεις αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε απασχολήσουν αρκετά και να μην σου αφήσουν τη διάθεση αλλά και το χρόνο να δεις κάποια προσωπικά ζητήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως αυτές τις ημέρες δεν έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα με το σύντροφό του προτίμησε να είσαι ειλικρινής μαζί του και να μην βρεις κάποια δικαιολογία, κάτι που θα είναι πολύ εύκολο με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις πιθανότητες αποκαλύψεων και εντάσεων. Αν είσαι ελεύθερος από το Σαββατοκύριακο το κλίμα θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο επικοινωνιακό, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά μπορεί να σου φαίνονται «βουνό» αυτή την εβδομάδα και ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια εμπόδια τα οποία δεν είχες κατά νου. Αν αυτές τις ημέρες έχεις να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα προτίμησε να τα δεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, που θα μπορέσεις να έχεις μία καλύτερη εικόνα σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου ένα επαγγελματικό ζήτημα θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και πιθανό να είναι αυτό που θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα, αλλά και εκνευρισμό από τη δική σου πλευρά. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί στις 22/3 και μπορεί να δημιουργήσει μία ανατροπή ή να φέρει κάποια ξαφνικά νέα, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Εσύ όλη αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις «τις κεραίες σου ανοιχτές», καθώς πέρα από την δυσαρμονική συνάντηση Άρη-Ουρανού θα πραγματοποιηθεί και μία σύνοδο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (23/3), η οποία μπορεί να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα μέσα από λάθος πληροφορίες που θα έρθουν κατά τη διάρκεια συζητήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο» εκτός από επαγγελματικές ακόμα και σε αισθηματικές υποθέσεις, κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία μπερδεμένη, αισθηματική ιστορία. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να «πασπαλίσει με χρυσόσκονη» κάθε πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία, όμως αυτό μακροπρόθεσμα δεν θα είναι υπέρ σου. Οτιδήποτε και αν θέλεις να διευθετήσεις αυτή την εβδομάδα να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να το προσεγγίσεις με καλή διάθεση και χωρίς καθόλου εκνευρισμό, ώστε να υπάρχει μία καλή εξέλιξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αποφύγεις πάση θυσία οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση ή απόφαση, μιας και κάποιες πληροφορίες μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα -κάτι το οποίο θα φανεί εν καιρώ- και τελικά να μην σε οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά νέα, πολλά από αυτά μπορεί να σχετίζονται με θέματα που αφορούν ένα ταξίδι, πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται γεωγραφικά μακριά σου είτε με κάποια πιστοποίηση ή σεμινάριο που θέλεις να ξεκινήσεις. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 22/3 μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια στα παραπάνω και να χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση ή να αναβάλλεις για αργότερα κάποιο από τα σχέδια σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στο πρόγραμμά σου να σε επηρεάσουν τόσο ώστε να σου δημιουργήσουν αρνητική διάθεση, καθώς είναι σίγουρο πως μπορείς να βρεις λύση σε όλα αρκεί να μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να σε καταβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις πως δεν γίνεται να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που είχες κατά νου με το ταίρι σου και για αυτό ίσως να ευθύνονται κάποιες υποχρεώσεις που χρειάζονται διευθέτηση ή κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Μην αφήσεις τέτοιου είδους αλλαγές να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσεις να φέρεις ξανά στα μέτρα σου αυτά που τώρα δημιουργούν πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος από τις 27/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα αυξηθούν οι επαφές με φίλους και οι συναντήσεις με κόσμο, κάτι που θα συμβάλει σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 23/3 όμως η επιρροή της θα γίνει εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο τομέας των επαγγελματικών, της κοινωνικής αναγνώρισης, της φήμης και της καριέρας, είναι αυτός που θα επηρεαστεί από αυτή τη σύνοδο. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις μία επαγγελματική συμφωνία ή να πάρεις κάποια απόφαση για τη δουλειά. Αυτή η όψη από τη μία μπορεί να δημιουργήσει έντονη καλλιτεχνική διάθεση από την άλλη όμως μπορεί να φέρει παραπληροφόρηση και μία θολή εικόνα στα ζητήματα που σε απασχολούν, με αποτέλεσμα να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα καλό είναι να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που έχεις αυτή τη στιγμή είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το να μπορέσεις να τις διευθετήσεις θα είναι το Α και το Ω και για την εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν αλλά και για τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και ενδεχομένως να φέρει κάποιες ανατροπές στα δεδομένα που υπάρχουν. Καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερη προσοχή σε περίπτωση που έχεις να κάνεις μία διευθέτηση που αφορά τον οικονομικό τομέα και να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση ενέχει ρίσκο. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίζουν, κάτι που θα είναι πολύ βοηθητικό για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ένα ζήτημα του παρελθόντος ενδεχομένως να έρθει ξανά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και αναμοχλεύει βαθύτερα συναισθήματα, κρυφές σκέψεις και ανησυχίες. Το τετράγωνο του με τον Ουρανό δείχνει πως όλα αυτά που σκέφτεσαι θα εκφραστούν με «ανορθόδοξο» τρόπο και μπορεί να επηρεάσουν τις ισορροπίες σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί σε σχέση. Αυτές τις ημέρες χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην προσέγγιση οποιουδήποτε αισθηματικού ζητήματος, ώστε να μπορέσεις να το διευθετήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού δημιουργεί εκνευρισμό και σε εσένα και στους άλλους και μπορεί να παρατηρήσει πως αυτή την εβδομάδα οι συζητήσεις που θα αφορούν τη δουλειά -όπως επίσης και κάποιες συναντήσεις- θα έχουν ένταση. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιηθεί στις 23/3 και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ακουστούν κάποια πράγματα τα οποία «ουδεμία σχέση» θα έχουν με την πραγματικότητα. Από τις 27/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει ένα διάστημα με ευκαιρίες για τη δουλειά, οι οποίες θα έρθουν μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν και κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου κάποια απρόοπτα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους σε επαφές που θα έχεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα και αυτά τα απρόοπτα μπορεί να δοκιμάσουν την υπομονή σου. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και θα αλλάξει τα δεδομένα σε μία συνάντηση ή ακόμα και μία συζήτηση που θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς φαίνεται πως κάποιες επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις θα είναι αρκετά απαιτητικές αυτή την εβδομάδα. Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός που ενδεχομένως να υπάρξει αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα λάβει τέλος στις 27/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν νιώθεις πως υπάρχουν δεδομένα τα οποία έχουν αλλάξει όσον αφορά μία αισθηματική σχέση ή μία γνωριμία, θα χρειαστεί να τους δώσεις την προσοχή που τους αναλογεί ώστε να μην επηρεάσουν τις ισορροπίες σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μία συζήτηση μπορεί να διευθετήσει κάποια πράγματα με το σύντροφό σου και να λύσει κάποιες διαφωνίες, αρκεί να μην είσαι προκατειλημμένος σχετικά με την έκβαση της. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει ένα διάστημα με περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια κοινωνικών υποχρεώσεων αλλά και ταξιδιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα είναι αυτή που μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα και ενδεχομένως να σε βάλει στη διαδικασία κάποιων κινήσεων, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις τα θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (23/3) ενδεχομένως να φέρει αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι οποίες όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στα μέσα της εβδομάδας κράτησε «μικρό καλάθι» όσον αφορά συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξει παραπληροφόρηση.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις πως κάποια πράγματα που θέλεις να γίνουν δεν είναι εύκολο τελικά να υλοποιηθούν και πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια σε αυτά. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και από τη μία μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές ή ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να κάνεις από την άλλη όμως σου λέει να μην απογοητεύεσαι καθώς αυτές οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για νέα βήματα. Σε περίπτωση που έχεις συζητήσεις που αφορά είτε τη δουλειά είτε μία προσωπική σχέση που είναι σημαντική για εσένα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 23/3 μπορεί να περάσει λανθασμένα μηνύματα, είτε από εσένα είτε προς εσένα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο καλύτερη και πιο καθαρή θα είναι η εικόνα ιδιαίτερα για ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώθεις πως ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει πριν όμως βγάλεις συμπεράσματα προτίμησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, καθώς εσύ μπορεί να έχεις στο μυαλό σου κάτι και εκείνος κάτι άλλο και αν δεν το συζητήσετε δεν πρόκειται να βρείτε λύση. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δείχνει πως κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μπορεί να ειπωθούν αρκετά πράγματα χάριν εντυπωσιασμού ή να ειπωθούν πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος και αυτές τις ημέρες προκύψει ένα ραντεβού ή μία συζήτηση με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Κράτησε «μικρό καλάθι» σε αυτά που θα ειπωθούν και δες πως θα εξελιχθούν στη συνέχεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν την εργασία θα βρεθούν στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως εκτός από απαιτητικά θα είναι και αρκετά. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας δεν θα σου αφήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα, για αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι πιο ευνοϊκές για να μπορέσεις να διευθετήσεις ζητήματα της καθημερινότητας και θέματα της εργασιακής σου ρουτίνας.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στην οικονομική διαχείριση καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο (22/3) μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα. Ίσως να βγεις εκτός μπάτζετ όσον αφορά μία αγορά που θέλεις να κάνεις ή είναι εξίσου πιθανό να σχεδιάζεις να δώσεις κάποια χρήματα για μία δουλειά και τελικά να χρειαστούν παραπάνω. Αυτά είναι μερικά από τα σενάρια της δυσαρμονικής συνάντησης Άρη-Ουρανού για αυτό θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά θέματα των ημερών. Από τις 27/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει πολλές συζητήσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, οι οποίες θα καθορίσουν μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να μην εξελιχθεί όπως έχεις κατά νου αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν αυτή η συζήτηση αφορά ένα οικονομικό ζήτημα. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα δημιουργήσει εκνευρισμό για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να κρατήσεις ήπιους τόνους και να μην ρίξεις «λάδι στη φωτιά» με κάτι που θα κάνεις ή κάτι που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες ίσως να δημιουργήσουν μία ανησυχία για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει, όμως μην αφήσεις τέτοιου είδους σκέψεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να σε οδηγήσουν στο να προδικάσεις καταστάσεις. Από τις 27/3 με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για συζητήσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήσιμα και ακριβή συμπεράσματα για μία αισθηματική υπόθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ένα ζήτημα που μπορεί να αφορά το οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα, όμως και εσύ φαίνεται πως είσαι έτοιμος να πάρεις κάποια ρίσκο. Προσπάθησε να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο μέσα σε αυτές τις ημέρες, καθώς από τη μία με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού από την άλλη με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των ιχθύων (23/3) φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για σταθερά βήματα όσον αφορά τη δουλειά και κυρίως όσον αφορά μία οικονομική υπόθεση.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου μία εβδομάδα με απαιτήσεις ξεκινά όμως αξίζει να θυμάσαι πως μέσα από κάποιες δυσκολίες και απαιτητικές καταστάσεις θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις μία και καλή ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο (με αφορμή μία συζήτηση ή μία αντιπαράθεση που μπορεί να υπάρξει) ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Μία συζήτηση που μπορεί να έχεις είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα συνεργάτη είτε με κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και θα καταδείξει τα ζητήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθείς. Στις 23/3 οι τόνοι θα πέσουν καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετηθούν όλα «ως δια μαγείας». Αυτό με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει μία στρεβλή εικόνα σε μία προσωπική σου υπόθεση, καταδεικνύοντας την εβδομάδα ως ακατάλληλη για συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες από τη μία μπορεί να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία και εκνευρισμό και δεν αφορούν στην προσωπική σου ζωή όμως με κάποιο τρόπο θα την επηρεάσουν, και από την άλλη η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 23/3 μπορεί να μπερδέψει καταστάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις κανένα σημείο μιας συζήτησης χωρίς διευκρινίσεις, μιας και αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο το οποίο θα οδηγήσει και τα δύο μέλη μιας σχέσης σε λάθος συμπεράσματα και προσδοκίες. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που κάνεις μία γνωριμία μέσα σε αυτές τις ημέρες και άφησε να περάσει ένα διάστημα προκειμένου να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το κλίμα στη δουλειά μπορεί να «μυρίζει μπαρούτι» αυτή την εβδομάδα και να παρατηρήσεις πω σχεδόν όλοι έχουν τα νεύρα τους! Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από αντιπαραθέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν μέσα σε αυτές τις ημέρες, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακείς σε μία αντιπαράθεση τρίτων που δεν σχετίζεται με εσένα. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας οι τόνοι θα πέσουν και έτσι θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, κυρίως αν σε αυτά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η επικοινωνία αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί προσοχή καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις κατά τη διάρκεια συναντήσεων και συζητήσεων. Δώσε μεγαλύτερη βάση στις επαφές που θα έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και με συγγενικά σου πρόσωπα, ώστε να μην ειπωθούν πράγματα τα οποία θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Επίσης προσοχή αυτές τις ημέρες χρειάζεται και ο εργασιακός τομέας καθώς φαίνεται πως μπορεί να προκύψουν κάποια νέα δεδομένα στην εργασιακή σου καθημερινότητα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν και το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εκρηκτική ατμόσφαιρα θα είναι στοιχείο αυτής της εβδομάδας καθώς φαίνεται πως το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα δημιουργήσει μία δυσκολία και στην επικοινωνία αλλά και έναν εκνευρισμό σε γενικότερο πλαίσιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου και επέλεξε το διάλογο ως μέσο διευθέτησης τους. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 23/3 ενδεχομένως να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες είτε για ένα πρόσωπο είτε για μία αισθηματική υπόθεση. Μετά τις 27/3 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για αισθηματικές προσεγγίσεις, αλλά με ρεαλιστική διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν σε ένα βαθμό αυτή την εβδομάδα όχι τόσο για την πολυπλοκότητα τους, όσο για το ότι μπορεί να νιώσεις πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τα διευθετήσεις. Ιδιαίτερα αν σε αυτά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός, καθώς η τριβή με τους άλλους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για τη διευθέτηση επαγγελματικών και εργασιακών ζητημάτων.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν αφενός το ταμείο σου αφετέρου την προσωπική σου ζωή και κυρίως μία αισθηματική σου υπόθεση. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και ίσως να φέρει κάποια εμπόδια σε αυτούς τους δύο τομείς, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν εκνευρισμό. Ιδιαίτερα όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τους πόρους σου, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Στα μέσα της εβδομάδας κάποιες συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν χρειάζονται περισσότερη προσοχή και διάκριση, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (23/3) θα δημιουργήσει το εφέ του «χαλασμένου τηλεφώνου».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να επηρεάσει μία προσωπική γνωριμία ή μια αισθηματική υπόθεση και να ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής σε αυτή. Αν είσαι ευχαριστημένος με τα δεδομένα που έχεις προσπάθησε να τα διαφυλάξεις, αποφεύγοντας παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις καθώς οι ημέρες δεν ευνοούν το ρίσκο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου και αφορούν θέματα ανθρώπων του κοινού σας περιβάλλοντος, καθώς όσο περισσότεροι εμπλακούν σε μία συζήτηση τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επαγγελματική συζήτηση μπορεί να «εμφανίσει» νέα δεδομένα σε ένα θέμα που αφορά τη δουλειά και ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια απρόοπτα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι λίγο παραπάνω απαιτητική για εσένα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου ώστε να μπορέσεις να κάνεις τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμά σου, χωρίς να τις αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα ίσως να παρατηρήσεις πως τα πράγματα που θέλεις δεν κινούνται στους ρυθμούς που επιθυμείς, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και την εξέλιξη τους αλλά πολύ περισσότερο τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3 και θα ενισχύσει την ένταση και τα νεύρα, που φαίνεται πως θα είναι χαρακτηριστικό των ημερών. Κάποια οικονομικά ζητήματα όπως επίσης και κάποια θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και πιθανόν να αποτελέσουν και την αιτία αντιπαραθέσεων. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να αποφύγεις να πεις πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να πληγώσουν αγαπημένα σου πρόσωπα και να χαλάσουν τις ισορροπίες σε μία σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου αυτές τις ημέρες θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καθώς φαίνεται πως η ένταση θα συντροφεύει και εσένα και το σύντροφό σου. Τα ζητήματα του σπιτιού θα αποτελέσουν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης αλλά και μία από τις κύριες πηγές εντάσεων μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει ευκαιρίες προσέγγισης ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει ή ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αυτό θα αλλάξει από τις 27/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού μιας και η εξωστρέφεια θα κυριαρχήσει και θα υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην σου δημιουργούν πρόσθετο άγχος αυτή την εβδομάδα όμως σε συνάρτηση με κάποια άλλα θέματα τα οποία σε απασχολούν -όπως προσωπικές υποθέσεις και οικογενειακές υποχρεώσεις- φαίνεται πως θα αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας. Είναι πολύ πιθανό να είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε κάτι που θέλεις να κάνεις και έτσι αυτό να παίρνει περισσότερο χρόνο μέχρι να διευθετηθεί. Η σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 23/3 και σου «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» όσον αφορά τη διευθέτηση των οικονομικών σου ζητημάτων, καθώς μπορεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις και να κρύψει κάποιες «παγίδες».

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η αστρολογική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει με το τετράγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 22/3. Αυτό το τετράγωνο ενδεχομένως να φρενάρει κάποια σχέδια που είχες -ιδιαίτερα σχέδια που αφορούν και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος- κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Μία ημέρα μετά στις 23/3 ο Ερμής θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο, κάτι που θα φέρει καλλιτεχνικές ανησυχίες αλλά και τη διάθεση απομάκρυνσης από την πραγματικότητα. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να έχεις εκείνες τις ημέρες, μιας και αυτή η σύνοδος ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο» σε αρκετές από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα αποτελέσει τη βασική όψη η οποία μπορεί να επηρεάσει αισθηματικές υποθέσεις για αυτή την εβδομάδα αλλά και την έκβαση κάποιων ζητημάτων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει σπουδαίο και σημαντικό ρόλο στη σχέση με το ταίρι σου και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε μελλοντικό χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες οποιαδήποτε αισθηματική υπόθεση θα χρειαστεί μία άκρως ρεαλιστική προσέγγιση, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες εκατέρωθεν, χωρίς να υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να τις υποστηρίξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με συνεργάτες σου με αφορμή επαγγελματικές υποθέσεις ή κάποια μελλοντικά σχέδια θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, όμως ίσως να μην υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις ή να βγουν οριστικά συμπεράσματα. Από τη μία το τετράγωνο Άρη-Ουρανού από την άλλη η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα δείχνουν πως η κατάσταση θα είναι ρευστή και στον επαγγελματικό τομέα. Κράτησε στάση αναμονής όσον αφορά κάποια νέα ξεκινήματα και διαφύλαξε τα κεκτημένα σου.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE