0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14 ως 20 Μαρτίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου οι προτεραιότητές σου αλλάζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου, σε κάποια εργασιακά ζητήματα αλλά και σε ζητήματα που αφορούν το «ευ ζην» και τη φυσική σου κατάσταση. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα καθημερινό πλάνο πιο κοντά στις ανάγκες σου και να ξεκινήσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία αυτής της χρονιάς αλλά και την έναρξη του γενεθλίου μήνα σου! Η αισιοδοξία και η μαχητικότητα θα χαρακτηρίζουν το επόμενο διάστημα, το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία επίτευξης στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου σηματοδοτεί ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει εξωστρέφεια, η οποία με τη σειρά της θα «χρωματίσει» και τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος τώρα ξεκινά ένα διάστημα με νέες κατακτήσεις και νέες συγκινήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα της καθημερινότητας που υπάρχουν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς από αυτά θα εξαρτηθεί και το γενικό κλίμα στη σχέση σας. Όσο καλύτερα διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις τόσο καλύτερη θα είναι και η διάθεση μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως θα χαλαρώσουν αυτή την εβδομάδα μιας και εσύ θα επιλέξεις να μην τα φέρεις σε προτεραιότητα και θα προσπαθήσεις να κερδίσεις κάποιες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Οι «συμμαχίες» στη δουλειά εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος σου και οι σωστές κινήσεις σε αυτές θα σε βγάλουν μακροπρόθεσμα κερδισμένο.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις, τα παιδιά (αν έχεις), δημιουργικά σχέδια αλλά και τον έρωτα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και σε καλεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει την εαρινή ισημερία αυτό του έτους που θα πραγματοποιηθεί στις 20/3 και θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας περιόδου, κατά την οποία θα κυριαρχήσουν οι νέοι στόχοι αλλά και η εσωστρέφεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 σε καλεί να πάρεις οριστικές αποφάσεις σχετικά με αυτή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για την έκβαση μιας γνωριμίας, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα και όχι κάποια σενάρια τα οποία μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία συζήτηση «εφ όλης της ύλης» με το σύντροφό σου θα δώσει λύσεις σε ζητήματα μεταξύ σας και θα ξεκαθαρίσει μία συγκεκριμένη κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δημιουργική σου διάθεση και η φαντασία θα δώσουν δυναμικό παρόν αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές ακόμα και για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Ίσως να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με ένα πιο δημιουργικό project όσον αφορά τη δουλειά ή είναι εξίσου πιθανό να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου. Προσέγγισε με ρεαλισμό κάθε ζήτημα και κάθε κατάσταση ώστε να αποφύγεις τις «αντιξοότητες» και τις λανθασμένες εκτιμήσεις.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή, τις προσωπικές υποθέσεις αλλά και οποιοδήποτε ζήτημα νιώθεις πως είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο κάποια μυστικά που αφορούν είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές υποθέσεις. Η εαρινή ισημερία θα πραγματοποιηθεί στις 20/3 και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα αλλάξει εντελώς τη διάθεση σου, θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου και θα κλείσει ένα κύκλο εσωστρέφειας που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα επηρεάσουν θέματα του παρόντος και θα αποτελέσουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε την αναμόχλευση ζητημάτων που έχουν παρέλθει, εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για την επανεμφάνιση τους. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/3 θα ξεκινήσει ένα πιο εξωστρεφές διάστημα το οποίο θα έχει περισσότερες επαφές με φίλους και περισσότερη διάθεση για κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο θα συμβάλει θετικά σε νέες γνωριμίες και σε αισθηματικές υποθέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Βρίσκεσαι σε μία άκρως παραγωγική περίοδο όσον αφορά τη δουλειά, με ευκαιρίες για «γόνιμες» συζητήσεις αλλά και για να κλείσεις κάποια θέματα τα οποία μέχρι στιγμής έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα σε προτρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικές εκκρεμότητες ώστε να τις διευθετήσεις έγκαιρα. Ακολούθησε το ρητό που λέει να «μην αφήνεις για αύριο οτιδήποτε μπορείς να κάνεις σήμερα» και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποιες συζητήσεις ή ακόμα και κάποιες συμφωνίες οι οποίες έχουν ξεκινήσει αυτό το διάστημα αλλά για κάποιο λόγο μέχρι στιγμής δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οριστικοποιηθούν κάποιες αποφάσεις. Μολονότι ο Ποσειδώνας εμπλέκεται σε αυτή την Πανσέληνο δεν φαίνεται πως θα σε επηρεάσει αρνητικά, αρκεί να προσεγγίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με ρεαλισμό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 -στην εαρινή ισημερία- εγκαινιάζει μία πολύ γόνιμη περίοδο για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 θα δημιουργήσει και μία ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία θα βοηθήσει στην κατάσταση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι έντονα συναισθηματικές και θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε περίπτωση που υπάρξει και ένας νέος κοινός στόχος. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να είσαι υπομονετικός αυτές τις ημέρες, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα θολό τοπίο το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να μην έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη δουλειά, όμως όσο περνούν οι ημέρες θα παρατηρήσεις πως τα ζητήματα που την αφορούν θα αρχίσουν να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Από τις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει μία νέα περίοδος, η οποία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να «κυνηγήσεις» τους επαγγελματικούς σου στόχους!

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δείξεις σύνεση ιδιαίτερα στη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων αλλά και πειθαρχία στο πρόγραμμα που θα έχεις, ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια και δυσμενείς καταστάσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 φέρνει ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, όπως οικονομικές συμφωνίες και θέματα δανείων και ασφαλειών στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να ακολουθήσεις μία συντηρητική γραμμή για τη διευθέτηση τους και να αποφύγεις τα ανοίγματα. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία και ένα διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να κερδίσεις νέες γνώσεις, να ταξιδέψεις και να θέσεις νέους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι έννοιες για πρακτικά ζητήματα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την εβδομάδα και μπορεί να μην σε αφήσουν να χαρείς ή να αφιερώσεις όσο χρόνο θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις την καθημερινότητα μαζί με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να δημιουργήσουν αποξένωση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/3 θα ξεκινήσει ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες από τις οποίες πολύ πιθανό να προκύψει και μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις θα σου δημιουργήσουν βιασύνη αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να τις κλείσεις «όπως-όπως» προκειμένου να μην σε απασχολούν άλλο. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσει μία «γενική αφηρημάδα», κάτι που θα κάνει τα λάθη να καραδοκούν.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου – Ιχθύων) στις 18/3 θα φέρει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ιδιαίτερη μαεστρία προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπία μεταξύ εσένα και των άλλων, μεταξύ των δικών σου αναγκών και των επιθυμιών των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει την εαρινή ισημερία και θα σε βάλει στη διαδικασία να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα και επειδή είσαι «παιδί της λογικής» ενδεχόμενο να σε αποσυντονίσουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 18/3 μιλάει για οριστικές αποφάσεις που αφορούν μία σχέση ή -αν είσαι ελεύθερος- μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει αυτό το διάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι πως οι σωστές αποφάσεις είναι ένας συνδυασμός συναισθήματος και λογικής, ώστε να υπάρχει η τέλεια ισορροπία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα μπουν στον πάγο για αυτή την εβδομάδα καθώς κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις όπως επίσης και προσωπικά ενδιαφέροντα θα σε κρατήσουν ιδιαίτερα απασχολημένο. Στις 20/3 η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φέρει αποτελεσματικές συζητήσεις, οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον μιας συνεργασίας ή μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Επίσης την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί η διάθεση για λεκτικές υπερβολές, κάτι το οποίο χρειάζεται να αποφύγεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να σου φανεί κουραστική καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα φέρει όλες τις δουλειές, τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, στο προσκήνιο. Αυτό δείχνει πως θα υπάρξει μία κόπωση η οποία με τη σειρά της θα εντείνει την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα, στη φυσική σου κατάσταση και στη ξεκούραση σου. Από τις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει την εαρινή ισημερία αυτής της χρονιάς και θα φέρει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων στο προσκήνιο, ο οποίος φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα συναισθήματα μπορεί να παραγκωνιστούν από τις καθημερινές υποχρεώσεις για αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα μπορούσε να διαταράξει το καλό κλίμα αλλά και τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Για αυτό το λόγο -αν βρίσκεσαι σε μία σχέση- θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία σε πράγματα που θέλεις να κάνεις με το ταίρι σου αλλά και στο πρόγραμμα του συντρόφου σου, ώστε να υπάρξει ισορροπία και να δημιουργηθούν όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές στα πλάνα σας. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 20/3 με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες φαίνεται πως θα έχουν αρκετές υποχρεώσεις κάτι το οποίο δεν θα είναι τόσο ευχάριστο, όμως δεν θα είναι και τόσο «δραματικό» όσο μπορεί να φανεί με την επιρροή της Πανσελήνου στις 18/3. Προσέγγισε τα ζητήματα που θέλεις να διευθετήσεις με καλή διάθεση και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από σενάρια τα οποία θα δημιουργήσουν μία έξτρα δυσκολία στη διευθέτηση των ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και έχετε κοινούς στόχους και όνειρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 θα ενισχύσει φιλικές, κοινωνικές ακόμα και αισθηματικές σχέσεις και θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει την εαρινή ισημερία αυτής της χρονιάς και μία περίοδο η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να τη φέρεις στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 φέρνει στο προσκήνιο και τονίζει τα συναισθήματα, τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα σε φέρουν πολύ κοντά με το σύντροφό σου, καθώς τα συναισθήματα θα έχουν τον πρώτο και κύριο λόγο μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου φανεί ενδιαφέρον, όμως αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξει ένα θολό τοπίο το οποίο δεν θα βοηθήσει στην έκβαση αισθηματικών ζητημάτων, για αυτό χρειάζεται υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δημιουργική σου διάθεση και η έμπνευση θα δώσουν δυναμικό παρών και αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ακόμα καλύτερα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και να διαχειριστείς κάποια «απαιτητικά» πρόσωπα που υπάρχουν στη δουλειά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ενθουσιασμό σχετικά με μία επαγγελματική εξέλιξη ή με μία συζήτηση, όμως αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, τις οποίες καλό θα ήταν να αποφύγεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, την οικογένειά σου και κάποιες δουλειές που μπορεί να υπάρχουν εκεί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο πως εκτός από τις οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις υπάρχουν και κάποιες επαγγελματικές. οι οποίες χρήζουν άμεσης διευθέτησης! Όσο πιεστικά και αν είναι τα πράγματα λόγω υποχρεώσεων αυτή την εβδομάδα κράτησε την αισιοδοξία σου, καθώς από τις 20/3 το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει και μαζί του θα αλλάξει και η διάθεση σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει την εαρινή ισημερία (20/3)και μία περίοδο κατά την οποία η εξωστρέφεια, η καλή διάθεση και η θέληση για επίτευξη και υλοποίηση των στόχων σου, θα αποκτήσουν μέγιστη σημασία για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες δουλειές μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το σύντροφό σου όμως αυτό θα είναι προσωρινό, αρκεί να μην το αφήσεις να επηρεάσει τη διάθεσή σου απέναντί του. Μετά τις 20/3 θα ξεκινήσει ένα πιο ξεκούραστο διάστημα για εσένα, το οποίο θα σου αφήσει περισσότερο χρόνο για να κάνεις πράγματα που αγαπάς μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος από το Σαββατοκύριακο και μετά κάτι θα αλλάξει σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και μία αισθηματική υπόθεση που σε απασχολεί, μιας και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες και εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά από τη μία μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος αυτή την εβδομάδα, όμως από την άλλη μπορεί να αποτελέσουν και την αφορμή για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις και να βγεις κερδισμένος από αυτό. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις που θα γίνουν προς τα μέσα της εβδομάδας καθώς ίσως να υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και όπου μπορείς άφησε το χρόνο να δείξει.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ακόμα κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία έχουν ενδιαφέρον για εσένα και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα αλλά και να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και φαίνεται πως θα φέρει και την επιβράβευση μέσω των άλλων. Ενδεχομένως να φέρει και κάποιες παραποιημένες πληροφορίες για ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σημάνει την εαρινή ισημερία και μία περίοδο κατά την οποία θα στραφείς στα «ενδότερα» του εαυτού σου και θα βάλεις σε προτεραιότητα οικογενειακές σχέσεις και υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η καλή διάθεση και η επικοινωνιακή σου άνεση θα βοηθήσουν αισθητά προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα, αρκεί να υπάρξει μία ισορροπία στα συναισθήματα, τα οποία λόγω της Πανσελήνου μπορεί να μη βρουν πρόσφορο τρόπο έκφρασης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να λυθούν δια παντός κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να είχαν δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου θα παίξουν βασικό ρόλο σε μία γνωριμία που μπορεί να γίνει μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ και αυτό είναι κάτι που γνωρίζεις καλά, για αυτό και πάντα τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα έχουν προτεραιότητα για εσένα. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη βάση στην επικοινωνία, στο πως θα διατυπώσεις κάτι που θέλεις να πεις και πως θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, καθώς η Πανσέληνος στις 18/3 μπορεί να δημιουργήσει κάποια «σκαμπανεβάσματα» και να τα τονίσει με μία δόση υπερβολής. Μην παρασυρθείς από τη διάθεση που θα υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο αυτές τις ημέρες ώστε να μην δεσμευτείς σε κάτι που ίσως να μην μπορείς να εκπληρώσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα θα ξυπνήσει κάποια θέματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία ή σε οδηγούν σε σκέψεις που σε γεμίζουν ανασφάλεια. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 θα ενισχύσει τέτοιου είδους σκέψεις οι οποίες θα δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση. Επίσης είναι πιθανό να υπάρξει και ένα «θολό τοπίο» όσον αφορά μία κίνηση που θέλεις να κάνεις στα οικονομικά ή μία οικονομική συμφωνία, για αυτό το λόγο άφησε τις ημέρες να κυλήσουν και μη βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 θα σημάνει την εαρινή ισημερία και ένα διάστημα το οποίο θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό και εξωστρεφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή μία αισθηματική υπόθεση θα μπουν στον πάγο αυτή την εβδομάδα, καθώς η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου- θα χρειαστεί να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα έσοδα και στα έξοδά σας, καθώς και στον τρόπο που θα προσεγγίσεις αυτά τα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/3 ξεκινά ένα διάστημα που θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις και αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη μιας γνωριμίας η οποία σου έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον αλλά ίσως να προχωρά με αργούς ρυθμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά -ιδιαίτερα το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών συμφωνιών- θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αποτελέσουν το θέμα συζήτησης των ημερών. Σε περίπτωση που κάποια οικονομικά ζητήματα χρειάζονται διευθέτηση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά καθώς η Πανσέληνος θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει μια θολή εικόνα που δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις ή να αποφασίσεις ποιες θα είναι αυτές.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή είναι μία εβδομάδα που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις κάποιους κύκλους, είτε αυτοί αφορούν προσωπικά ζητήματα είτε διαπροσωπικές σχέσεις είτε επαγγελματικές υποθέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου – Ιχθύων) στις 18/3 θα δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και ένα κλίμα αστάθειας και ρευστότητας, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις και να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες λανθασμένων αποφάσεων. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 θα σημάνει την εαρινή ισημερία και θα σε βάλει στη διαδικασία να θέσεις νέους στόχους, αρκετοί από αυτούς φαίνεται πως θα αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν εσένα και το σύντροφό σου όμως εκείνος είναι πιθανό να μην βρίσκεται στην ίδια διάθεση με εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην πιέσεις καμία κατάσταση, καθώς τα συναισθήματα (είτε αρνητικά είτε θετικά) θα είναι έντονα, κάτι που θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας όσον αφορά τη διαχείριση τους. Αν είσαι ελεύθερος το καλό επικοινωνιακό κλίμα θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να μάθεις περισσότερα πράγματα για εκείνο. Δώσε προσοχή στη διάθεση για υπερβολές -είτε στα λόγια είτε στις κινήσεις- η οποία φαίνεται πως θα υπάρξει μέσα στο Σαββατοκύριακο λόγω της συνόδου Ερμή-Δία στο ζώδιό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία επαγγελματική σχέση θα έρθει στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες και μαζί της θα έρθουν και τα ζητήματα τα οποία χρειάζονται διευθέτηση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/3 θα κάνει επιτακτική την ανάγκη για κάποιες διευκρινίσεις, οι οποίες θα διευθετήσουν ζητήματα που αφορούν το κομμάτι των επαγγελματικών σχέσεων. Από τις 20/3 θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει ευκαιρίες για καλύτερες συμφωνίες στη δουλειά και για βελτίωση των οικονομικών σου.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE