0

Με ή χωρίς hair accessories μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα, all-day χτενίσματα!

Μπορεί ο καιρός αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας να μην είναι αυτός που θα ήθελες, μπορεί να έχει συννεφιά και βροχές, όμως μην πτοείσαι. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστείς, να αποφορτιστείς από την καθημερινότητα, να δεις τους φίλους και τις φίλες σου και να κάνεις τις βόλτες σου.

Είτε μείνεις στην πόλη, λοιπόν, είτε πας κάποιο ταξίδι, σίγουρα θέλεις να λύσεις το «πρόβλημα» των μαλλιών. Εδώ ερχόμαστε εμείς με το… Saturday hairspiration και τις χαμηλές αλογοουρές, που θα λατρέψεις.

Έχει βροχή; Είσαι άλουστη; Χαμηλή αλογοουρά
Η χαμηλή αλογοουρά είναι το χτένισμα που θα σε «σώζει» μέρες σαν τη σημερινή. Αν, δηλαδή, έχει βροχή ή αν δεν πρόλαβες να λουστείς, κάνε μια χαμηλή αλογοουρά και θα είσαι super chic.

Λίγο dry shampoo θα χρειαστείς στην περίπτωση που είσαι άλουστη και το χτένισμά σου θα απογειωθεί. Και αν δεν θέλεις να πιάσεις απλά την αλογοουρά σου με ένα λαστιχάκι, αλλά αναζητάς στο χτένισμά σου αυτό το κάτι παραπάνω, επιστράτευσε τα… hair accessories σου. Μαντήλια, κορδέλες, hair clips θα γίνουν οι καλύτεροι «φίλοι» της χαμηλής αλογοουράς σου.

Τα tips για την απόλυτη αλογοουρά
Η τέλεια αλογοουρά προϋποθέτει και τη σωστή… προετοιμασία. Όχι, όχι μην τρομάζεις. Δεν θα χρειαστεί να μείνεις 1 ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Μόνο λίγα λεπτά αρκούν μαζί με τα παρακάτω tips για το απόλυτο low ponytail.

  1. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου ώστε να μην υπάρχει κανένας κόμπος.
  2. Χρησιμοποίησε τη χτένα ή τη βούρτσα προς τη φορά που θέλεις να πάει η αλογοουρά. Δηλαδή, αν θες να κάνεις χωρίστρα στο πλάι, χτένισε με φορά προς τα εκεί κ.ο.κ.
  3. Αν, αφού πιάσεις την αλογοουρά, παρατηρήσεις κόμπους, χτένισέ τη.
  4. Για τις φύτρες που πετούν, κάνε το εξής: Πάρε μια παλιά οδοντόβουρτσα, που δε χρησιμοποιείς, ψέκασέ τη με λακ και χτένισε όσα μαλλιά δεν «κάθονται».

Και τώρα που έμαθες όλα τα hot tips, δες στην gallery 10 χαμηλές αλογοουρές για τα πρωινά και βραδινά looks σου.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE