0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 28 ως 06 Μαρτίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3. Η σύνοδος της με το Δία δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να ξεπεράσεις άγχη και ανησυχίες και να συνειδητοποιήσεις πως ο εαυτός σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου! Αυτή η νέα Σελήνη αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας μέσα σε αυτό το γκρίζο διάστημα και αυτό είναι ένα θετικό νέο για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα το ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 3/3 λίγο πριν η Αφροδίτη και ο Άρης αλλάξουν ζώδιο και περάσουν στον Υδροχόο. Αυτή η σύνοδος θα δημιουργήσει ένταση, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες μπορεί να έχουν μία δυσκολία για τη διευθέτηση και την προσέγγιση των αισθηματικών υποθέσεων, για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση πρόσεξε κάποιες εντάσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους κατά τη μέσα της εβδομάδας, με αφορμή ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ή κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και ζητήματα τα οποία μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος ή με πρόσωπα που είναι ιεραρχικά ανώτερα στη δουλειά θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή την εβδομάδα. Βέβαια η νέα Σελήνη θα φέρει μία «αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας», η οποία θα σε βοηθήσει να ανασυνταχθείς και να επικεντρωθείς στις λύσεις που μπορούν να υπάρξουν και όχι στα εμπόδια.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην 11η μοίρα των Ιχθύων στις 2/3 θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και από όλα αυτά που σε απασχολούν αρκετά και να επενδύσεις χρόνο σε κάτι που αγαπάς. Η σύνοδος της με το Δία που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει πως μπορεί να υπάρξει ένα πολύ καλό νέο που αφορά μία ομάδα ανθρώπων ή μία παρέα όπως επίσης να έρθει και κάποιο ευχάριστο νέο μέσω ενός φιλικού σου προσώπου. Αυτές τις ημέρες θα είσαι αρκετά δημοφιλής, αξιοποίησε τις συγκυρίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες και θα διευρύνουν τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη και ο Άρης που είναι από τις 16/2 πιασμένοι «χέρι-χέρι», αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3/3 θα συναντήσουν τον Πλούτωνα ο οποίος τους περιμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω! Αυτή η συνάντηση μπορεί να μην έχει και τόσο θετικό αντίκτυπο σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς θα ανεβάσει τους τόνους και μπορεί να προκαλέσει αψιμαχίες και εντάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας -στο περιβάλλον σας- ώστε να μην τα αφήσεις να «εισβάλλουν» μέσα στη σχέση σας και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να έχει στιγμές έντασης αυτή την εβδομάδα, για αυτό χρειάζεται και υπομονή αλλά και ψυχραιμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο. Αυτό δείχνει πως ίσως να μην υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις ή να πεις κάποια πράγματα που θέλεις ή είναι εξίσου πιθανό να νιώθεις πως κάποιες επαγγελματικές σου επιδιώξεις συναντούν εμπόδια. Δώσε προσοχή στο κλίμα που θα υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αυτή την εβδομάδα, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη επαγγελματικών υποθέσεων.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η προσοχή σου θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις. Μπορεί οι συγκυρίες που επικρατούν αυτό το διάστημα να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, όμως φαίνεται πως κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο όσον αφορά τη δουλειά. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία νέα θέση πιο κοντά στις ανάγκες σου και με περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι τους στο ζώδιο του Αιγόκερω συναντούν τον Πλούτωνα και η συνάντηση αυτή θα γίνει με ακρίβεια στις 3/3 στην 27η μοίρα του ζωδίου. Κάποια μυστικά ή κάποια ζητήματα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν μία αναστάτωση είτε εσωτερική είτε σε μία αισθηματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε τις εντάσεις, καθώς αυτή η όψη θα δυναμιτίσει την κατάσταση και μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο σου. Αν είσαι ελεύθερος μία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσει στιγμές πάθους αλλά και έντασης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει ένα διάστημα (μέχρι και τα μέσα του μήνα) το οποίο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επαγγελματικές εξελίξεις με θετικό πρόσημο για εσένα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στις 2/3 σε σύνοδο με τον επεκτατικό Δία, θα είναι πολύ βοηθητική για να διαφημίσεις τη δουλειά σου και να δείξεις τις ικανότητές σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία νέα επαγγελματική πρόταση, αλλά δώσε προσοχή στο οικονομικό κομμάτι καθώς εκεί πιθανό να χρειαστούν περισσότερες διαπραγματεύσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2/3 θα δώσει μία «ανάσα» σε εσένα και θα λειτουργήσει ως «βαλβίδα αποσυμπίεσης» όλο του τελευταίου διαστήματος και κατά συνέπεια όλων των ζητημάτων που σου είχαν δημιουργήσει πίεση. Τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα σε περίπτωση που θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες ή να πάρεις μία εκπαιδευτική πιστοποίηση που θα βοηθήσει και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Αν ανήκεις σε αυτούς πού θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους στο εξωτερικό καλά θα ήταν να εντείνεις τις προσπάθειες αυτό το διάστημα, μιας και μπορεί να προκύψει μία επαγγελματική πρόταση για δουλειά εκεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ενώ η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει αισιοδοξία και καλή διάθεση η τριπλή σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποιες στιγμές έντασης στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου επηρεάζεσαι περισσότερο από αυτή την όψη και θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις επαφές σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν αφορμές για εντάσεις, όμως προσπάθησε να αποφύγεις να μπεις σε ένα παιχνίδι επίδειξης δύναμης και ισχύος. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν θα βοηθήσει σε αισθηματικές προσεγγίσεις ή διευθετήσεις σημαντικών ζητημάτων, καθώς το κλίμα θα είναι έντονο και αντιδραστικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά ενδεχομένως να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για αυτή την εβδομάδα, όμως η θέλησή σου θα είναι ατσάλινη κάτι που θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις δίχως δεύτερη σκέψη. Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει μία δυσκολία στην επίτευξη συμφωνιών που αφορούν το οικονομικό σκέλος μίας δουλειάς, για αυτό σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις χρόνο.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις περισσότερο την ανάγκη να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, να μαζέψεις κάποιες μικροδουλειές και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 του στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αυτά που κάνεις σε καθημερινή βάση και η σύνοδος της με το Δία θα δημιουργήσει μία ευκολία στη διευθέτηση αρκετά απαιτητικών ζητημάτων. Τώρα θα μπορέσεις να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία κάποια θέματα τα οποία σε είχαν ζορίσει αρκετά μέχρι και το προηγούμενο διάστημα και αυτό θα είναι το «δώρο» αυτής της νέας Σελήνης!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις ότι έχεις να πεις πολλά πράγματα όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα δημιουργήσει μία φυσική συστολή η οποία ενδεχομένως να μην σε αφήσει να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να είστε αρκετά λακωνικοί (και εσύ και ο σύντροφός σου) και ένας καλός τρόπος να ξεπεραστεί αυτό, είναι η επικοινωνία, ο διάλογος αλλά και το να βρεις τρόπο να εκφράζεις αυτά που θέλεις να πεις. Αν είσαι ελεύθερος ένα φλερτ που αρχίζει να εξελίσσεται στη δουλειά μπορεί να επηρεαστεί από την ένταση που ενδεχομένως να έχει η εργασιακή καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά όπως επίσης και ραντεβού καθώς και οι υποχρεώσεις που έχεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, όμως δεν θα πρέπει να σε αγχώσουν ή να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Η νέα Σελήνη στις 2/3 είναι πάρα πολύ βοηθητική για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων και τη διεκπεραίωση επαγγελματικών θεμάτων. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις με τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καθώς εκεί μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τους Ιχθύς- θα δημιουργήσει νέες προοπτικές σε αυτές. Η σύνοδος του Δία με τα «φώτα» της νέας Σελήνης φέρνει αισιοδοξία και ευκαιρίες για να εξελιχθούν κάποια προσωπικά ή ακόμα και επαγγελματικά ζητήματα. Αυτή η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ακόμα και για τη διευθέτηση δύσκολων θεμάτων που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Πέρα από τις σχέσεις σου θα χρειαστεί να δώσεις βάση και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία φαίνεται πως έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι τους στο ζώδιο του Αιγόκερω συναντούν τον Πλούτωνα στις 3/3 και αυτή η μεγάλη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην 27η μοίρα του ζωδίου. Αυτή η όψη δημιουργεί πάθος, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και ένταση με τη λεπτή γραμμή που χωρίζει αυτά τα δύο να μην είναι εύκολα διακριτή. Να θυμάσαι πως για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και να διευθετήσεις είτε αντιπαραθέσεις είτε οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα από απόσταση, ώστε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ένα θετικό νέο που αφορά μία συνεργασία ή ακόμα και η εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων χαρίζει αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όσον αφορά τη δουλειά αλλά και κάποιες επαγγελματικές σχέσεις. Επίσης είναι εξίσου πιθανό να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου επαγγελματικού σου στόχου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά κάποια ζητήματα τα οποία υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου και μέχρι στιγμής ήταν αρκετά απαιτητικά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία, φέρνουν ευκαιρίες να βελτιώσεις πολύ τα ζητήματα με τα οποία θα επιλέξεις να ασχοληθείς. Επίσης τώρα είναι μία καλή ευκαιρία «για να φέρεις στα μέτρα σου» κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις που μέχρι στιγμής φαίνονταν αρκετά απαιτητικές. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου δώσε προσοχή σε οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς αυτά φαίνεται πως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Αιγόκερω και λίγο πριν βγουν από αυτό το ζώδιο συναντούν τον Πλούτωνα στην 27η μοίρα. Αυτή η τριπλή σύνοδος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πιθανόν να δημιουργήσει αρκετές αφορμές για διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Να θυμάσαι πως ο διάλογος είναι η λύση απέναντι σε οποιοδήποτε ζήτημα και αν προκύψει, για αυτό μην υποτιμήσεις τη δύναμή της επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν υπάρχει η ευκαιρία που θέλεις για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως δες μήπως μπορείς να τη δημιουργήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητα στη δουλειά προμηνύεται ευχάριστη αυτή την εβδομάδα καθώς όσες απαιτήσεις και αν προκύψουν από επαγγελματικά ζητήματα άλλες τόσες θα είναι και οι διευθετήσεις των εκκρεμοτήτων. Οι ευχάριστες στιγμές και οι συζητήσεις στη δουλειά θα συμβάλουν σε ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν τη βάση για να εξελιχθούν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι αρκετά πιο ξεκούραστη για εσένα και θα αποτελέσει το διάλειμμα μιας απαιτητικής περιόδου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου «υπενθυμίσει» τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα τονίσει τα συναισθήματά σου και πολύ πιθανόν να φέρει και δώρα σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο. Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή οικεία σου πρόσωπα χρειάζονται προσοχή και έγκαιρη διευθέτηση ώστε να μην σου δημιουργήσουν δυσθυμία και εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη δείχνει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και η παρουσία του Δία κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης φέρνει εύνοια, τύχη και επέκταση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει δειλά-δειλά ένα φλερτ το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα δυνατό έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως θα υπάρξουν πολλά πράγματα που θα σε φέρουν κοντά με το σύντροφό σου, αλλά θα υπάρξουν και κάποια άλλα τα οποία θα σε απομακρύνουν. Εσύ θα επιλέξεις σε ποια ακριβώς θέλεις να επικεντρωθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο και λιγότερο ψυχοφθόρο για εσένα να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα της δουλειάς, τα οποία μπορεί να σου είχαν δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα το προηγούμενο διάστημα. Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να εντείνει τη δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και στην έκφραση σκέψεων και ιδεών, για αυτό ίσως να χρειαστεί λίγο παραπάνω προσπάθεια, ώστε να γίνουν κάποιες επαφές και συζητήσεις για θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η αστρολογική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων. Η σύνοδος του Δία με τα «φώτα» της νέας Σελήνης θα δημιουργήσει αισιοδοξία, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη θετική πλευρά κάθε κατάστασης βελτιώνοντας αισθητά τη διάθεσή σου. Αυτές τις ημέρες η οικογένεια θα βρίσκεται σε προτεραιότητα και μία πολύ καλή ιδέα είναι να μαζευτείτε όλοι μαζί για ένα οικογενειακό δείπνο, καθώς ο χρόνος με τους αγαπημένους μας ανθρώπους μετράει διπλά. Για άλλη μία εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν κάποιες απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα στην 27η μοίρα του Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 3/3 και θα δημιουργήσει ένταση σε προσωπικά ζητήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή τα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς αυτά μπορεί να αποτελέσουν την αιτία αντιπαραθέσεων μεταξύ σας. Ένα δείπνο με το ταίρι σου και ο κοινός χρόνος θα βοηθήσουν πολύ στο να υπάρξει ένα καλό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως αυτό χρειάζεται να γίνει με διακριτικό τρόπο ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη θα σου χαρίσει αισιοδοξία και θα σε φέρει συναισθηματικά κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις νέους συμμάχους και ένα πρόσωπο που βρίσκεται στη δουλειά να σου δείξει έμπρακτα τη στήριξή του. Δώσε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και υποθέσεις που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες, ώστε να βγεις κερδισμένος από αυτές.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 22/3 θα κάνει ποδαρικό όχι μόνο για την εβδομάδα αλλά και για το νέο μήνα, ενισχύοντας τις θετικές σκέψεις και την αισιοδοξία. Η σύνοδος της με τον επεκτατικό Δία θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο και πολύ πιθανό να φέρει και νέες συμμαχίες με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Αυτή θα είναι μία αρκετά επικοινωνιακή εβδομάδα για εσένα, όμως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να προσέξεις κάποια ζητήματα τα οποία σε ενοχλούν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα, πολύ περισσότερο αν αυτά αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη και ο Άρης λίγο πριν βγουν από το ζώδιό σου θα συναντήσουν τον Πλούτωνα στην 27η μοίρα κι αυτή η τριπλή σύνοδος εκλύει έντονες ενέργειες, οι οποίες χρειάζονται προσεκτική διαχείριση. Το πάθος, ο εκνευρισμός και η ένταση κάθε συναισθήματος θα δώσουν το παρών αυτές τις ημέρες που όλα θα φαίνονται πιο έντονα και σημαντικά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προτίμησε τη διπλωματική οδό για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και δείξε αυτοσυγκράτηση όπου νιώθεις πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να υπάρξουν συνομιλίες με ένα πρόσωπο οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα ή ακόμα και εκνευρισμό, όμως να θυμάσαι πως θα υπάρχει «αχτίδα φωτός» όσο μένεις μακριά από παρορμητικές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά καθώς και ζητήματα που αφορούν μία επαγγελματική σχέση θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Να θυμάσαι πως η κάθε δράση θα έχει και την ανάλογη αντίδραση για αυτό θα πρέπει να κάνεις συνετές κινήσεις και να μην μπεις σε μία μάχη, αν προηγουμένως δεν έχεις μετρήσει και τις «απώλειες» που μπορεί να υπάρχουν.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η νέα εβδομάδα ξεκινά με πίστη και αισιοδοξία καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει πολύ καλές προσδοκίες, ιδιαίτερα για τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Ο Δίας που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς θα δώσει δυναμικό παρών κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης και είναι πολύ πιθανό να φέρει κέρδος σε εσένα είτε μέσω μιας καλής οικονομικής συμφωνίας είτε μέσω ενός μπόνους που θα κερδίσεις είτε μέσω μιας ιδέας η οποία θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τους πόρους σου. Να θυμάσαι πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις καλύτερα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και να βγεις κερδισμένος, αρκεί να φέρεις αυτά τα θέματα σε προτεραιότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μία δυσκολία στην έκφραση και κατά συνέπεια απόσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να υπάρξει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι όμως πως αυτό μπορεί να διορθωθεί αν «σπάσεις τον πάγο» με ένα πείραγμα, ένα αστείο ή ακόμα και ένα γλυκό χαμόγελο! Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να ανασύρει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας κάποια «φαντάσματα» του παρελθόντος, προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν και να μην αναλωθείς σε πράγματα που έχουν κάνει τον κύκλο τους

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου μπορεί να μην βοηθήσει ιδιαίτερα στην επικοινωνιακή άνεση, όμως θα σε βοηθήσει να ετοιμάσεις, να οργανώσεις και να υλοποιήσεις ένα πλάνο το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, όσον αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και υποθέσεις. Αν υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα δώσε τους προτεραιότητα καθώς φαίνεται πως μέσω αυτών θα βγεις κερδισμένος.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου είσαι το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/3 στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο και σου χαρίζει αισιοδοξία, καλή διάθεση αλλά και τύχη! Η σύνοδος του Δία με τα «φώτα» της νέας Σελήνης αποτελεί μία πολύ καλή και θετική αστρολογική συγκυρία, η οποία θα βοηθήσει κατά κύριο λόγο ζητήματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πάρα πολύ πιθανό να ανοίξει μία νέα σχέση είτε προσωπική είτε επαγγελματική, όπως επίσης και να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν αρκετά πρόσωπα τα οποία είναι δίπλα σου και στηρίζουν κάθε σου βήμα και κάθε σου προσπάθεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ευχάριστα νέα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους και σε προσωπικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα και αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένας νέος έρωτας και μία νέα σχέση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για την εξέλιξη της και δεν αποκλείεται να προκύψουν και συζητήσεις με το σύντροφό σου σχετικά με το επόμενο βήμα σε αυτή! Δώσε προσοχή σε πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον και επέλεξε με σύνεση τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή, καθώς μπορεί να υπάρξουν «εξωτερικοί παράγοντες», οι οποίοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη θα έχει θετικό πρόσημο και για τα ζητήματα της δουλειάς καθώς φαίνεται πως ένα θέμα το οποίο σε είχε ταλαιπωρήσει αρκετά θα βρει τρόπο επίλυσης, όπως επίσης και μία συνεργασία θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ακόμα και αν υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία δεν είναι τόσο εύκολο να διευθετηθούν άμεσα, προσέγγισε τα με θετική διάθεση και αισιοδοξία και θα δεις πως μπορεί να εμφανιστεί μία λύση ακόμα και ως «δια μαγείας»!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE