0

Μπορείς να κάνεις χίλια δυο χτενίσματα με το αγαπημένο σου scrunchie!

Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και όλο και κάτι θα έχεις κανονίσει. Έναν καφέ ή περίπατο με τις κολλητές, ένα game night με επιτραπέζια στο σπίτι, ένα ποτό με το boyfriend ή ένα… μικρό ταξιδάκι εκτός πόλης. Ό,τι κι αν κάνεις θα περάσεις τέλεια! Όσο για τα μαλλιά; Μην αγχώνεσαι. Αρκεί να έχεις πρόχειρο το αγαπημένο σου scrunchie και θα λύσεις το θέμα «χτένισμα» σε χρόνο dt.

Το πιο hot hair accessory των 90’s και πάλι εδώ

Τα scrunchies ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά τη δεκαετία του 1990. Αν τότε πήγαινες σχολείο, σίγουρα θα θυμάσαι τη μαμά σου να σου πιάνει κοτσιδάκια και αλογοουρές με αυτά τα υπέροχα, oversized λαστιχάκια.

Και ήξερε τι έκανε… Όχι απλά φρόντιζε να είσαι super stylish, αλλά προστάτευε και την τρίχα σου. Βλέπεις, με ένα απλό λαστιχάκι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται και σπάνε, ενώ το scrunchie -με το μαλακό του ύφασμα- προστατεύει την τρίχα και τη διατηρεί συγχρόνως απαλή.

Friday Hairspiration
Εσύ, λοιπόν, μετά από όλα αυτά θα αντισταθείς στο scrunchie; Όχι, φυσικά! Μπες στην gallery και δες 5 διαφορετικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με το scrunchie σου.

Είναι όλα εύκολα, γρήγορα και πολύ, πολύ ξεχωριστά. Και θα σου λύσουν το μόνιμο πρόβλημα τού «πώς να κάνω και σήμερα τα μαλλιά μου».

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE