0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 21 ως 27 Φεβρουαρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε εσένα και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μία κόπωση, η οποία ενδεχομένως να είναι δυσανάλογη με την καθημερινότητά σου, όμως αυτό δεν θα είναι περίεργο καθώς τώρα φαίνεται πως θα βγει μαζεμένη η κούραση του προηγούμενου διαστήματος. Στις 24 και 25/2 ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας «ηλεκτροσόκ» στην επικοινωνία. Τις παραπάνω ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις καθώς μπορεί να οδηγηθούν σε έριδες και αντιπαραθέσεις, μιας και αυτή η όψη θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ σας και είναι γεγονός πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές κατά τις οποίες θα νιώσεις την επιθυμία «να του τα πεις ένα χεράκι». Καλό θα είναι να αποφύγεις αυτή την παρόρμηση, μιας και το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου με αποτέλεσμα η μία κουβέντα να φέρει την άλλη και μετά να είναι δύσκολο να επανέλθει η ηρεμία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, κάτι που θα σε φέρει και πιο κοντά με τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η πολυαστρία που εξακολουθεί να υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει τη δουλειά σε πρώτο πλάνο και μάλιστα προς το τέλος της εβδομάδας -με την άφιξη της Σελήνης σε αυτό το ζώδιο- κάποιες νέες δουλειές φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους. Δύο ημέρες που θα πρέπει να δώσεις προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι στις 24 και στις 25/2 καθώς τότε ενδεχομένως να γίνουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες δεν θα εξελιχθούν όπως είχες κατά νου.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, όμως η έντονη σκέψη μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις ή σε ξεσπάσματα τα οποία δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Ιδιαίτερα στις 24 και 25/2 θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη δουλειά, καθώς το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα μειώσει αρκετά τις ανοχές σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις ευκαιρίες να περάσεις χρόνο κάνοντας πράγματα που αγαπάς αλλά και να υλοποιήσεις κάποιους προσωπικούς στόχους ή σχέδια που έχεις με φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο και να μην αφήσει αρκετό ελεύθερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή, όμως μετά την Πέμπτη 24/2 αυτό θα αλλάξει αισθητά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση σε περιμένει ένα πολύ δημιουργικό αλλά και κοινωνικό Σαββατοκύριακο με το σύντροφό σου, για αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε, να συναντήσετε φίλους και να περάσετε καλά. Αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση μπορεί να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ, όμως οι δικές σου κινήσεις θα καθορίσουν τη συνέχεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα μιας και είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους νέα δεδομένα όσον αφορά ένα επαγγελματικό project ή κάτι που σχετίζεται με μία επαγγελματική υποχρέωση. Ενδεχομένως να νιώσεις πως υπάρχουν άνθρωποι στον επαγγελματικό σου χώρο που σου δημιουργούν «τάσεις φυγής», προσπάθησε να διαχειριστείς τέτοιου είδους συναισθήματα και να μην τα αφήσεις να «εισβάλουν» σε θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου πρωταγωνιστεί αυτή την εβδομάδα καθώς στις 24 και 25/2 θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η δυσαρμονική όψη μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην επικοινωνία και εκρηκτικές συμπεριφορές. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και να ανεβάσει τους τόνους σε μία συζήτηση ή να πει πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγε. Αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ παραγωγικές όσον αφορά τη δουλειά, για αυτό στρέψε το ενδιαφέρον σου εκεί και αξιοποίησε τις υπάρχουσες συγκυρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα ζώδιο -τον Αιγόκερω- που αναμοχλεύει παρελθοντικές καταστάσεις και συναισθήματα, κάτι το οποίο αποτελεί το φαινόμενο αυτού του διαστήματος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και το μυαλό σου γυρίζει σε θέματα του παρελθόντος, προσπάθησε να ανακαλέσεις στη μνήμη σου τις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και όχι καταστάσεις που σας είχαν επηρεάσει αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα γνώριμο πρόσωπα και να «ξυπνήσουν» κάποια συναισθήματα που ήταν βαθιά κρυμμένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το κλίμα στη δουλειά αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι από έντονο έως και εκρηκτικό, όμως παρόλα αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα, για να κερδίσεις κάτι που θέλεις ή για να κάνεις κάποιες κινήσεις από τις οποίες θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος. Προϋπόθεση για αυτό είναι να μην επικεντρωθείς στη συμπεριφορά ανθρώπων που μπορεί να σε εκνευρίζουν ή σε κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένταση, αλλά να στρέψεις την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε θέματα της δουλειάς.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε περιμένουν κάποιες δουλειές οι οποίες δεν παίρνουν αναβολή, όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις τα δικά σου σχέδια, κυρίως αν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 24 και 25/2 ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργώντας μία εκρηκτική διάθεση στην επικοινωνία. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει συζητήσεις που θα έχεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, για αυτό είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα που «καίνε».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να παρακινήσεις το ταίρι σου και να κάνετε κάτι για εσάς, μάλιστα μία πολύ καλή ιδέα είναι να επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναεπισκεφθεί, να παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό δρώμενο ή μία ταινία που θέλετε καιρό να δείτε. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα αρχίσεις να αναζητάς νέες συγκινήσεις αυτό το διάστημα και οι κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα σε φέρουν πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά θα δώσουν δυναμικό παρών και αυτή την εβδομάδα, όμως δεν πρόκειται να σε πτοήσουν καθώς θα βρεις τον τρόπο να τα διευθετήσεις και να τα διαχειριστείς όπως εσύ θέλεις. Κατά τα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες μπορεί να μην εξελιχθούν όπως είχες κατά νου, όμως μην αφήσεις μία «χαμένη μάχη» σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα να σε πτοήσει.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να κάνεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα σε βάλουν στη διαδικασία να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου ή ακόμα και να βρεις μία νέα πηγή εισοδήματος. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 25/2 και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες σε ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να έχεις κατά νου πως κάποιες συμφωνίες ίσως να καθυστερήσουν ή κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιηθούν να χρειαστούν υπομονή μέχρι να περάσουν σε αυτό το στάδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες μπορεί να δημιουργήσουν «πρόσφορο έδαφος» για να ανέβουν οι τόνοι και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ιδιαίτερα αν δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου ή αν οι συζητήσεις σας έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με ζητήματα της δουλειάς, θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός μιας και αυτά μπορεί να αποτελέσουν πεδίο μαχών και αντιπαραθέσεων μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα μπορεί να είναι έντονη, όμως το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα της δουλειάς μπορεί να φανούν πιεστικά αυτή την εβδομάδα για αυτό να θυμάσαι πως όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο λιγότερο θα σου δημιουργήσουν άγχος και θα επιδράσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, για αυτό αν επιθυμείς μία συζήτηση με καλή έκβαση πραγματοποίησε την προς τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα επιδιώξεις να ρίξεις γέφυρα επικοινωνίας με κάποια πρόσωπα που έχεις απομακρυνθεί το τελευταίο καιρό. Αυτό ενδεχομένως να έχει ένα βαθμό δυσκολίας τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του Ερμή πού βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24 και 25/2 δείχνει μια δυσκολία σε ζητήματα επικοινωνίας. Δώσε προσοχή στο παραπάνω σενάριο και κατά τη διευθέτηση αισθηματικών υποθέσεων, ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο η ηρεμία και η καλή διάθεση επιστρέφει, μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξουν και συναντήσεις με πρόσωπα που θα συμβάλλουν σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα της καθημερινότητας μπορεί να αποτελέσουν σημείο εντάσεων για εσένα και το ταίρι σου και θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις ώστε να αποφευχθεί η «μάχη». Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο το κλίμα θα βελτιώνεται για αυτό και δεν πρέπει να αφήσεις το Σαββατοκύριακο χωρίς να το αξιοποιήσεις, για να κανονίσεις κάτι για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος πολύ πιθανό να υπάρξει μία ευχάριστη συνάντηση -που μπορεί να μην ήταν καν στο πρόγραμμα- με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο κατά τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα της δουλειάς ακόμα και αν αυτά αφορούν ζητήματα εργασιακής ρουτίνας ενδεχομένως να γίνουν πιο απαιτητικά αυτή την εβδομάδα. Εξίσου πιθανό είναι και εσύ να μην τα προσεγγίσεις με καλή διάθεση και έτσι να υπάρξει διάχυτος εκνευρισμός. Προσπάθησε να μη λάβεις μέρος σε συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες φαίνεται πως μπορεί να ξεφύγουν και να εγείρουν αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την επιτακτική ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και όσο αυτό δεν συμβαίνει τόσο περισσότερο θα χάνεις την υπομονή και τη ψυχραιμία σου. Ο Ερμής βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα τον Υδροχόο όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24 και 25/2 θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα δημιουργήσει ένταση. Μία συχνή αφορμή εντάσεων για αυτή την εβδομάδα θα είναι τα θέματα της καθημερινότητας και της εργασιακής ρουτίνας, για αυτό καλό θα ήταν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι ημέρες αυτής της εβδομάδας δεν θα έχουν υπομονή και είναι πολύ πιθανό ακόμα και τα μικρά καθημερινά ζητήματα να οδηγήσουν σε διενέξεις με το ταίρι σου. Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού είναι μία όψη η οποία δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στην επικοινωνία, όμως η παρουσία του Ερμή σε ένα ζώδιο φιλικό προς εσένα δείχνει πως δεν θα είναι αξεπέραστες. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς τη συμβουλή που λέει πως «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία», έτσι ώστε να μην τις αφήσεις καν να ξεκινήσουν. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να κρατήσεις μία χαλαρή διάθεση κατά την επικοινωνία σου με αυτόν που σε ενδιαφέρει, μιας και το κλίμα αυτή την εβδομάδα θα είναι έντονο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να τις διευθετήσεις, όμως δεν θα έχεις την ίδια ανοχή και υπομονή απέναντι σε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες φαίνεται πως θα είναι λίγο πιο έντονες. Αν θέλεις να περιορίσεις όσο γίνεται τις πιθανότητες εντάσεων προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα αλλά και από θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι λειτουργούν σαν ένα «αναμμένο φυτίλι».

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε κάποια ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις συζητήσεις σου με τους άλλους. Ίσως να νιώσεις πως κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκτονώσουν τα νεύρα τους, όμως προσπάθησε να μην τους απαντήσεις με το ίδιο νόμισμα. Αν νιώθεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν εξήγησε τους τη θέση σου ή αν αυτό δεν δουλέψει, κράτησε αποστάσεις ασφαλείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα που θα πέσουν προς συζήτηση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για αντιπαραθέσεις μιας και το κλίμα αυτή την εβδομάδα θα είναι σε γενικότερο πλαίσιο τεταμένο. Το θετικό είναι πως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς από την Πέμπτη και μετά η ψυχραιμία, η καλή διάθεση και η υπομονή θα επιστρέψουν! Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις και να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λόγια τα οποία θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις:  Οι επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς και κάποιες από τις συνεργασίες σου θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα όμως η διαχείριση τους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού φέρνει ένταση στην επικοινωνία, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε συζητήσεις και επαφές. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετηθούν κάποια θέματα χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μάχη!

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα και γενικότερα αυτή την περίοδο φαίνεται πως έχεις πολλές ιδέες ιδιαίτερα πάνω σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, όμως είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως αυτές οι ιδέες δεν γίνεται να υλοποιηθούν αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο μέσα σε αυτές τις ημέρες καθώς στις 24 και 25/2 ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου, ίσως πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες έκτακτες δουλειές, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε αλλαγή πλάνου προκειμένου να τις προλάβεις. Αυτή φαίνεται πως θα είναι μία απαιτητική εβδομάδα όσον αφορά την καθημερινότητά, όμως αν επικεντρωθείς τώρα στις υποχρεώσεις σου δεν θα τις έχεις για αργότερα και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για τη διάθεσή σου αλλά και για τον ελεύθερο σου χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μοιράσεις με το σύντροφό σου κάποιες από τις δουλειές που έχεις να κάνεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν κοινές υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς αυτός θα είναι ένας καλός τρόπος για να μην δημιουργηθεί μεγάλη κόπωση η οποία θα φέρει και αρκετά νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να μην έχεις το χρόνο που θέλεις να αφιερώσεις σε αισθηματικές υποθέσεις, όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό και θα φέρει επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά, κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις καθώς και κάποια ζητήματα της εργασιακής σου καθημερινότητας μπορεί να αποτελέσουν σημείο διενέξεων μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις κρατώντας αποστάσεις από ανθρώπους που βλέπεις ότι προσπαθούν να τις δημιουργήσουν. Μετά την Πέμπτη θα υπάρξουν καλύτερες συγκυρίες για επαφές και συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η προσοχή σου αυτές τις ημέρες θα στραφεί σε αγαπημένα σου πρόσωπα, στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, είτε συναισθηματική είτε πρακτική. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έρθεις ακόμα και σε σύγκρουση με οποιονδήποτε νιώσεις πως με κάποιο τρόπο απειλεί να διαταράξει τη γαλήνη, είτε τη δική σου είτε των αγαπημένων σου προσώπων. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία. Ακόμα για αυτές τις ημέρες προσπάθησε να είσαι φειδωλός με τα έξοδα ώστε να μπορέσεις να καλύψεις πιο εύκολα μία έκτακτη υποχρέωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το κλίμα σε μία προσωπική σου σχέση θα είναι πολύ καλό αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας και κυρίως στα συναισθήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες φαίνεται πως θα είναι ουδέτερες, όμως το Σαββατοκύριακο θα δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό κλίμα και πολύ καλή διάθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συνάντηση προς το τέλος της εβδομάδας με ένα πρόσωπο το οποίο είτε σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είτε θα αποτελέσει μία νέα γνωριμία για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα οικονομικά ζητήματα θα βρίσκονται για άλλη μία εβδομάδα στο προσκήνιο όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια διευθέτησης. Ίσως με αφορμή κάποια οικονομικά θέματα να προκύψουν διαφορετικές γνώμες με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κάτι το οποίο θα επηρεάσει αρκετά και το κλίμα στη δουλειά.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες χρειάζεται να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία καθώς φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα αλλά και με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να δυσανασχετήσεις. «Λάδι στη φωτιά» σε αυτό θα ρίξει η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μπορεί να φουντώσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και σε συζητήσεις που μπορεί να έχεις είτε με συνεργάτες σου είτε με το σύντροφό σου και κράτησε τες μακριά από εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις πως δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει την υπομονή σου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα θέματα της σχέσης σου. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο οι συζητήσεις και οι αφορμές που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν εντάσεις θα μειώνονται. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην αφήσεις την ένταση της καθημερινότητας ή της δουλειάς να κάνει την εμφάνισή της σε μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα στη δουλειά μπορεί να σε βάλουν στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους όχι απλώς να τα διαχειριστείς, αλλά ακόμα και να αλλάξεις δουλειά! Το τετράγωνο Ερμή/Ουρανού δημιουργεί συναισθήματα «ή του ύψους ή του βάθους» και μπορεί να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις. Να θυμάσαι πως για αυτές τις ημέρες θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις ήπιους τόνους και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει εκπλήξεις για εσένα καθώς από τη μία υπάρχει μία δυσαρμονική όψη που θα επηρεάσει την επικοινωνία από την άλλη όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να διαχειριστείς οποιαδήποτε ανατροπή κάνει την εμφάνισή της, είτε στο πρόγραμμά σου είτε στις συναντήσεις που έχεις κανονίσει είτε ακόμα και στις επαφές που θα έχεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 και μπορεί να «ανάψει τα αίματα» με αφορμή μία συζήτηση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και να πει πράγματα που θα μπορούσαν να θίξουν πρόσωπα και καταστάσεις. Όσο οι ημέρες περνούν τόσο θα μειώνονται οι ανατροπές και οι εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου καθώς μία συζήτηση και κάποια πράγματα που θα ειπωθούν σε αυτή ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος σε περιμένει ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο καθώς φαίνεται πως θα έχεις συναντήσεις και επαφές με φίλους και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για να κάνεις μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά δεν θα βρίσκεται σε προτεραιότητα για εσένα αυτές τις ημέρες όμως μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα σε αυτή τα οποία θα σου προκαλέσουν αρκετό εκνευρισμό. Αν θέλεις να αποφύγεις όσο γίνεται το παραπάνω σενάριο, προσπάθησε να μην αφήνεις υποχρεώσεις της δουλειάς για τελευταία στιγμή. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και τη ψυχολογία σου, μιας και οι υποχρεώσεις δεν θα σου δημιουργούν άγχος, αλλά και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να υπάρξει.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE