0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 14 ως 20 Φεβρουαρίου 2022 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, μία μετακίνηση η οποία θα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς φαίνεται πως θα αλλάξει τα ενδιαφέροντα σου. Εκεί που η δουλειά ήταν σε πρώτο πλάνο ξαφνικά θα πάει λίγο πιο πίσω και θα αναζητήσεις χρόνο για τους φίλους σου, για την επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς και την ενασχόληση σου με ομαδικές δραστηριότητες, πολύ πιθανό να αναζητήσεις και ένα νέο hobby. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 φέρνει ζητήματα του φιλικού περιβάλλοντος στο προσκήνιο και σε καλεί να τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν σε αυτά. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14/2 και θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του μήνα σε αυτό το ζώδιο, συνεχίζοντας μετά στον Υδροχόο. Αυτή η παρατεταμένη σύνοδος θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα σε περιμένουν αρκετές ερωτικές στιγμές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος η πιθανότητα να υπάρξει ένα φλερτ στη δουλειά δεν έχει φύγει από το προσκήνιο και με αυτή τη σύνοδο αυτή η πιθανότητα θα αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά ενδεχομένως να σε ανησυχούν όμως προσπάθησε να μην τα αφήσεις να κυριεύσουν τις σκέψεις σου, καθώς μπορούν να σε οδηγήσουν σε αντιδράσεις οι οποίες θα είναι σπασμωδικές. Δώσε μεγαλύτερη βάση στις συναδελφικές σχέσεις, καθώς το κλίμα που θα υπάρξει σε αυτές θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και στη διευθέτηση των κοινών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης με αφορμή επαγγελματικά ίσως και οικογενειακά ζητήματα. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 14/2 θα υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία σε συζητήσεις που αφορούν διευθετήσεις διαφόρων θεμάτων, ιδιαίτερα θεμάτων της δουλειάς. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει από τις 14/2 και ένα βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη του μήνα. Η τόσο στενή επαφή των δύο «αιώνιων εραστών» κατά τη μυθολογία, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλάβεις δράση για θέματα της προσωπικής σου ζωής! Η τόλμη είναι αυτή που θα σε χαρακτηρίζει αυτές τις ημέρες αλλά και για το επόμενο διάστημα και πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει σε φλερτ αλλά και νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα υπάρξουν και αναζωπύρωσε το φλερτ μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως να θυμάσαι πως από τις 19/2 και μετά θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες ξεκούρασης και χαλάρωσης για εσένα, καθώς φαίνεται πως θα έχουν μπει όλα σε μία σειρά. Μέχρι τότε δώσε προσοχή σε κάποιες εκκρεμότητες ή κάποια ζητήματα της τελευταίας στιγμής που αφορούν τη δουλειά και είναι σίγουρο πως ο κόπος σου θα ανταμειφθεί.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να ξεκινήσει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή η Πανσέληνος ζητά από εσένα να προσεγγίσεις κάθε ζήτημα που αφορά θέματα του αισθηματικού τομέα με υπευθυνότητα. Η επικοινωνία θα είναι σύμμαχος σου σε οτιδήποτε και αν θελήσεις να διευθετήσεις μέσα σε αυτές τις ημέρες καθώς από τις 14/2 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα ζώδιο που σου ταιριάζει απόλυτα και έτσι θα λειτουργήσει προς όφελός σου σε συζητήσεις και επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει από τις 14/2 και θα κρατήσει μέχρι και τα τέλη του μήνα, γεγονός που δείχνει πως θα επηρεάσει σε ένα μεγάλο βαθμό τις προτεραιότητες της προσωπικής σου ζωής, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το διάστημα θα υπάρξει αναθέρμανση των συναισθημάτων αλλά και του πάθους ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα λειτουργήσει υπέρ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή να επιστρέψει ένα ενδιαφέρον από τα παλιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει χαλαρά όμως όσο περνούν οι ημέρες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές, οι οποίες θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση για να μην πολλαπλασιαστούν το επόμενο διάστημα. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 θα ξεκινήσει μία νέα πολύ παραγωγική περίοδος για τη δουλειά, η οποία θα έχει αρκετές επαφές, συναντήσεις και συνομιλίες για θέματα που την αφορούν.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με νωχελική διάθεση για εσένα, ιδιαίτερα αν στο μυαλό σου υπάρχουν ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν ή κάποια πράγματα τα οποία θέλεις να εκφράσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν έχεις βρει την ευκαιρία. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 σε προτρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες και να μην αφήσεις θέματα του παρελθόντος να επηρεάζουν το παρόν σου. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 14/2 ενισχύει τις διαισθητικές σου ικανότητες και σε βοηθά να δεις τι κρύβεται πίσω από τα λόγια που θα ειπωθούν και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων η αισιοδοξία επιστρέφει, η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και ίσως ένα ταξίδι να παίξει το δικό του ρόλο σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14/2 η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρεθούν σε σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτή η σύνοδος θα κρατήσει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και τα τέλη του μήνα. Αυτή η όψη θα «ζωντανέψει» τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα υπάρξει όρεξη και διάθεση και από τις δύο πλευρές για να κάνετε νέα πράγματα, να βρείτε νέες δραστηριότητες, αλλά και να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να δεχτείς «πολιορκία» από ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δείξει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του προς εσένα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία θα έρθει ξανά στο προσκήνιο μέσα σε αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα ή νέες πληροφορίες σε ζητήματα που την αφορούν. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν ευνοεί μόνο προσωπικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να συζητηθούν πολλά από αυτά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 16/2 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ σημαντική για εσένα και σε προτρέπει να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν ζητήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς αυτά είναι που θα πρέπει να διευθετηθούν πρώτα από όλα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 14/2 και βοηθά ουσιαστικά συζητήσεις και επαφές που θα υπάρξουν μέσα σε αυτές τις ημέρες. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα στρέψει περισσότερο την προσοχή σου θέματα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει από τις 14/2 και δείχνει πως η ενασχόληση με την προσωπική σου ζωή -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση- θα αποτελέσει ένα διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητά και από τα υπόλοιπα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η σύνοδος θα σου δώσει το έναυσμα για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου πέρα από τα συνηθισμένα και πέρα από τις δουλειές της καθημερινότητας. Το να κάνετε κάτι για εσάς θα έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχάσεις για αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει ένα φλερτ στον εργασιακό σου χώρο και αν έχει ήδη προκύψει τότε φαίνεται πως αυτό θα αρχίσει να φουντώνει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες υποθέσεις της επαγγελματικής σου καθημερινότητας όπως και κάποια θέματα ρουτίνας θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, όμως αν διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρει να τα διευθετήσεις. Δώσε την ίδια βαρύτητα και σε επαγγελματικές σχέσεις καθώς το κλίμα που θα υπάρξει μέσα σε αυτές θα παίξει το δικό του ρόλο στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξει κινητικότητα ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία αφορούν την προσωπική σου ζωή. Εκτός από τις προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις δεν θα πρέπει να ξεχνάς και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα πρέπει να σε απασχολήσουν εξίσου και να μην τα βάλεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς αργότερα θα γίνουν ακόμα πιο πιεστικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες βέβαια δεν θα διευθετηθούν ως δια μαγείας, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για αυτές. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη θα ξεκινήσει από τις 14/2 στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα διαρκέσει για όλο τον υπόλοιπο μήνα, κάτι που θα ευνοήσει ιδιαίτερα αισθηματικές προσεγγίσεις, φλερτ αλλά και τις αισθηματικές σου υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον και να βρεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει ταύτιση απόψεων αλλά και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το σύντροφό σου, καθώς αυτή η σύνοδος θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της δουλειάς δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτές τις ημέρες καθώς φαίνεται πως θα τα αφήσεις για λίγο πίσω, μιας και υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Παρόλα αυτά με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16/2 καλό θα είναι να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε κάποιες δουλειές που ξέρεις πως πρέπει να γίνουν άμεσα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, να δεις τους φίλους σου και να κανονίσεις μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 14/2 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 τονίζει την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε καταλάβουν. Στις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματικά επιτεύγματα αλλά και ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποιες δουλειές ρουτίνας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ξεχωριστή φέτος καθώς στις 14/2 θα ξεκινήσει και η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα είναι σε ισχύ μέχρι και τα τέλη του μήνα. Αυτό δείχνει πως σε μία νέα γνωριμία που πιθανό να κάνεις σε μία κοινή παρέα ή μέσω του ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, θα γεννηθούν έντονα συναισθήματα και θα υπάρξουν στιγμές πάθους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να γιορτάσεις εναλλακτικά τη γιορτή των ερωτευμένων οργανώνοντας με το ταίρι σου μία συνάντηση με φίλους σας ή είναι εξίσου πιθανό εσύ να παρακινήσεις το ταίρι σου να δείτε αυτή τη γιορτή σαν μία ευκαιρία για να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν προσωπικές υποθέσεις παρά σε θέματα τα οποία αφορούν τον εργασιακό τομέα. Προσπάθησε να μην αφήνεις τα πράγματα για τελευταία στιγμή καθώς από τις 19/2 και μετά θα ξεκινήσει ένα διάστημα, κατά το οποίο θα βγεις κερδισμένος αν έχεις τακτοποιήσει έγκαιρα και ενδεχομένως ακόμα και νωρίτερα κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις και κάποια θέματα που αφορούν την εργασιακή σου ρουτίνα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα καθώς από τη μία θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα και οικογενειακές υποθέσεις, από την άλλη όμως θα υπάρξουν και άλλοι τόσοι λόγοι για επικοινωνία και συναναστροφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 δείχνει πως η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει λίγο πιεστικά και να φέρει στο προσκήνιο κάποιες εκκρεμότητες ή κάποιες δουλειές οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα. Μετά τις 16/2 τα πράγματα θα χαλαρώσουν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για επικοινωνία και συναντήσεις με φίλους. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο καθώς η νέα θέση του Ήλιου θα ενισχύσει την έμπνευση, τη φαντασία και τη δημιουργική σου διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων στις 14/2 θα ξεκινήσει η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω η οποία είναι πολύ σημαντική, καθώς θα κρατήσει μέχρι και τα τέλη του μήνα. Αυτή η σύνοδος θα ενισχύσει την ενέργειά σου, τη διάθεσή σου για φλερτ αλλά και την ανάγκη σου να μάθεις περισσότερα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έτσι λοιπόν θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να το καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, όπως επίσης και να εξελιχθεί μία γνωριμία η οποία ήταν ουδέτερη το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία κοντινή εξόρμηση ή ακόμα και ένα ταξίδι μόνο για δυο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως να θυμάσαι πως θα επηρεάσουν περισσότερο τη διάθεσή σου παρά το πρακτικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Είναι πολύ πιθανό να τις έχεις στο μυαλό σου ως κάτι πολύ κουραστικό, όμως η αλήθεια είναι πως αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτές θα δεις πως θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το κλειδί για αυτή την εβδομάδα είναι να μην αφήνεις καμιά δουλειά για την τελευταία στιγμή.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις τρόπο για να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να δεις φίλους και γνωστούς και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 14/2 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 16/2 τονίζουν τη δύναμη της επικοινωνίας και της επαφής με αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα σχέδια για αυτή την εβδομάδα είναι πολλά, τα περισσότερα από αυτά περιλαμβάνουν συναντήσεις με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις αλλά και σε κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος του μήνα και θα ενισχύσει την έμπνευση και τη φαντασία σου, η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο και σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οργάνωσε μία έκπληξη για το σύντροφό σου, περάστε χρόνο μαζί, κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σπάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, καθώς αυτό είναι αρκετό για να φέρει άλλο αέρα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα τραβάς το ενδιαφέρον των άλλων σαν μαγνήτης και έτσι τα φλερτ θα έχουν την τιμητική τους και θα σε βάλουν στο παιχνίδι τους!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα ενδεχομένως να μην έχουν διευθετηθεί ακόμα για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις να ανοιχτείς σε οικονομικό επίπεδο και να παραμείνεις φειδωλός όσον αφορά τα έξοδα. Ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις για μία επαγγελματική συμφωνία, προσπάθησε να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος αυτής και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για εσένα καθώς η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 14/2 έως και τα τέλη του μήνα, δείχνουν πως κάθε άλλο παρά συνηθισμένα θα είναι τα πράγματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις! Ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις, μιας και αυτή η σύνοδος συνηγορεί σε έντονα συναισθήματα και ερωτικά σκιρτήματα! Πέρα από τις αισθηματικές υποθέσεις χρειάζεται να δώσεις προσοχή και σε κάποια θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες ή κάποιες διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν και αφορούν το ταμείο σου. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα, γεμάτο με επαφές αλλά και πληροφορίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως η Αφροδίτη και ο Άρης θα συναντηθούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η σύνοδος τους θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του μήνα, δείχνει πως γιορτή των ερωτευμένων φέτος θα είναι διαφορετική! Αυτή η όψη δημιουργεί έντονα συναισθήματα, φλερτ αλλά και πάθος και αυτά είναι τα συστατικά τα οποία θα χρωματίσουν τις αισθηματικές σου υποθέσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε τραβήξει μακριά από τα τετριμμένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα αναζωπυρώσουν το πάθος και την ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν φαίνεται πως θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις για αργότερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη διαχείριση οικονομικών θεμάτων. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 14/2 θα υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα «στρώσουν το έδαφος» για οικονομικές διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις που αφορούν θέματα της δουλειάς.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή και τα ζητήματα που σε απασχολούν από αδιάκριτα μάτια, για αυτό και η εσωστρέφεια φαίνεται πως θα αποτελέσει τη διάθεση των ημερών. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 16/2 θα φέρει μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία στο προσκήνιο μαζί με όλα τα «παρελκόμενα» της και ζητά από εσένα να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 14/2 θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες, τις επιθυμίες σου, τα παράπονά σου και οτιδήποτε άλλο θέλεις να πεις σε αυτόν που έχεις απέναντί σου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για να αυξήσεις τα έσοδα σου ή για να ξεκινήσεις αποταμίευση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρεθούν σε σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 14/2 και αυτή η σύνοδος θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του μήνα, χρωματίζοντας τον τρόπο που βλέπεις τις προσωπικές σου υποθέσεις. Αυτό που θα αναζητήσεις κατά κύριο λόγο είναι η (συναισθηματική) ησυχία σου, για αυτό και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα αναβάλλετε κοινωνικές υποχρεώσεις με αντάλλαγμα να κερδίσεις ιδιωτικό χρόνο για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία μυστική συνάντηση ή να προκύψει ένα φλερτ, το οποίο για κάποιο διάστημα θα προτιμήσεις να παραμείνει σχεδόν μυστικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς καθώς και κάποια θέματα τα οποία αφορούν μία επαγγελματική σχέση φαίνεται πως θα δώσουν δυναμικό παρόν αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα γύρω στις ημέρες της Πανσελήνου (16/2). Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η διευθέτηση τους μπορεί να μην είναι εύκολη, κρίνεται όμως απαραίτητη για να υπάρξει μία καλύτερη εικόνα και σε θέματα της δουλειάς αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν θα σε ωθήσουν να αναλάβεις δράση! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ξεκινήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα συνεχίσει μέχρι και τα τέλη του μήνα, κάτι που σε ευνοεί ιδιαίτερα. Εκτός από τις προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις 16/2 καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα δημιουργήσει κουραστικές συνθήκες στην σήμερα. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου και ένα διάστημα που θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο «εναγκαλισμός» Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση και σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να παρακινήσεις το ταίρι σου να κάνετε πράγματα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας γεμίζουν ευχάριστα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως οι αισθηματικές προσεγγίσεις ευνοούνται αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό είτε να γίνει μία νέα γνωριμία είτε να υπάρξει εξέλιξη σε μία γνωριμία που σου έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, όμως το πρώτο μισό της εβδομάδας δεν θα πρέπει να ξεχάσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως και κάποιες δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες δεν μπορούν να πάρουν αναβολή. Μετά τις 19/2 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, πολύ πιθανό να υπάρξουν και συζητήσεις για μία νέα επαγγελματική συμφωνία.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in LIFE